Εβδομαδιαίες προβλέψεις 06/07/20 – 12/07/20

Η εβδομάδα μας προετοιμάζει για την επιστροφή του Ερμή στον Καρκίνο σε ορθή πορεία στο τέλος της, εντείνοντας την ανάγκη να κλείσουμε εκκρεμότητες του παρελθόντος σε οικογενειακό επίπεδο. Την Τετάρτη 8 Ιουλίου ο ανάδρομος Ερμής στον Καρκίνο σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη στον Κριό αυξάνοντας κατακόρυφα τον εκνευρισμό, την εριστική διάθεση, την επιθετικότητα. Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε σε οικογενειακές συζητήσεις καθώς δυσκολευόμαστε να συγκρατήσουμε το έντονο ψυχικό δυναμικό που μας διακατέχει.

Δεν θα διστάσουμε να εκφράσουμε παρορμητικά ότι νιώθουμε, κάτι που μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα και να πληγώσει τους γύρω μας. Προσοχή και σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές μας σχέσεις καθώς ο δυναμισμός και η επιθυμία για να επιβάλλουμε απόψεις και σκέψεις κυριαρχούν. Όμως οι παρερμηνείες και οι παρεξηγήσεις είναι ακόμα έντονες και δεν αποκλείεται να δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Επηρεάζονται κυρίως τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως) που είναι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο.

Την Κυριακή 12 Ιουλίου ο Ερμής επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία στον Καρκίνο και με αργούς ρυθμούς αποκαθίσταται από δω και στο εξής η επικοινωνία. Η κατανόηση και η ενσυναίσθηση βρίσκουν χώρο στις συζητήσεις που πραγματοποιούνται κυρίως στο οικογενειακό πεδίο και διευκολύνουν σχέσεις και πιθανές αποφάσεις που πρέπει να πάρουμε. Είναι σημαντικό βέβαια να χειριστούμε με ωριμότητα πιθανή κυκλοθυμία και συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα λόγω της έντονης ψυχολογικής φόρτισης που υπάρχει. Αυτό θα μας βοηθήσει να δούμε με ρεαλισμό ποιες είναι οι καλύτερες δυνατές λύσεις και κινήσεις για εμάς. Διαφορετικά κινδυνεύουμε από συναισθηματική υπερχείλιση που θολώνει τη σκέψη.

Παράλληλα, ξεμπλοκάρουν συζητήσεις και συμφωνίες σε όλα τα επίπεδα που μας βοηθούν να προωθήσουμε τα σχέδια μας. Συμφωνίες κυρίως σε θέματα ακίνητης περιουσίας φαίνεται ότι αφήνουν πίσω εμπόδια και καθυστερήσεις και δρομολογούνται με μεγαλύτερη ευκολία. Την ίδια μέρα ο Ήλιος στον Καρκίνο σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες απογειώνει το ρομαντισμό και την τρυφερότητα σε όλα τα επίπεδα. Μοναδικές μπορεί να είναι οι στιγμές με πρόσωπα του οικείου περιβάλλοντος, όπως και με το ταίρι μας. Τώρα θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε το πάθος, την φαντασία, τον αισθησιασμό και τη ζεστασιά που θα λειτουργήσουν ανανεωτικά στη σχέση μας.

