
Βασίλης Βάιλας
Μεσημεριάζει και ο Πόλις σου ταιριάζει. Πολύ μουσική, λιγότερο μπλα-μπλα με νόημα όμως να ο λόγος για να χαμογελάς τα μεσημέρια σου.
closeListeners:
Top listeners:
Radiopolis Player ΡΑΔΙΟ ΠΟΛΙΣ 99,4
H σειρά εμφάνισης των χωρών στους δύο ημιτελικούς της Eurovision2025, ανακοινώθηκε το βράδυ της Πέμπτης 27 Μαρτίου.
Η Ελλάδα και Κύπρος διαγωνίζονται και φέτος σε ξεχωριστές προκριματικές βραδιές, με την Klavdia να διεκδικεί την πρόκριση στον Β’ Ημιτελικό (15 Μαΐου) και τον Theo Evan να κάνει το ίδιο για την Κύπρο δύο ημέρες νωρίτερα στον Α’ Ημιτελικό.
Σύμφωνα λοιπόν με τον προγραμματισμό των παραγωγών της EBU, η Ελλάδα θα εμφανιστεί στη θέση #7 στον Β’ Ημιτελικό.
Η Κύπρος θα κλείσει την βραδιά του Α’ Ημιτελικού, αφού θα εμφανιστεί στη θέση #15.
Οι BIG 5 (Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία και Ηνωμένο Βασίλειο), καθώς και η διοργανώτρια Ελβετία, θα εμφανιστούν ζωντανά κατά την διάρκεια των δύο ημιτελικών, ανάμεσα στους διαγωνιζόμενους.
Συντάχθηκε από: admin
Μεσημεριάζει και ο Πόλις σου ταιριάζει. Πολύ μουσική, λιγότερο μπλα-μπλα με νόημα όμως να ο λόγος για να χαμογελάς τα μεσημέρια σου.
close18:00 - 21:00
21:00 - 00:00
00:00 - 07:00
07:00 - 21:00
21:00 - 00:00
00:00 - 07:00
1
play_arrowΕλένη Φουρέιρα & Χρήστος Μάστορας
2
play_arrowΆννα Βίσση
3
play_arrowΚωνσταντίνος Αργυρός
4
play_arrowΓιώργος Σαμπάνης
5
play_arrowΓιώργος Κακοσαίος