Δεν είναι αυτή η πιο γλυκιά Χριστουγεννιάτικη διαφήμιση; (video)

40

Η τράπεζα Erste Bank und Sparkasse της Αυστρίας θέλησε φέτος να στείλει με την χριστουγεννιάτικη διαφήμισή της ένα σπουδαίο μήνυμα για την αγάπη! Τα Χριστούγεννα είναι η γιορτή που ανταλλάζουμε δώρα κι ευχές αγάπης με τους αγαπημένους μας… Όμως, η συγκεκριμένη ιστορία δεν ξεκινάει ακριβώς μ’ αυτό τον τρόπο.

  • Είναι αυτή η πιο γλυκιά χριστουγεννιάτικη διαφήμιση φέτος; Για εμάς είναι σίγουρα μια απ’ τις καλύτερες που είδαμε! Ένας γλυκός σκαντζόχοιρος είναι πρωταγωνιστής σ’ αυτή τη διαφήμιση, η οποία μίλησε στην καρδιά μας.

Η ιστορία του ξεκινάει όταν τον βλέπουμε να πηγαίνει στο καινούριο του σχολείο και να γνωρίζει τους συμμαθητές του, οι οποίοι, όμως, δεν τον υποδέχονται θετικά.

Τον αντιμετωπίζουν με καχυποψία λόγω του ότι είναι καινούριος, αλλά και γιατί φοβούνται τα αγκάθια του!

Μόνο μια μικρή αλεπού του δείχνει λίγη παραπάνω συμπάθεια, μόνο, όμως μέχρι τη στιγμή που κάθονται δίπλα δίπλα κι εκείνος κατά λάθος την τσιμπάει με τα αγκάθια του.

Σ’ όλη την ιστορία, βλέπουμε τον σκαντζόχοιρο να προσπαθεί να πλησιάσει τους συμμαθητές του, αλλά εκείνοι τον αποφεύγουν και τον αγνοούν επιδεικτικά.

Επειδή, όμως, η αγάπη πάντα κερδίζει στο τέλος, προς έκπληξή του, οι συμμαθητές τους τον περιμένουν για να του δώσουν ένα υπέροχο δώρο!

Μόλις ανοίγει το κουτί και ψάχνει, δεν βρίσκει τίποτα μέσα, αλλά το δώρο του ήταν εκεί! Και οι φίλοι του του έδειξαν πώς αυτό το δώρο θα τους φέρει κοντά!

#glaubanweihnachten

Was wäre Weihnachten ohne Liebe? #glaubanliebe #glaubanweihnachten #glaubandich

Δημοσιεύτηκε από Erste Bank und Sparkasse στις Σάββατο, 1 Δεκεμβρίου 2018

Πηγή: athensmagazine.gr