Κριός

Κριέ μα αυτή την εβδομάδα είναι πιθανό να σε ταλαιπωρήσουν κάποια ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι σου και η ασυνεννοησία που μπορεί να υπάρξει με οικεία σου πρόσωπα. Πρόσεξε κατά το πρώτο μισό της εβδομάδας καθώς το τετράγωνο του ανάδρομου Ερμή που βρίσκεται στον Καρκίνο με τον Άρη πού βρίσκεται στο ζώδιό σου, δείχνει ροπή σε κόντρες και λεκτικές αψιμαχίες με πρόσωπα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος. Αν υπάρχουν ζητήματα που χρειάζονται συζήτηση προκειμένου να διευθετηθούν, προτίμησε να ασχοληθείς μαζί τους μετά τις 12/7 που ο Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή πορεία, καθώς τότε θα υπάρχουν λιγότερες παρανοήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η επικοινωνία με το σύντροφό σου μπορεί να περάσει από «σαράντα κύματα» αυτή την εβδομάδα καθώς εσύ μπορεί να έχεις εριστική διάθεση απέναντί του, ακόμα και αν το κάνεις ασυνείδητα. Αν μένετε κάτω από την ίδια στέγη θα πρέπει να είσαι διπλά προσεκτικός, προκειμένου να μην αφήσεις ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι να σας προκαλέσουν εκνευρισμό. Αν είσαι ελεύθερος είναι πιο εύκολο να προσεγγίσεις ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει μετά την Κυριακή 12/7 που ο Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Καρκίνου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αυτές τις ημέρες είναι πιθανόν να σκέφτεσαι ένα πρόσωπο που σχετίζεται με το επαγγελματικό σου περιβάλλον και θέλεις να συναντηθείς μαζί του. Οι συναντήσεις και συζητήσεις αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να καθυστερήσουν ή να μην έχουν το αποτέλεσμα που θέλεις. Τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας θα πρέπει να είσαι περισσότερο προσεκτικός μιας και το τετράγωνο του Ερμή με τον Άρη δείχνει ένταση κατά τη διάρκεια συζητήσεων, αλλά και αρκετές διαφωνίες που σχετίζονται με τη δουλειά.

Ταύρος

Ταύρε μου αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να δεις προσεκτικά ζητήματα που αφορούν εσένα και πρόσωπα του στενού σου περιβάλλοντος μιας και αν τα αφήσεις στον αυτόματο πιλότο, είναι πιθανόν να πάρουν διαφορετική τροπή από αυτή που επιθυμείς. Προτίμησε να διευθετήσεις σημαντικά ζητήματα μετά την Πέμπτη καθώς το τετράγωνο του ανάδρομου Ερμή που βρίσκεται στον Καρκίνο με τον Άρη πού βρίσκεται στον Κριό, δείχνει πως οι συζητήσεις θα αποκτήσουν έναν έξτρα βαθμό δυσκολίας. Αν δεν θέλεις να δημιουργηθεί ένα πολεμικό κλίμα κατά την επικοινωνία με αγαπημένα σου πρόσωπα, προσπάθησε να μην θυμάσαι πράγματα τα οποία έχουν περάσει και να επικεντρωθείς στα «του παρόντος». Την Κυριακή 12/7 ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία και η επικοινωνία θα αρχίσει να βρίσκει τους ρυθμούς της.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να κρατήσεις μακριά από πρόσωπα του κοινού σας περιβάλλοντος ζητήματα που αφορούν εσένα και το σύντροφό σου, καθώς προσωπικές εκμυστηρεύσεις σε άλλους μπορεί να αποτελέσουν αφορμή για να υπάρξουν εντάσεις στη σχέση σου. Το τετράγωνο του Ερμή με τον Άρη δεν θα βοηθήσει στην επικοινωνία για αυτό μέχρι και την Πέμπτη θα πρέπει να κρατάς μικρό καλάθι. Αν είσαι ελεύθερος προς το τέλος της εβδομάδας είναι πιθανό να υπάρξει μία κίνηση από ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, η οποία θα σου δώσει ξεκάθαρα δείγματα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Η δουλειά και οτιδήποτε σχετίζεται με αυτή θα σε απασχολήσει αρκετά αυτή την εβδομάδα καθώς είναι πιθανόν να υπάρξουν κάποιες αλλαγές ή καθυστερήσεις σε επαγγελματικά πλάνα. Αν δουλεύεις μέσα σε μία ομάδα ανθρώπων θα πρέπει να είσαι λακωνικός καθώς αυτές τις ημέρες τα πολλά λόγια μπορεί να δημιουργήσουν παρεξηγήσεις. Προς το τέλος εβδομάδας είναι πιθανόν να νιώσεις μία ακατανίκητη επιθυμία να μην κάνεις τίποτα, όμως προσπάθησε να μην την αφήσεις να υπερισχύσει!

