Έλενα Παπαρίζου: Ποζάρει για το επετειακό τεύχος του ΟΚ! «Στα χέρια του άντρα μου νιώθω απίστευτα θηλυκό»

9

Το περιοδικό OK! γιορτάζει τα 13 χρόνια κυκλοφορίας του και σήμερα Τετάρτη 28 Νοεμβρίου κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα το επετειακό τεύχος, με εξώφυλλο την μοναδική Έλενα Παπαρίζου!

 
Δεκατρία χρόνια ακριβώς μετά την πρώτη της φωτογράφιση για το περιοδικό ΟΚ! η Ελληνίδα σταρ και coach του The Voice of Greeece φωτογραφίζεται από την Ιωάννα Τζετζούμη και μιλάει στον Αστέρη Κασιμάτη για τον γάμο της με τον Ανδρέα Καψάλη, κάνοντας έναν συγκινητικό απολογισμό ζωής: «’Έχω πάρει και λιγότερα αλλά και περισσότερα από όσα μου αξίζουν».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα Χριστούγεννα φέτος έρχονται παρέα με την Έλενα Παπαρίζου!

Υπήρξαν περίοδοι στη ζωή σου που ζούσες στα σκοτάδια ή πάντα επέλεγες το φως;

Όλοι οι άνθρωποι περνάμε διάφορες φάσεις, το θέμα είναι να βρίσκουμε τον δρόμο για να ξαναβρίσκουµε το φως στη ζωή μας. Γιατί άμα το σκεφτείς και καλά, ο Θεός εκεί μας θέλει, στο φως.

Εσύ, φαντάζομαι, πάντα αναζητούσες το φως στη ζωή σου…

Εννοείται, και ίσως τώρα περισσότερο από ποτέ.

Γιατί τώρα;

Γιατί αντιλαμβάνομαι το πόσο πιο ευτυχισμένη είμαι και πόσο πιο πολύ κάνω ευτυχισμένους τους ανθρώπους που πραγματικά με αγαπάνε.

Στο πρόσφατο παρελθόν βρέθηκες σε δικαστική διαμάχη, που ήταν και πρωτόγνωρο γεγονός για σένα. Αισθάνθηκες ότι διαστρεβλώνεται η δημόσια εικόνα σου;

Εγώ θέλω να ευχαριστήσω την ελληνική Δικαιοσύνη, γιατί νιώθω ότι δικαιώνομαι, και θα συνεχίσω να της έχω εμπιστοσύνη. Μόνο αυτό θέλω να σου απαντήσω.

Φέτος συνεργάζεσαι με τη Μαρινέλλα. Ποια είναι τα συναισθήματά σου γι’ αυτή τη συνεργασία;

Η Μαρινέλλα είναι η Μαρινέλλα της καρδιάς μας. Είναι από τις πιο με. Εµένα η πρώτη δυνατή εικόνα που έχω της Μαρινέλλας είναι το τραγούδι ∆ώσ’ µου το αθάνατο νερό. Θυμάμαι τον εαυτό μου μικρή να λέω ότι εγώ θα γίνω σαν κι αυτήν. Πάντα τη θαύμαζα. Όταν δέχτηκα την πρότασή της, έτρεμαν τα πόδια μου. Της έχω τεράστιο θαυμασμό. Τη μελετάω. Είναι απίστευτη. Αυτό που µε εντυπωσιάζει ακόμη περισσότερο είναι πόσο απλά μας χαρίζει ό,τι έχει μέσα της, και σε επαγγελματικό επίπεδο αλλά και ως άνθρωπος. Είναι σκέτη απόλαυση και µόνο όταν µε κοιτάει. Όταν ακουμπάει το χέρι της πάνω μου. Είναι μια γυναίκα με τόσο θετική αύρα, με τόση ειλικρίνεια, δεν το έχω ξαναζήσει αυτό με άλλο συνάδελφο.

Αναζητούσες συνοδοιπόρο στη ζωή σου εκτός του χώρου σου;

Όπως έχει γράψει και ο αγαπημένος μου Νίκος Καρβέλας, «μην ψάχνεις την αγάπη, η αγάπη όλους τους βρίσκει». Πιστεύω ότι έτσι είναι. Η αγάπη είναι λαχείο στη ζωή.

Τι θαυμάζεις περισσότερο στον Ανδρέα;

Είναι απίστευτα ευγενικός και τρυφερός. Στα χέρια του νιώθω απίστευτα θηλυκό.

Πηγή: tlife.gr – Διάβασε περισσότερα στο επετειακό τεύχος του ΟΚ! που κυκλοφορεί σήμερα Τετάρτη σε όλη την Ελλάδα