Εβδομαδιαίες προβλέψεις 09/11/20 – 15/11/20

Νέα Σελήνη στον Σκορπιό: Προσπάθεια επούλωσης βαθύτερων ανασφαλειών και εξομολόγηση έντονων συναισθημάτων.

Η συγκεκριμένη εβδομάδα είναι έντονη αστρολογικά, καθώς τα δρώμενα στον ουρανό μπορεί να δημιουργήσουν σημαντικά γεγονότα που θα μας επηρεάσουν έντονα. Στις 09.11 η αντίθεση της Αφροδίτης στον Ζυγό με τον ανάδρομο Άρη στον Κριό μπορεί να δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα σε σχέσεις και οικονομικά ζητήματα. Ανάγκες και επιθυμίες αντικρούονται και είναι απαραίτητο μέσα μας να βρούμε τη χρυσή τομή ώστε να αποφύγουμε τις οποίες εντάσεις. Προσοχή ιδιαίτερα σε προσωπικό επίπεδο καθώς είναι εύκολο να εκτονωθούμε στο ταίρι μας.

Στις 10.11 ο Ερμής περνάει στον Σκορπιό ενισχύοντας την εσωστρέφεια και την ανάγκη να περιεργαστούμε τα γεγονότα που συμβαίνουν, χωρίς να εκφράσουμε την άποψή μας. Η καχυποψία εκτοξεύεται και μπορεί να οδηγηθούμε σε τριβές με πρόσωπα πού συναλλασσόμαστε οικονομικά ή σε προσωπικό επίπεδο. Την ίδια μέρα το τρίγωνο του Ήλιου στον Σκορπιό με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες μας βοηθά να επικεντρωθούμε σε πληγές που είναι καλά κρυμμένες μέσα μας. Ήρθε η ώρα να δείξουμε κατανόηση στον εαυτό μας και τους γύρω μας και να ξεπεράσουμε ότι μας πονάει.

Στις 12.11 πραγματοποιείται η τελευταία σύνοδος του Δία και του Πλούτωνα στον Αιγόκερω, δημιουργώντας έντονο σκηνικό σε πεδία εξουσίας και σε οικονομικές υποθέσεις που πιθανά μας απασχολούν έντονα. Σε ότι αφορά το επίπεδο της καριέρας είναι πολύ πιθανόν να πραγματοποιηθούν ριζικές αλλαγές με έναυσμα την συγκεκριμένη σύνοδο. Στα επαγγελματικά δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες ευκαιρίες για την αύξηση του εισοδήματος μας που θα μας βοηθήσουν να δομήσουμε μία νέα δημόσια εικόνα στο ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξουμε στην ανάγκη για εξουσία που μπορεί να οδηγήσει σε εμμονές και επιβλητικότητα.

Στις 15.11 η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό δίνει την αίσθηση ότι μπορούμε να κάνουμε μία νέα αρχή σε ότι αφορά τα οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους. Δεν αποκλείεται να υπάρξει μία καλή οικονομική συμφωνία που θα μας ικανοποιήσει. Παράλληλα βαθύτερες ανασφάλειες και απωθημένα που μας απασχολούν έρχονται στην επιφάνεια και χρήζουν επούλωσης. Έχουμε το ψυχικό σθένος την ωριμότητα και την αισιοδοξία να αντιμετωπίσουμε ότι μας έχει πληγώσει.

Την ίδια μέρα ο Άρης επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Κριό δίνοντας μας την ευκαιρία με αργούς ρυθμούς να δραστηριοποιηθούμε. Δεν θα μείνουμε πια άπραγοι, παρατηρώντας ότι συμβαίνει γύρω μας. Σημαντικό είναι βέβαια να χαλιναγωγήσουμε την συσσωρευμένη οργή που υπάρχει μέσα μας, λόγω της ανάδρομης πορείας του των τελευταίων δύο μηνών. Η ένταση που θα προκύψει μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα τόσο στα αισθηματικά όσο και στα επαγγελματικά. Είναι απαραίτητο να περιορίσουμε την επιθετικότητα, την ορμή, τον παρορμητισμό με σκοπό να προστατεύσουμε τις σημαντικές σχέσεις και τα κυρίαρχα επιτεύγματα που μέχρι τώρα έχουμε κατακτήσει στη ζωή μας.