Δίδυμοι

Δίδυμε μου αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να σε απασχολήσει ένα ζήτημα που σχετίζεται με κάποιες οικονομικές υποχρεώσεις ή να «τρέχεις» προκειμένου να διευθετήσεις λογαριασμούς οι οποίοι αδειάζουν το ταμείο σου. Το τετράγωνο του ανάδρομου Ερμή που βρίσκεται στον Καρκίνο με τον Άρη που βρίσκεται στον Κριό δείχνει πως ένα παρελθοντικό οικονομικό ζήτημα μπορεί να κάνει την εμφάνισή του, για αυτό προσπάθησε να το διευθετήσεις και να μην το αφήσεις σε εκκρεμότητα. Πρόσεξε ιδιαίτερα και κάποιες συζητήσεις που θα έχεις με φιλικά σου πρόσωπα καθώς μπορεί άλλα να πεις εσύ και άλλα να καταλάβουν εκείνα. Στο τέλος της εβδομάδας 12/7 ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία, δείχνοντας πως το επόμενο διάστημα η επικοινωνία θα ομαλοποιηθεί.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να προσέξεις ζητήματα που σχετίζονται με οικονομικές υποχρεώσεις, ιδιαίτερα αν έχεις κοινό ταμείο με το σύντροφό σου, καθώς είναι πιθανόν κάποιες από αυτές να δημιουργήσουν διαφωνίες ανάμεσά σας. Αν είσαι ελεύθερος είναι πολύ πιθανόν να συναντήσεις ένα πρόσωπο με το οποίο είχε ξεκινήσει μία αισθηματική ιστορία κατά το παρελθόν, όμως για κάποιο λόγο δεν εξελίχθηκε. Κράτησε μικρό καλάθι σε υποσχέσεις που θα ακούσεις προς το τέλος της εβδομάδας, καθώς είναι πολύ πιθανόν να σε οδηγήσουν σε εξιδανικεύσεις προσώπων και καταστάσεων.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Τα επαγγελματικά ζητήματα μπορεί να αποτελέσουν αιτία άγχους και ανησυχίας αυτή την εβδομάδα ιδιαίτερα αν συνοδεύονται και με οικονομικά. Τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας είναι πιθανό να υπάρξει μία ένταση στο περιβάλλον εργασίας σου με αφορμή ένα εργασιακό ή οικονομικό ζήτημα. Όσο περνούν οι ημέρες τόσο πιο εύκολο θα είναι για εσένα να διευθετήσεις κάποια θέματα τα οποία προέκυψαν στις αρχές της εβδομάδας και σου δημιούργησαν άγχος.

Καρκίνος

Καρκίνε μου αυτή την εβδομάδα θα πιάσεις τον εαυτό σου να σκέφτεται παρελθοντικά ζητήματα όμως η υποκειμενική σου ματιά δεν θα σε βοηθήσει να τα δεις σφαιρικά. Το τετράγωνο του ανάδρομου Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιό σου με τον Άρη πού βρίσκεται στον Κριό, μπορεί να φέρει κόντρες και αντιπαραθέσεις με ένα πρόσωπο του επαγγελματικού σου περιβάλλοντος. Κάνε ένα βήμα πίσω και μη ρίχνεις λάδι στη φωτιά καθώς αυτές οι ημέρες δεν ενδείκνυται για κάτι τέτοιο. Στις 12/7 ο Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή πορεία και αυτό δείχνει πως την επόμενη εβδομάδα θα είναι πιο εύκολο για εσένα να διευθετήσεις κάποια ζητήματα που σχετίζονται με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να μην είναι εύκολο για εσένα να εκφραστείς στο σύντροφό σου και υπάρχει πιθανότητα άλλα να πεις και άλλα τελικά να εννοείς. Οι πρώτες ημέρες της εβδομάδας δεν είναι βοηθητικές σε επικοινωνιακό επίπεδο, για αυτό απόφυγε οποιαδήποτε συζήτηση η οποία μπορεί να εγείρει διαφωνίες. Αν είσαι ελεύθερος θα πρέπει να είσαι προσεκτικός καθώς είναι πολύ πιθανόν να κάνεις ένα επικοινωνιακό λάθος, το οποίο μπορεί να δώσει μία διαφορετική εικόνα για εσένα, σε ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας φαίνεται πως θα σε απασχολήσουν αρκετά κάποια επαγγελματικά ζητήματα στα οποία μπορεί να δημιουργηθούν διαφωνίες. Το τετράγωνο του ανάδρομου Ερμή με τον Άρη δείχνει πως μπορεί να υπάρχουν αντικρουόμενες απόψεις ανάμεσα σε εσένα και σε πρόσωπα που συνεργάζεσαι, με αποτέλεσμα να μην είναι εύκολο να βρεθεί η χρυσή τομή. Θα χρειαστεί να ελέγξεις την παρορμητική σου διάθεση η οποία μπορεί να σε παρασύρει και να πεις λόγια που ενδεχομένως να εγείρουν παρεξηγήσεις.

