Έκανε θραύση η Τούνη με μίνι και σταυροπόδι στον Αρναούτογλου (video)

55

Εντυπωσιακή όπως πάντα ήταν η Ιωάννα Τούνη στην παρουσία της στο 2Night Show. Η γνωστή influencer έκατσε απέναντι από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου κι επέλεξε να φορέσει ένα χρυσό μίνι φόρεμα που της επέτρεπε να αναδείξει τα καλλίγραμμα πόδια της.

 
Πέρα όμως από το μίνι και το σταυροπόδι της, αυτό που αξίζει κανείς να ακούσει είναι η εξέλιξη στον δημόσιο λόγο της σε σχέση με το My Style Rocks. Δεν ξέρουμε αν έχει κάποιον μάνατζερ να την δασκαλεύει ή όχι, πάντως θα σας ξαφνιάσει με τον τρόπο που μιλάει.

Η Ιωάννα Τούνη μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τις ανήθικες προτάσεις που δέχεται κατά καιρούς, για τα άσχημα σχόλια και πως τα αντιμετωπίζει όλα αυτά. Αναφέρει μάλιστα κι ένα περιστατικό με φίλη της μητέρας της που είπε κάτι φρικτό για εκείνη.
«Έχω ακούσει πάρα πολλά. Μου έχουν στείλει της Παναγιάς τα μάτια. Το χειρότερο νομίζω είναι αυτό που είπε μια φίλη της μαμάς μου,»Τάνια να ξέρεις η κόρη σου κάνει βίζιτες».

Τ΄άκουσε κάπου και πήγε τη μαμά μου να την πιάσει και της είπε χωρίς την τόση απόδειξη ότι η κόρη της κάνει αυτό. Η μαμά μου είναι πολύ έξω απ΄αυτά τα πράγματα. Η μαμά μου γνωρίζει απόλυτα τι παιδί έχει στο σπίτι της, μένω ακόμα μαζί της. Ξέρει πόσα χρήματα έχω, από που τα έχω, πόσο έχω προσπαθήσει στη ζωή μου να είμαι αυτόνομη.

Στο Instagram μου στέλνουν συνέχεια μηνύματα ότι άκουσαν διάφορα για μένα. Κάποιες φορές νιώθω την ανάγκη να πω κάποια πράγματα. Μου είναι πολύ σύνηθες να μου γίνονται ανήθικες προτάσεις και να μου προτείνουν λεφτά. Ο σύντροφός μου με εμπιστεύεται απόλυτα, βλέπει ότι δεν επηρεάζομαι απ΄όλη αυτή την κατάσταση, οπότε δεν προβληματίζεται κι αυτός περισσότερο».

Πηγή: eleftherostypos.gr