Εβδομαδιαίες προβλέψεις 04/01/21 – 10/01/21

Έχουμε περάσει στην καινούργια χρονιά και το 2021 φροντίζει από την πρώτη εβδομάδα να δημιουργήσει αστρολογικά έντονες συνθήκες που μπορούν να φέρουν σημαντικά γεγονότα. Τη Δευτέρα 4 Ιανουαρίου ο Ερμής σχηματίζει σύνοδο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω δημιουργώντας την ανάγκη ελέγχου σε επαγγελματικά ζητήματα που μπορεί να οδηγήσει εμμονικά σε συγκρούσεις. Προσοχή σε παιχνίδια μυαλού και χειριστικές συμπεριφορές που μπορεί να αυξήσουν τη νευρικότητα. Είναι προτιμότερο να προσπαθήσουμε να αντιληφθούμε τα βαθύτερα κίνητρα των άλλων σε ότι αφορά τις κινήσεις τους.

Την Πέμπτη 7 Ιανουαρίου ο Άρης αφήνει τον Κριό μετά από 6 περίπου μήνες και περνάει στον Ταύρο ρίχνοντας τους ρυθμούς και την ενέργεια. Το ζώδιο του Ταύρου δεν ευνοεί τον συγκεκριμένο πλανήτη, καθώς δεν επιτρέπει την γρήγορη δράση. Αντίθετα, μπορεί να δημιουργηθούν σημαντικά ζητήματα λόγω της υπερβολικής επιμονής και της ακαμψίας που μπορεί να εκδηλωθεί μέσα από την ενέργειά του.

Την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου ο Ερμής περνάει στον Υδροχόο επικεντρώνοντας την επικοινωνία στο πλαίσιο των φιλικών σχέσεων, καθώς είναι σημαντικό για εμάς να εκφράσουμε απόψεις και να συζητήσουμε θέματα που μας αφορούν με πρόσωπα από τον φιλικό περίγυρο. Οι πρωτοποριακές και επαναστατικές μας ιδέες μπορεί να βρουν υποστηρικτές μέσα από τους φίλους καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα που θα σταθούν αρωγοί δίπλα μας σε κάθε προσπάθεια. Το τετράγωνο που σχηματίζει ο Ερμής με τον Άρη στον Ταύρο αυξάνει υπερβολικά τη νευρικότητα και μπορεί να οδηγήσει σε ένα πεδίο αντιπαραθέσεων λόγω του παρορμητισμού και της επιθετικότητας που μας διακατέχουν.

Την ίδια μέρα η Αφροδίτη περνάει στον Αιγόκερω ενισχύοντας την ανάγκη για την βελτίωση της προσωπικής εικόνας και την προώθηση της κοινωνικής μας καταξίωσης. Σημαντικό είναι να επιτύχουμε τους επαγγελματικούς σας στόχους, όμως δεν θα διστάσουμε να αφήσουμε στο περιθώριο την προσωπική μας ζωή αφιερώνοντας τον χρόνο μας στην καριέρα. Είναι προτιμότερο να ισορροπήσουμε μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής για να μην υπάρξουν εντάσεις με το ταίρι μας ή νέο πρόσωπο που μπορεί να προκύψει.

Το Σάββατο 9 Ιανουαρίου η Αφροδίτη στον Αιγόκερω σχηματίζει τρίγωνο με τον Άρη στον Ταύρο ευνοώντας σημαντικά τις προσωπικές σχέσεις και τις οικονομικές συναλλαγές. Η ανάγκη για σταθερότητα κυριαρχεί σε όλα τα επίπεδα και δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις ώστε να διεκδικήσουμε με ωριμότητα και λογική το καλύτερο δυνατό στην αισθηματική μας ζωή. Παράλληλα, οικονομικά ευνοούνται σημαντικά οι συζητήσεις που μπορεί να υπάρξουν με πρόσωπα καταλυτικά για την καριέρα μας, καθώς αν επιμείνουμε στις απαιτήσεις μας είναι πολύ πιθανό να πετύχουν τους στόχους μας.

Προσοχή μόνο θα πρέπει να δείξουμε ιδιαίτερα σε ότι αφορά την επικοινωνία με πρόσωπα του φιλικού μας περιβάλλοντος, καθώς η σύνοδος του Ερμή και του Κρόνου στον Υδροχόο μπορεί να οδηγήσει σε απολυτότητα και αδιαλλαξία που θα ενοχλήσει πρόσωπα με τα οποία συναναστρεφόμαστε και έχουμε κοινό ιδεολογικό υπόβαθρο.