Λέων

Λέων μου αυτή την εβδομάδα είναι πιθανό να «ξυπνήσουν» κάποια παράπονα που έχεις από αγαπημένους σου ανθρώπους και αυτά θα επηρεάσουν και τη διάθεσή σου αλλά και τη συμπεριφορά σου. Η όψη τετραγώνου μεταξύ του Ερμή ο οποίος κινείται ανάδρομα στο ζώδιο του Καρκίνου και του Άρη που βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού δείχνει πως αυτές τις ημέρες θα έχεις την τάση να θυμάσαι «περσινά, ξινά σταφύλια» τα οποία θα επηρεάσουν τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Προσπάθησε να μην παρασυρθείς από αναμνήσεις και παράπονα του παρελθόντος και σκέψου αν υπάρχει λόγος για να τα αναμοχλεύσεις. Στις 12/7 ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία και θα είναι περισσότερο βοηθητικός σε ζητήματα που σχετίζονται με την επικοινωνία και με την διαχείριση συναισθημάτων και πληροφοριών.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η επικοινωνία με το σύντροφό σου μπορεί να παρουσιάσει κάποια εμπόδια αυτή την εβδομάδα καθώς το τετράγωνο του ανάδρομου Ερμή με τον Άρη δείχνει πως δεν θα κινείστε στο ίδιο μήκος κύματος. Επίσης δείχνει πως υπάρχουν πιθανότητες να «σκαλίζετε» ζητήματα τα οποία έχουν κλείσει και αυτό δεν θα είναι καθόλου βοηθητικό για τη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος είναι πιθανόν να φλερτάρεις με την ιδέα να δώσεις μία δεύτερη ευκαιρία σε ένα πρόσωπο του παρελθόντος, όμως αυτές οι ημέρες δεν ενδείκνυνται για σταθερές αποφάσεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Ο επαγγελματικός τομέας μπορεί να σου δημιουργήσει ανησυχία αυτή την εβδομάδα, όμως καλό θα ήταν να μην μπεις στη διαδικασία να ανοίξεις ξανά επαγγελματικά ζητήματα τα οποία έχουν διευθετηθεί με κάποιο τρόπο. Τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας θα πρέπει να δώσεις την πρέπουσα σημασία στη δουλειά καθώς είναι πιθανό να υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις ή αναβολές σε ζητήματα που σχετίζονται με αυτή.

