Εβδομαδιαίες προβλέψεις 12/10/20 – 18/10/20

Η εβδομάδα αυτή προβλέπεται ιδιαίτερα έντονη για τις προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις, καθώς θα κυριαρχήσουν γεγονότα που θα τις επηρεάσουν. Αρχικά, στις 15.10 ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στον Σκορπιό, θα βρίσκεται σε στάση από τις 13.10. Είναι απαραίτητο να είμαστε προσεκτικοί, καθώς η επικοινωνία θα περάσει δύσκολες στιγμές. Η ένταση που υποβόσκει ενισχύει τις αμφιβολίες που μπορούν με ευκολία να δυναμιτίσουν την προσωπική μας ζωή. Παράλληλα, ασυνεννοησία και καθυστερήσεις προβλέπονται σε οικονομικές συμφωνίες και συναλλαγές που μας ενδιαφέρουν, αυξάνοντας το άγχος.

Προσοχή, καθώς θα είναι εύκολο να υπάρξουν παρεξηγήσεις και καυγάδες λόγω παρερμηνειών. Γι’ αυτό είναι προτιμότερο να αποφύγουμε τις σημαντικές συζητήσεις αυτή τη χρονική περίοδο. Είναι απαραίτητο να μπούμε σε μία εσώτερη διεργασία σε ότι αφορά ανασφάλειες και τραύματα που ακόμα μας ταλαιπωρούν και επηρεάζουν τη στάση μας έναντι των άλλων. Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου ώστε να αντιμετωπίσουμε όλα αυτά που μας εμποδίζουν να εμπιστευτούμε τους γύρω μας και να εμβαθύνουμε στα άδυτα της ψυχής μας. Επηρεάζονται κυρίως τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος) που είναι γεννημένοι στις αρχές του δεύτερου δεκαημέρου.

Στις 16.10 πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στον Ζυγό που επηρεάζει σημαντικά τις διαπροσωπικές μας σχέσεις. Οι έντονες όψεις που σχηματίζουν τα Φώτα (Ήλιος – Σελήνη) θα καθορίσουν την πορεία σχέσεων και συνεργασιών που πρωταγωνιστούν στη ζωή μας. Η αντίθεση των Φώτων με τον ανάδρομο Άρη στον Κριό και τα τετράγωνά τους με τον Πλούτωνα, τον Κρόνο και τον Δία στον Αιγόκερω σχηματίζουν ένα σύστημα ταυ τετραγώνου που μπορεί να προκαλέσει θεμελιακές αλλαγές. Είμαστε άραγε έτοιμοι γι’ αυτές;

Προσεκτικοί οφείλουμε να είμαστε καθώς ένταση, σκληρότητα, καχυποψία και υπερβολές μπορεί να βάλουν δυναμίτη σε καθοριστικές σχέσεις για εμάς αλλάζοντας τα μέχρι τώρα δεδομένα της ζωής μας. Ας αξιοποιήσουμε τη συγκεκριμένη συγκυρία για να εργαστούμε σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, θέτοντας γερές βάσεις και πετώντας από τις σχέσεις μας συμπεριφορές και καταστάσεις που πλέον δεν μας εκφράζουν.

Στα επαγγελματικά, πιθανό είναι να εμφανιστούν νέα πρόσωπα με προτάσεις που θα μας κεντρίσουν την προσοχή. Είναι απαραίτητο να εντοπίσουμε τα κίνητρά τους και να αξιολογήσουμε με ωριμότητα τις συγκεκριμένες ευκαιρίες. Αν συμπεράνουμε ότι αξίζουν και μπορούν να μας προσφέρουν πολλά, τότε με προσπάθεια, σκληρή δουλειά και ωριμότητα θα αναγεννηθούμε σε ότι αφορά την καριέρα μας.

Στα αισθηματικά, ανταγωνιστικές συμπεριφορές και απολυτότητα θα πληγώσουν την προσωπική μας ζωή αν το επιτρέψουμε. Νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν, όμως απαιτείται από εμάς να απαλλαγούμε από απωθημένα και υπόγειες διαθέσεις που υπονόμευσαν μέχρι τώρα την προσωπική μας ζωή. Επηρεάζονται κυρίως οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως) που είναι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο.

