Έκρηξη οργής στα παράλια Δ. Αγιάς από τη νέα διακοπή ρεύματος – «Δεν πάει άλλο… Καταστρεφόμαστε»

Οργισμένες είναι οι αντιδράσεις του Δήμου Αγιάς, φορέων και επιχειρηματιών της περιοχής από τη νέα χθεσινή διακοπή ρεύματος – για δεύτερο συνεχόμενο Σάββατο – στα παράλια και μάλιστα την ώρα που είναι γεμάτα με επισκέπτες.

 
Χωρίς ρεύμα ήταν χθες Σάββατο για περισσότερο από μία ώρα εκτεταμένη περιοχή των παραλίων (ενδεικτικά Σωτηρίτσα, Βελίκα, Παλιουριά κ.α.) την στιγμή που οι επιχειρήσεις περίμεναν να δουλέψουν, εξυπηρετώντας χιλιάδες κόσμου.

Μάλιστα, ήδη έχει προαναγγελθεί πως από την εκκίνηση της προσεχούς εβδομάδας εκπρόσωποι τόσο του Δήμου Αγιάς, όσο και των φορέων, θα επιδιώξουν να έχουν συνάντηση με την διοίκηση του ΔΕΔΔΗΕ στη Λάρισα, ενώ μεταξύ αυτών που εξετάζουν είναι και η κατάθεση αναφοράς στον Εισαγγελέα.

Σε δήλωσή του στη larissanet ο αντιδήμαρχος Νίκος Ντάγκας υπογράμμισε χαρακτηριστικά: «Αυτή η κατάσταση δεν πάει άλλο… Καταστρέφεται ο κόσμος».

Μάλιστα, σημειώνουν πως πέρα από την πολύωρη διακοπή ρεύματος του περασμένου Σαββάτου, σε όλη τη διάρκεια της εβδομάδας καταγράφονταν έντονες αυξομειώσεις στην τάση του ηλεκτρικού ρεύματος.

Πηγή: larissanet.gr