Επτάχρονο κοριτσάκι έπεσε από το λιφτ στο Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου

Ένα επτάχρονο κοριτσάκι τραυματίστηκε ελαφρά, όταν κατά τη διάρκεια της μετακίνησής του με το διπλό λιφτ στο Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου, έπεσε από ύψος τριών μέτρων. Σύμφωνα με όσα καταγράφει το TheNewspaper.gr το κοριτσάκι, συνοδευόμενο από τη μητέρα του, δεν κατάφερε να κατέβει από το λιφτ, όταν αυτό έφτανε στο σημείο εξόδου, καθώς το μπουφάν του πιάστηκε στην μπάρα ασφαλείας. Ο χειριστής του λιφτ, δεν εντόπισε αμέσως το πρόβλημα ώστε να σταματήσει τη λειτουργία, με αποτέλεσμα το ανήλικο παιδί να βρεθεί στον αέρα και να πέσει από ύψος περίπου τριών μέτρων.

 
Το περιστατικό συνέβη σήμερα το μεσημέρι στις 12.40. Αμέσως, κινητοποιήθηκαν οι υπεύθυνοι του Χιονοδρομικού Κέντρου, και το κοριτσάκι το εξέτασε ο γιατρός που υπήρχε στο σημείο. Μεταφέρθηκε με την εποπτεία του Γρηγόρη Ιγγλέση στο τρίτο πάρκινγκ και από εκεί στο Νοσοκομείο του Βόλου, όπου το εξέτασαν οι γιατροί.

«Κινητοποιηθήκαμε αμέσως και κάναμε το καλύτερο δυνατό. Δεν υπήρξε σοβαρός τραυματισμός, ούτε καν στραμπούλιγμα. Περισσότερο φοβήθηκε το παιδάκι από την πτώση. Αυτά συμβαίνουν στα Χιονοδρομικά κέντρα. Είχαμε πλήρη ενημέρωση για το περιστατικό μέχρι να φτάσει το κοριτσάκι στο σπίτι του. Το Χιονοδρομικό κέντρο είναι απόλυτα ασφαλές» δηλώνει στο TheNewspaper.gr ο Γρηγόρης Ιγγλέσης.

Πηγή: thenewspaper.gr