Κριός

Κριέ μου αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να παρατηρήσεις πως όλα κινούνται σε αργούς ρυθμούς ή τουλάχιστον σε πιο αργούς από αυτούς που μπορείς εσύ αντέχεις! Ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στις 15/10 στο Σκορπιό και σε καλεί να έχεις υπομονή προκειμένου να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις υποχρεώσεις σου χωρίς να εκνευριστείς. Η εμφάνιση οικονομικών θεμάτων από το παρελθόν είναι ένα πιθανό σενάριο για αυτή την εβδομάδα. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ζυγού στις 16/10 σου λέει να δώσεις προσοχή και στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, καθώς η δυσαρμονική όψη που σχηματίζει με τον ανάδρομο Άρη το ζώδιό σου και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, μπορεί να δημιουργήσει ένα κλίμα έντασης και επιβολής.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός κατά τη διευθέτηση οποιουδήποτε ζητήματος προκύψει ανάμεσα σε εσένα και στο σύντροφό σου, καθώς λίγο ο Ερμής που θα είναι ανάδρομος και λίγο η νέα Σελήνη που θα είναι ανατρεπτική, μπορεί να δημιουργηθούν αρκετά ζητήματα στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος καλό θα είναι να μην βγάλεις συμπεράσματα και να μην πάρεις καμία απόφαση σχετικά με ένα αισθηματικό σου ζήτημα αυτές τις ημέρες, καθώς το κλίμα θα έχει ένταση και δεν θα σε βοηθήσει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανό να νιώσεις πως άλλη γλώσσα μιλάς εσύ και άλλη οι συνεργάτες σου και αυτό είναι κάτι που μπορεί να σου δημιουργήσει εκνευρισμό. Τα λίγα λόγια θα είναι τα καλά καθώς οι πολλές συζητήσεις με σκοπό τη διευθέτηση συγκεκριμένων ζητημάτων, φαίνεται πως θα έχουν τα ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις 16/10 μπορεί να δημιουργήσει ένα κλίμα στη δουλειά κατά το οποίο θα προσπαθήσει να επικρατήσει ο πιο ισχυρός. Μην μπεις σε αυτή τη διαδικασία καθώς τα παιχνίδια δύναμης και επίδειξης ισχύος δεν έχουν πάντα καλά αποτελέσματα.

Ταύρος

Ταύρε μου αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να οπλιστείς με υπομονή προκειμένου να μπορέσεις να διευθετήσεις ραντεβού, επαφές και συζητήσεις που υπάρχουν στο πρόγραμμά σου. Ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του από τις 15/10 κάτι που δείχνει πως η επικοινωνία θα αποκτήσει ένα βαθμό δυσκολίας. Λόγω του ότι ο Ερμής βρίσκεται στο ζώδιο απέναντι σου το Σκορπιό, είναι πάρα πολύ πιθανό να παρατηρήσεις πως οι άλλοι σου τα λένε «κάπως μπερδεμένα» και αυτό είναι πιθανό να δημιουργήσει αρκετή ένταση. Αυτές οι ημέρες είναι κατάλληλες για να διευθετήσεις ζητήματα του παρελθόντος όχι όμως για να ανοίξεις νέα. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ζυγού στις 16/10 μπορεί να φέρει κάποιες ανατροπές στην καθημερινότητα σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να έχεις αρκετές δουλειές και να μην βρεις το χρόνο που θα ήθελες για να αφιερώσεις στο σύντροφό σου. Παρόλα αυτά προσπάθησε να μη μεταφέρεις την ένταση της καθημερινότητας μέσα στη σχέση σου, καθώς ούτε η νέα Σελήνη αλλά ούτε και η ανάδρομη πορεία του Ερμή θα βοηθήσουν να διευθετηθεί οποιοδήποτε ζήτημα. Αν είσαι ελεύθερος είναι πιθανό να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που θα σου κάνει εντύπωση όμως αυτές τις ημέρες καλό θα ήταν να μην κάνεις κάποια κίνηση σε ένα αισθηματικό ζήτημα και να κρατήσεις στάση αναμονής.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αυτή την εβδομάδα είναι πολύ πιθανόν να υπάρξουν κάποιες εντάσεις μεταξύ εσένα και των ανθρώπων που βρίσκονται στο εργασιακό σου περιβάλλον, λόγω παρανοήσεων. Για αυτό θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός σε κάθε συζήτηση που αφορά εργασιακά ζητήματα, project, προθεσμίες και υποχρεώσεις. Απόφυγε να ανεβάσεις τον τόνο της φωνής σου ακόμα και αν ξέρεις πως έχεις δίκιο, καθώς η εβδομάδα είναι ανατρεπτική και μπορεί να δημιουργήσει αρκετά ζητήματα.

