Εβδομαδιαίες προβλέψεις 11/01/21 – 17/01/21

Η εβδομάδα αρχίζει ευχάριστα, καθώς ο Ερμής με τον Δία σχηματίζουν σύνοδο στον Υδροχόο στις 11.01 και δημιουργούν την ανάγκη για όμορφες συζητήσεις και επικοινωνία. Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος βρίσκονται οι φιλικές σχέσεις και οι φιλοδοξίες που μπορεί να εκφραστούν μέσα από συλλογικές προσπάθειες. Ο σχεδιασμός δεν υπολείπεται μεθοδικότητας, όμως είναι δεδομένο ότι η αισιοδοξία κυριαρχεί και ότι υπάρχει διάθεση σύμπνοιας και ομονοίας σε κοινές δράσεις. Προσοχή μόνο θα πρέπει να δείξουμε σε υπέρμετρες δεσμεύσεις, καθώς δεν θα είναι εύκολο να είμαστε αντάξιοι αυτών που υποσχόμαστε.

Στις 12.01 το τετράγωνο του Ερμή στον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Ταύρο ανατρέπει τα δεδομένα και δημιουργεί αναστάτωση και υπερένταση. Προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε σε ότι αφορά φιλικές συζητήσεις και επικοινωνίες, καθώς με ευκολία μπορεί να δυναμιτίσουμε την ατμόσφαιρα λόγω της υπερδιέγερσης και των επαναστατικών απόψεων που υπολείπονται μέτρου. Ιδιαίτερα προσεκτικοί θα πρέπει να είναι οι εκπρόσωποι του πρώτου δεκαημέρου του Σταθερού Σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος), καθώς κόντρες και ανατροπές μπορεί να προκύψουν σε οικογενειακές, προσωπικές και επαγγελματικές υποθέσεις.

Στις 13.01 πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω που επηρεάζει σημαντικά τους εκπροσώπους του τρίτου δεκαημέρου των ζωδίων του Παρορμητικού Σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως). Χαρακτηριστικό της συγκεκριμένης Νέας Σελήνης είναι η σύνοδος των Φώτων με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω που δημιουργεί συνθήκες αναγεννησιακών αλλαγών σε επαγγελματικό επίπεδο. Αυτό το νέο ξεκίνημα είναι απαραίτητο να γίνει με απόλυτη συναίσθηση ότι ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να αναγεννηθούμε από τις στάχτες μας και να προχωρήσουμε σε νέα βήματα που θα δώσουν μακροπρόθεσμα μεγάλες ευκαιρίες στο πεδίο της καριέρας και της κοινωνικής καταξίωσης. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν γεγονότα ή προτάσεις που θα αλλάξουν άρδην τη δημόσια εικόνα μας. Θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι και να τα αντιμετωπίσουμε μακριά από φόβους και εξουσιαστικές διαθέσεις παλαιότερων εποχών.

Η πολυαστρία στον Υδροχόο (Κρόνος, Δίας, Ερμής) σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη και τον Ουρανό από τον Ταύρο προκαλώντας υπερένταση και εντάσεις σε σχέση με το φιλικό περιβάλλον, τα οικονομικά μας, πιθανούς στόχους που μπορεί να είχαμε και τώρα να ανατρέπονται. Δεν αποκλείεται μέσα από τις δυσκολίες να υπάρξουν μοναδικές ευκαιρίες που καλό είναι να τις αξιοποιήσουμε περνώντας σε μία νέα δημιουργική και αφυπνιστική περίοδο της ζωής μας.

Ιδιαίτερα ευνοϊκό για τα αισθηματικά μας είναι το τρίγωνο της Αφροδίτης από τον Αιγόκερω με τον Ουρανό στον Ταύρο, καθώς δημιουργεί τις προϋποθέσεις για κεραυνοβόλες γνωριμίες που θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στην προσωπική μας ζωή από δω και στο εξής.

Κριός

Κριέ μου η εβδομάδα θα ξεκινήσει αστρολογικά στις 12/1 όπου και θα πραγματοποιηθεί το τετράγωνο μεταξύ του Άρη που βρίσκεται στον Ταύρο και του Κρόνου που βρίσκεται στον Υδροχόο. Αυτό το τετράγωνο μπορεί να δημιουργήσει ένα βαθμό δυσκολίας σε συζητήσεις μεταξύ φίλων, ιδιαίτερα αν αυτές οι συζητήσεις αφορούν οικονομικά ζητήματα και δοσοληψίες. Καλό θα ήταν να αφουγκραστείς το κλίμα που υπάρχει και να δεις αν πρέπει να προχωρήσεις σε τέτοιου είδους θέματα. Στις 13/1 η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Αιγόκερου σε σύνοδο με τον Πλούτωνα φέρνει στο προσκήνιο κάποια επαγγελματικά ζητήματα στα οποία πρέπει να δώσεις προσοχή.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Το τρίγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στον Αιγόκερω με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 13/1 φέρνει ευχάριστες εξελίξεις σε αισθηματικές υποθέσεις. Αν είσαι ελεύθερος ίσως προκύψει ένα νέο ενδιαφέρον στο επαγγελματικό σου περιβάλλον ή είναι πολύ πιθανόν να υπάρξει έντονο φλερτ. Αν πάλι βρίσκεσαι σε μία σχέση προσπάθησε να επικεντρωθείς σε «αφορμές» που θα σε κάνουν να νιώσεις καλά με το ταίρι σου και όχι σε εκείνες που μπορεί να σε κάνουν να εκνευριστείς. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στον Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει μία εκρηκτική διάθεση εκατέρωθεν τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Οι επαγγελματικές υποθέσεις θα βρεθούν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σου αυτή την εβδομάδα όμως θα πρέπει να προσέξεις τον τρόπο που θα τις διαχειριστείς. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις 13/1 δείχνει πως μπορεί να υπάρχουν συγκρούσεις μεταξύ εσένα και προσώπων που είναι ιεραρχικά ανώτερα σου στη δουλειά. Σκέψου πολύ προσεκτικά αυτά που μπορείς να κερδίσεις αλλά και αυτά που μπορείς να χάσεις, ανάλογα με τις κινήσεις σου.

Ταύρος

Ταύρε μου αυτή την εβδομάδα θα στρέψεις περισσότερο την προσοχή σου σε ζητήματα που αφορούν τον επαγγελματικό τομέα, καθώς το τετράγωνο μεταξύ του Άρη πού βρίσκεται στο ζώδιό σου και του Κρόνου που βρίσκεται στον Υδροχόο στις 12/1 ενδεχομένως να δημιουργήσει κάποιες δυσκολίες. Ίσως δεν βρεις πρόσφορο έδαφος για να κινηθείς με τον τρόπο που θέλεις σε ζητήματα δουλειάς και παρότι είσαι ένα ζώδιο που έχει υπομονή, αυτές τις ημέρες φαίνεται πως δεν θα το θυμάσαι! Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Αιγόκερου σε 13/1 σε σύνοδο με τον Πλούτωνα μπορεί να φέρει κάποιες αλλαγές σε σχέσεις με πρόσωπα του ευρύτερου σου περιβάλλοντος.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Οι αισθηματικές σου υποθέσεις μπορούν να πάνε πολύ καλά αυτή την εβδομάδα αρκεί να έχεις υπομονή για κάποια ζητήματα στα οποία ενδεχομένως προκύψουν δυσκολίες. Αν είσαι ελεύθερος και σε ενδιαφέρει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο πιθανόν να παρατηρήσεις πώς θα υπάρχουν κάποια εμπόδια στην προσέγγιση αυτού, όμως αν έχεις υπομονή είναι σίγουρο πως θα ξεπεραστούν. Το τρίγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στον Αιγόκερω με τον Ουρανό που βρίσκεται στο ζώδιό σου στις 13/1, μπορεί να κρύβει αρκετές εκπλήξεις για εσένα οι οποίες θα σε ανταμείψουν. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση χρειάζεται να είσαι ειλικρινής με το σύντροφό σου, χωρίς όμως να πεις λόγια που μπορεί να τον πληγώσουν.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Τα ζητήματα της δουλειάς θα κάνουν την εμφάνισή τους από τις αρχές της εβδομάδας καθώς το τετράγωνο του Άρη με τον Κρόνο δημιουργεί δυσκολίες. Το «βέλος» που έχεις στη φαρέτρα σου είναι η ψυχραιμία και η υπομονή που θα αποδειχθούν εξαιρετικά βοηθητικές για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις και στις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις αλλά και στα τερτίπια των άλλων. Απόφυγε τον εκνευρισμό αυτή την εβδομάδα, ο οποίος θα αποτελέσει ένα από τα βασικά σου στοιχεία.

Δίδυμοι

Δίδυμε μου αυτή την εβδομάδα θα παρατηρήσεις πως κάποια ζητήματα τα οποία σε είχαν απασχολήσει στο παρελθόν πιθανόν να έρθουν ξανά στο προσκήνιο. Το τετράγωνο του Άρη που βρίσκεται στον Ταύρο με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Υδροχόο ίσως σου φέρει αναμνήσεις σχετικά με την εξέλιξη κάποιων σχέσεων με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου και αυτές φαίνεται πως θα είναι λίγο «πικρές». Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Αιγόκερω στις 13/1 σε σύνοδο με τον Πλούτωνα μπορεί να σε κάνει να κινηθείς με αποφασιστικότητα σε πράγματα που θέλεις να διευθετήσεις, όμως η ένταση δεν θα σε βοηθήσει να τα καταφέρεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Αυτή η εβδομάδα παρότι έχει αρκετές όψεις οι οποίες μπορούν να δημιουργήσουν δυσκολία στη ροή των γεγονότων έχει μία θετική όψη για αισθηματικές υποθέσεις, το τρίγωνο μεταξύ της Αφροδίτης που βρίσκεται στον Αιγόκερω και του Ουρανού που βρίσκεται στον Ταύρο. Αυτή η όψη θα πραγματοποιηθεί με ακρίβεια στις 13/1 και μπορεί να ανοίξει ξανά ένα αισθηματικό ειδύλλιο του παρελθόντος. Επίσης είναι πιθανό να αποκαλύψει ένα κρυφό θαυμαστή σου ή τα συναισθήματα ενός προσώπου για εσένα. Σε περίπτωση που βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση προσπάθησε να μην αφήσεις τα ζητήματα του παρελθόντος να επηρεάσουν αυτό που έχεις «χτίσει» με το σύντροφό σου μέχρι τώρα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Οι υποχρεώσεις που σχετίζονται με τον επαγγελματικό τομέα ενδεχομένως να είναι αρκετές όμως δεν φαίνεται πως θα έχεις τη διάθεση αλλά και την υπομονή να ασχοληθείς μαζί τους. Το τετράγωνο του Άρη με τον Ουρανό δείχνει πως η δράση σου σε ζητήματα που αφορούν τη δουλειά θα πρέπει να είναι συγκεκριμένη χωρίς συναισθηματικές εξάρσεις ή εκνευρισμό. Κράτησε αποστάσεις ασφαλείας από πρόσωπα που είναι τοξικά και θα προσπαθήσουν να ρίξουν τη διάθεση σου με αυτά που θα σου πουν.

Καρκίνος

Καρκίνε μου αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να δώσεις προσοχή σε ζητήματα που αφορούν ομάδες και συλλόγους που είσαι μέλος καθώς και σε κάποιες συζητήσεις που θα έχεις με φίλους. Το τετράγωνο του Άρη πού βρίσκεται στον Ταύρο με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Υδροχόο στις 13/1 θα σε βάλει στη διαδικασία να αντιπαρατεθείς με αγαπημένα σου πρόσωπα και ενδεχομένως να σε απομακρύνει και με κάποια από αυτά. Η καλή διάθεση θα βοηθήσει πολύ και στην καλή εξέλιξη συζητήσεων και ομαδικών εργασιών. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Αιγόκερω στις 13/1 μπορεί να μεταφέρει το περίεργο κλίμα και στις συνεργασίες σου, για αυτό χρειάζεται να είσαι προσεκτικός.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Αυτή η εβδομάδα πιθανόν να εμφανίσει συναισθήματα τα οποία υπέβοσκαν το προηγούμενο διάστημα και ενδεχομένως να συνειδητοποιήσεις πως αυτά κρύβουν αρκετή ένταση. Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να γνωρίσεις ένα πρόσωπο το οποίο θα «αλλάξει» την καθημερινότητά σου, καθώς το τρίγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στον Αιγόκερω με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο μιλάει για εκπλήξεις και αλλαγές. Όμως λόγω του ότι η νέα Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερου στις 13/1 είναι ιδιαίτερα απαιτητική δεν πρέπει να βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση προσπάθησε να μην αναμοχλεύσεις παρελθοντικά ζητήματα με το ταίρι σου, καθώς θα είναι αυτά τα οποία θα δημιουργήσουν ρήξη μεταξύ σας.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να δώσεις προσοχή στις συζητήσεις που θα έχεις για επαγγελματικά ζητήματα, καθώς η φύση αυτών των ζητημάτων μπορεί να είναι απλή, όμως οι συζητήσεις φαίνεται πως θα έχουν ένα βαθμό δυσκολίας. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Αιγόκερω στις 13/1 μιλάει για κάποιες συνεργασίες οι οποίες θα χρειαστούν ανακατατάξεις προκειμένου να συνεχίσουν να υφίστανται. Κάποιες συζητήσεις που θα έχεις με συνεργάτες σου θα σου δείξουν ποιες επαγγελματικές σχέσεις μπορούν να εξελιχθούν και ποιες όχι.

Λέων

Λέων μου αυτή την εβδομάδα θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσεις τις διπλωματικές σου ικανότητες -αρκεί να μην ξεχάσεις πως τις διαθέτεις- προκειμένου να μπορέσεις να αποφύγεις κάποιες δυσκολίες, ιδιαίτερα σε ζητήματα που αφορούν διαπροσωπικές σχέσεις. Το τετράγωνο του Άρη που βρίσκεται στον Ταύρο με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Υδροχόο στις 12/1 μπορεί να φέρει συζητήσεις μεταξύ συνεργατών και φίλων οι οποίες θα αφήσουν μία πικρία ή μπορεί να δημιουργήσουν και αντιπαραθέσεις. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Αιγόκερω στις 13/1 σε σύνοδο με τον Πλούτωνα δείχνει πως κάτι αλλάζει στην καθημερινότητά σου ή σε ένα εργασιακό ζήτημα. Να θυμάσαι πως καμία αλλαγή δεν είναι εύκολη, όμως κάποιες είναι απαραίτητες.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να υπάρχει ένας αναβρασμός σε γενικότερο πλαίσιο για ζητήματα που αφορούν κάποιες προσωπικές σχέσεις. Αν έχεις ήδη βρει το ταίρι σου προσπάθησε να μην μεταφέρεις τον εκνευρισμό σου ή τα συναισθήματα που μπορεί να δημιουργηθούν από άλλους τομείς μέσα στη σχέση σου, καθώς αυτό θα μπορούσε να την επηρεάσει αρνητικά. Αν πάλι είσαι ελεύθερος το τρίγωνο μεταξύ της Αφροδίτης που βρίσκεται στον Αιγόκερω και του Ουρανού που βρίσκεται στον Ταύρο είναι πως μπορεί να έχεις μία ευχάριστη ξαφνική συνάντηση ή επικοινωνία με ένα πρόσωπο το οποίο θα σου τραβήξει το ενδιαφέρον.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Οι επαγγελματικές σου υποθέσεις θα περνούν από το μυαλό σου πάρα πολύ συχνά κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας και φαίνεται πως θα επικεντρωθεί περισσότερο στις δυσκολίες αυτών. Όσο πιο πολύ τις «κοιτάς» τόσο πιο δύσκολο θα είναι να τις διευθετήσεις, καθώς θα πρέπει να θυμάσαι πως η διευθέτηση τους χρειάζεται αποστασιοποίηση προκειμένου να δεις τα πράγματα καθαρά. Το τετράγωνο Άρη-Κρόνου δεν θα βοηθήσει τόσο τη δράση σου, καθώς μπορεί να δημιουργήσει κάποια εμπόδια…

Παρθένος

Παρθένε μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα επικεντρωθείς περισσότερο σε ζητήματα που σχετίζονται με την προσωπική σου ζωή καθώς και η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Αιγόκερω στις 13/1 δείχνει την προσήλωση σου σε αυτή. Η σύνοδος της νέας Σελήνης με τον Πλούτωνα δεν προμηνύει ευκολίες και θετικά αποτελέσματα, για αυτό θα πρέπει να προσέξεις πολύ τις κινήσεις σου. Το τετράγωνο του Άρη πού βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Υδροχόο στις αρχές της εβδομάδας ίσως φέρει κάποια εμπόδια όσον αφορά θέματα της καθημερινότητας και εργασιακά ζητήματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Αιγόκερου στρέφει την προσοχή σου στις αισθηματικές σου υποθέσεις και αν είσαι ελεύθερος είναι πιθανό να σε οδηγήσει να σκεφτείς σχεδόν με εμμονή κάποιες καταστάσεις οι οποίες σε πίκραναν το προηγούμενο διάστημα. Προσπάθησε να επικεντρωθείς σε θέματα του παρόντος και μην αφήνεις ζητήματα του παρελθόντος να εξουσιάζουν τη σκέψη σου. Το τρίγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο του Αιγόκερου με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο είναι το θετικό σημείο αυτής της εβδομάδας και μπορεί να φέρει ευχάριστες ανατροπές και θετικές εξελίξεις σε αισθηματικές υποθέσεις, από εκεί που δεν το περιμένεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αυτή την εβδομάδα θα βγεις κερδισμένος αν επικεντρωθείς και διευθετήσεις τα εργασιακά σου ζητήματα από νωρίς, καθώς φαίνεται πως το τετράγωνο του Άρη με τον Κρόνο θα δημιουργήσει ούτως ή άλλως μία καθυστέρηση και κάποιες δυσκολίες σε αυτά. Για αυτό το λόγο αν δεν θέλεις να έχεις την πίεση του χρόνου προσπάθησε να μην τα αφήσεις για τελευταία στιγμή, καθώς θα πρέπει να έχεις κατά νου πως ίσως εμφανιστούν και κάποια εμπόδια τα οποία δεν είχες στο μυαλό σου.

Ζυγός

Ζυγέ μου αυτή την εβδομάδα θα υπάρξουν αρκετές καταστάσεις οι οποίες θα σε οδηγήσουν «να χτυπήσεις γροθιά στο μαχαίρι» σε αυτές, όμως θα πρέπει να θυμάσαι πως θα βγεις περισσότερο κερδισμένος αν απλώς απομακρυνθείς. Το τετράγωνο του Άρη πού βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Υδροχόο στις 12/1 δημιουργεί έναν έξτρα βαθμό δυσκολίας σε προσωπικά ζητήματα και αισθηματικές υποθέσεις. Μία ημέρα μετά η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Αιγόκερου σε σύνοδο με τον Πλούτωνα φέρνει εντάσεις με οικεία σου πρόσωπα. Η απομάκρυνση από «πηγές» και ανθρώπους που σου δημιουργούν εκνευρισμό και νιώθεις πως δεν μπορείς να διαχειριστείς, θα είναι σωτήρια για αυτές τις ημέρες.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Οι αισθηματικές σου υποθέσεις χρειάζονται προσοχή κατά τη διαχείρισή τους αυτή την εβδομάδα καθώς οι αστρολογικές συγκυρίες που υπάρχουν μπορεί να εντείνουν τον εκνευρισμό. Αν είσαι ελεύθερος αυτές οι ημέρες δεν θα δημιουργήσουν πρόσφορο έδαφος για να προσεγγίσεις κάποιον που σε ενδιαφέρει, όμως αυτό είναι κάτι προσωρινό. Αν πάλι βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση -ιδιαίτερα αν ζεις μαζί με το σύντροφό σου- θα πρέπει να δώσεις μεγάλη προσοχή σε ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι σας και τα οικεία σας πρόσωπα, καθώς αυτά μπορεί να δημιουργήσουν πρόσφορο έδαφος για διαφωνίες μεταξύ σας.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως δεν θα δώσεις μεγάλη προσοχή σε υποθέσεις που αφορούν στη δουλειά και αυτό είναι κάτι που πρέπει να προσέξεις καθώς μπορεί να σε οδηγήσει να υποτιμήσεις κάποια επαγγελματικά ζητήματα. Το τετράγωνο Άρη-Κρόνου δείχνει πως ίσως δεν έχεις και τη βοήθεια την οποία υπολογίζεις πως θα έχεις από συγκεκριμένα πρόσωπα. Καλό θα ήταν να στηριχθείς στις δικές σου δυνάμεις και να μην περιμένεις κάτι από κανέναν άλλο.

Σκορπιός

Σκορπιέ μου αυτή την εβδομάδα θα υπάρξουν ζητήματα τα οποία θα σε βάλουν στη διαδικασία να αντιπαρατεθείς ακόμα και με οικεία σου πρόσωπα. Το τετράγωνο του Άρη πού βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου με το Κρόνο που βρίσκεται στον Υδροχόο, δείχνει πως θα είναι δύσκολο να υπάρξει συνεννόηση με τους άλλους και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να έχεις κατά νου καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Αιγόκερω στις 13/1 σε σύνοδο με τον Πλούτωνα, θα «μεταμορφώσει» σχέσεις με πρόσωπα του στενού σου περιβάλλοντος, καθώς θα αποκαλύψει ένα άλλο πρόσωπο σε κάποια από αυτά.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Οι συζητήσεις που θα έχεις με το σύντροφό σου αυτές τις ημέρες μπορεί να αποτελέσουν πρόσφορο έδαφος για να δημιουργηθούν αντιπαραθέσεις και από τον τρόπο που θα τις διαχειριστείς θα εξαρτηθεί και η εξέλιξή τους. Το τετράγωνο Άρη-Κρόνου δεν αφήνει πολλά περιθώρια δράσης, για αυτό καλό θα ήταν να κάνεις ένα βήμα πίσω αυτή την εβδομάδα. Αν είσαι ελεύθερος μία συζήτηση που θα έχεις με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει θα είναι αποκαλυπτική και θα σε βοηθήσει να καταλάβεις πολλά πράγματα για αυτό.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αυτή την αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να παρατηρήσεις πως δεν έχεις τη στήριξη των ανθρώπων που βρίσκονται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, κάτι το οποίο αφενός θα επηρεάσει τη συμπεριφορά σου προς εκείνους αφετέρου μπορεί να μειώσει και το ενδιαφέρον σου για τα επαγγελματικά ζητήματα. Καλό θα ήταν να προσπαθήσεις να αφήσεις πίσω τυχόν διαφωνίες ή διαφορές που μπορεί να έχεις με κάποιους από αυτούς και να επικεντρωθείς μόνο σε θέματα που αφορούν τη δουλειά.

Τοξότης

Τοξότη μου αυτή την εβδομάδα θα σε απασχολήσουν ιδιαίτερα κάποια ζητήματα τα οποία αφορούν είτε την καθημερινότητά σου είτε υποθέσεις στενών σου προσώπων. Το τετράγωνο μεταξύ του Άρη πού βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου και του Κρόνου που βρίσκεται στον Υδροχόο δείχνει πως θα υπάρχουν συζητήσεις οι οποίες δεν θα οδηγήσουν πουθενά, για αυτό θα πρέπει να κρατάς μικρό καλάθι για αυτές. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις 13/1 στον Αιγόκερω σε σύνοδο με τον Πλούτωνα, δείχνει πως μπορεί να βγεις ιδιαίτερα κερδισμένος αν επικεντρωθείς και ασχοληθείς με τις οικονομικές σου υποθέσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Αυτή την εβδομάδα δεν θα δεχτείς εύκολα μία διαφορετική άποψη από τη δική σου και αυτό είναι κάτι το οποίο μπορεί να σε οδηγήσει σε συγκρούσεις με το σύντροφό σου. Ιδιαίτερα κατά τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας θα πρέπει να δώσεις μεγάλη προσοχή σε αυτό, καθώς μία αντιπαράθεση μπορεί να καταλήξει σε μία σοβαρή ρήξη μεταξύ σας. Αν πάλι είσαι ελεύθερος είναι πολύ πιθανό να δεχτείς το φλερτ ενός προσώπου και αυτό να ανεβάσει την αυτοπεποίθησή σου, όμως θα χρειαστεί προσεκτικές κινήσεις προκειμένου να εξελιχθεί όπως το έχεις κατά νου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Οι επαγγελματικές σου υποθέσεις και οι συζητήσεις που θα αφορούν το οικονομικό σκέλος των επαγγελματικών σου θα έχουν την τιμητική τους για αυτή την εβδομάδα. Η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στον Αιγόκερω δείχνει πως θα υπάρξουν ευκαιρίες για να αυξήσεις το εισόδημά σου ή για να κάνεις μία νέα συμφέρουσα οικονομική συμφωνία. Αυτό που χρειάζεται για να το επιτύχεις είναι να αφουγκραστείς το κλίμα που υπάρχει γύρω σου αλλά και να δώσεις προσοχή στα δεδομένα που έχεις, προκειμένου να μπορέσεις να κινηθείς με τον κατάλληλο τρόπο.

Αιγόκερως

Αιγόκερε μου αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να δώσεις μεγάλη προσοχή σε ζητήματα που αφορούν και τις διαπροσωπικές σου σχέσεις αλλά και τις οικονομικές σου διευθετήσεις, προκειμένου να μην βγεις ζημιωμένος. Το τετράγωνο μεταξύ του Άρη πού βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Υδροχόο δείχνει πως ίσως προκύψουν κάποια εμπόδια όσον αφορά την εξέλιξη ενός αισθηματικού σου ζητήματος. Από την άλλη η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιό σου τις 13/1 σε σύνοδο με τον Πλούτωνα δείχνει σθένος και διάθεση για να καταφέρεις οτιδήποτε βάλεις στο μυαλό σου. Πρόσεξε καθώς αυτό μπορεί να αποτελέσει αφορμή για να «καταπιέσεις» πρόσωπα και καταστάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιό σου την εβδομάδα μπορεί να είναι πολύ απαιτητική και ενδεχομένως να σε οδηγήσει σε μία κτητική συμπεριφορά απέναντι στο σύντροφό σου ή –αν είσαι ελεύθερος- σε κάποιον που σε ενδιαφέρει. Από την άλλη όμως σε συνδυασμό με το τρίγωνο μεταξύ της Αφροδίτης που βρίσκεται και εκείνη στο ζώδιο σου και του Ουρανού που βρίσκεται στον Ταύρο, δείχνει πως δεν υπάρχει περίπτωση να μην καταφέρεις οτιδήποτε βάλεις κατά νου. Το να κρατήσεις τις ισορροπίες θα είναι δύσκολο αλλά και σωτήριο για τις εξελίξεις στις αισθηματικές σου υποθέσεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Οι δουλειές και οι υποχρεώσεις καλά κρατούν αυτή την εβδομάδα μόνο που το δικό σου μυαλό φαίνεται πως θα βρίσκεται σε ζητήματα που αφορούν την προσωπική σου ζωή και όχι σε θέματα που αφορούν τη δουλειά! Παρόλα αυτά θα πρέπει να είσαι προσεκτικός ιδιαίτερα αν διαχειρίζεσαι οικονομικές υποθέσεις ή αν αυτές τις ημέρες έχεις μία συζήτηση από την οποία μπορεί να εξαρτηθεί το μέλλον μιας οικονομικής συμφωνίας.

Υδροχόος

Υδροχόε μου αυτή την εβδομάδα μπορεί να μην υπάρχει η εξέλιξη που θέλεις σε επαγγελματικές και προσωπικές υποθέσεις για αυτό θα πρέπει να έχεις υπομονή. Το τετράγωνο του Άρη πού βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου με τον Κρόνο που βρίσκεται στο ζώδιό σου δεν δημιουργεί πρόσφορο έδαφος για να αναλάβεις δράση σε συγκεκριμένα ζητήματα. Πρόσεξε ιδιαίτερα ζητήματα που αφορούν οικογενειακές υποθέσεις ή την ακίνητη περιουσία σου καθώς εκεί ενδεχομένως να δημιουργηθούν περισσότερα εμπόδια. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Αιγόκερου στις 13/1 δείχνει παρασκήνιο, για αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός με ποιους μοιράζεσαι τα νέα σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Οι αισθηματικές σου υποθέσεις θα σε κρατήσουν ιδιαίτερα απασχολημένο αυτή την εβδομάδα καθώς ίσως νιώσεις πως δεν έχεις τον τρόπο να διαχειριστείς κάποιες από αυτές. Το τετράγωνο Άρη-Κρόνου θα δημιουργήσει εμπόδια σε αυτά που θέλεις να κάνεις και αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση θα πρέπει να δώσεις προσοχή τόσο σε αυτά που θέλεις εσύ όσο και σε αυτά που θέλει ο σύντροφός σου. Αν είσαι ελεύθερος μην βιαστείς να εκμυστηρεύσεις πράγματα σε ένα πρόσωπο το οποίο έχεις γνωρίσει πρόσφατα, ιδιαίτερα αν δεν είσαι σίγουρος για την εχεμύθεια του!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Κάποια σχέδια που αφορούν τη δουλειά και τις επαγγελματικές σου υποθέσεις θα χρειαστεί να περιμένουν καθώς αυτή την εβδομάδα ενδεχομένως να μην υπάρξει πρόσφορο έδαφος ώστε να μπορέσεις να τα διευθετήσεις. Το τετράγωνο Άρη-Κρόνου δείχνει κάποια εμπόδια τα οποία θα δημιουργήσουν καθυστερήσεις και δεν αποκλείεται να δημιουργήσουν και αντιπαραθέσεις μεταξύ εσένα και κάποιων προσώπων που βρίσκονται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Όσο οι ημέρες περνούν θα υπάρχει μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων.

Ιχθείς

Ιχθύ μου αυτή την εβδομάδα θα χρειαστεί να δώσεις μεγάλη προσοχή σε ζητήματα τα οποία υπάρχουν ακόμα σε εκκρεμότητα από το παρελθόν καθώς αυτά είναι που θα τραβήξουν το ενδιαφέρον σου. Το τετράγωνο μεταξύ του Άρη που βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου και του Κρόνου που βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου μπορεί να δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για αντιπαραθέσεις με πρόσωπα που βρίσκονται στο στενό σου περιβάλλον εξ αιτίας υποθέσεων του παρελθόντος. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Αιγόκερω στις 13/1 θα σε βάλει στη διαδικασία να δεις προσεκτικά σχέσεις με φιλικά σου πρόσωπα, καθώς θα αλλάξει η «δομή» σε κάποιες από αυτές.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Οι δουλειές, οι υποχρεώσεις και οτιδήποτε αφορά την καθημερινότητα θα σε βάλουν σε διαδικασία να περάσεις στη δράση προκειμένου να διευθετήσεις κάποια από τα παραπάνω. Βέβαια θα πρέπει να έχεις κατά νου πως η δράση αυτή την εβδομάδα δεν θα είναι εύκολη υπόθεση και δεν αποκλείεται να υπάρξουν άνθρωποι οι οποίοι θα προσπαθήσουν να την εμποδίσουν. Η καλύτερη απάντηση σε αυτούς είναι να επικεντρωθείς στο «στόχο» σου και να μην δώσεις σημασία σε οτιδήποτε άλλο.

Πηγή: myastro.gr

Προηγούμενο άρθροΟ καιρός στη Λάρισα: Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη 11-13/1/21
Επόμενο άρθροΚορωνοϊός-Ελλάδα: 444 νέα κρούσματα – 39 θάνατοι