Δήμος Αναστασιάδης και Τζένη Θεωνά περιμένουν το πρώτο τους παιδί (φώτο)

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Τζένη Θεωνά και ο Δήμος Αναστασιάδης, που σε τέσσερις μήνες θα υποδεχθούν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί.

Τα χαρμόσυνα νέα ανακοίνωσε η ίδια η ηθοποιός σε συνέντευξή της στο περιοδικό People, όπου φωτογραφήθηκε, αποκαλύπτοντας τη φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Η Τζένη βρίσκεται στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης και παρόλο που η κοιλίτσα της έχει φουσκώσει αρκετά κατάφερε να κρατήσει τους πρώτους μήνες της κύησης μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. 

«Ενίοτε γίνομαι αμυντική επειδή προσπαθώ να κρατήσω τις ισορροπίες. Μπορεί κάποιος να πει πως γίνομαι ακόμα και ξινή, αλλά είναι μάλλον συγκαλυμμένη αμηχανία. Απολαμβάνω πάρα πολύ την επικοινωνία, όμως τα media απαιτούν ειδική διαχείριση, και δεν είμαστε πάντα σε ετοιμότητα. Χρειάζεται τακτ και από τις δύο πλευρές. Σέβομαι το ότι πρόκειται για κομμάτι της δουλειάς μας, σέβομαι το ότι πρέπει να απαντήσουμε και σε ερωτήσεις για τη ζωή μας. Πιστεύω όμως ακράδαντα ότι πρέπει να υπάρχει κι ένα κομμάτι τελείως προσωπικό. Πρέπει να μπορείς να παίζεις ένα ρόλο χωρίς ο άλλος να προβάλλει σε σένα όλα αυτά που γνωρίζει για την ιδιωτική σου ζωή. Το να δημοσιοποιούνται συνεχώς πράγματα πριν καν να είσαι σίγουρος και κατασταλαγμένος δεν είναι και ό,τι πιο κομψό. Πλέον κι εγώ αισθάνομαι πολύ πιο χαλαρή, ανοιχτή και διαθέσιμη, όπως βλέπεις. Όλα χρειάζονται το χρόνο τους», είπε στο περιοδικό.

Όσο για τα δημοσιεύματα που την ήθελαν να περιμένει μωρό με τον αγαπημένο της ήδη από το 2016, η ίδια είπε: «Είναι απίστευτο ότι το έγραφαν όταν δεν ήμουν έγκυος και, τώρα που έμεινα, δεν το έγραψε κανείς. Αισθάνομαι πολύ τυχερή που είχα λίγο χρόνο για την οικογένεια και τον εαυτό μου, που έφτασα πρώτα σε ένα σχετικά ασφαλές σημείο της εγκυμοσύνης, και πλέον το μοιράζομαι μέσα απ’ την καρδιά μου και με πολλή χαρά»!

Πηγή: star.gr

Προηγούμενο άρθροΓρίπη – κρυολόγημα: Για πόσες μέρες είναι επικίνδυνο να κολλήσετε;
Επόμενο άρθροΠέθανε το κορίτσι σύμβολο του λιμού – H Αμάλ της συγκλονιστικής φωτογραφίας των New York Times