Δίδυμοι

Δίδυμε μου αυτή την εβδομάδα ο κυβερνήτης σου Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Σκορπιού στις 15/10 και αυτή η αναδρομή μπορεί να φέρει ξανά στην καθημερινότητά σου υποχρεώσεις που θεωρούσες πως είχαν κλείσει. Η επικοινωνία δεν θα είναι βοηθητική στη διευθέτηση εργασιακών θεμάτων καθώς και υποχρεώσεων της καθημερινότητας και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να έχεις κατά νου, προκειμένου να αποφύγεις συζητήσεις και λόγια τα οποία θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν. Η νέα Σελήνη στο Ζυγό στις 16/10 δημιουργεί ένταση πιθανόν και σε μία προσωπική σου σχέση. Καλό θα ήταν να αποφύγεις τελεσίδικες αποφάσεις για αισθηματικά ζητήματα καθώς τα λάθη καραδοκούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η επαφή με το σύντροφό σου μπορεί να έχει ένα βαθμό δυσκολίας κατά το δεύτερο μισό της εβδομάδας είτε λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων είτε λόγω λάθους συνεννόησης. Θα πρέπει να δώσεις μεγάλη προσοχή σε αυτά που λέτε μεταξύ σας, καθώς φαίνεται πως οι παρανοήσεις είναι ένα πιθανό σενάριο των ημερών. Αν είσαι ελεύθερος φαίνεται πως μπορεί να δημιουργηθεί ένα αρνητικό κλίμα ανάμεσα σε εσένα και σε κάποιον που σε ενδιαφέρει, εξαιτίας μιας παρεξήγησης. Βέβαια καλό θα ήταν να προτιμήσεις την επόμενη εβδομάδα για να τη διευθετήσεις, καθώς τώρα φαίνεται πως θα υπάρξουν δυσκολίες.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αυτές τις ημέρες είναι πιθανό να έχεις αρκετές δουλειές και υποχρεώσεις οι οποίες αφορούν όχι μόνο την καθημερινότητα αλλά και κάποια επαγγελματικά project, τα οποία θα έπρεπε να είχαν διευθετηθεί κατά το παρελθόν. Έτσι λοιπόν είναι πιθανόν όλο αυτό να σου δημιουργήσει άγχος και να παρασυρθείς λέγοντας κάποιες κουβέντες τις οποίες δεν εννοείς. Προσπάθησε να αποφύγεις το παραπάνω σενάριο καθώς μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν. Επικεντρώσου στα πρακτικά ζητήματα των επαγγελματικών υποχρεώσεων, ώστε να μην προκύψει κάποιο λάθος εκεί.