Παρθένος

Παρθένε μου αυτή την εβδομάδα είναι πολύ πιθανόν να σκεφτείς τρόπους προκειμένου να διευθετήσεις κάποια ζητήματα τα οποία σχετίζονται με οικονομικές οφειλές ή αισθηματικές εκκρεμότητες. Το τετράγωνο του Ερμή που κινείται ανάδρομα στο ζώδιο του Καρκίνου με τον Άρη που βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού μπορεί να δημιουργήσει ανησυχία αλλά και προστριβές με πρόσωπα που θα συναναστραφείς. Προτίμησε να επιλύσεις ζητήματα τα οποία είναι σημαντικά για εσένα κατά το δεύτερο μισό της εβδομάδας. Στις 12/7 ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία για αυτό προσπάθησε να κερδίσεις χρόνο, προκειμένου να ξαναδείς σημαντικές υποθέσεις λίγο αργότερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η επαφή με το σύντροφό σου θα είναι δίκοπο μαχαίρι αυτή την εβδομάδα καθώς από τη μία φαίνεται πως θα είναι ο μόνος που μπορεί να σε χαλαρώσει, από την άλλη αρκεί μία λάθος κουβέντα του για να οδηγηθείτε στη σύρραξη. Όσο περνούν οι ημέρες της εβδομάδας τόσο το πολεμικό κλίμα θα εξασθενεί. Αν είσαι ελεύθερος είναι πολύ πιθανόν να υπάρξουν κάποιες δυσκολίες επικοινωνιακής φύσεως μεταξύ εσένα και κάποιου που σε ενδιαφέρει και θα πρέπει να έχεις υπομονή, προκειμένου να επιλυθούν χωρίς να δημιουργήσουν περαιτέρω ζητήματα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Η εβδομάδα φαίνεται πως θα έχει κάποια εμπόδια όσον αφορά την εξέλιξη επαγγελματικών ζητημάτων, τα οποία είναι πιθανόν να δημιουργηθούν λόγω της επικοινωνίας που θα υπάρχει μεταξύ εσένα και των άλλων. Το τετράγωνο του Ερμή με τον Άρη μπορεί να δημιουργήσει αψιμαχίες οι οποίες με τη σειρά τους είναι πιθανόν να επηρεάσουν ακόμα και την εξέλιξη επαγγελματικών υποχρεώσεων. Στις 12/7 ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία και δείχνει πως η επόμενη εβδομάδα θα είναι πολύ καλύτερη για εσένα και για τα επαγγελματικά σου σχέδια.

Ζυγός

Ζυγέ μου αυτή την εβδομάδα είναι πιθανό να νιώσεις πώς μιλάς εντελώς άλλη γλώσσα από αυτή που μιλούν οι γύρω σου, καθώς το τετράγωνο του ανάδρομου Ερμή που βρίσκεται στον Καρκίνο με τον Άρη που βρίσκεται στον Κριό δημιουργεί επικοινωνιακά μπερδέματα. Το μόνο που μπορείς να κάνεις για να αντιμετωπίσεις παρανοήσεις και παρεξηγήσεις είναι να δεις τα πράγματα όσο πιο αποστασιοποιημένα και χαλαρά γίνεται, διαφορετικά θα είναι δύσκολο να μην σε επηρεάσουν. Ιδιαίτερη προσοχή δώσε στον επαγγελματικό τομέα καθώς και εκεί φαίνεται πως θα υπάρξουν κάποια ζητήματα. Στις 12/7 ο Ερμής επιστρέψει σε ορθή πορεία και σου λέει πως αν κάνεις λίγο υπομονή τώρα, τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα μετά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να υπάρξει ένα περίεργο κλίμα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς το τετράγωνο του Ερμή με τον Άρη δεν θα βοηθήσει να επιλυθεί ακόμα και η πιο απλή διαφωνία που μπορεί να έχεις με το ταίρι σου. Είναι πιθανόν εσύ να ψάχνεις αφορμή για να καυγαδίσεις, το ίδιο ακριβώς μπορεί να συμβαίνει και με το σύντροφό σου, για αυτό χρειάζεται να κάνεις ένα βήμα πίσω ώστε να μην πεις λόγια που θα μετανιώσεις λίγο αργότερα. Αν είσαι ελεύθερος αυτή η εβδομάδα μπορεί να φέρει ανατροπές σε μία νέα γνωριμία, οι οποίες όμως στο τέλος θα εξελιχθούν προς όφελός σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να παρατηρήσεις πώς θα υπάρξουν αντιπαραθέσεις με τους συνεργάτες σου και είναι εξίσου πιθανό να νιώσεις πως εκείνοι σου πηγαίνουν κόντρα. Το τετράγωνο του Ερμή με τον Άρη δεν θα βοηθήσει να επικρατήσει ένα καλό κλίμα σε επαγγελματικές σχέσεις και συνεργασίες, αν δεν ρίξεις νερό στο κρασί σου. Να θυμάσαι πως αυτές οι μέρες δεν είναι ευνοϊκές ούτε για να ρισκάρεις ούτε για να αντιπαρατεθείς ούτε για να «χτυπήσεις το χέρι στο τραπέζι» και να πάρεις ρηξικέλευθες αποφάσεις που αφορούν τη δουλειά.

