Μουσικά Νέα

Eurovision 2024: Το πρώτο teaser του τραγουδιού της Κύπρου

today23 Φεβρουαρίου 2024

Background
share close

Κυκλοφόρησε teaser από το videoclip του τραγουδιού με το οποίο θα διαγωνιστεί η Κύπρος στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision 2024.

Αυτή την χρονιά την Κύπρο στον 68ο μουσικό διαγωνισμό της Eurovision, θα εκπροσωπήσει η Σίλια Καψή με το τραγούδι Liar. To ΡΙΚ έδωσε στη δημοσιότητα κάποια πλάνα, μία μικρή γεύση από το videoclip του τραγουδιού, το οποίο θα κυκλοφορήσει επίσημα στις 29 Φεβρουαρίου.

Στα πλάνα αυτά των λίγων δευτερολέπτων, διακρίνεται η 17χρονη Σίλια Καψή μαζί με δύο χορευτές ντυμένη στα χρυσά. Τη σύνθεση του κομματιού υπογράφει ο Δημήτρης Κοντόπουλος ενώ το videoclip γυρίστηκε σε λόμπι ξενοδοχείου της Λεμεσού. Το ΡΙΚ βρέθηκε στα γυρίσματα του και μίλησε με τη Σίλια Καψή, η οποία εξέφρασε τη μεγάλη της χαρά για την εκπροσώπηση της Κύπρου αυτή τη χρονιά.

«Εύχομαι να σας κάνω όλους περήφανους» ανέφερε χαρακτηριστικά. Υπενθυμίζεται πως η Κύπρος θα διαγωνιστεί στο πρώτο μισό του πρώτου ημιτελικού στη φετινή Eurovision στις 7 Μαΐου, ενώ ο μεγάλος τελικός θα διεξαχθεί στις 11 Μαΐου στο Μάλμε της Σουηδίας.

Written by: admin


Phone: 2410 282278
Email: info@radiopolis.gr

Λάρισα – Τ.Κ. 41336
Οδός: Βόλου 102

0%