Κριός

Κριέ μου αυτή την εβδομάδα με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού στις 11/11 θα στρέψεις το ενδιαφέρον σου σε οικονομικά ζητήματα, καθώς και σε ζητήματα που αφορούν συνεταίρους συνεργάτες του και ανθρώπους που έχεις οικονομικές δοσοληψίες! Στις 15/11 θα πραγματοποιηθεί η νέα Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού η οποία δείχνει πως ενδεχομένως να υπάρξουν κάποια θετικά νέα που αφορούν το επαγγελματικό κομμάτι. Ένας συνδυασμός επαγγελματικών και οικονομικών συμφωνιών θα βρεθεί στο προσκήνιο και αν κάνεις τις σωστές διαπραγματεύσεις τότε θα βγεις κερδισμένος. Άλλο ένα θετικό που θα συμβεί κατά τη διάρκεια της νέας Σελήνης είναι πως ο Άρης που βρίσκεται στο ζώδιό σου θα επιστρέψει σε ορθή πορεία, κάτι που θα σε βοηθήσει να πραγματοποιήσεις τα σχέδια του επόμενου διαστήματος.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Αυτή την εβδομάδα θα έρθεις πολύ κοντά κυριολεκτικά και μεταφορικά με το σύντροφό σου και η επαφή που θα υπάρξει μεταξύ σας θα οδηγήσει σε εξομολογήσεις βαθύτερων συναισθημάτων, τα οποία με τη σειρά τους θα λειτουργήσουν πολύ θετικά για τη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος με την επιστροφή του Άρη σε ορθή πορεία στο ζώδιό σου φαίνεται πως θα ανοίξει ο δρόμος για να προσεγγίσεις ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Ακόμα και αν δεν υπάρχουν γρήγορες εξελίξεις, στο τέλος είναι πολύ πιθανό να βρεις τον κατάλληλο τρόπο για να φέρεις τα πράγματα στο σημείο που θέλεις, καθώς το επόμενο διάστημα φαίνεται πως τίποτα δεν θα σε σταματά.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Η δουλειά και τα ζητήματα που υπάρχουν σε αυτή θα καταλαμβάνουν αρκετό χώρο στις σκέψεις σου και δεν αποκλείεται όσο περνούν οι ημέρες να γίνονται προτεραιότητα. Με τη νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο τέλος της εβδομάδας φαίνεται πως ξεκινά κάτι νέο σε επαγγελματικό επίπεδο και είναι πολύ πιθανόν και εσύ να δεις εντελώς διαφορετικά τη δουλειά σου. Η επιστροφή του Άρη σε ορθή πορεία αποτελεί ένα ισχυρό πλεονέκτημα για εσένα, καθώς θα σε βοηθά να διεκπεραιώνεις εύκολα και γρήγορα επαγγελματικές υποθέσεις.

Ταύρος

Ταύρε μου αυτή την εβδομάδα ο Ερμής κάνει την είσοδό του στο ζώδιο του Σκορπιού στις 11/11 και από τη νέα του θέση θα φέρει στο προσκήνιο ζητήματα προσωπικών και επαγγελματικών σχέσεων. Οτιδήποτε σχετίζεται με τους άλλους θα σου τραβήξει το ενδιαφέρον και δεν αποκλείεται να υπάρξουν συζητήσεις, οι οποίες θα βελτιώσουν μία προσωπική σχέση ή μία συνεργασία. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Σκορπιού στις 15/11 δείχνει πως αυτή η εβδομάδα από την αρχή ως και το τέλος είναι αφιερωμένη στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Κάτι νέο φαίνεται να ξεκινάει σε αυτές που θα είναι ιδιαίτερα ελπιδοφόρο. Την ίδια ημέρα που πραγματοποιείται η νέα Σελήνη, ο Άρης επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Κριού, δείχνοντας με το καλύτερο τρόπο πως από εδώ και πέρα χρειάζεται να επικεντρωθείς στο παρόν.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η επαφή που θα έχεις με το σύντροφό σου αυτή την εβδομάδα θα είναι πολύ βοηθητική όχι μόνο για τη σχέση σας αλλά και για τη διάθεσή σου, καθώς φαίνεται πως θα υπάρξει ένα καλό κλίμα ανάμεσα σας το οποίο θα βελτιώσει τη γενική εικόνα. Καλό θα είναι να μην κρατάς μυστικά από το σύντροφό σου -τουλάχιστον αυτά που αφορούν τη σχέση σας- καθώς η ειλικρίνεια θα βάλει και εκείνη το λιθαράκι της προκειμένου να έχετε μία ήρεμη εβδομάδα μακριά από παρανοήσεις και παρεξηγήσεις. Αν είσαι ελεύθερος με τη νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο τέλος της εβδομάδας φαίνεται πως θα ξεκινήσει κάτι νέο στην προσωπική σου ζωή. Μία νέα γνωριμία ή -αν έχεις ήδη γνωρίσει ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει- μία νέα σχέση ανήκουν στα πιθανά σενάρια.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αυτές τις ημέρες φαίνεται πως δεν θα επικεντρωθείς τόσο στη δουλειά όσο στο κομμάτι των συνεργασιών, δηλαδή θα επικεντρωθείς στους ανθρώπους με τους οποίους δουλεύεις μαζί. Παρόλα αυτά με την παρουσία του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού φαίνεται πως θα έχεις ευκαιρίες για να βελτιώσεις κάποια «κακώς κείμενα» στον επαγγελματικό τομέα, αλλά και ευκαιρίες για να συζητήσεις σχετικά με νέες συνεργασίες και νέες συμφωνίες. Δώσε μεγάλη προσοχή στα «ψιλά γράμματα» των συζητήσεων ή των συμβολαίων καθώς είναι αυτά που κάνουν τη διαφορά.

Δίδυμοι

Δίδυμε μου ο Ερμής ανοίγει την αυλαία στα αστρολογικά δρώμενα αυτής της εβδομάδας καθώς στις 11/11 κάνει την είσοδό του στο ζώδιο του Σκορπιού. Από τη νέα του θέση είναι πολύ βοηθητικός για να διευθετήσεις εργασιακά ζητήματα, υποχρεώσεις της καθημερινότητας και οτιδήποτε άλλο νιώθεις πως σε επιφορτίζει σε καθημερινή βάση. Στο τέλος της εβδομάδας θα πραγματοποιηθεί η νέα Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού η οποία θα στρέψει το ενδιαφέρον σου σε αλλαγές που χρειάζεσαι αυτή τη στιγμή. Η επιστροφή του Άρη σε ορθή πορεία στον Κριό κατά τη διάρκεια της νέας Σελήνης, δείχνει πως ξεκινά ένα πολύ καλό διάστημα για να αναλάβεις δράση και να βελτιώσεις στην καθημερινότητά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Αυτές τις ημέρες είναι πιθανόν να προκύψουν κάποιες δουλειές τις οποίες θα αναλάβεις από κοινού με το σύντροφό σου ή να υπάρχουν κάποιες εκκρεμότητες της καθημερινότητας που έχετε μοιραστεί. Θα πρέπει να δώσεις μεγάλη προσοχή σε αυτές καθώς από τη μία φαίνεται πως μπορεί να σας φέρουν πολύ κοντά και να αναδείξουν «την ισχύ εν τη ενώσει» από την άλλη όμως μπορεί να δημιουργήσουν και αρκετές διαφωνίες μεταξύ σας. Αν είσαι ελεύθερος φαίνεται πως θα τραβήξει το ενδιαφέρον σου ένα πρόσωπο το οποίο συναντάς σχεδόν καθημερινά ή βρίσκεται στο περιβάλλον εργασίας σου!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Η δουλειά θα έχει προτεραιότητα για εσένα αυτή την εβδομάδα κυρίως οι εργασιακές υποθέσεις που έχουν παραμείνει σε εκκρεμότητα ή είχαν αρκετά εμπόδια το προηγούμενο διάστημα. Η επιστροφή του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού -σε ορθή πορεία αυτή τη φορά- σου δείχνει πως τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να κλείσεις κάποιες δουλειές που έχουν μείνει ημιτελείς ενδεχομένως και από τον Οκτώβριο! Όσο περνούν οι ημέρες της εβδομάδας τόσο περισσότερο θα βρίσκεις την ενέργειά σου, η οποία θα είναι εξαιρετικά βοηθητική και στον επαγγελματικό τομέα.

Καρκίνος

Καρκίνε μου αυτή την εβδομάδα με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού στις 11/11 φαίνεται πως νιώθεις την ανάγκη να επικοινωνήσεις, να έρθεις κοντά με πρόσωπα που σε εμπνέουν ενδεχομένως και να ερωτευτείς! Ο Ερμής σε αυτό το ζώδιο στρέφει το ενδιαφέρον σου στον ερωτικό τομέα και σε αισθηματικά ζητήματα δημιουργώντας πρόσφορο έδαφος για εξελίξεις. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί και εκείνη στο ζώδιο του Σκορπιού στις 15/11 δείχνει πως ξεκινά ένα καινούργιο διάστημα στην προσωπική σου ζωή το οποίο φέρνει ελπίδα. Η επιστροφή του Άρη σε ορθή πορεία κατά τη διάρκεια της νέας Σελήνης, θα βοηθήσει να ξεμπλοκάρουν κάποια ζητήματα τα οποία αφορούν τη δουλειά.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Αυτή η εβδομάδα θα μπορούσαμε να πούμε πως είναι αφιερωμένη στα αισθηματικά σου ζητήματα, καθώς τα αστρολογικά δρώμενα που πραγματοποιούνται στο ζώδιο του Σκορπιού τα επηρεάζουν ιδιαίτερα. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση η είσοδος του Ερμή στο Σκορπιό είναι πολύ βοηθητική για να επικοινωνήσεις ουσιαστικά με το σύντροφό σου και να αφήσετε πίσω διαφωνίες του παρελθόντος. Αν πάλι είσαι ελεύθερος τώρα φαίνεται πως μπορεί να προκύψει είτε μία νέα γνωριμία είτε και ένας νέος έρωτας! Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο τέλος της εβδομάδας φέρνει ευχάριστες εκπλήξεις στην προσωπική σου ζωή.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Μία συζήτηση που θα έχεις με ένα συνεργάτη σου ή με ένα πρόσωπο που βρίσκεται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον θα σε βοηθήσει να καταλάβεις τη συμπεριφορά του σε κάποια ζητήματα τα οποία ενδεχομένως να σου είχαν δημιουργήσει απορία το προηγούμενο διάστημα. Με την επιστροφή του Άρη σε ορθή φορά στο ζώδιο του Κριού ξεκινά μία νέα εποχή στον επαγγελματικό τομέα, η οποία θα είναι βοηθητική για να φτιάξεις κάποια πράγματα όπως ακριβώς τα θέλεις. Η ενέργειά σου θα βρίσκεται σε αυξημένα επίπεδα κι αν τη διοχετεύσεις στις επαγγελματικές σου υποθέσεις είναι σίγουρο πως θα βγεις κερδισμένος.

Λέων

Λέων μου αυτή την εβδομάδα με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού στις 11/11 φαίνεται πως θα επικεντρωθείς σε ζητήματα που αφορούν το σπίτι σου, την οικογένειά σου καθώς και σε κάποιες γραφειοκρατικές υποθέσεις που μπορεί να έχεις και σχετίζονται με την ακίνητη περιουσία. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν λύσεις σε ζητήματα τα οποία σε είχαν απασχολήσει αρκετά τον Οκτώβριο και μέχρι τώρα παρέμεναν σε εκκρεμότητα. Στο τέλος της εβδομάδας η νέα Σελήνη η οποία θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Σκορπιού μπορεί να σου βάλει ιδέες για αλλαγές! Δεν αποκλείεται να αρχίζεις να σκέφτεσαι από μία αλλαγή στο χώρο που ζεις μέχρι και μία αλλαγή του χώρου που ζεις, δηλαδή μία μετακόμιση. Η επιστροφή του Άρη σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Κριού σε βοηθά να πάρεις αποφάσεις, όμως απόφυγε την παρόρμηση.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Αυτές τις ημέρες είναι πιθανόν να έρθεις πολύ κοντά με το σύντροφό σου και να περάσετε αρκετό χρόνο στο σπίτι, κάτι το οποίο θα ενδυναμώσει τη σχέση σας. Ένα ρομαντικό δείπνο, μία καλή ταινία ή μία συζήτηση αρκούν για να δημιουργήσουν ένα πολύ καλό κλίμα μεταξύ σας. Ο Ερμής σε αυτό το ζώδιο ευνοεί ιδιαίτερα τις εκ βαθέων εξομολογήσεις και τις ουσιαστικές συζητήσεις. Αν είσαι ελεύθερος είναι πολύ πιθανόν να σε προσεγγίσει ένα πρόσωπο το οποίο θα προσπαθήσει να μάθει περισσότερα πράγματα για εσένα, καθώς φαίνεται πως του έχεις τραβήξει το ενδιαφέρον!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αυτή την εβδομάδα ενδεχομένως να μην είσαι σε διάθεση για συζητήσεις με πολλούς, καθώς φαίνεται πως θα είσαι περισσότερο εσωστρεφής, κάτι το οποίο μπορεί να επηρεάσει και τον επαγγελματικό τομέα. Είναι πιθανό να κρατάς αποστάσεις από συγκεκριμένα πρόσωπα ή να μην έχεις διάθεση να συζητήσεις για επαγγελματικά ζητήματα τα οποία βρίσκονται αυτό τον καιρό στο προσκήνιο. Παρόλα αυτά φαίνεται πως μπορείς να επικεντρωθείς στη δουλειά σου και στις εργασιακές σου εκκρεμότητες, τις οποίες όπως φαίνεται μπορείς να φέρεις γρήγορα εις πέρας, καθώς θα δουλεύεις απερίσπαστος.

Παρθένος

Παρθένε μου αυτή την εβδομάδα ο Ερμής κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Σκορπιού στις 11/11 και από τη νέα του θέση δείχνει πως ξεκινά ένα πολύ καλό διάστημα αν ασχολείσαι με τη συγγραφή, αν έχεις να διευθετήσεις ζητήματα σπουδών ή να δώσεις κάποιες εξετάσεις στην εκπαίδευση. Επίσης τώρα από αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως η επικοινωνία με τα πρόσωπα που βρίσκονται γύρω σου θα αυξηθεί κατακόρυφα! Η νέα Σελήνη η οποία θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Σκορπιού στις 15/11 μπορεί να φέρει νέες γνωριμίες και νέα ενδιαφέροντα σε προσωπικό επίπεδο. Την ίδια ημέρα με τη νέα Σελήνη ο Άρης επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Κριού και το επόμενο διάστημα θα είναι πιο εύκολο για εσένα να διευθετήσεις οικονομικές εκκρεμότητες.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η επικοινωνία με τον σύντροφό σου θα παίξει καθοριστικό ρόλο και στο κλίμα αλλά και στις εξελίξεις που θα υπάρξουν μεταξύ σας και αυτό είναι κάτι το οποίο θα πρέπει να έχεις κατά νου καθ’ όλη τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας. Αν τώρα είσαι ελεύθερος με τη νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο τέλος εβδομάδας στο Σκορπιό φαίνεται πως θα υπάρξει κάτι το οποίο θα σου τραβήξει έντονα το ενδιαφέρον και δεν αποκλείεται το ενδιαφέρον να είναι αμοιβαίο! Έντονες ημέρες αλλά και νύχτες φαίνεται πως θα υπάρξουν αυτή την εβδομάδα, καθώς οι αισθηματικές «περιπέτειες» αποτελούν ένα πιθανό σενάριο της.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Το επικοινωνιακό κλίμα που θα ξεκινήσει να υπάρχει στη δουλειά ιδιαίτερα κατά το δεύτερο μισό της εβδομάδας, θα σε βοηθήσει να δεις θετικά ακόμα και τα πιο δύσκολα και απαιτητικά επαγγελματικά ζητήματα. Η επαφή με τους ανθρώπους που βρίσκονται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον θα αποτελέσει κινητήριο δύναμη για εσένα, καθώς η υποστήριξή τους προς το πρόσωπό σου δεν θα σου περάσει απαρατήρητη. Αν ασχολείσαι με το εμπόριο αυτή η εβδομάδα ενδεχομένως να έχει κάποιες συζητήσεις οι οποίες θα ξεκαθαρίσουν πολλά στο κομμάτι της δουλειάς.

Ζυγός

Ζυγέ μου αυτή την εβδομάδα ο Ερμής περνάει στο ζώδιο του Σκορπιού στις 11/11 και μπορεί να επαναφέρει ζητήματα τα οποία σε είχαν απασχολήσει κατά τον Οκτώβριο, όπου ο Ερμής πραγματοποιούσε την ανάδρομη πορεία του σε αυτό το ζώδιο. Πιθανόν αυτή την εβδομάδα να ξεκινήσεις να σκέφτεσαι αρκετά ζητήματα του οικονομικού τομέα και να παίρνεις αποφάσεις οι οποίες φαίνεται πως μπορεί να είναι «εν θερμώ». Ο Ερμής σε αυτή τη θέση δημιουργεί κυκλοθυμία και θα πρέπει να την αποφύγεις, ιδιαίτερα κατά τη διευθέτηση οικονομικών ζητημάτων. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί και εκείνη στο ζώδιο του Σκορπιού στις 15/11 θα σε βάλει στη διαδικασία να αναθεωρήσεις κάποια σχέδια ή κάποια πεπραγμένα που αφορούν το ταμείο σου. Την ίδια ημέρα ο Άρης επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Κριού και ξεκινά να ξεκαθαρίζει το οποίο στις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να έχεις κάποιες συζητήσεις με το σύντροφό σου, όμως προσπάθησε να μην αφήσεις ανησυχίες οι οποίες δεν έχουν βάση να γιγαντώσουν τις ανασφάλειες σου και τελικά να σε ωθήσουν σε μία περίεργη συμπεριφορά προς το ταίρι σου. Είναι πιθανόν να φανείς πιεστικός απέναντί του σε συγκεκριμένα ζητήματα και αυτό είναι κάτι το οποίο χρειάζεται προσοχή. Αν είσαι ελεύθερος αυτές τις ημέρες θα σου τραβήξει το ενδιαφέρον ένα πρόσωπο το οποίο ίσως να βρίσκεται ήδη στο περιβάλλον σου, όμως τώρα μία συζήτηση που θα έχεις μαζί του θα σε ωθήσει να επικεντρωθείς σε αυτό.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Η σκέψη σου σχετικά με ένα επαγγελματικό σου ζήτημα ενδέχεται να είναι μπερδεμένη αυτές τις ημέρες και δεν αποκλείεται τη μία στιγμή να σκέφτεσαι κάτι και την επόμενη να το αναιρείς. Η παρουσία του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού εντείνει τις ανησυχίες και δημιουργεί ανασφάλεια, κάτι το οποίο θα επηρεάσει και τον τρόπο που βλέπεις ζητήματα που αφορούν τον επαγγελματικό τομέα. Προσπάθησε να αποστασιοποιηθείς από αυτά που είναι εξαιρετικά σημαντικά για εσένα αυτό το διάστημα, καθώς αυτός είναι ένας τρόπος για να μπορέσεις να τα δεις σφαιρικά.

Σκορπιός

Σκορπιέ μου αυτή την εβδομάδα με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιό σου στις 11/11 θα έχεις την ευκαιρία να διορθώσεις κάποιες κινήσεις που είχες κάνει το προηγούμενο διάστημα -ιδιαίτερα αν αφορούν διαπροσωπικές σχέσεις- όμως δεν εξελίχθηκαν με τον τρόπο που θα ήθελες. Η επικοινωνία με πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν θα παίξει καταλυτικό ρόλο στη διευθέτηση διαφωνιών και παρεξηγήσεων του προηγούμενου διαστήματος. Στο τέλος της εβδομάδας η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται και εκείνη στο ζώδιό σου, φαίνεται πως δημιουργεί μία σταθερή βάση για να εξελιχθούν νέες σχέσεις είτε σε προσωπικό είτε σε κοινωνικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Την ίδια ημέρα με τη νέα Σελήνη ο Άρης επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Κριού και σε βοηθά να ξεμπερδεύεις με υποχρεώσεις της καθημερινότητας, οι οποίες είχαν κολλήσει το προηγούμενο διάστημα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η επικοινωνία που θα έχεις με το σύντροφό σου αυτή την εβδομάδα θα σε βοηθήσει να καταλάβεις κάποιες από τις κινήσεις του, ενδεχομένως και τη συμπεριφορά του, σε συγκεκριμένα ζητήματα. Τώρα είναι μία πολύ καλή εβδομάδα για να διευθετήσεις κάποια θέματα μεταξύ σας τα οποία είχαν δημιουργήσει απόσταση. Αν είσαι ελεύθερος είναι πολύ πιθανό να σε προσεγγίσει ένα πρόσωπο το οποίο θα ενισχύσει την αυτοπεποίθησή σου με αυτά που θα σου πει! Μία νέα σχέση είναι ένα πιθανό σενάριο για αυτή την εβδομάδα, η οποία φαίνεται πως θα έχει εκπλήξεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Η δουλειά και οτιδήποτε σχετίζεται με αυτή θα αρχίσει να σε απασχολεί περισσότερο όσο περνούν οι ημέρες της εβδομάδας, καθώς τότε πιθανόν να κάνουν την εμφάνισή τους αρκετά απαιτητικά ζητήματα. Να θυμάσαι πως η επικοινωνία που θα έχεις με τα πρόσωπα που δουλεύεις μαζί, θα παίξει μεγάλο ρόλο στη διευθέτηση των επαγγελματικών ζητημάτων. Στο τέλος της εβδομάδας που ο Άρης θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στον Κριό, θα ξεκινήσει ένα πολύ καλό διάστημα για να ξεμπερδεύεις με εργασιακές εκκρεμότητες και υποχρεώσεις οι οποίες σου είχαν δημιουργήσει «πονοκέφαλο».

Τοξότης

Τοξότη μου αυτή την εβδομάδα με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού στις 11/11 είναι πιθανόν να πιάσεις τον εαυτό σου αρκετά αφηρημένο, κάτι το οποίο δεν θα βοηθήσει τη διευθέτηση των υποχρεώσεων της καθημερινότητας. Θα πρέπει να είσαι προσεκτικός καθώς ενδεχομένως να χάνεις αρκετό από το χρόνο σου σκεπτόμενος διάφορα πράγματα, με αποτέλεσμα να μην περνάς στο πρακτικό κομμάτι των υποχρεώσεων. Στις 15/11 πραγματοποιείται η νέα Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού η οποία μπορεί να φέρει στο προσκήνιο κάποια ζητήματα τα οποία είχαν γίνει στο παρασκήνιο. Η επιστροφή του Άρη σε ορθή πορεία στον Κριό την ίδια ημέρα, μπορεί να αναθερμάνει κάποια αισθηματικά ζητήματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να κάνουν την εμφάνισή τους κάποια θέματα τα οποία σε είχαν απομακρύνει από το σύντροφό σου ή σε είχαν οδηγήσει να κρατήσεις μυστικά. Τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να διευθετήσεις ζητήματα και να μην τα αφήσεις να παραμένουν «γκρίζα». Αν είσαι ελεύθερος είναι πολύ πιθανό να επανέλθει ένα ειδύλλιο του παρελθόντος, το οποίο μάλιστα ήταν αρκετά φλογερό! Εξίσου πιθανό σενάριο είναι να αναθερμανθεί και μία γνωριμία που είχες κάνει το προηγούμενο διάστημα και σου έχει τραβήξει το ενδιαφέρον, όμως για διάφορους λόγους υπήρξαν αρκετά εμπόδια στην πορεία της.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Οτιδήποτε σχετίζεται με τον επαγγελματικό τομέα χρειάζεται προσοχή αυτή την εβδομάδα, καθώς ακόμα και αν είσαι στη δουλειά σου/στο γραφείο σου, φαίνεται πως το μυαλό σου θα είναι αλλού. Αυτό μπορεί να σε κάνει αρκετά αφηρημένο κάτι το οποίο δεν θα βοηθήσει τη συγκέντρωση και τη σωστή διευθέτηση των επαγγελματικών υποχρεώσεων σου. Όσο περνούν οι ημέρες της εβδομάδας φαίνεται πως θα είναι πιο εύκολο για εσένα να ξαναβρείς τους ρυθμούς σου και τη συγκέντρωση σου, ώστε να διευθετήσεις τις σημαντικές σου υποχρεώσεις.

Αιγόκερως

Αιγόκερε μου αυτή την εβδομάδα ο Ερμής επιστρέφει στο ζώδιο που είχε ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του τον Οκτώβριο, το Σκορπιό. Η είσοδος του Ερμή στο Σκορπιό στις 11/11 σηματοδοτεί ένα καινούργιο διάστημα κατά το οποίο το μυαλό σου θα έχει καινούργιες ιδέες οι οποίες μάλιστα θα είναι αξιοποιήσιμες! Τώρα είναι η ευκαιρία να ασχοληθείς με όλα αυτά τα ζητήματα τα οποία είχαν μπλοκάρει το προηγούμενο διάστημα, καθώς φαίνεται πως η έμπνευσή σου θα είναι πολύ βοηθητική για τη διευθέτηση τους. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Σκορπιού στις 15/11 αλλάζει τα δεδομένα σε μία φιλική σχέση και στρώνει το έδαφος για να εξελιχθεί ένα αισθηματικό ειδύλλιο. Η επιστροφή του Άρη σε ορθή πορεία στον Κριό την ίδια ημέρα, δείχνει πως θα υπάρξουν ευκαιρίες και για τη διευθέτηση οικογενειακών υποχρεώσεων!

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα προσεγγίσεις το σύντροφό σου με τέτοιο τρόπο που θα υπάρξει ουσιαστική επικοινωνία μεταξύ σας, η οποία θα σας βοηθήσει να διευθετήσετε ζητήματα που σας είχαν απομακρύνει. Δεν αποκλείεται να ειπωθούν πράγματα τα οποία ήταν δύσκολο να συζητηθούν το προηγούμενο διάστημα και αυτά θα είναι πολύ βοηθητικά για να βγάλεις συμπεράσματα. Αν είσαι ελεύθερος είναι πολύ πιθανό να σε προσεγγίσει ένα πρόσωπο που βρίσκεται στο φιλικό σου περιβάλλον ή στο ευρύτερο σου περίγυρο. Μην βιαστείς να κάνεις κάποια κίνηση αν υπάρχουν ακόμα εκκρεμότητες σε παρελθοντικά αισθηματικά ζητήματα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αυτές τις ημέρες η δουλειά φαίνεται πως θα σε απασχολήσει αρκετά καθώς θα κάνουν την εμφάνισή τους θέματα τα οποία έπρεπε να είχαν διευθετηθεί κατά το παρελθόν. Δώσε προτεραιότητα σε αυτά καθώς αν τα διευθετήσεις θα ξεκαθαρίσει το τοπίο και θα έχεις μία καλύτερη εικόνα για θέματα του παρόντος. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο τέλος της εβδομάδας στο Σκορπιό δεν αποκλείεται να σου φέρει μία πρόταση συνεργασίας από ένα πρόσωπο που βρίσκεται στο φιλικό σου περιβάλλον.

Υδροχόος

Υδροχόε μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα επικεντρωθείς ιδιαίτερα σε ζητήματα που αφορούν τη δουλειά και αυτά θα αποτελέσουν προτεραιότητα για εσένα. Ο Ερμής κάνει την είσοδό του στο ζώδιο του Σκορπιού στις 11/11 και από τη νέα του θέση είναι πολύ βοηθητικός για να υλοποιήσεις κάποιες ιδέες τις οποίες είχες στο μυαλό σου μέχρι τώρα. Αυτές οι ιδέες πιθανόν να αφορούν τη δουλειά ή μια λύση για ζητήματα τα οποία σε έχουν απασχολήσει αρκετά μέχρι τώρα. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Σκορπιού στις 15/11 δείχνει πως ξεκινά ένα εντελώς διαφορετικό διάστημα για ζητήματα που αφορούν τη δουλειά, καθώς ακόμα και ο τρόπος που τα βλέπεις ενδέχεται να διαφοροποιηθεί. Η επιστροφή του Άρη σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Κριού θα σε βοηθήσει να αναλάβεις δράση!