Σκορπιός

Σκορπιέ μου η εβδομάδα ξεκινά έντονα καθώς κατά τη διάρκεια της θα πραγματοποιηθεί το τετράγωνο του ανάδρομο Ερμή που βρίσκεται στον Καρκίνο με τον Άρη πού βρίσκεται στον Κριό, δείχνοντας αρκετή κινητικότητα κατά τη διάρκεια της. Είναι πιθανό να προστεθούν κι άλλες υποχρεώσεις σε αυτές που έχεις ήδη στο πλάνο σου και κάτι τέτοιο μπορεί να σου προκαλέσει εκνευρισμό. Να θυμάσαι πως είναι πολύ πιθανό να σου πάρει περισσότερο χρόνο μέχρι να κατευνάσεις τον εκνευρισμό σου, παρά για να φέρεις εις πέρας έκτακτες υποχρεώσεις και αγγαρείες. Στις 12/7 ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία και δείχνει πως έρχονται καλύτερες ημέρες στην καθημερινότητά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να υπάρξουν αντιπαραθέσεις με το σύντροφό σου εξαιτίας ζητημάτων της καθημερινότητας και δεν αποκλείεται να αρχίσει να πετά ο ένας το μπαλάκι στον άλλο, σχετικά με κάποιες δουλειές που είχατε αναλάβει από κοινού. Θα χρειαστεί αυτοσυγκράτηση και ψυχραιμία προκειμένου να μη δημιουργηθούν ζητήματα στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος είναι πιθανόν να γνωρίσεις ένα πρόσωπο το οποίο στην αρχή μπορεί να φανεί πώς σε εκνευρίζει, όμως μετά ο εκνευρισμός θα μετατραπεί σε έλξη!

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Οι εργασιακές σου υποχρεώσεις θα δημιουργήσουν ένα βεβαρημένο επαγγελματικό πλάνο με αποτέλεσμα να μην είναι εύκολο να χαλαρώσεις κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας. Δεν αποκλείεται να χρειαστεί να αναλάβεις και κάποιες έκτακτες υποχρεώσεις ή κάποιες δουλειές οι οποίες θα προκύψουν την τελευταία στιγμή. Μην αφήσεις τον εκνευρισμό σου να κάνει την εμφάνιση του και να αποτελέσει θέμα συζήτησης στο εργασιακό σου περιβάλλον. Από τις 12/7 τα πράγματα -τουλάχιστον σε επικοινωνιακό επίπεδο- θα αρχίσουν να αλλάζουν προς το καλύτερο.

Τοξότης

Τοξότη μου από τη μία θα έχεις το μυαλό σου σε κάποιες αισθηματικές υποθέσεις του παρόντος, από την άλλη θα υπάρχουν κάποιες αισθηματικές εκκρεμότητες του παρελθόντος, με αποτέλεσμα να μην είναι εύκολο να κατασταλάξεις κάπου αυτή την εβδομάδα. Το τετράγωνο του ανάδρομου Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου με τον Άρη που βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού δείχνει πως το παρελθόν θα εμπλακεί με το παρόν και η εμπλοκή αυτών των δύο δεν θα σε βοηθήσει να κινηθείς σωστά, ιδιαίτερα σε ζητήματα του αισθηματικού τομέα. Μην επενδύσεις σε όμορφα λόγια που μπορεί να ακούσεις ιδιαίτερα προς το τέλος της εβδομάδας. Στις 12/7 ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία δείχνοντας πως το επόμενο διάστημα θα είναι πιο εύκολο για εσένα να βάλεις μία τάξη στα θέματα που σε απασχολούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να νιώσεις πως υπάρχουν κάποια παρελθοντικά ζητήματα τα οποία σε κρατούν δέσμιο και θα πρέπει να τα διευθετήσεις πριν αποφασίσεις το επόμενο βήμα στον αισθηματικό τομέα. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση προσπάθησε να είσαι λακωνικός, καθώς φαίνεται πως αυτές τις ημέρες τα πολλά λόγια μπορούν να δημιουργήσουν περισσότερα προβλήματα από όσα μπορούν να λύσουν. Από τις 12/7 είναι πιθανό να σε προσεγγίσει ένα πρόσωπο το οποίο σχετίζεται με κάποιο τρόπο με μία παρελθοντική ιστορία.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αυτή την εβδομάδα θα έχεις την τάση να είσαι αρκετά αφηρημένος και αυτό δεν θα βοηθήσει στην επίλυση επαγγελματικών ζητημάτων αλλά και θεμάτων που σχετίζονται με εργασιακές υποχρεώσεις. Αν έχεις κάποιες σημαντικές υποθέσεις να φέρεις εις πέρας τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας, θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός καθώς ενδεχομένως να υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις ή παρανοήσεις σχετικά με αυτές. Όσο περνούν οι ημέρες της εβδομάδας υποθέσεις που είχαν ταλαιπωρήσει θα δώσουν θετικά δείγματα.