Καρκίνος

Καρκίνε μου αυτές τις ημέρες είναι πιθανόν να νιώσεις πως οι άλλοι δεν σε καταλαβαίνουν και αυτό είναι αρκετό για να σου δημιουργήσει συναισθηματική δυσφορία. Ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Σκορπιού στις 15/10 και φαίνεται πως η επικοινωνία θα περάσει από «σαράντα κύματα» αυτές τις ημέρες. Δώσε ιδιαίτερη προσοχή στον αισθηματικό τομέα ώστε να μη δημιουργηθούν κάποιες παρανοήσεις σε αυτόν. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ζυγού στις 16/10 δημιουργεί ένα εκρηκτικό κλίμα που μπορεί να φέρει παρεξηγήσεις ανάμεσα σε εσένα και σε οικεία σου πρόσωπα. Δώσε προτεραιότητα σε ζητήματα σπιτιού καθώς αυτά είναι ικανά να πυροδοτήσουν την ένταση.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού δείχνει πως η συνεννόηση με το σύντροφό σου δεν θα είναι εύκολη υπόθεση αυτή την εβδομάδα, καθώς δεν αποκλείεται να παρεξηγηθεί είτε κάτι που θα πεις εσύ είτε κάτι που θα πει εκείνος. Για αυτό το λόγο θα πρέπει να δώσεις μεγάλη προσοχή στην επικοινωνία αλλά και στις λέξεις που «ντύνουν» τις σκέψεις, τις ιδέες ακόμα και τα παράπονά σου! Αν είσαι ελεύθερος αυτή η εβδομάδα δεν ενδείκνυται για αισθηματικές προσεγγίσεις, καθώς θα κυριαρχεί ένα κλίμα παρανοήσεων το οποίο δεν θα βοηθήσει να ανάψει το πράσινο φως σε αισθηματικές υποθέσεις, όμως αυτό δεν θα εμποδίσει ένα πρώην σύντροφο να κάνει την εμφάνιση του!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αυτή την εβδομάδα οι επαγγελματικές υποχρεώσεις μπορούν να αποτελέσουν πρόσφορο έδαφος αντιπαραθέσεων και ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να μεγεθύνει οποιοδήποτε ζήτημα και οποιαδήποτε αντιπαράθεση. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ζυγού στις 16/10 σου εφιστά την προσοχή και σου λέει να κινηθείς πολύ διακριτικά σε οποιοδήποτε επαγγελματικό ζήτημα. Είναι πιθανό να υπάρχουν πρόσωπα στη δουλειά τα οποία δεν είναι φίλα προσκείμενα σε εσένα όμως τώρα δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να επικεντρωθείς σε αυτό. Δώσε βάση μόνο στις δικές σου κινήσεις ώστε να φτάσεις εκεί που θέλεις.

Λέων

Λέων μου αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να δώσεις προσοχή σε ζητήματα που αφορούν το σπίτι σου, την οικογένεια σου ακόμα και σε κάποιες δουλειές του σπιτιού, καθώς φαίνεται πως μπορεί να υπάρξουν αναβολές ή παρανοήσεις. Ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στις 15/10 και αυτό δείχνει πως ξεκινάει ένα διάστημα κατά το οποίο θα επικεντρωθείς σε παρελθοντικά ζητήματα προκειμένου να τα φέρεις εις πέρας. Αυτή η περίοδος δεν είναι ευνοϊκή για αποφάσεις που αφορούν το σπίτι όπως μετακομίσεις, αλλαγές στη διακόσμηση ή οτιδήποτε αναφέρεται σε αυτό που λέμε «νέα αρχή». Στις 16/10 η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ζυγού μπορεί να δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για να έρθουν στην επιφάνεια κάποιες διαφωνίες με πρόσωπα του στενού σου περιβάλλοντος.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η επαφή με τον σύντροφό σου μπορεί να έχει ένα βαθμό δυσκολίας αυτή την εβδομάδα καθώς είναι πιθανόν να υπάρξουν διαφωνίες ακόμα και για ένα απλό ζήτημα του σπιτιού. Προσπάθησε να αποφύγεις την ένταση για θέματα που δεν αφορούν εσάς τους δύο αλλά οτιδήποτε άλλο. Αν είσαι ελεύθερος οι νέες γνωριμίες έχουν ένα βαθμό δυσκολίας αυτή την εβδομάδα, καθώς το κλίμα δεν θα είναι επικοινωνιακό και κατά συνέπεια μπορεί να δημιουργηθούν παρανόηση παρεξηγήσεις. Αν υπάρχει κάποιος που σε ενδιαφέρει θα πρέπει να επιλέξεις με προσοχή τον τρόπο προσέγγισης ώστε να μην αφήσεις περιθώρια παρεξηγήσεων.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Η δουλειά αυτή την εβδομάδα δεν θα σε απασχολήσει τόσο με την έννοια πως δεν θα υπάρξουν κάποια νέα δεδομένα σε αυτή και το μυαλό σου θα βρίσκεται σε άλλα ζητήματα, όμως κάποια επαγγελματικά θέματα χρειάζονται προσήλωση και συγκέντρωση προκειμένου να μην υπάρξουν λάθη σε αυτά. Επίσης θα πρέπει να δώσεις προσοχή στην επικοινωνία που θα έχεις με τους συνεργάτες σου και τα πρόσωπα που βρίσκονται επαγγελματικό σου περιβάλλον, καθώς φαίνεται πως αλλά θα ειπωθούν και άλλα θα εννοηθούν.

