Δέσποινα Βανδή: Μας δείχνει για πρώτη φορά το πρόσωπο της κόρης της

Όσα δεν έδειξε σε εξώφυλλα και όσα δεν είπε σε συνεντεύξεις, τα είπε με μια ανάρτηση στο Instagram.

 
Η Δέσποινα Βανδή, μας δείχνει την 15χρονη κόρη της, για πρώτη φορά χωρίς blur και καλλιτεχνικές οπτικές το πρόσωπο της κορούλας της. Στη λεζάντα, κάνει μια μικρή εξομολόγηση και εξηγεί ότι είναι ο λόγος που δεν έκανε διεθνή καριέρα, χωρίς να το μετανιώνει. Δείτε την σχετική φωτογραφία

Η Μελίνα ήταν ένα δύσκολο μωρό!Δεν κοιμόταν καλά το βράδυ ήθελε μόνο τη μαμά της και δεν πήγαινε στην αγκαλιά κανενός!Είχαμε ένα απίστευτο δέσιμο από το πρώτο λεπτό!Εγώ ανακάλυπτα τη μητρότητα κι εκείνη τον κόσμο!Θυμάμαι το Γεια να κατακτά πρωτιές σε όλα τα charts του κόσμου,να με τρέχει η τότε δισκογραφική μου εταιρεία ,Ministry of Sound ,από χώρα σε χώρα -Ρωσία,Αμερική,Ισπανία,Γερμανία,Πορτογαλία,Γαλλία,Σουηδία-κι εγώ να γυρίζω στο δωμάτιο εξαντλημένη κλαίγοντας για το πόσο λάθος στιγμή γινόταν όλο αυτό γιατί δεν ήμουν στην Αθήνα να την δω να βγάζει το πρώτο της δόντι! Επαγγελματικά συνέβαινε κάτι που ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα θα μπορούσα να φανταστώ άλλα δεν το χαιρόμουν!

Ήθελα να είμαι συνεχώς δίπλα της,να μη χάσω καμία λεπτομέρεια της ζωής της!Στην Αμερική θυμάμαι 12 μέρες που ήμουν για το promo εκεί 12 μέρες γυρνούσα στο δωμάτιο και έκλαιγα!
Ήμουν στο Billboard στο νούμερο 1 και όλο αυτό δε με συγκινούσε καθόλου…
Είχα γίνει μάνα!Και ήταν το μόνο που με ένοιαζε!
Δεν το μετάνιωσα ποτέ!
Χθες το παιδί μου έγινε 15!Είναι ένα σπουδαίο κορίτσι!Έχουμε μια υπέροχη σχέση και κάθε φορά που την κοιτάζω σκέφτομαι «καλά έκανα»!!!

Πηγή: alphanews.live