Κριός

Κριέ μου η νέα χρονιά ξεκινά σε αστρολογικό επίπεδο με την σύνοδο Ερμή/Πλούτωνα η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 4/1 στο ζώδιο του Αιγόκερου. Αυτή η σύνοδος δεν αποκλείεται να φέρει «αιχμηρές» συζητήσεις οι οποίες θα αφορούν επαγγελματικά ζητήματα. Στις 7/1 η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Ταύρου μπορεί να επηρεάσει δυσμενώς την ενέργειά σου, με αποτέλεσμα να υπάρξει ο κίνδυνος να αφήσεις πίσω κάποιες από τις υποχρεώσεις σου. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δώσεις στον οικονομικό τομέα καθώς η νέα θέση του Άρη μπορεί να αυξήσει τα έξοδα. Μία ημέρα μετά ο Ερμής κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Υδροχόου και η σύνοδος που θα πραγματοποιήσει κατευθείαν με τον Κρόνο σε βάζει στη διαδικασία να αφήσεις τις σκέψεις και να περάσεις στις πράξεις, σε ζητήματα που σε αφορούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Αιγόκερου στις 8/1 θα αλλάξει τον τρόπο που σκέφτεσαι και διευθετείς της αισθηματικές σου υποθέσεις και δεν αποκλείεται να σε οδηγήσει να επικεντρωθείς στις πρακτικές ανάγκες μιας αισθηματικής σχέσης. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση αυτή η εβδομάδα είναι πολύ καλή για να κάνεις πράγματα με το σύντροφό σου. Αν πάλι είσαι ελεύθερος θα πρέπει να διαχειριστείς προσεκτικά το γεγονός πως μπορεί να υπάρξει ένα φλερτ στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, ώστε να μην εμπλακεί στις υποθέσεις της δουλειάς.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Η νέα θέση του Άρη στο ζώδιο του Ταύρου αλλά και η νέα θέση του Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου θα σε οδηγήσει να σκεφτείς πολύ τις υποχρεώσεις που σχετίζονται με τον επαγγελματικό τομέα, καθώς και κάποιες οικονομικές υποθέσεις. Οι διαπραγματεύσεις είναι απαραίτητες σε περίπτωση που θέλεις να βελτιώσεις κάτι στη δουλειά, όμως πρόσεξε καθώς το πείσμα σου σε συγκεκριμένα ζητήματα δεν θα σε βοηθήσει αντιθέτως μπορεί να δημιουργήσει περισσότερα εμπόδια.

Ταύρος

Ταύρε μου η νέα χρονιά ξεκινά αστρολογικά με τη σύνοδο του Ερμή με τον Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερω στις 4/1 η οποία μπορεί να φέρει συζητήσεις σε έντονο ύφος με πρόσωπα που βρίσκονται στο ευρύτερο σου περιβάλλον. Στις 7/1 η είσοδος του Άρη στο ζώδιό σου θα ανεβάσει την ενέργειά σου, όμως την ίδια στιγμή μπορεί να δημιουργήσει και εκνευρισμό αν δεν τη διοχετεύσεις προς τη σωστή κατεύθυνση. Μία ημέρα μετά στις 8/1 ο Ερμής περνά στο ζώδιο του Υδροχόου και από τη νέα του θέση σχηματίζει σύνοδο με τον Κρόνο, δείχνοντας πως τις τελευταίες ημέρες της εβδομάδας θα αρχίσεις να κάνεις ξανά σκέψεις για ζητήματα που αφορούν τον επαγγελματικό τομέα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να νιώσεις την ανάγκη να κάνεις κάποια ξεκαθαρίσματα με το σύντροφό σου όμως προσπάθησε να κρατήσεις ήπιους τόνους σε συζητήσεις που θα έχεις μαζί του, κάτι που δεν θα είναι τόσο εύκολο όσο ακούγεται μιας και ο Άρης που θα βρίσκεται στο ζώδιό σου από τις 7/1 θα δημιουργήσει μία υποβόσκουσα ένταση. Αν είσαι ελεύθερος η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Αιγόκερου στις 8/1 και το τρίγωνο θα σχηματίσει με τον Άρη που βρίσκεται στο ζώδιό σου δείχνει πως θα έχεις μία ευχάριστη συζήτηση με ένα πρόσωπο που μπορεί να βρίσκεται στο ευρύτερο περιβάλλον σου και σου έχει τραβήξει το ενδιαφέρον.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Η ανάπαυλα από σκέψεις που σχετίζονται με δουλειές και επαγγελματικές υποχρεώσεις δεν θα κρατήσει για πολύ καθώς από τις 8/1 με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου φαίνεται πως θα αρχίσουν να σε απασχολούν ξανά. Ενδεχομένως να υπάρξουν κάποια εμπόδια η κάποιες συγκυρίες οι οποίες θα σε αναγκάσουν να κατεβάσεις ταχύτητα όσον αφορά τη διευθέτηση κάποιων επαγγελματικών θεμάτων. Ακολούθησε τη ροή των γεγονότων καθώς αυτό θα σε βοηθήσει να ελιχθείς σε αυτά.

Δίδυμοι

Δίδυμε μου το 2021 είναι πλέον εδώ και στις 4/1 θα πραγματοποιηθεί η πρώτη όψη για τη νέα χρονιά μία σύνοδος μεταξύ του Ερμή και του Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερου. Αυτή η σύνοδος θα εντείνει την καχυποψία σου αλλά συγχρόνως θα ενισχύει και τη διαίσθησή σου, κάτι που θα σε βοηθήσει σε προσωπικά και οικονομικά ζητήματα. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Ταύρου στις 7/1 φαίνεται πως θα δημιουργήσει υπόβαθρο για να υπάρξουν παρασκηνιακές κινήσεις σε ζητήματα που σε ενδιαφέρουν. Για αυτό το λόγο θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός στο ποιους εμπιστεύεσαι. Μία ημέρα μετά στις 8/1 ο Ερμής περνά στο φιλικό ζώδιο του Υδροχόου και η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον Κρόνο θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να δεις με υπευθυνότητα ακόμα και το παραμικρό ζήτημα που σε απασχολεί αυτό το διάστημα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η νέα χρονιά ξεκινά με όνειρα και σχέδια όσον αφορά το αισθηματικό σου μέλλον και μία αισθηματική υπόθεση η οποία θέλεις να εξελιχθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για εσένα. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Ταύρου δείχνει πως θα υπάρξει παρασκήνιο και σε αισθηματικά ζητήματα, κάτι το οποίο πρέπει να προσέχεις ιδιαίτερα αν είσαι εσύ αυτός που κινεί παρασκηνιακά τα νήματα. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο του Αιγόκερω στις 8/1 και το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Άρη στον Ταύρο, θα υπάρξει ένα καλό κλίμα που θα σε βοηθήσει να κλείσεις κάποιες διαφωνίες και εκκρεμότητες που υπάρχουν στη σχέση με το ταίρι σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανό να κάνεις υποθέσεις για επαγγελματικά ζητήματα οι οποίες όμως θα παραμείνουν υποθέσεις, καθώς θα είναι δύσκολο να υπάρξει κινητικότητα στη δουλειά ιδιαίτερα αυτές τις ημέρες. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου στις 8/1 θα αναδείξει τις επικοινωνιακές ικανότητες που ούτως ή άλλως έχεις και δεν αποκλείεται να φέρει απομακρυσμένες συζητήσεις με πρόσωπα που βρίσκονται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, οι οποίες θα διευθετήσουν κάποιες εκκρεμότητες.

Καρκίνος

Καρκίνε μου στις 4/1 θα πραγματοποιηθεί η πρώτη όψη της χρονιάς η σύνοδος μεταξύ του Ερμή με τον Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερου. Αυτή η σύνοδος θα σε οδηγήσει να σκεφτείς περισσότερο ζητήματα που αφορούν προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις και δεν αποκλείεται να προσπαθήσεις με κάθε τρόπο να αλλάξεις την κατάσταση που επικρατεί σε κάποιες από αυτές. Στις 7/1 η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Ταύρου στρέφει το ενδιαφέρον σου σε πρόσωπα που βρίσκονται στο φιλικό σου περιβάλλον, όμως σε προτρέπει να είσαι προσεκτικός καθώς μπορεί να δημιουργηθεί πρόσφορο έδαφος για κάποιες εντάσεις με αγαπημένα σου πρόσωπα. Στις 8/1 η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Κρόνο σου λέει να είσαι προσεκτικός με τα έξοδά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Αιγόκερου στις 8/1 δείχνει πως η νέα χρονιά ξεκινά με εύνοια για την προσωπική σου ζωή. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση φαίνεται πως θα έχεις όμορφες στιγμές μαζί με το ταίρι σου, οι οποίες θα ενδυναμώσουν αυτό που υπάρχει μεταξύ σας. Αν είσαι ελεύθερος το τρίγωνο που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από τη νέα της θέση με τον Άρη που βρίσκεται στον Ταύρο δείχνει πως μπορεί να έρθεις κοντά με ένα πρόσωπο που βρίσκεται στο φιλικό σου περιβάλλον και αφορμή για αυτό θα αποτελέσει μία συζήτηση που θα έχετε.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως δεν θα δώσεις προτεραιότητα σε δουλειές και υποχρεώσεις καθώς θέλεις να κερδίσεις λίγο χρόνο για εσένα και την ξεκούραση σου. Παρόλα αυτά θα πρέπει να δεις οικονομικές υποθέσεις οι οποίες σχετίζονται με τη δουλειά γιατί ενδεχομένως αυτές μπορεί να μη γίνεται να πάρουν αναβολή. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου και η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον Κρόνο θα ενισχύσει την καχυποψία σου, κάτι που μπορεί να δημιουργήσει ένα ψυχρό κλίμα ανάμεσα σε εσένα και τους ανθρώπους που δουλεύεις μαζί.

Λέων

Λέων μου οι πρώτες ημέρες της νέας χρονιάς θα στρέψουν το ενδιαφέρον σου σε ζητήματα που αφορούν την καθημερινότητά σου καθώς η σύνοδος του Ερμή με τον Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερω στις 4/1 θα τα φέρει στο προσκήνιο. Προσπάθησε να μη γεμίσεις το μυαλό σου με σκέψεις σχετικά με υποχρεώσεις που πρέπει να κάνεις, καθώς χρειάζεσαι ξεκούραση από αυτές έστω και για λίγες ημέρες. Στις 7/1 η είσοδος του Άρης στο ζώδιο του Ταύρου στρέφει το ενδιαφέρον σου σε επαγγελματικά ζητήματα, τα οποία το επόμενο διάστημα μπορεί να έχουν ένα βαθμό δυσκολίας καθώς θα εγείρουν αντιπαραθέσεις. Μία ημέρα μετά στις 8/1 η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου και η σύνοδος που θα πραγματοποιήσει με τον Κρόνο δεν θα βοηθήσει να διευθετηθούν παρεξηγήσεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Λόγω του ότι θα είναι δύσκολο να τις επιλύσεις προσπάθησε να τις προλάβεις ώστε να μην ξεκινήσουν καν.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Αυτή την εβδομάδα θα παίξει ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο η επικοινωνία που θα έχεις με το σύντροφό σου, κάτι που μπορεί να φαίνεται εύκολο όμως δεν θα είναι και τόσο ιδιαίτερα στις 8/1 που ο Ερμής θα συναντήσει τον Κρόνο στο ζώδιο του Υδροχόου. Είναι πολύ πιθανό να υπάρξει μία επικοινωνιακή απομάκρυνση μεταξύ σας και θα πρέπει να προσπαθήσεις προκειμένου να μην την αφήσεις να επηρεάσει τη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Αιγόκερου την ίδια ημέρα φαίνεται πως θα φέρει ένα πρόσωπο στο προσκήνιο το οποίο βρίσκεται στην καθημερινότητά σου, όμως τώρα θα σου τραβήξει το ενδιαφέρον.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Οι επαγγελματικές υποθέσεις και κάποιοι στόχοι που ενδεχομένως έχεις βάλει και σχετίζονται με αυτό τον τομέα θα αρχίσουν να σε απασχολούν ιδιαίτερα από τις 7/1. Παρόλα αυτά τουλάχιστον για αυτή την εβδομάδα δεν θα υπάρξει πρόσφορο έδαφος προκειμένου να καταφέρεις να κάνεις κάποια πράγματα που έχεις κατά νου. Το τετράγωνο του Άρη με τον Κρόνο μπορεί να φέρει εμπόδια και φαίνεται πως ίσως να μην υπάρξει υποστήριξη σε κάτι που θέλεις να κάνεις από τους ανθρώπους του επαγγελματικού σου περιβάλλοντος.

Παρθένος

Παρθένε μου η πρώτη εβδομάδα της νέας χρονιάς είναι γεγονός και σε αστρολογικό επίπεδο θα ξεκινήσει στις 4/1 με τη σύνοδο Ερμή/Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερου. Αυτή η σύνοδος μπορεί να σε φέρει κοντά με ένα πρόσωπο που υπήρξε φλερτ κατά το προηγούμενο διάστημα όμως μέχρι στιγμής δεν υπήρξαν οι συγκυρίες για να εξελιχθεί. Στις 7/1 ο Άρης περνά στο ζώδιο του Ταύρου και από τη νέα του θέση θα ευνοήσει οτιδήποτε σχετίζεται με νέα σχέδια, ιδιαίτερα αν αυτά αφορούν τη δουλειά ή την εκπαίδευση. Μία ημέρα μετά στις 8/1 η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου και η σύνοδος που πραγματοποιεί με τον Κρόνο μπορεί να δημιουργήσουν μία πιεστική καθημερινότητα για κάποιο διάστημα, για αυτό χρειάζεται ένας καλός προγραμματισμός αυτών που έχεις να κάνεις και υπομονή.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η Αφροδίτη θα κάνει την είσοδό της στο ζώδιο του Αιγόκερου στις 8/1 και από τη νέα της θέση ευνοεί ιδιαίτερα οτιδήποτε σχετίζεται με την προσωπική σου ζωή και τον αισθηματικό τομέα είτε είσαι ελεύθερος είτε βρίσκεται ήδη σε μία σχέση. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Άρη που βρίσκεται στον Ταύρο δείχνει πως θα υπάρξουν ευκαιρίες και να φλερτάρεις και να σε φλερτάρουν καθώς οι ανάγκες με τις επιθυμίες σου θα συμβαδίζουν απόλυτα και δεν αποκλείεται να βρουν αυτόν που μπορεί να τις καλύψει!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Το πρώτο μισό της εβδομάδας δεν φαίνεται πως θα επικεντρωθείς σε ζητήματα που αφορούν τη δουλειά καθώς κάποια γεγονότα που θα υπάρξουν στην προσωπική σου ζωή θα τραβήξουν το ενδιαφέρον σου. Από τις 8/1 και μετά με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου και τη σύνοδο που θα σχηματίσει με τον Κρόνο θα πρέπει να δώσεις προτεραιότητα σε όλες αυτές τις δουλειές και τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας καθώς όσο τις αφήνεις τόσο πιο πιεστικές θα γίνονται. Προσπάθησε να είσαι ευέλικτος σε αλλαγές που μπορεί να προκύψουν στο πρόγραμμά σου, μιας και φαίνεται πως ίσως κάνουν την εμφάνισή τους και κάποιες αγγαρείες.

Ζυγός

Ζυγέ μου η πρώτη εβδομάδα του Ιανουαρίου είναι γεγονός και σε αστρολογικό επίπεδο ξεκινά με τη σύνοδο Ερμή/Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερου στις 4/1. Αυτή η σύνοδος μπορεί να σε κάνει αρκετά εσωστρεφή την ίδια στιγμή όμως θα σε κάνει και αρκετά διαισθητικό, κάτι το οποίο θα σε βοηθήσει να αφουγκραστείς κατευθείαν αυτόν που έχεις απέναντί σου. Δώσε προσοχή σε κάποιες οικογενειακές υποθέσεις οι οποίες μπορεί να σου δημιουργήσουν εκνευρισμό ή την ανάγκη να υπερισχύσει η γνώμη σου. Στις 7/1 η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Ταύρου εγκαινιάζει ένα νέο διάστημα κατά το οποίο θα πρέπει να δώσεις προσοχή σε οικονομικές υποθέσεις που έρχονται από το παρελθόν, καθώς και σε κάποια έξοδα που μπορεί να υπάρξουν. Μία ημέρα μετά στις 8/1 ο Ερμής κάνει την είσοδό του στο ζώδιο του Υδροχόου και εκεί συναντά τον Κρόνο. Αυτό δεν αποκλείεται να σημάνει την αρχή μιας αισθηματικής δέσμευσης για εσένα ή την αλλαγή του τρόπου που βλέπεις τις αισθηματικές σου υποθέσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να αλλάξεις γνώμη για μία αισθηματική ιστορία που υπάρχει ήδη στη ζωή σου ή για μία γνωριμία που έχεις κάνει το προηγούμενο διάστημα και σε ενδιαφέρει να εξελιχθεί. Να θυμάσαι πως αν κάνεις υπεύθυνες κινήσεις στις αισθηματικές σου υποθέσεις τότε θα είναι πολύ πιο εύκολο για εσένα να κερδίσεις κάτι που θέλεις. Στις 8/1 η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιο του Αιγόκερω και την ίδια στιγμή σχηματίζει τρίγωνο με τον Άρη που βρίσκεται στον Ταύρο. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση ο σύντροφός σου θα αποτελέσει κίνητρο για να αναλάβεις δράση σε κάποια ζητήματα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανό να νιώθεις πως θέλεις να πεις και να κάνεις πολλά όσον αφορά τη δουλειά όμως ενδεχομένως να υπάρξουν κάποια εμπόδια που δεν θα σε αφήσουν να διευθετήσεις ζητήματα που έχεις κατά νου. Η σύνοδος Ερμή/Πλούτωνα στις 4/1 ενισχύει την καχυποψία σου, κάτι που δεν είναι βοηθητικό για επαγγελματικές συναναστροφές. Προσπάθησε να αποφύγεις τα «σενάρια» αν αυτά δεν έχουν ως βάση πραγματικά δεδομένα, γιατί μπορεί να σε παρασύρουν σε λάθος κινήσεις.

Σκορπιός

Σκορπιέ μου η πρώτη εβδομάδα του Ιανουαρίου θα έχει αρκετές πλανητικές μετακινήσεις και αστρολογικά γεγονότα τα οποία θα καθορίσουν το επόμενο διάστημα. Στις 4/1 η σύνοδος Ερμή/Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερου μπορεί να φέρει συζητήσεις με πρόσωπα που βρίσκονται στο στενό σου περιβάλλον, κατά τις οποίες θα ακουστούν αιχμηρά σχόλια και δεν αποκλείεται να συνειδητοποιήσεις και κάποια πράγματα για εκείνα. Μία ημέρα μετά στις 7/1 ο Άρης κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Ταύρου και δεν αποκλείεται να δημιουργήσει ένα τεταμένο κλίμα σε κάποιες προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις. Αν θέλεις να το αποφύγεις θα πρέπει να μη δίνεις και τόση σημασία σε κάτι που μπορεί να ειπωθεί από αγαπημένα σου πρόσωπα, καθώς όλοι έχουμε δύσκολες ημέρες. Στις 8/1 ο Ερμής περνά στο ζώδιο του Υδροχόου και συναντά τον Κρόνο δημιουργώντας δυσκολία στην επικοινωνία. Είναι πιθανό να θέλεις να πεις πολλά όμως να μη βρίσκεις τον τρόπο αλλά ούτε και την κατάλληλη χρονική στιγμή για να το κάνεις, για αυτό χρειάζεται να έχεις υπομονή.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Οι πρώτες ημέρες της εβδομάδας θα κινηθούν σε χαλαρούς ρυθμούς για τις αισθηματικές σου υποθέσεις όμως όσο περνούν οι ημέρες μπορεί να παρατηρήσεις μία αύξουσα ένταση, η οποία θα επηρεάσει και εσένα αλλά και το πρόσωπο που βρίσκεται δίπλα σου. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Ταύρου στις 7/1 θα δημιουργήσει κατάλληλο υπόβαθρο για εντάσεις και θα πρέπει να προσπαθήσεις να μη ρίχνεις λάδι στη φωτιά και με τις δικές σου κινήσεις. Στις 8/1 η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Αιγόκερου και το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Άρη φαίνεται πως θα φέρει δίπλα σου ένα πρόσωπο το οποίο βρίσκεται στο στενό ή στο φιλικό σου περιβάλλον…

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Οι επαγγελματικές σου υποθέσεις θα σε απασχολήσουν αρκετά το επόμενο διάστημα για αυτό θα πρέπει να έχεις στο μυαλό σου τουλάχιστον ένα πρόχειρο πλάνο σχετικά με τις προτεραιότητές που πρέπει να βάλεις, προκειμένου να μπορέσεις να τις διευθετήσεις. Η παρουσία του Άρη στο ζώδιο του Ταύρου δεν προάγει το ήρεμο κλίμα και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να έχεις κατά νου προκειμένου να μπορέσεις να αποφύγεις διαξιφισμούς και εντάσεις με πρόσωπα που βρίσκονται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Να θυμάσαι πως κερδισμένος θα είναι ο πιο ψύχραιμος!

Τοξότης

Τοξότη μου οι πρώτες ημέρες της νέας χρονιάς βρίθουν αστρολογικών γεγονότων και αυτή η εβδομάδα είναι πολύ σημαντική για τις μετέπειτα εξελίξεις. Στις 4/1 η σύνοδος Ερμή/Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερου στρέφει το ενδιαφέρον σου στον οικονομικό τομέα και δεν αποκλείεται με τις κατάλληλες κινήσεις εκ μέρους σου να βγεις κερδισμένος. Μία ημέρα μετά στις 7/1 ο Άρης κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Ταύρου και είναι γεγονός πως δεν ταιριάζει και τόσο με την ενέργειά του ζωδίου, κάτι το οποίο θα επηρεάσει και τη δική σου ενέργεια. Δεν αποκλείεται να παρατηρήσεις πως η κόπωση θα αρχίσει να αυξάνεται με γεωμετρική πρόοδο, για αυτό θα πρέπει να είσαι πολύ επιλεκτικός με αυτά που θα ασχοληθείς. Μία ημέρα μετά στις 8/1 ο Ερμής κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Υδροχόου και η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον Κρόνο φέρνει ξεκαθαρίσματα σε σχέσεις με πρόσωπα του στενού σου περιβάλλοντος.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Αυτή την εβδομάδα θα υπάρξουν ευκαιρίες για να έρθεις κοντά με το σύντροφό σου και σε αυτό θα βοηθήσουν πολύ οι συζητήσεις που θα κάνετε και θα έχουν ως κύριο θέμα τα κοινά μελλοντικά σχέδια. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου θα σε βοηθήσει να εκφραστείς, όμως η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον Κρόνο μπορεί να σου δημιουργήσει κάποιες αναστολές -προσωρινά- στο να εκφράσεις τα συναισθήματά σου. Αν είσαι ελεύθερος η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Αιγόκερω στις 8/1 δείχνει πως θα επικεντρωθείς σε ένα πρόσωπο το οποίο μπορεί να σου καλύψει τις αισθηματικές σου ανάγκες και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Άρη δείχνει πως θα το βρεις!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αυτή την εβδομάδα δεν θα σε απασχολήσει τόσο η δουλειά όμως παρόλα αυτά θα υπάρξουν αρκετές στιγμές κατά τις οποίες θα σκέφτεσαι τις επαγγελματικές υποχρεώσεις και κάποιες οικονομικές υποθέσεις που αφορούν τον επαγγελματικό τομέα. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Ταύρου δείχνει πως το επόμενο διάστημα η καθημερινότητα θα έχει ένα βαθμό πίεσης και δεν αποκλείεται να προκύψουν έκτακτες αγγαρείες και υποχρεώσεις που δεν είχες στο πρόγραμμα. Για αυτό αν έχεις ελεύθερο χρόνο τώρα αξίζει να τον εκμεταλλευτείς, προκειμένου να μπορέσεις να ξεκουραστείς και να γεμίσεις τις μπαταρίες σου.

Αιγόκερως

Αιγόκερε μου η πρώτη εβδομάδα του νέου έτους ξεκινά με τη σύνοδο Ερμή/Πλούτωνα στο ζώδιο σου, η οποία μπορεί να σε οδηγήσει στο να πεις λόγια που μπορεί να πληγώσουν κάποια πρόσωπα για αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός με τη χρήση των λέξεων. Στις 7/1 ο Άρης περνά στο ζώδιο του Ταύρου και από τη νέα του θέση είναι περισσότερο βοηθητικός για εσένα και για τη διάθεσή σου, μάλιστα φαίνεται πως το επόμενο διάστημα θα μπορέσεις να χαλαρώσεις από όλες αυτές τις υποχρεώσεις που υπήρξαν για μία αρκετά μεγάλη χρονική περίοδο. Ο Άρης στρέφει το ενδιαφέρον σου σε φλερτ, αισθηματικές περιπέτειες και οτιδήποτε σχετίζεται με διασκέδαση, δημιουργία και χαρά. Μία ημέρα μετά στις 8/1 Ερμής κάνει την είσοδό του στο ζώδιο του Υδροχόου και σχηματίζει σύνοδο με τον Κρόνο. Αυτή η σύνοδος θα σε οδηγήσει να σκεφτείς πρακτικά για ζητήματα που σε απασχολούν και ιδιαίτερα για οτιδήποτε σχετίζεται με τον οικονομικό τομέα. Να θυμάσαι πως καλό θα ήταν να αποφύγεις περιττά έξοδα και να διαπραγματευτείς όσο καλύτερα μπορείς οικονομικές διευθετήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η εβδομάδα μπορεί να ξεκινήσει με μέτρια διάθεση για εσένα όμως όσο περνούν οι ημέρες τόσο καλύτερα θα νιώθεις και αυτό είναι κάτι το οποίο θα φαίνεται. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιό σου στις 8/1 είναι μία σημαντική αστρολογική πλανητική μετακίνηση που θα ευνοήσει πάρα πολύ τις αισθηματικές σου υποθέσεις. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση η επαφή με το σύντροφό σου είναι ό,τι καλύτερο μπορείς να κάνεις για αυτή την εβδομάδα και αν είσαι ελεύθερος το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη, φαίνεται πως θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για να ξεκινήσει μία νέα αισθηματική ιστορία αλλά και για να υπάρξει φλερτ!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αυτές τις ημέρες είναι πιθανό να νιώσεις περισσότερο την ανάγκη να συναναστραφείς και να συνομιλήσεις με τα πρόσωπα που σχετίζεσαι μαζί τους σε επαγγελματικό επίπεδο και αυτό θα βοηθήσει το κλίμα και στις σχέσεις που υπάρχουν μεταξύ σας αλλά και στη δουλειά. Τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας θα πρέπει να είσαι περισσότερο προσεκτικός καθώς η σύνοδος Ερμή/Πλούτωνα που θα γίνει στο ζώδιό σου, φαίνεται πως μπορεί να σε οδηγήσει να πεις κάποια πράγματα με ιδιαίτερο και καυστικό τρόπο και να υπάρξουν παρεξηγήσεις. Αν καταφέρεις να ξεπεράσεις αυτόν τον σκόπελο τότε αυτή η εβδομάδα προμηνύεται πολύ καλή για συζητήσεις με συνεργάτες.

Υδροχόος

Υδροχόε μου η πρώτη εβδομάδα του νέου έτους ξεκινά με τη σύνοδο Ερμή/Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερου η οποία θα ξυπνήσει κάποιες αναμνήσεις του παρελθόντος, όμως την ίδια στιγμή θα σε βοηθήσει να αντιληφθείς πλήρως τι ακριβώς συμβαίνει και σε θέματα που σε ενδιαφέρουν στο παρόν. Άκουσε τη διαίσθησή σου καθώς θα είναι πολύ βοηθητική για να βγάλεις συμπεράσματα. Στις 7/1 ο Άρης περνά στο ζώδιο του Ταύρου και από τη νέα του θέση μπορεί να δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για μία εσωτερική αναστάτωση, που μπορεί να μην ξέρεις που οφείλεται. Προσπάθησε να συγκρατήσεις τον εκνευρισμό που ενδεχομένως να νιώθεις κατά διαστήματα και να μην ξεσπάσεις σε οικεία σου πρόσωπα. Μία ημέρα μετά στις 8/1 ο Ερμής περνά στο δικό σου ζώδιο και συναντά τον Κρόνο που βρίσκεται ήδη εκεί! Η σύνοδος Ερμή/Κρόνου μπορεί να σε βάλει στη διαδικασία να ασκήσεις έντονη κριτική σε οτιδήποτε σε ενοχλεί, όμως αυτό θα έχει και «παράπλευρες απώλειες» που θα φανούν στις σχέσεις με αγαπημένα σου πρόσωπα, για αυτό χρειάζεται προσοχή.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Αυτή την εβδομάδα μπορεί να μην έχεις τη διάθεση και την ενέργεια να ασχοληθείς πολύ με ζητήματα που αφορούν την προσωπική σου ζωή, όμως αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση θα πρέπει να προσέξεις το παραπάνω σενάριο καθώς μπορεί να σε απομακρύνει από το σύντροφό σου. Η σύνοδος Ερμή/Κρόνου στις 8/1 δεν θα βοηθήσει τόσο την επικοινωνία καθώς μπορεί να δημιουργήσει ένα παγωμένο κλίμα, για αυτό θα πρέπει να προσπαθήσεις προκειμένου να αντιστρέψεις αυτό το κλίμα μέσα σε μία σχέση. Αν είσαι ελεύθερος η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Αιγόκερω στις 8/1 θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για να εμφανιστεί ένας νέος έρωτας μόνο που φαίνεται πως θα είναι σε παρασκηνιακό επίπεδο…

