Μουσικά Νέα

Δημήτρης Μπάσης: Όλα όσα είδαμε το βράδυ του Σαββάτου στο Σπίτι με το Mega

today26 Μαρτίου 2023 1

Φόντο
share close

Ο Δημήτρης Μπάσης οργάνωσε ένα υπέροχο βράδυ για τους τηλεθεατές του MEGA. Η Ρούλα Κορομηλά υποδέχτηκε τον καταξιωμένο καλλιτέχνη  μαζί με εκλεκτούς καλεσμένους .

O Δημήτρης Μπάσης εκτός από μεγάλες του επιτυχίες τραγουδάει και κομμάτια που έχουμε όλοι λατρέψει.

Μαζί του ένα συγκρότημα που έχει αφήσει το δικό του στίγμα στη μουσική σκηνή, οι «Εκείνος & Εκείνος» (Κώστας Λογοθετίδης και Νίκος Καλλίνης) μας θυμίζουν τραγούδια που έχουν συντροφεύσει όμορφες στιγμές της ζωής μας, όπως «Τα λόγια κομμάτια», κ.ά.

Δημήτρης Μπάσης και “Εκείνος κι Εκείνος” σε μοναδικές εκτελέσεις

«Το ψωμί της ξενιτιάς» στην πιο συγκινητική στιγμή της βραδιάς

Μαζί με τον Δημήτρη Μπάση και οι αδελφοί Τσαχουρίδη, Ματθαίος και Κωνσταντίνος, οι παρουσιάζουν ένα μοναδικό πρόγραμμα με άρωμα Πόντου συνδέοντας τα παραδοσιακά με τα σύγχρονα στοιχεία.

Ένα από τα τραγούδια που επέλεξαν να ερμηνεύσουν δίπλα στον Δημήτρη Μπάση είναι και το “Ψωμί της ξενιτιάς” που έχουμε αγαπήσει με την φωνή του Στέλιου Καζαντζίδη.

Τους στίχους του τραγουδιού, που κυκλοφόρησε το 1970, έχει γράψει ο Ευάγγελος Ατραΐδης και ο Παύλος Ζεμανίδης και τη μουσική ο Γιάννης Βασιλόπουλος.

Ο Γιάννης Κότσιρας και ο Δημήτρης Μπάσης στον «Νότο»

Από την μεγάλη γιορτή του Δημήτρη Μπάση στο MEGA δεν θα μπορούσε να λείπει ο καλός του φίλος Γιάννης Κότσιρας.
Οι δύο καλλιτέχνες είναι πολύ δεμένοι τα τελευταία χρόνια και η ερμηνεία τους στη σκηνή του MEGA θα μείνει σε όλους αξέχαστη.

Ο Γιάννης Κότσιρας ενώνει την υπέροχη φωνή του με εκείνη του Δημήτρη Μπάση, σε μία από τις ωραιότερες στιγμές του μουσικού αφιερώματος.

Μπάσης και Κότσιρας ερμηνεύουν το τραγούδι “Νότο” σε μουσική Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και στίχους του Ισαάκ Σούση από το 1996.

Written by: admin


Phone: 2410 282278
Email: info@radiopolis.gr

Λάρισα – Τ.Κ. 41336
Οδός: Βόλου 102

0%