Νέες Κυκλοφορίες

Έλενα Παπαρίζου, Levianth – Lightning

today26 Νοεμβρίου 2021

Φόντο
share close

Μετά την μεγάλη επιτυχία του album της «Αποχρώσεις» και με τα singles «Σε Ξένο Σώμα», “Deja Vu”, «Για Ποια Αγάπη» και «Μια Σταγόνα Αμαρτία» να ακούγονται δυνατά στα ελληνικά ραδιόφωνα και στις streaming υπηρεσίες, η “number one” diva της pop στην Ελλάδα επιστρέφει με ολοκαίνουργιο αγγλόφωνο single!

Η Έλενα Παπαρίζου συνεργάζεται με τον παραγωγό Levianth ο οποίος διαπρέπει τα τελευταία χρόνια στο εξωτερικό με τις κυκλοφορίες του, και μαζί δημιουργούν το διεθνών προδιαγραφών “Lightning” – ένα single διαφορετικό από όσα μας έχει συνηθίσει μέχρι σήμερα η Έλενα στην 22χρονη πορεία της στη δισκογραφία.

Το “Lightning” κυκλοφορεί από τη Minos EMI, a Universal Music Company σε 2 εκδόσεις, την original και την club remix που φτιάχτηκε ειδικά για την εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου στο φετινό MadWalk by Serkova Crystal Pure.

Written by: admin


Προηγούμενο Άρθρο

Events

Τις Παρασκευές έχει Live στο ΦΡΟΥΡΙΟ

Μετά το πρώτο μεγάλο Christmas party την βραδιά των Beaujolais Nouveau, το Φρούριο συνεχίζει στον εορταστικό ρυθμό με τον Theo Foka να κάνει πιο ενδιαφέρουσες τις Παρασκευές μας στον λόφο! Κάθε Παρασκευή μετά τις 20:30 το χριστουγεννιάτικο και ζεστό περιβάλλον του Φρουρίου και ο Theo Fokas με την παρέα του μας φέρνουν ολοένα και πιο κοντά στην εορταστική ατμόσφαιρα!

today26 Νοεμβρίου 2021


Phone: 2410 282278
Email: info@radiopolis.gr

Λάρισα – Τ.Κ. 41336
Οδός: Βόλου 102

0%