Μουσικά Νέα

Διονύσης Σχοινάς: Αποχώρηση – βόμβα από το σχήμα με τον Μαζωνάκη

today16 Σεπτεμβρίου 2022

Φόντο
share close

Ο Διονύσης Σχοινάς αποχώρησε από το σχήμα με τον Γιώργο Μαζωνάκη. Μέσα από τον λογαριασμό του στο instagram απάντησε για την αποχώρησή του αυτή από το σχήμα με τον Γιώργο Μαζωνάκη.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης και ο Διονύσης Σχοινάς ήταν να κάνουν πρεμιέρα στο Κέντρο Αθηνών στις 10 Σεπτεμβρίου αλλά αυτή αναβλήθηκε για τις 15 Σεπτεμβρίου. Χθες λίγες ώρες πριν ο κόσμος αρχίσει να καταφτάνει, έγινε γνωστό ότι η πρεμιέρα ακυρώνεται ξανά.

Ο λόγος της αποχώρησης, σύμφωνα με τα όσα έγραψε ο Διονύσης Σχοινάς είναι η αναβολή της sold out πρεμιέρας, δύο φορές, χωρίς να τον έχει ενημερώσει κανείς για τον λόγο.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο τραγουδιστής:

Ο Διονύσης Σχοινάς έγραψε στον λογαριασμό του σχετικά με το περιστατικό: «Αγαπημένα μου φιλαράκια, επειδή ακούγονται διάφορα σενάρια, ο λόγος που αποχώρησα ήταν γιατί 2 φορές ακυρώθηκε η sold out πρεμιέρα μας χωρίς να το έχουμε αποφασίσει από κοινού και επί της ουσίας χωρίς να ξέρω τον λόγο.

Πιστεύω στον αμοιβαίο σεβασμό και έτσι πορεύομαι όλα αυτά τα χρόνια. Οπότε, θεώρησα σωστό να αποχωρήσω υπερασπιζόμενος το όνομά μου, την καριέρα μου και τον εαυτό μου».

Πηγή: newsit.gr

Written by: admin


Προηγούμενο Άρθρο

City Stories

Fashion City Outlet: Back to school!

Η επιστροφή στο σχολείο σηματοδοτεί την είσοδό μας στο Φθινόπωρο και αναδεικνύει την ανάγκη μας να εξοπλιστούμε σε είδη ένδυσης, υπόδησης και σχολικά είδη. Το Fashion City Outlet το μοναδικό εκπτωτικό εμπορικό και ψυχαγωγικό κέντρο στον χώρο της Κεντρικής Ελλάδας υποδέχεται το φθινόπωρο με απίστευτη ποικιλία σε σχολικά είδη, τσάντες, υπολογιστές κλπ, σε ρούχα και παπούτσια και σε τιμές που δεν αφήνουν κανέναν ασυγκίνητο. Στο Fashion City Outlet μας περιμένει […]

today16 Σεπτεμβρίου 2022


Phone: 2410 282278
Email: info@radiopolis.gr

Λάρισα – Τ.Κ. 41336
Οδός: Βόλου 102

0%