Νέες Κυκλοφορίες

Δέσποινα Βανδή – «Όλα Ξαναρχίζουνε Με ‘Μένα» | Νέο EP

today21 Οκτωβρίου 2022 1

Φόντο
share close

Η δισκογραφική συνεργασία της Δέσποινας Βανδή με τον Γιώργο Θεοφάνους και τον Νίκο Μωραΐτη, το EP «Όλα Ξαναρχίζουνε Με ‘Μενα», κυκλοφορεί!

Στο «Όλα Ξαναρχίζουνε Με ‘Μενα», που είναι διαθέσιμο από την Panik Records σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα μουσικής, περιλαμβάνονται τα πέντε σπουδαία τραγούδια που έκαναν η Δέσποινα Βανδή, ο Γιώργος Θεοφάνους και ο Νίκος Μωραΐτης, χαρίζοντάς μας μοναδικές μουσικές στιγμές. Την παραγωγή έκανε ο Γιώργος Κυβέλλος.

Το πρόσφατο single από το EP είναι η ethnic μπαλάντα «Ο Φίλος», που κυκλοφόρησε πριν από λίγες ημέρες και ήδη έχει αγαπηθεί από το κοινό. Παράλληλα, περιλαμβάνονται οι επιτυχίες «Ένα Τσιγάρο Διαδρομή», «Πέτρα», «Που Λες» και «Τα Καλοκαίρια Μου Μισά», κομμάτια που αγαπήθηκαν από τον κόσμο και γοήτευσαν το YouTube και τις ραδιοφωνικές συχνότητες.

Παράλληλα, αυτή την περίοδο η Δέσποινα Βανδή προετοιμάζεται για τις εμφανίσεις της στο «Έναστρον» με τις MEΛΙSSES.

Written by: admin


Προηγούμενο Άρθρο

People

Πάολα: Η σπάνια εξομολόγηση για τον σύντροφό της, Λάζαρο Βαφειάδη – «Είμαι ερωτευμένη»

Μια σπάνια συνέντευξη στο Mega Κύπρου η Πάολα, η οποία αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, μίλησε για την προσωπική της ζωή, τον λόγο που έχει επιλέξει να μην ασχοληθεί με την τηλεόραση, αλλά και για την καριέρα της. Η Πάολα αρχικά δήλωσε: «Στην κορυφή δεν ξέρω αν είμαι και δεν ξέρω τι σημαίνει, τουλάχιστον για την Ελλάδα. Όσον αφορά το ότι δεν απασχολώ με την προσωπική μου ζωή, βέβαια τώρα τελευταία κάτι […]

today21 Οκτωβρίου 2022


Phone: 2410 282278
Email: info@radiopolis.gr

Λάρισα – Τ.Κ. 41336
Οδός: Βόλου 102

0%