Αιγόκερως

Αιγόκερε μου αυτή την εβδομάδα θα πιάσεις τον εαυτό σου να προσπαθεί να καταλάβει τα λόγια αλλά και τις προθέσεις αγαπημένων προσώπων, φίλων και συνεργατών. Το τετράγωνο του ανάδρομου Ερμή που βρίσκεται στον Καρκίνο με τον Άρη που βρίσκεται στον Κριό δεν εγγυάται πως θα καταφέρνεις να μεταφράσεις τις κινήσεις των άλλων, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί διάχυτος εκνευρισμός, ιδιαίτερα αν νιώσεις πώς οι άλλοι δεν σε καταλαβαίνουν. Θα χρειαστεί να κάνεις υπομονή μέχρι το τέλος της εβδομάδας καθώς στις 12/7 ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία. Τότε θα είναι πιο εύκολο για εσένα να διευθετήσεις κάποια ζητήματα που σχετίζονται με προσωπικές σχέσεις αλλά και συνεργασίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μία συζήτηση που θα έχεις με το σύντροφό σου μπορεί να σου αφήσει την αίσθηση πως δεν σε καταλαβαίνει, όμως θα πρέπει και εσύ να προσπαθήσεις προκειμένου να γίνεις κατανοητός, καθώς αυτές τις ημέρες δεν θα είναι εύκολο να εκφραστείς. Αν είσαι ελεύθερος είναι πολύ πιθανόν να έχεις μία συζήτηση η οποία θα δημιουργήσει αντιπαράθεση μεταξύ εσένα και κάποιου προσώπου που σε ενδιαφέρει. Μην αφήσεις μία συζήτηση να επηρεάσει την εικόνα που έχεις και να καθορίσει την εξέλιξη που μπορεί να υπάρξει μεταξύ σας.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αυτή την εβδομάδα θα είναι εύκολο για εσένα να «σηκώσεις το γάντι» και να απαντήσεις σε προκλήσεις που θα έρθουν από πρόσωπα του επαγγελματικού σου περιβάλλοντος, το δύσκολο θα είναι να κάνεις ένα βήμα πίσω ώστε να αποφύγεις τις εντάσεις. Το τετράγωνο του ανάδρομου Ερμή με τον Άρη δεν εγγυάται ηρεμία και σταθερότητα, για αυτό προσπάθησε όσο γίνεται να μη ρίξεις λάδι στη φωτιά με τα λόγια ή τις κινήσεις σου. Όσο περνούν οι ημέρες θα είναι πιο εύκολο για εσένα να βρεις ξανά την επικοινωνιακή σου ευελιξία που θα σε βοηθήσει να «κερδίσεις» επαγγελματικές συζητήσεις.