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Αυτή την εβδομάδα ίσως να βάλεις σε δεύτερη μοίρα την επικοινωνία με τον σύντροφό σου και την προσωπική σου ζωή σε γενικότερο πλαίσιο, εξαιτίας κάποιων επαγγελματικών υποθέσεων οι οποίες θα σε κρατήσουν απασχολημένο. Παρόλα αυτά θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις ουσιαστικό χρόνο μαζί του και να συζητήσεις κάποια θέματα τα οποία ενδεχομένως να είχαν προκαλέσει διαφωνίες μεταξύ σας. Αν είσαι ελεύθερος είναι πιθανό να κάνει την εμφάνιση του ένα νέο ενδιαφέρον στο επαγγελματικό σου περιβάλλον ή να δημιουργηθούν οι κατάλληλες συγκυρίες για να έρθεις κοντά με ένα πρόσωπο που γνωρίζεις ήδη και δουλεύετε μαζί.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Η δουλειά θα έχει προτεραιότητα για εσένα αυτή την εβδομάδα και δεν αποκλείεται να υπάρξουν αρκετά ζητήματα τα οποία θα καταφέρεις να διευθετήσεις αυτές τις ημέρες. Ιδέες που θα έχεις θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη διευθέτηση των θεμάτων, για αυτό αξίζει να τους δώσεις την απαραίτητη προσοχή. Όσο περνούν οι ημέρες της εβδομάδας τόσο πιο παραγωγικός και δραστήριος θα γίνεσαι και ρόλο σε αυτό θα παίξει η επιβράβευση από πρόσωπα που βρίσκονται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον και η αναγνώριση των προσπαθειών σου σε συγκεκριμένα ζητήματα.

Ιχθείς

Ιχθύ μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα σκέφτεσαι αρκετά την επικοινωνία με συγκεκριμένα πρόσωπα, κάποιες συναντήσεις με πρόσωπα που ίσως να μην είναι εύκολο να βρεθείς αυτή τη στιγμή από κοντά, καθώς και κάποια ταξίδια που είχες κάνει κατά το παρελθόν! Το μυαλό σου γυρίζει σε εικόνες και αναμνήσεις του παρελθόντος καθώς με αυτό τον τρόπο θα κρατάς την καλή σου διάθεση. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού στις 11/11 φέρνει όλα τα παραπάνω στο προσκήνιο και δημιουργεί πολύ καλή διάθεση. Η νέα Σελήνη η οποία θα πραγματοποιηθεί και εκείνη στο ζώδιο του Σκορπιού στις 15/11 φέρνει στο προσκήνιο τους στόχους σου και τα όνειρά σου. Η επιστροφή του Άρη σε ορθή πορεία κατά τη διάρκεια της νέας Σελήνης σε οδηγεί να αναλάβεις δράση προκειμένου να διευθετήσεις οικονομικά ζητήματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Οι συζητήσεις που θα έχεις με το σύντροφό σου αυτή την εβδομάδα πιθανόν να αφορούν αναμνήσεις του παρελθόντος ή να σχετίζονται με κάποια σχέδια τα οποία έχεις για το μέλλον. Αυτά τα σχέδια θα δημιουργήσουν ένα πολύ καλό κλίμα μεταξύ σας καθώς θα σας κάνουν να επικεντρωθείτε στην εύρεση τρόπων για να τα πραγματοποιήσετε. Αν είσαι ελεύθερος είναι πιθανόν να επικοινωνήσει μαζί σου ένα πρόσωπο το οποίο βρίσκεται στο ευρύτερο σου περιβάλλον, κάτι το οποίο θα σου κεντρίσει το ενδιαφέρον και δεν αποκλείεται να δημιουργήσει «συνθήκες φλερτ» μεταξύ σας.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να σκέφτεσαι περισσότερο πράγματα που θέλεις να κάνεις στη δουλειά κατά το μέλλον παρά τα ζητήματα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στον επαγγελματικό τομέα. Αυτό μπορεί να αποτελέσει «δίκοπο μαχαίρι» για εσένα, καθώς από τη μία θα είναι πολύ βοηθητικό για τη διάθεσή σου από την άλλη θα σε κάνει να αφήσεις σημαντικά ζητήματα τα οποία υπάρχουν αυτή τη στιγμή στο προσκήνιο, στον αυτόματο πιλότο. Να θυμάσαι πως τα ζητήματα που έχεις να διευθετήσεις στο παρόν, θα αποτελέσουν τη βάση για να κάνεις κάποιες κινήσεις που θέλεις στο μέλλον.

Πηγή: myastro.gr

Προηγούμενο άρθροΤα προϊόντα της Vitex αναδείχθηκαν από τους Έλληνες καταναλωτές ως DIY Προϊόντα της Χρονιάς 2020
Επόμενο άρθροΚορωνοϊός-Ελλάδα: 1490 νέα κρούσματα (63 στη Λάρισα) – 41 θάνατοι