Παρθένος

Παρθένε μου αυτή την εβδομάδα και συγκεκριμένα στις 15/10 ο κυβερνήτης σου Ερμής που βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του, κάτι το οποίο θα φέρει αλλαγές αλλά και αναθεώρηση σχεδίων. Συγκεκριμένα θα πρέπει να επικεντρωθείς σε σχέδια που είχες μαζί με πρόσωπα του στενού σου περιβάλλοντος, καθώς φαίνεται πως αυτά θα χρειαστούν προσοχή. Επίσης προσεκτικός θα χρειαστεί να είσαι αυτές τις ημέρες με οτιδήποτε σχετίζεται με ραντεβού, επικοινωνία και μετακινήσεις ώστε να μην υπάρξουν δυσάρεστες εκπλήξεις. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ζυγού στις 16/10 δείχνει πως πρέπει να επικεντρωθείς σε ζητήματα του οικονομικού τομέα και να αποφύγεις περιττά έξοδα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανό να υπάρξει ένα γενικό κλίμα ασυνεννοησίας το οποίο θα επηρεάσει και την επικοινωνία με το ταίρι σου. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε αντιπαραθέσεις μεταξύ σας, κάτι το οποίο πρέπει να αποφύγεις ώστε να μη ρίξεις λάδι στη φωτιά. Τώρα είναι μία καλή ευκαιρία να διευθετήσετε ζητήματα τα οποία έρχονται από το παρελθόν, όμως για να γίνει αυτό χρειάζεται καλή διάθεση. Αν είσαι ελεύθερος είναι πιθανό να υπάρξει μία νέα γνωριμία μέσω των ανθρώπων που βρίσκονται στο στενό σου περιβάλλον, όμως καλό θα ήταν να κρατήσεις μικρό καλάθι αυτές τις ημέρες και να μη βγάλεις συμπεράσματα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αυτές τις ημέρες φαίνεται πως θα υπάρχουν συζητήσεις για επαγγελματικά ζητήματα όμως θα είναι δύσκολο να βγάλεις ένα συμπέρασμα από αυτές. Κράτησε μικρό καλάθι σε συζητήσεις που αφορούν μία νέα συνεργασία ή μία νέα συμφωνία καθώς φαίνεται πως θα είναι δύσκολο να πραγματοποιηθούν. Αυτό που θα πρέπει να θυμάσαι είναι πως η εβδομάδα μπορεί να κρύβει επικοινωνιακές δυσκολίες, όμως αν έχεις καλή διάθεση θα μπορέσεις να τις διευθετήσεις, χωρίς να τις αφήσεις να επηρεάσουν σημαντικά την απόδοσή σου στη δουλειά αλλά και τις επαγγελματικές σου σχέσεις.

