
Αλέκος Βυθούλκας
Αγαπάς το μπέρδεμα στη μουσική, τον κινηματογράφο, τις συναυλίες, τα νέα των καλλιτεχνών,τη μόδα, το shopping therapy και τη ζωή έξω από το σπίτι; Ότι αγαπάς είναι εδώ!
closeListeners:
Top listeners:
Radiopolis Player ΡΑΔΙΟ ΠΟΛΙΣ 99,4
Η αγαπημένη τραγουδίστρια Έλενα Παπαρίζου «εισέβαλε» στο Καλό Μεσημεράκι που παρουσιάζει ο Νίκος Μουτσινάς, και μίλησε για τη συμμετοχή της στον 7ο κύκλο του The Voice αλλά, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και τις ανθρώπινες σχέσεις.
«Πιο μικρή που ήμουν έλεγα ότι περιμένω ο άλλος να ξέρει πού είναι τα όριά μου. Αλλά μία, δύο το λες… τρεις, τέσσερις το ξαναλές. Πάντα δίνω πολλές ευκαιρίες στους ανθρώπους», ανέφερε η Έλενα Παπαρίζου.
«Υπάρχουν κάποιες στιγμές που είμαστε πιο επιφυλακτικοί, άλλες που είμαστε πιο προσεκτικοί, άλλες που θέλουμε να σπάσουμε τα όρια και άλλες που βγαίνουμε από τα νερά μας», πρόσθεσε αμέσως μετά η Έλενα Παπαρίζου.
«Μου έχει συμβεί στη ζωή μου να κάνω εγώ το ίδιο λάθος και να μην το καταλαβαίνω. Αν βγεις έξω από τα νερά σου, αυτό μπορεί να με ταρακουνήσει και να πω ώπα.
Πρέπει να είναι διακριτά τα όρια. Εγώ πιστεύω ότι με την αλήθεια και με την ειλικρίνεια κρατάνε οι σχέσεις», παραδέχεται η Έλενα Παπαρίζου.
Πηγή: protothema.gr
Συντάχθηκε από: admin
Αγαπάς το μπέρδεμα στη μουσική, τον κινηματογράφο, τις συναυλίες, τα νέα των καλλιτεχνών,τη μόδα, το shopping therapy και τη ζωή έξω από το σπίτι; Ότι αγαπάς είναι εδώ!
close15:00 - 18:00
18:00 - 21:00
21:00 - 00:00
00:00 - 07:00
07:00 - 21:00
21:00 - 00:00
1
play_arrowΕλένη Φουρέιρα & Χρήστος Μάστορας
2
play_arrowΆννα Βίσση
3
play_arrowΚωνσταντίνος Αργυρός
4
play_arrowΓιώργος Σαμπάνης
5
play_arrowΓιώργος Κακοσαίος