Μουσικά Νέα

Eurovision 2024: Η Ελένη Φουρέιρα στον πρώτο ημιτελικό – Όσα θα δούμε

today6 Μαΐου 2024

Background
share close

Η «καρδιά» του 68ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision χτυπά στο Μάλμε της Σουηδίας, και η ΕΡΤ1, σε απευθείας σύνδεση με τη σκηνή του Μalmo Arena, θα μεταδώσει τον Α’ Ημιτελικό την Τρίτη 7 Μαΐου 2024, στις 22:00.

O Θανάσης Αλευράς και o Ζερόμ Καλούτα θα σχολιάσουν τους δύο ημιτελικούς και τον μεγάλο τελικό της Eurovision.

Η Κύπρος θα εμφανιστεί στην πρώτη θέση του Α’ ημιτελικού με τη Σίλια Καψής και το τραγούδι «Liar». Ακολουθεί αναλυτικά η σειρά εμφάνισης των χωρών που θα πάρουν μέρος στον Α΄ ημιτελικό: Κύπρος, Σερβία, Λιθουανία, Ιρλανδία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ουκρανία, Πολωνία, Κροατία, Ισλανδία, Γερμανία, Σλοβενία, Φινλανδία, Μολδαβία, Σουηδία, Αζερμπαϊτζάν, Αυστραλία, Πορτογαλία και Λουξεμβούργο.

Στον Α’ Ημιτελικό, εμφανίζονται και ψηφίζουν η Γερμανία και το Ηνωμένο Βασίλειο από τις «Big Five», καθώς και η διοργανώτρια Σουηδία, οι οποίες προκρίνονται απευθείας στον Τελικό.

H Ελένη Φουρέιρα στη Eurovision

Η Ελένη Φουρέιρα επιστρέφει στη σκηνή της Eurovision για τρίτη φορά, καθώς θα παρουσιάσει ένα «εκρηκτικό» act στο Μάλμε της Σουηδίας! Η Ελένη Φουρέιρα θα εμφανιστεί στο interval act του Α’ ημιτελικού, την Τρίτη 7 Μαΐου.

Η Ελένη Φουρέιρα θα παρουσιάσει το «Fuego», με το οποίο κατέκτησε τη 2η θέση για την Κύπρο το 2018, μέσα από μία «καυτή» χορογραφία που επιμελήθηκε ο Bill Roxenos.

Πηγή: newsbomb.gr

Written by: admin


Phone: 2410 282278
Email: info@radiopolis.gr

Λάρισα – Τ.Κ. 41336
Οδός: Βόλου 102

0%