Ελεωνόρα Ζουγανέλη και Σπύρος Δημητρίου παντρεύτηκαν (φώτο-video)

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Σπύρος Δημητρίου εδώ και λίγες ώρες είναι παντρεμένοι. Το ζευγάρι επέλεξε να κάνει το γάμο του στις Σπέτσες, σε ένα γραφικό εκκλησάκι στην περιοχή Ζωγεριά. Οι νεόνυμφοι τήρησαν τις παραδόσεις αλλά και τα μέτρα προστασίας για τον κορονοϊό.

 
Στο γραφικό εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου στη Ζωγεριά επέλεξαν να ανταλλάξουν όρκους αιώνιας αγάπης και πίστης. Η γνωστή ερμηνεύτρια τηρώντας τις παραδόσεις … έστησε λίγο τον γαμπρό, ο οποίος περίμενε με λαχτάρα την αγαπημένη του.

Η νύφη έφτασε με καΐκι και συνοδεία μουσικών οργάνων στην εκκλησία. Όταν το καραβάκι πλησίασε οι κόρνες ήχησαν!  Η Ελεονώρα φορώντας ένα ρομαντικό λευκό νυφικό με πέπλο, δημιουργία της Σήλιας Κριθαριώτη, έχοντας στο πλευρό της τον πατέρα της Γιάννη Ζουγανέλη, ο οποίος της κρατούσε το χέρι και τη βοήθησε να κατέβει, έκανε την εμφάνιση της στην προβλήτα, υπό τους ήχους παραδοσιακής μουσικής.

Την ώρα του μυστηρίου και οι δυο έλαμπαν από ευτυχία αφού το χαμόγελα δεν έλειπε στιγμή από το πρόσωπό τους.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη με την πεθερά της

Ελεωνόρα Ζουγανέλη – Σπύρος Δημητρίου: Η νύφη έφτασε στην εκκλησία, με καΐκι και συνοδεία μουσικών οργάνων (φώτο – video)

Πηγή: tlife.gr, Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος