Εβδομαδιαίες προβλέψεις 05/10/20 – 11/10/20

Η εβδομάδα αυτή προβλέπεται να είναι αρκετά έντονη, γι’ αυτό θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί σε αντιδράσεις και συμπεριφορές. Στις 7 Οκτωβρίου ο Ερμής στον Σκορπιό σε αντίθεση με τον Ουρανό στον Ταύρο προκαλεί έντονο εκνευρισμό στην επικοινωνία. Δεν είναι εύκολο να διαχειριστούμε διαφωνίες με ψυχραιμία και μπορεί να γίνουμε ιδιαίτερα εριστικοί και προκλητικοί με τους γύρω μας.

Ανατροπές είναι πιθανό να υπάρξουν και σε ότι αφορά οικονομικές συμφωνίες και συναλλαγές, καθώς γεγονότα ανατρέπουν τα δεδομένα και μας οδηγούν να πάρουμε αποστάσεις από πρόσωπα και καταστάσεις που επηρεάζουν τα οικονομικά μας. Προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα και σε ότι αφορά τις μετακινήσεις, ώστε να μην υπάρξουν μικροατυχήματα λόγω βιασύνης και εκνευρισμού.

Στις 9 Οκτωβρίου το τετράγωνο του ανάδρομου Άρη στον Κριό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω ενισχύει τον εκνευρισμό και το παρασκήνιο σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Είναι πιθανό να νιώσουμε ότι υπάρχουν πρόσωπα στη ζωή μας που θέλουν να μας χειριστούν κατά το δοκούν και να μας κατευθύνουν με σκοπό να έχουν τον απόλυτο έλεγχο.

Πιθανό είναι να μην είναι εύκολο να εξελιχθούν οι πρωτοβουλίες ή οι κινήσεις μας όπως θα θέλαμε λόγω ανασφαλειών και καχυποψίας που έρχονται έντονα στην επιφάνεια και επηρεάζουν τη συμπεριφορά μας. Ιδιαίτερα προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε στις συνεργασίες και την προσωπική μας ζωή, καθώς με ευκολία μπορούμε να συγκρουστούμε και να γίνουμε σκληροί με πρόσωπα που είναι σημαντικά στη ζωή μας.

Στις 11 Οκτωβρίου το τετράγωνο του Ήλιου στο Ζυγό με τον Δία στον Αιγόκερω δημιουργεί υπερβολές και υπεραισιοδοξία σε ζητήματα διαπροσωπικών σχέσεων. Είναι πιθανό να περιμένουμε πολλά από τους συνεργάτες, το ταίρι μας ή νέα γνωριμία που μπορεί να υπάρχει και αργότερα να απογοητευτούμε. Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε και στην συμπεριφορά μας, καθώς με ευκολία μπαίνουμε σε μία διαδικασία επίδειξης που μπορεί να ενοχλήσει τους γύρω μας.

Την ίδια μέρα το τρίγωνο της Αφροδίτης στην Παρθένο με τον Ουρανό στον Ταύρο δημιουργεί ιδανικές συνθήκες για ξαφνικές οικονομικές και συναισθηματικές ευκαιρίες. Νέα πρόσωπα μπορεί να έρθουν στη ζωή μας που θα μας οδηγήσουν σε μία νέα εναλλακτική εργασιακή καθημερινότητα ή σε μία προσωπική σχέση που το διαφορετικό και το πρωτότυπο θα είναι η βάση της. Για να είστε πάντα ενημερωμένοι, μην ξεχνάτε να διαβάζετε καθημερινά τις ημερήσιες προβλέψεις μας. Καλή εβδομάδα αγαπημένοι μας φίλοι!

Κριός

Κριέ μου αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή στην επικοινωνία καθώς η αντίθεση μεταξύ του Ερμή που βρίσκεται στο Σκορπιό και του Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο, δείχνει πως μπορεί να ειπωθούν λόγια τα οποία θα εγείρουν αντιπαραθέσεις. Αυτές οι αντιπαραθέσεις πιθανόν να σχετίζονται με κάποια οικονομικά ζητήματα όμως εσύ καλείσαι να κρατήσεις ήπιους τόνους, ώστε να αποφύγεις τη μεγέθυνση της οποιασδήποτε διαφωνία μπορεί να υπάρχει με τους άλλους. Στο τέλος εβδομάδας στο τετράγωνο του Ήλιου που βρίσκεται στο Ζυγό με το Δία που βρίσκεται στον Αιγόκερω μπορεί να σε κάνει να πάρεις μία απόφαση «ελαφρά τη καρδία» για ένα επαγγελματικό ή προσωπικό ζήτημα, όμως να θυμάσαι πως η αδιαφορία δεν είναι βοηθητική αυτές τις ημέρες.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να δώσεις προσοχή σε λόγια που μπορεί να ειπωθούν ανάμεσα σε εσένα και στο σύντροφό σου καθώς φαίνεται πως αυτά μπορούν να δημιουργήσουν αρκετές διαφωνίες. Η αντίθεση Ερμή/Ουρανού μπορεί να ανεβάσει ακόμα περισσότερο τους τόνους και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να έχεις κατά νου. Αν είσαι ελεύθερος μην κάνεις κινήσεις οι οποίες ενέχουν ρίσκο σχετικά με μία νέα ή πρόσφατη αισθηματική ιστορία, καθώς αυτές οι ημέρες απαιτούν σύνεση και προσοχή στις κινήσεις και στη δράση σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Το τετράγωνο του ανάδρομου Άρη που βρίσκεται στο ζώδιό σου με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω δείχνει πως και αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να υπάρξουν παιχνίδια επιβολής δύναμης και εξουσίας στον επαγγελματικό σου περιβάλλον. Είναι γεγονός πως τέτοιου είδους παιχνίδια δεν σου αρέσουν, όμως αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στον τρόπο που θα τα διαχειριστείς. Μην πέσεις στην παγίδα να «πληρώσεις με το ίδιο νόμισμα», καθώς η δράση θα φέρει και την ανάλογη αντίδραση και οι συνέπειές μπορεί να είναι μεγάλες.

Ταύρος

Ταύρε μου η αυτοσυγκράτηση για εσένα φαίνεται πως θα είναι δύσκολη για αυτή την εβδομάδα καθώς η αντίθεση που σχηματίζει ο Ερμής που βρίσκεται στο Σκορπιό με τον Ουρανό που βρίσκεται στο ζώδιό σου, δείχνει πως θα υπάρξουν αρκετά ζητήματα για τα οποία θα βγεις εκτός εαυτού. Πρόσεξε ιδιαίτερα την επικοινωνία και τα λόγια καθώς αυτά έχουν τη δύναμη και να πληγώσουν αλλά και να δημιουργήσουν έντονες αντιπαραθέσεις. Την Κυριακή 11/10 το τετράγωνο του Ήλιου που βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού με το Δία που βρίσκεται στον Αιγόκερω, θα φέρει ευχάριστες συζητήσεις και επικοινωνία με πρόσωπα που βρίσκονται στο ευρύτερο σου περιβάλλον. Παρόλα αυτά να θυμάσαι πως μπορεί να ακουστούν και πράγματα τα οποία θα έχουν μία δόση υπερβολής.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση οι συζητήσεις με το σύντροφό σου μπορούν να αποτελέσουν πεδίο αντιπαραθέσεων και μαχών αυτή την εβδομάδα και η αντίθεση Ερμή/Ουρανού μπορεί να κάνει τα πράγματα πιο δύσκολα αν δεν δείξεις την απαραίτητη σύνεση. Απόφυγε κουβέντες που μπορούν να πληγώσουν το ταίρι σου ιδιαίτερα αν δεν τις εννοείς, απλώς θα τις πεις πάνω στα νεύρα σου. Αν είσαι ελεύθερος μέσα στο Σαββατοκύριακο είναι πιθανό να υπάρξουν κάποιες συζητήσεις με ενδιαφέροντα πρόσωπα, όμως η σταθερότητα δεν είναι στοιχείο των ημερών.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Η προσοχή είναι απαραίτητη προκειμένου να διευθετήσεις τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις χωρίς να αφήσεις εκκρεμότητες, μιας και αυτή την εβδομάδα θα υπάρχει η τάση αποφυγής απαιτητικών υποθέσεων και θεμάτων που αφορούν τη δουλειά. Κατά το πρώτο μισό της εβδομάδας είναι πιθανόν να υπάρξουν και κάποιες διαφωνίες με συνεργάτες σου, τις οποίες όμως πρέπει να προσπεράσεις όχι με κόπο αλλά με τον κατάλληλο τρόπο. Το δεύτερο μισό της εβδομάδας θα πρέπει να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή στους ανθρώπους που θα συναναστραφείς, καθώς φαίνεται πως θα σε προσεγγίσουν κάποια άτομα που προσπαθούν να σε χειριστούν με το δικό τους τρόπο, ώστε να σε φέρουν στα μέτρα τους.

Δίδυμοι

Δίδυμε μου αυτή την εβδομάδα με την αντίθεσή του Ερμή που βρίσκεται στο Σκορπιό και του Ουρανού που βρίσκεται στον Ταύρο, φαίνεται πως θα συμμετάσχεις σε αρκετές συζητήσεις οι οποίες τελικά θα καταλήξουν σε αντιπαραθέσεις. Πρόσεξε ιδιαίτερα τις αντιπαραθέσεις που μπορεί να υπάρξουν στο εργασιακό σου περιβάλλον, καθώς αυτές μπορούν να επηρεάσουν και τη δουλειά. Το τετράγωνο του ανάδρομου Άρη που βρίσκεται στον Κριό με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω θα πραγματοποιηθεί στα μέσα της εβδομάδας και μπορεί να σε κάνει να νιώσεις πως κάποια πρόσωπα προσπαθούν να σε ελέγξουν…

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Αυτές τις ημέρες θα χρειαστεί να δώσεις προσοχή στην επικοινωνία καθώς η αντίθεση Ερμή/Ουρανού μπορεί να δημιουργήσει ένταση και προβλήματα σε αυτή. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση απόφυγε να αντιπαρατεθείς με το σύντροφό σου για δουλειές της καθημερινότητας οι οποίες με λίγη καλή θέληση μπορούν να διευθετηθούν. Αν είσαι ελεύθερος το τετράγωνο του Ήλιου που βρίσκεται στο Ζυγό με το Δία στον Αιγόκερω στις 11/10 δημιουργεί υψηλές προσδοκίες από μία νέα γνωριμία, όμως μέχρι να δεις αν και κατά πόσο αυτές ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα καλό θα είναι να κρατήσεις μικρό καλάθι.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να προκύψουν αρκετές συζητήσεις με αφορμή εργασιακά ζητήματα. Αυτή η εβδομάδα είναι εξαιρετική για εσένα που έχεις σε εκκρεμότητα ένα εργασιακό project και θέλεις να το τελειώνεις. Οι συζητήσεις που θα σχετίζονται με τη δουλειά θα είναι συχνές κατά τη διάρκεια της εβδομάδας και δεν αποκλείεται να αποκομίσεις από αυτές πολύ σημαντικές πληροφορίες.

Καρκίνος

Καρκίνε μου αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να έρθεις σε επαφή και να επικοινωνήσεις με ανθρώπους οι οποίοι θα νοιώσεις πως δημιουργούν εντάσεις, για αυτό το λόγο προσπάθησε να αποφύγεις ανθρώπους που ξέρεις εκ των προτέρων ότι αυτό είναι το χόμπι τους. Η αντίθεση του Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο δυναμιτίζει την ατμόσφαιρα και δεν βοηθά στην ομαλή διεξαγωγή συζητήσεων! Στα μέσα της εβδομάδας στο τετράγωνο του Άρη που κινείται ανάδρομα στο ζώδιο του Κριού με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, σου λέει να προσέξεις επαγγελματικά ζητήματα καθώς είναι πιθανόν να υπάρχει παρασκήνιο σε κάποιο από αυτά.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να έχεις καλή διάθεση απέναντι στο σύντροφό σου κάτι που δεν θα είναι εύκολο όμως είναι απαραίτητο, προκειμένου να μη μεταφέρεις τον εκνευρισμό από τη δουλειά στο σπίτι. Το τετράγωνο του Ήλιου που βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού με το Δία που βρίσκεται στον Αιγόκερω θα πραγματοποιηθεί προς το τέλος της εβδομάδας και δείχνει πως είναι πολύ πιθανόν να μη μετρήσεις σωστά μία κατάσταση που υπάρχει σε ένα αισθηματικό ζήτημα. Καλό θα ήταν να αποφύγεις ενέργειες οι οποίες θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ως «παρακινδυνευμένες», τουλάχιστον για αυτές τις ημέρες.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Η δουλειά θα παίξει μεγάλο ρόλο στη διάθεσή σου και δεν αποκλείεται να καθορίσει και τη συμπεριφορά σου απέναντι σε αγαπημένους σου ανθρώπους. Το τετράγωνο του Άρη που κινείται ανάδρομα στο ζώδιο του Κριού με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, δείχνει πως μπορεί να υπάρξουν αντιπαραθέσεις με συνεργάτες σου με αφορμή κάποια επαγγελματικά ζητήματα. Προσπάθησε να τις διευθετήσεις με υπομονή διαφορετικά θα είναι πολύ εύκολο να πολλαπλασιαστούν!

Λέων

Λέων μου αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να υπάρξουν συζητήσεις με αφορμή οικογενειακά θέματα καθώς και ζητήματα της δουλειάς οι οποίες θα ανεβάσουν τους τόνους. Σε αυτό θα βοηθήσει η αντίθεση του Ερμή που βρίσκεται στο Σκορπιό με τον Ουρανό στον Ταύρο και είναι πάρα πολύ πιθανό να σε οδηγήσει σε διαμάχες ακόμα και με αγαπημένα σου πρόσωπα. Η επικοινωνία θα έχει μία «επιθετική χροιά» αυτή την εβδομάδα και είναι κάτι το οποίο θα πρέπει να θυμάσαι. Την Κυριακή 11/10 το τετράγωνο του Ήλιου που βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού με το Δία που βρίσκεται στο ζώδιο του Αιγόκερου, δημιουργεί υπεραισιοδοξία η οποία μπορεί να είναι πολύ καλή για τη διάθεσή σου όμως δεν θα σε βοηθήσει να δεις στη σωστή τους διάσταση κάποια ζητήματα. Δώσε μεγαλύτερη προσοχή σε ζητήματα που αφορούν πρόσωπα του στενού σου περιβάλλοντος.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Οτιδήποτε και αν ειπωθεί ανάμεσα σε εσένα και στο σύντροφό σου ή -αν είσαι ελεύθερος- σε κάποιον που σε ενδιαφέρει αυτή την εβδομάδα θα έχει μία χροιά υπερβολής που μπορεί να οδηγήσει σε αντιπαραθέσεις. Για αυτό το λόγο καλείσαι να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός με τον τρόπο έκφρασης σου, καθώς αυτό και μόνο μπορεί να μειώσει τις πιθανότητες εντάσεων. Αν είσαι ελεύθερος το τετράγωνο του Ήλιου με το Δία μπορεί να φέρει νέες γνωριμίες, όμως θα πρέπει να κρατήσεις μικρό καλάθι καθώς ίσως να έχουν περιορισμένη διάρκεια.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Το κλίμα στη δουλειά μπορεί να είναι περίεργο αυτή την εβδομάδα καθώς η αντίθεση Ερμή/Ουρανού δείχνει πως όλοι -μέσα σε αυτούς και εσύ- θέλουν να πουν πράγματα τα οποία όμως αν ειπωθούν θα αποτελέσουν αιτία εντάσεων. Να θυμάσαι πως χρειάζεται να βρεις τις κατάλληλες λέξεις για να πεις κάτι που θέλεις, καθώς από αυτές θα εξαρτηθεί και η αντίδραση των άλλων. Αυτή η εβδομάδα δεν ενδείκνυται ούτε για υποσχέσεις ούτε για την εφαρμογή μεγαλεπήβολων σχεδίων, για αυτό αν έχεις κάτι τέτοιο στο μυαλό σου καλύτερα να κρατήσεις στάση αναμονής.

Παρθένος

Παρθένε μου αυτή την εβδομάδα ο κυβερνήτης σου που βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού θα σχηματίσει αντίθεση με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο, κάτι το οποίο θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για κόντρες και αντιπαραθέσεις. Η επικοινωνία που θα έχεις με πρόσωπα που βρίσκονται στο φιλικό σου περιβάλλον μπορεί να φέρει στο προσκήνιο διαφωνίες, για αυτό αν θέλεις να αποφύγεις το παραπάνω σενάριο, θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός με τον τρόπο που εκφράζεις τις απόψεις σου! Στις 8/10 το τετράγωνο του ανάδρομου Άρη πού βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, στρέφει την προσοχή σου στον αισθηματικό τομέα καθώς εκεί πιθανόν να υπάρχουν κάποια ζητήματα τα οποία πρέπει να διευθετηθούν άμεσα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Αυτή η εβδομάδα «μυρίζει μπαρούτι» όσον αφορά την επικοινωνία για αυτό θα πρέπει να δώσεις μεγάλη προσοχή στον τρόπο που θα διευθετήσεις κάποιες διαφωνίες που μπορεί να υπάρξουν με το σύντροφό σου. Να θυμάσαι πως η αντίθεση του Ερμή με τον Ουρανό αλλά και το τετράγωνο του Ήλιου που βρίσκεται στο Ζυγό με το Δία που βρίσκεται στον Αιγόκερω, θα κάνουν κάθε διαφωνία να σταθεί απέναντι από ένα μεγεθυντικό καθρέφτη με αποτέλεσμα να πάρει διαστάσεις. Αν πάλι είσαι ελεύθερος και σε ενδιαφέρει να επικοινωνήσεις με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός στον τρόπο που θα το κάνεις, για να μην υπάρξουν παρανοήσεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αυτή την εβδομάδα είναι πολύ πιθανόν να δημιουργηθούν αρκετά θέματα τα οποία δεν θα αφορούν το αντικείμενο της δουλειάς αλλά την επικοινωνία που θα υπάρχει για ζητήματα της δουλειάς. Το τετράγωνο του Άρη που κινείται ανάδρομα στο ζώδιο του Κριού με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στο ζώδιο του Αιγόκερου, δείχνει πως θα έρθεις σε επαφή με ανθρώπους οι οποίοι θα προσπαθήσουν να επηρεάσουν τη διάθεσή σου και να σου δημιουργήσουν εκνευρισμό. Χρησιμοποίησε τις διπλωματικές και τις επικοινωνιακές σου ικανότητες, καθώς αν εσύ θέλεις είναι σίγουρο πως μπορείς να αποφύγεις αυτή την «παγίδα» και να μην τους κάνεις τη χάρη.

Ζυγός

Ζυγέ μου αυτή την εβδομάδα θα επικεντρωθείς περισσότερο σε ζητήματα που αφορούν τον οικονομικό τομέα και είναι πάρα πολύ πιθανόν να κάνουν την εμφάνισή τους και κάποιες υποχρεώσεις που είναι απαραίτητο να διευθετήσεις άμεσα. Η αντίθεση του Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο, μπορεί να δημιουργήσει ένταση ακόμα και κατά τη διεκπεραίωση υποχρεώσεων της καθημερινότητας και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να έχεις κατά νου. Στις 8/10 το τετράγωνο του Άρη που κινείται ανάδρομα στο ζώδιο του Κριού με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω δημιουργεί ένα αρκετά πιεστικό κλίμα στο επαγγελματικό περιβάλλον. Μην ξεχάσεις τις διπλωματικές σου ικανότητες καθώς είναι απαραίτητες προκειμένου να βγεις αλώβητος από αυτό.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να δώσεις μεγάλη προσοχή στην επικοινωνία που υπάρχει με πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν καθώς η αντίθεση Ερμή/Ουρανού δείχνει πως αυτή η επικοινωνία ίσως να συνοδεύεται από ένταση. Λόγω του ότι το κλίμα θα είναι περίεργο σε γενικότερο επίπεδο, προσπάθησε να αποφύγεις οποιαδήποτε κίνηση θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ριψοκίνδυνη, τουλάχιστον για αυτές τις ημέρες. Το Σαββατοκύριακο θα υπάρξει ευκαιρία να έρθεις κοντά με ένα πρόσωπο που θα σου φτιάξει τη διάθεση, όμως το τετράγωνο του Ήλιου που βρίσκεται στο ζώδιό σου με το Δία στον Αιγόκερω δείχνει πως μπορεί να υπάρξει και υπέρ-ενθουσιασμός, που δεν θα σε βοηθήσει να κινηθείς προς τη σωστή κατεύθυνση.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Οτιδήποτε αφορά τη δουλειά αυτή την εβδομάδα θα αποκτήσει ένα βαθμό δυσκολίας και θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός με τις επαγγελματικές υποχρεώσεις και τις διευθετήσεις προκειμένου να αποφύγεις παγίδες και λάθη. Η αντίθεση Ερμή/Ουρανού που θα πραγματοποιηθεί στις αρχές της εβδομάδας σου λέει να είσαι προσεκτικός ιδιαίτερα σε περίπτωση που έχεις να διευθετήσεις πέρα από επαγγελματικές και κάποιες οικονομικές υποθέσεις, καθώς φαίνεται πως οι δεύτερες θα σου προκαλέσουν εκνευρισμό. Κάνε υπομονή για αυτή την εβδομάδα καθώς δεν θα είναι πολύ βοηθητική για τη διεκπεραίωση των υποθέσεων σου, όμως αυτό είναι κάτι προσωρινό.

Σκορπιός

Σκορπιέ μου αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να μπεις στη διαδικασία να επικοινωνήσεις με αγαπημένα σου πρόσωπα, με συνεργάτες σου καθώς και με πρόσωπα που βρίσκονται στο στενό σου περιβάλλον. Η αντίθεση του Ερμή -που βρίσκεται στο ζώδιό σου και σε κάνει ιδιαίτερα επικοινωνιακό- με τον Ουρανό στον Ταύρο δείχνει πως αυτή η επικοινωνία μπορεί να εγείρει προβλήματα και να δημιουργήσει αντιπαραθέσεις αυτές τις ημέρες. Για αυτό το λόγο θα πρέπει να επιλέξεις με προσοχή τους ανθρώπους που θα συναναστραφείς καθώς μία λάθος επιλογή μπορεί να ανοίξει μία συζήτηση η οποία θα καταλήξει σε αντιπαράθεση. Την Κυριακή το τετράγωνο του Ήλιου που βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού με το Δία που βρίσκεται στον Αιγόκερω δημιουργεί αλαζονικές συμπεριφορές, οι οποίες πρέπει να αποφευχθούν καθώς μπορεί να οδηγήσουν σε λάθος αποφάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η επικοινωνία με το σύντροφό σου μπορεί να έχει ένα βαθμό δυσκολίας αυτή την εβδομάδα καθώς φαίνεται πως η αντίθεση Ερμή/ Ουρανού θα δυναμιτίσει την ατμόσφαιρα. Σε περίπτωση που έχεις να διευθετήσεις σημαντικά ζητήματα που σας αφορούν από κοινού θα πρέπει να μην ξεχάσεις το σημαντικό ρόλο που παίζει η καλή διάθεση για οποιαδήποτε διευθέτηση. Αν είσαι ελεύθερος είναι πολύ πιθανόν να συναντήσεις ένα πρόσωπο από τα παλιά και δεν αποκλείεται αυτή η συνάντηση να δημιουργήσει το υπόβαθρο για να δημιουργηθεί ξανά ένα ειδύλλιο μεταξύ σας.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Οτιδήποτε σχετίζεται με τη δουλειά χρειάζεται προσοχή αυτή την εβδομάδα καθώς ο επαγγελματικός τομέας φαίνεται πως θα είναι υπεύθυνος σε ένα μεγάλο βαθμό για τον εκνευρισμό σου. Η επικοινωνία θα παίξει μεγάλο ρόλο στη διευθέτηση επαγγελματικών υποχρεώσεων και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να έχεις κατά νου. Το τετράγωνο του Άρη που κινείται ανάδρομα στο ζώδιο του Κριού με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 8/10, δείχνει πως δεν θα είναι εύκολο να κρατήσεις την καλή σου διάθεση αν δεις πως κάποιος προσπαθεί να σε διαχειριστεί, παρόλα αυτά θα είναι πιο εύκολο να διευθετήσεις οποιοδήποτε ζήτημα αν δεν εκνευριστείς.

Τοξότης

Τοξότη μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως μπορεί να κάνουν την εμφάνισή τους κάποιες σκέψεις για θέματα του παρελθόντος, οι οποίες θα σου δημιουργήσουν άγχος ή ενδεχομένως και εκνευρισμό. Η αντίθεση του Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο μπορεί να φέρει στο προσκήνιο οτιδήποτε σε αγχώνει, όμως αυτό θα αποτελέσει μία καλή ευκαιρία ώστε να το διευθετήσεις. Το τετράγωνο του Άρη που κινείται ανάδρομα στο ζώδιο του Κριού με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω δεν θα βοηθήσει θέματα που αφορούν τον οικονομικό τομέα, για αυτό προσπάθησε να είσαι φειδωλός με τα έξοδά σου αυτές τις ημέρες…

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Οτιδήποτε αφορά τη σχέση με το σύντροφό σου ή μία αισθηματική υπόθεση που υπάρχει σε εκκρεμότητα μπορεί να σε «ταλαιπωρήσει» αυτή την εβδομάδα, καθώς η αντίθεση Ερμή/Ουρανού δεν βοηθά να υπάρξει ένα καλό και ήρεμο κλίμα ανάμεσα σε εσένα και στους άλλους. Για αυτό το λόγο αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση που σε ενδιαφέρει προσπάθησε να κρατήσει ήπιους τόνους και να μη «ρίξεις λάδι στη φωτιά» με κάτι που θα πεις. Αν πάλι είσαι ελεύθερος το τετράγωνο του Ήλιου που βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού με το Δία στον Αιγόκερω που θα πραγματοποιηθεί κατά το τέλος εβδομάδας, μπορεί να φέρει ευχάριστες στιγμές παρέα με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο οι οποίες ίσως να μην έχουν διάρκεια.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Η δουλειά και οτιδήποτε την αφορά αυτή την εβδομάδα θα αποτελέσει πεδίο άγχους για εσένα, για αυτό προσπάθησε να της δώσεις προτεραιότητα ώστε να διευθετήσεις τις εκκρεμότητες της. Η επαφή με πρόσωπα που βρίσκονται στο ίδιο επαγγελματικό περιβάλλον με εσένα μπορεί να μην είναι τόσο «εύκολη» αυτές τις ημέρες, καθώς το τετράγωνο του ανάδρομου Άρη που βρίσκεται στον Κριό με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω δείχνει πως θα υπάρξουν κινήσεις οι οποίες θα σου δημιουργήσουν εκνευρισμό. Κράτησε αποστάσεις από ανθρώπους που προσπαθούν να κάνουν επίδειξη ισχύος και επικεντρώσουν στη δουλειά.

Αιγόκερως

Αιγόκερε μου μία απαιτητική εβδομάδα ξεκινάει για εσένα όμως με τις κατάλληλες κινήσεις εκ μέρους σου θα καταφέρεις να αποφύγεις τους «σκοπέλους» και τις επικοινωνιακές παγίδες που ενδεχομένως να υπάρξουν. Η αντίθεση του Ερμή βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο μπορεί να δημιουργήσει ένταση σε ένα προσωπικό σου ζήτημα από την οποία όμως δεν αποκλείεται να βγει κάτι θετικό! Στις 8/10 το τετράγωνο του ανάδρομου Άρη από το ζώδιο του Κριού με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στο ζώδιό σου, δείχνει πως θα προσπαθήσεις με κάθε τρόπο να κερδίσεις μία αντιπαράθεση που ενδεχομένως υπάρχει ανάμεσα σε εσένα και σε οικεία σου πρόσωπα. Απόφυγε τα χτυπήματα «κάτω από τη ζώνη» καθώς είναι κάτι το οποίο μπορεί να γυρίσει μπούμερανγκ σε εσένα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Οτιδήποτε αφορά τον αισθηματικό τομέα κρύβει εκπλήξεις αυτή την εβδομάδα και σε αυτό θα συμβάλει η αντίθεση του Ερμή με τον Ουρανό που κάνει τα απίθανα πιθανά! Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση προσπάθησε να αποφύγεις τα πολλά λόγια, καθώς φαίνεται πως μπορεί να οδηγήσουν σε αντιπαραθέσεις τουλάχιστον για αυτές τις ημέρες. Αν πάλι είσαι ελεύθερος θα πρέπει να δώσεις προσοχή σε αισθηματικές εκκρεμότητες καθώς το τετράγωνο μεταξύ του Ήλιου που βρίσκεται στο Ζυγό και του Δία που βρίσκεται στο ζώδιό σου, δείχνει πως θα έχεις την τάση για παρορμητικές αποφάσεις, οι οποίες δεν θα φέρουν τα αναμενόμενα αποτελέσματα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Η δουλειά και οι υποχρεώσεις που απορρέουν από αυτή θα παίξουν σημαντικό ρόλο για τη διάθεσή σου αυτή την εβδομάδα. Μάλιστα δεν αποκλείεται να υπάρξουν και κάποια ζητήματα που σχετίζονται με πρόσωπα του επαγγελματικού σου περιβάλλοντος, τα οποία θα χρειαστούν διευθέτηση. Η αντίθεση του Ερμή με τον Ουρανό δεν θα βοηθήσει να επικρατήσει ένα ήρεμο κλίμα για αυτό απόφυγε να ανοίξεις ζητήματα τα οποία είναι περίπλοκα και απαιτητικά. Όσο περνούν οι ημέρες είναι πιθανόν να παρατηρήσεις πως συγκεκριμένες καταστάσεις έχουν δημιουργήσει πίεση, όμως να θυμάσαι πως αυτό θα είναι προσωρινό.

Υδροχόος

Υδροχόε μου αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να συμμετάσχεις σε κάποιες συζητήσεις μεταξύ ανθρώπων που βρίσκονται είτε στο οικογενειακό είτε στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, οι οποίες όμως θα έχουν ένα βαθμό δυσκολίας και δεν αποκλείεται να δημιουργήσουν εντάσεις. Η αντίθεση του Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο μπορεί να μεγεθύνει αντιπαραθέσεις και ο μόνος τρόπος για να τις αποφύγεις είναι να μην ξεκινήσεις συζητήσεις που γνωρίζεις ότι μπορεί να καταλήξουν σε εντάσεις. Την Κυριακή 11/10 το τετράγωνο του Ήλιου που βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού με το Δία που βρίσκεται στον Αιγόκερω μπορεί να φέρει αποκαλύψεις σχετικά με αισθηματικά ζητήματα, για αυτό θα πρέπει να δείξεις την απαραίτητη προσοχή στις κινήσεις σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Οτιδήποτε σχετίζεται με ζητήματα καρδιάς φαίνεται πως μπορεί να μην έχουν προτεραιότητα αυτή την εβδομάδα, καθώς το μυαλό σου βρίσκεται σε θέματα που σε απασχολούν στη δουλειά ή σε κάποια ζητήματα που αφορούν το σπίτι. Αν ζεις με τον σύντροφό σου κάτω από την ίδια στέγη θα πρέπει να δώσεις μεγάλη προσοχή σε θέματα σπιτιού, καθώς είναι ικανά να δημιουργήσουν έντονες διαφωνίες μεταξύ σας. Αν πάλι είσαι ελεύθερος είναι πιθανόν να σε προσεγγίσει ένα πρόσωπο με το οποίο υπήρξε μία αισθηματική ιστορία κατά το παρελθόν, όμως μην υποτιμήσεις την κατάσταση καθώς αν το κάνεις μπορεί να εκπλαγείς.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Η δουλειά και οι υποχρεώσεις που τη συνοδεύουν μπορεί να αποτελέσει «πονοκέφαλο» για εσένα αυτή την εβδομάδα, όμως αυτό είναι κάτι προσωρινό. Η αντίθεση Ερμή/Ουρανού δεν προάγει ένα ήρεμο κλίμα ανάμεσα σε εσένα και σε πρόσωπα που βρίσκονται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον και θα χρειαστεί ιδιαίτερη προσπάθεια από την πλευρά σου. Αυτή η εβδομάδα δεν ευνοεί συζητήσεις και νέες συμφωνίες και σε περίπτωση που κάποιες από αυτές πρέπει να γίνουν άμεσα, θα χρειαστεί να οπλιστείς με καλή διάθεση και υπομονή!

Ιχθείς

Ιχθύ μου αυτή την εβδομάδα θα πιάσεις τον εαυτό σου να σκέφτεται περισσότερο ζητήματα που αφορούν την προσωπική σου ζωή ή ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, με αποτέλεσμα όλα τα άλλα να μπουν στον αυτόματο πιλότο. Η αντίθεση του Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο μπορεί να φέρει νέα για συγκεκριμένα πρόσωπα τα οποία θα σε εκπλήξουν. Ακόμα μπορεί να δημιουργήσει αρκετές εντάσεις σε καθημερινές συναναστροφές, κάτι το οποίο θα χρειαστεί να έχεις κατά νου. Το τετράγωνο του ανάδρομου Άρη που βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω θα πραγματοποιηθεί στα μέσα της εβδομάδας και σου λέει να κρατήσει αποστάσεις από ανθρώπους οι οποίοι νιώθεις πως είναι πιεστικοί απέναντί σου για οποιοδήποτε λόγο.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Αυτές τις ημέρες είναι πιθανό να προκύψουν εμπόδια επικοινωνιακής φύσεως σε μία αισθηματική γνωριμία καθώς η αντίθεση του Ερμή με τον Ουρανό δεν βοηθά ιδιαίτερα. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση απόφυγε να εμπλέξεις σε αυτή θέματα που αφορούν πρόσωπα του περιβάλλοντός σας, καθώς μπορεί να δημιουργήσουν αντιπαραθέσεις ανάμεσα σε εσένα και στο ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος είναι πιθανόν να έχεις νέα για ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, όμως καλό θα ήταν να τα αξιολογήσεις προσεκτικά, ώστε να δεις αν όντως ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αυτή την εβδομάδα χρειάζεται να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή σε ζητήματα που αφορούν τη δουλειά μιας και φαίνεται πως αυτά θα έχουν ένα βαθμό δυσκολίας. Η αντίθεση Ερμή/Ουρανού που θα πραγματοποιηθεί στις αρχές της εβδομάδας αλλά και το τετράγωνο μεταξύ Ήλιου/Δία που θα πραγματοποιηθεί στο τέλος της εβδομάδας, δεν φαίνεται να προάγουν ένα ήρεμο και επικοινωνιακό κλίμα στο επαγγελματικό περιβάλλον. Για να αποφύγεις όσο γίνεται τις συνέπειες αυτού θα πρέπει αφενός να κρατήσεις την καλή σου διάθεση και αφετέρου να ελέγχεις προσεκτικά τις πληροφορίες που λαμβάνεις από τους γύρω σου.

Πηγή: myastro.gr