Διαγωνισμοί

Διαγωνισμός για 10 τσάντες Must Monochrome – Colored Inside μαζί με σετ κασετίνα, παγούρι, τετράδιο και ακουστικά για να ακούς Πόλις!

today4 Σεπτεμβρίου 2022

Φόντο
share close

Must go back to school …και αν θέλεις να ξεχωρίζεις και να κάνεις τη διαφορά επιλέγεις μια νέα Τσάντα Must Monochrome – Colored Inside που κατασκευάζεται από 30 ανακυκλωμένα πλαστικά μπουκάλια με πολύ αγάπη για το περιβάλλον!

Πάρε μέρος στο διαγωνισμό που τρέχει στο instagram, radiopolis994 και κέρδισε μια από τις 10 τσάντες Must Monochrome – Colored Inside μαζί με σετ κασετίνα, παγούρι, τετράδιο και ακουστικά για να ακούς Πόλις!

Must go back to school με τον Πόλις 99,4…γιατί η επιστροφή στα σχολεία θέλει Πόλις στα ηχεία!!!

Written by: admin


Προηγούμενο Άρθρο

People

Ελεωνόρα Ζουγανέλη – Σπύρος Δημητρίου: Τι συμβαίνει με τον γάμο τους;

Στο επίκεντρο βρέθηκε για άλλη μια φορά ο γάμος της Ελεωνόρας Ζουγανέλη με τον Σπύρο Δημητρίου μετά τις νέες φήμες για χωρισμό του ζευγαριού. Η τραγουδίστρια έχει αρκετό καιρό να εμφανιστεί δημόσια στο πλευρό του συζύγου της, κάτι που στάθηκε αφορμή για νέα σενάρια της προσωπικής τους ζωής. Ελεωνόρα Ζουγανέλη – Σπύρος Δημητρίου: Μαζί και ευτυχισμένοι Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real Life και της Κορύνας Μανταγάρη, το ζευγάρι παραμένει […]

today4 Σεπτεμβρίου 2022


Phone: 2410 282278
Email: info@radiopolis.gr

Λάρισα – Τ.Κ. 41336
Οδός: Βόλου 102

0%