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αυτές τις ημέρες μπορεί να βρίσκεσαι στο σπίτι ή να έχεις πάρει άδεια από τη δουλειά σου, όμως η σκέψη σου θα βρίσκεται σε επαγγελματικά ζητήματα καθώς και σε κάποια σχέδια που έχεις για το επόμενο διάστημα. Από τις 8/1 με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιό σου θα είναι πιο εύκολο να εξωτερικεύσεις και να επικοινωνήσεις αυτά που σκέφτεσαι, κάτι το οποίο θα βοηθήσει και τους συνεργάτες σου να αντιληφθούν καλύτερα αυτά που λες. Μοναδική εξαίρεση θα αποτελέσει αυτό το Σαββατοκύριακο καθώς η σύνοδος του Ερμή με τον Κρόνο δεν θα βοηθήσει ιδιαίτερα την επικοινωνία, όμως αυτό θα είναι προσωρινό.

Ιχθείς

Ιχθύ μου η πρώτη εβδομάδα του νέου έτους ξεκινά με τη σύνοδο Ερμή/Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερου, η οποία σε φέρνει κοντά με πρόσωπα που βρίσκονται στο φιλικό σου περιβάλλον και ενδεχομένως να φέρει και συζητήσεις που θα οδηγήσουν σε αποκαλύψεις και μυστικά για συγκεκριμένα ζητήματα! Στις 7/1 ο Άρης κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Ταύρου και από τη νέα του θέση ευνοεί πολύ περισσότερο εσένα, τους στόχους σου και τις ενέργειες που θέλεις να κάνεις για να τους επιτύχεις. Σημαντικό ρόλο σε αυτό θα παίξουν και τα πρόσωπα που βρίσκονται στο στενό σου περιβάλλον, καθώς φαίνεται πως κάποιοι θα σταθούν δίπλα σου κάποιοι άλλοι όμως θα έχουν τις αντιρρήσεις τους σχετικά με τις κινήσεις σου. Στις 8/1 ο Ερμής περνά στο ζώδιο του Υδροχόου και από τη νέα του θέση συναντά τον Κρόνο, κάτι το οποίο μπορεί να δημιουργήσει -έστω και προσωρινά- αρκετές ανήσυχες σκέψεις. Προσπάθησε να επικεντρωθείς στις θετικές στιγμές της εβδομάδας οι οποίες θα είναι αρκετές και μην αφήνεις το μυαλό σου να εργάζεται υπερωρίες και να υπέρ αναλύει τα πάντα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η επαφή που θα έχεις αυτή την εβδομάδα με το σύντροφό σου θα είναι πολύ βοηθητική και για εσένα και για τη διάθεσή σου για αυτό μην αμελήσεις την επικοινωνία. Από τις 8/1 που η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο του Αιγόκερου θα ξεκινήσει ένα πολύ καλό διάστημα για να προσεγγίσεις ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και φαίνεται πως μπορεί να υπάρξει ενδιαφέρον και από ένα πρόσωπο που βρίσκεται στο φιλικό σου περιβάλλον. Το τρίγωνο που σχηματίζει η Αφροδίτη με τον Άρη θα φέρει γρήγορες εξελίξεις σε κάποια φλερτ και κάποιες γνωριμίες που έχουν γίνει δεν θα παραμείνουν για καιρό στάσιμες.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Οι δουλειές μπορεί να μη σταματούν ποτέ εσύ όμως χρειάζεσαι μία μικρή ανάπαυλα από τις σκέψεις που κάνεις για αυτές καθώς είναι ικανές να σε αγχώσουν και να σου δημιουργήσουν εκνευρισμό. Από τις 7/1 η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Ταύρου θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να δραστηριοποιηθείς εδώ και τώρα προκειμένου να ξεμπερδέψεις με κάποια ζητήματα, όμως να θυμάσαι πως σε συγκεκριμένα θέματα χρειάζεται περισσότερο υπομονή και όχι βιασύνη.

Πηγή: myastro.gr

Προηγούμενο άρθροΝίκος Απέργης – «Για Όλα Ικανοί»: Το video με το δυνατό μήνυμα για το ζήτημα της συνεπιμέλειας
Επόμενο άρθροΕνημέρωση για τα σημερινά (4/1/21) αποτελέσματα rapid test στη Λάρισα