
Καλλιόπη Τσινιαράκη
Όσο νυχτώνει…η διάθεση μεγαλώνει. Τραγούδι θέλεις, παρέα θέλεις, τι παίζει στη πόλη να μάθει θέλεις? Ότι θέλεις (σχεδόν) είναι εδώ!!
closeListeners:
Top listeners:
Radiopolis Player ΡΑΔΙΟ ΠΟΛΙΣ 99,4
Τον 1,5 έτους γιο τους βάπτισαν η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπερτο Μποτία.
Το ζευγάρι που απέκτησε το πρώτο του παιδί τον Μάρτιο του 2023, βάφτισε (χωρίς να έχει γίνει γνωστό πότε και που), τον γιο του δίνοντάς του όπως βλέπουμε στις φωτογραφίες, το όνομα Ερμής.
Τόσο η Ελένη Φουρέιρα όσο και ο Αλμπέρτο Μποτία έχουν επιλέξει να προστατεύουν τον γιο τους από τα φώτα της δημοσιότητας, γι’ αυτό και επέλεξαν να κρατήσουν μυστικό τον τόπο του μυστηρίου.
Τον μικρό Ερμή βάπτισαν η αδερφή της Ελένης Φουρέιρα και ο personal assistant της, Βασίλης Σιμσιρίκης.
Το απόγευμα Σαββάτου 8/6 ακολούθησε ένα πάρτι σε χώρο εκδηλώσεων στο Σούνιο. Εκεί οι φίλοι του ζευγαριού, όπως ο CEO της Panik Records, Γιώργος Αρσενάκος, η project manager της Ελένης, Λία Παπαδοπούλου με τον σύζυγό της, Γιώργο Μπενιουδάκη, τον γιο των οποίων βάπτισε προ ημερών η Ελένη Φουρέιρα, στελέχη της δισκογραφικής εταιρείας, τραγουδιστές όπως η Χριστίνα Σάλτη και ο Λούης Γεωργίου που κάνει back vocals στις live εμφανίσεις της Ελένης, ο επιχειρηματίας, Χρύσανθος Πανάς και πολλοί άλλοι.
Δες τις φωτογραφίες που εξασφάλισε το TLIFE
Πηγή: tlife.gr, Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος
Συντάχθηκε από: admin
Όσο νυχτώνει…η διάθεση μεγαλώνει. Τραγούδι θέλεις, παρέα θέλεις, τι παίζει στη πόλη να μάθει θέλεις? Ότι θέλεις (σχεδόν) είναι εδώ!!
close21:00 - 00:00
00:00 - 07:00
07:00 - 21:00
21:00 - 00:00
00:00 - 07:00
07:00 - 00:00
1
play_arrowΕλένη Φουρέιρα & Χρήστος Μάστορας
2
play_arrowΆννα Βίσση
3
play_arrowΚωνσταντίνος Αργυρός
4
play_arrowΓιώργος Σαμπάνης
5
play_arrowΓιώργος Κακοσαίος