Υδροχόος

Υδροχόε μου η νέα εβδομάδα προμηνύεται πολύ καλύτερη για να διευθετήσεις ζητήματα που σχετίζονται με τον εργασιακό τομέα αν και αυτά μπορεί να σου δημιουργήσουν κούραση και εκνευρισμό. Επικεντρώσου στον απώτερο σκοπό σου που είναι να τα φέρεις εις πέρας και όχι στην κούραση που μπορεί να έχεις, προκειμένου να μην τα αφήσεις σε εκκρεμότητα. Το τετράγωνο του ανάδρομου Ερμή που βρίσκεται στον Καρκίνο με τον Άρη που βρίσκεται στον Κριό μπορεί να φέρει αντιπαραθέσεις κατά τη διάρκεια διεκπεραίωσης υποχρεώσεων της καθημερινότητας. Πρόσεξε περισσότερο αν αυτές οι εκκρεμότητες σχετίζονται και με άλλα πρόσωπα. Στις 12/7 ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Καρκίνου και η επόμενη εβδομάδα θα είναι πιο «βατή» σε επικοινωνιακό επίπεδο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός σε περίπτωση που έχεις αναλάβει από κοινού με το σύντροφό σου κάποιες δουλειές καθώς είτε εσύ είτε εκείνος φαίνεται πως δεν θα τηρήσετε το χρονοδιάγραμμα και το πρόγραμμα που είχατε βάλει. Μην υποτιμάς τη δύναμη του προγράμματος, καθώς αυτό μπορεί να γίνει η αιτία για εντάσεις μεταξύ σας. Αν είσαι ελεύθερος το Σαββατοκύριακο προμηνύεται πιο ήρεμο για αυτό άδραξε την ευκαιρία για να βγεις με φίλους σου, να κάνεις νέες γνωριμίες και να αλλάξεις παραστάσεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Η εβδομάδα φαίνεται πως θα έχει αρκετές δουλειές και υποχρεώσεις οι οποίες θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον σου αλλά και τον εκνευρισμό σου. Το τετράγωνο του ανάδρομου Ερμή με τον Άρη δείχνει πως είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν συγκρούσεις με αφορμή ζητήματα δουλειάς. Καλό θα ήταν να κάνεις ένα βήμα πίσω προκειμένου να μην τις αφήσεις να δημιουργήσουν πρόβλημα σε επαγγελματικές σχέσεις. Όσο περνούν οι ημέρες οι διαφωνίες θα μειώνονται και θα είναι πιο εύκολο για εσένα να διευθετήσεις τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις.

Ιχθείς

Ιχθύ μου αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να δώσεις προσοχή σε ζητήματα που σχετίζονται με το ταμείο σου, καθώς φαίνεται πως μπορεί να δημιουργηθούν νέα δεδομένα σε αυτά. Το τετράγωνο του ανάδρομου Ερμή που βρίσκεται στον Καρκίνο με τον Άρη πού βρίσκεται στον Κριό δεν θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για συζητήσεις και οικονομικές διαπραγματεύσεις. Αυτή την εβδομάδα προτίμησε να κρατήσεις στάση αναμονής και να μην κάνεις ένα νέο άνοιγμα που σχετίζεται με τον οικονομικό τομέα. Στις 12/7 ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Καρκίνου δείχνοντας πώς το επόμενο διάστημα θα έχει ευκαιρίες για την αισθηματική σου ζωή.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Το τετράγωνο του ανάδρομου Ερμή με τον Άρη θα δεσπόζει κατά τη διάρκεια της εβδομάδας και είναι αποθαρρυντικό για να βγάλεις συμπεράσματα, όσον αφορά ένα θέμα που σχετίζεται με το ταίρι σου. Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να διαφωνήσεις μαζί του ακόμα και για μια έξοδο και θα πρέπει να προσπαθήσεις προκειμένου να βρεις μία χρυσή τομή, ώστε να μη δυσαρεστηθείς ούτε εσύ αλλά ούτε και εκείνος. Αν είσαι ελεύθερος προς το τέλος της εβδομάδας είναι πιθανόν να σε προσεγγίσει ένα πρόσωπο που βρίσκεται στο περιβάλλον σου το τελευταίο διάστημα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Οτιδήποτε σχετίζεται με τη δουλειά θα σε απασχολήσει αρκετά αυτή την εβδομάδα καθώς στόχος σου είναι να αυξήσεις τα έσοδα σου. Αυτό δεν θα είναι εύκολη υπόθεση, για αυτό μην παρασυρθείς σε κινήσεις που δεν έχεις μελετήσει προσεκτικά. Προς το τέλος της εβδομάδας θα πρέπει να είσαι περισσότερο προσεκτικός καθώς μπορεί να κάνεις μία επένδυση την οποία δεν έχεις σκεφτεί καλά. Μετά την Κυριακή θα είναι πιο εύκολο για εσένα να βγάλεις συμπεράσματα για τον οικονομικό τομέα και να διευθετήσεις οικονομικές και επαγγελματικές υποθέσεις.

Πηγή: myastro.gr