Ζυγός

Ζυγέ μου αυτή την εβδομάδα θα πιάσεις τον εαυτό σου να σκέφτεται αρκετά ζητήματα του παρελθόντος και αυτές οι σκέψεις μπορεί να σε οδηγήσουν σε αποφάσεις και κινήσεις που τα αφορούν. Ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του στις 15/10 στο ζώδιο του Σκορπιού και είναι «υπεύθυνος» για τις αναδρομές που κάνεις σε παρελθοντικά ζητήματα. Προσπάθησε να μην ανοίξεις ξανά θέματα τα οποία έχουν κλείσει, ιδιαίτερα αν αυτά σχετίζονται με τον αισθηματικό τομέα. Αυτή είναι μία έντονη εβδομάδα καθώς εκτός από την ανάδρομη πορεία του Ερμή θα πραγματοποιηθεί και η νέα Σελήνη στο ζώδιό σου στις 16/10, η οποία θα είναι εκρηκτική! Για αυτό το λόγο απόφυγε οποιαδήποτε κίνηση μπορεί να διαταράξει αυτά που έχεις ως δεδομένα στη ζωή σου τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Αυτές τις ημέρες είναι πιθανόν να δημιουργηθούν αντιπαραθέσεις με το σύντροφό σου εξαιτίας κάποιων ζητημάτων τα οποία έρχονται από το παρελθόν. Αν διευθετήσεις τέτοιου είδους ζητήματα τότε οι πιθανότητες παρεξηγήσεων και αντιπαραθέσεων θα μειωθούν αισθητά. Αν είσαι ελεύθερος αυτή η εβδομάδα δεν είναι ιδανική για αισθηματικές προσεγγίσεις όμως αυτό θα είναι προσωρινό. Από την άλλη εβδομάδα οι καταστάσεις θα είναι περισσότερο βοηθητικές ώστε να προσεγγίσεις κάποιον που σε ενδιαφέρει και να εξελιχθεί μία γνωριμία που έχεις κάνει ήδη.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Η δουλειά και οι υποχρεώσεις που την ακολουθούν θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην ψυχολογία σου αυτή την εβδομάδα και δεν αποκλείεται να επηρεάσουν και τη συμπεριφορά σου προς τους άλλους. Η αλήθεια είναι πως μπορεί να υπάρξουν δυσκολίες εξαιτίας παρανοήσεων ή μπορεί να υπάρξουν και αποκαλύψεις για ζητήματα του παρελθόντος! Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να αποφύγεις τις παρορμητικές ενέργειες, τα παρορμητικά λόγια και οτιδήποτε άλλο θα σε οδηγήσει σε γρήγορες αποφάσεις, καθώς αυτό είναι απαγορευτικό για αυτές τις ημέρες.

Σκορπιός

Σκορπιέ μου αυτή την εβδομάδα ο Ερμής που βρίσκεται στο ζώδιό σου θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στις 15/10 κάτι το οποίο δείχνει πως θα έρθουν ξανά στο προσκήνιο ζητήματα του παρελθόντος. Προσωπικές αλλά και επαγγελματικές υποθέσεις οι οποίες δεν είχαν κλείσει εντελώς ή δεν είχε γίνει με το σωστό τρόπο φαίνεται πως θα κάνουν ξανά την εμφάνισή τους . Αυτό που θα πρέπει να έχεις κατά νου είναι πως η επικοινωνία θα έχει δυσκολίες αυτή την εβδομάδα, για αυτό χρειάζεται να κρατάς μικρό καλάθι και σε αυτά που θα ακούσεις αλλά και σε αυτά που θα πεις. Η εκρηκτική νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ζυγού στις 16/10 φαίνεται πως θα φέρει κάποιες αποκαλύψεις, οι οποίες μπορεί να εκθέσουν πρόσωπα και καταστάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η επικοινωνία θα έχει ένα βαθμό δυσκολίας αυτή την εβδομάδα είτε είσαι ελεύθερος είτε βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση και η επικοινωνία αποτελεί σημαντικό παράγοντα εξέλιξης των αισθηματικών ζητημάτων. Έτσι λοιπόν αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση προσπάθησε να κρατήσεις ένα καλό επικοινωνιακό κλίμα ανάμεσα σε εσένα και στο ταίρι σου και για να γίνει αυτό θα χρειαστεί να μην αναμοχλεύεις ζητήματα του παρελθόντος! Αν πάλι είσαι ελεύθερος είναι πιθανό να κάνει την εμφάνιση του ένα πρόσωπο από το παρελθόν και να σου δημιουργήσει συναισθηματική αναστάτωση!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αυτή την εβδομάδα το κλίμα στη δουλειά μπορεί να είναι περίεργο καθώς φαίνεται πως θα δεις κάποιες συμπεριφορές από πρόσωπα που δουλεύεις μαζί τους, οι οποίες θα σε βάλουν σε σκέψεις. Λόγω του ότι η επικοινωνία θα έχει ένα βαθμό δυσκολίας προσπάθησε εσύ να ρίξεις γέφυρες σε αυτήν ώστε να αποφύγεις παρανοήσεις και παρεξηγήσεις. Αν νιώθεις πως κάτι δεν πηγαίνει καλά μη διστάσεις να το συζητήσεις σε ήρεμους τόνους και είναι σίγουρο πως θα καταφέρεις να το διευθετήσεις.

Τοξότης

Τοξότη μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα υπάρξουν αρκετά ζητήματα τα οποία έρχονται από το παρελθόν και θα αναζητήσουν τη λύση τους ή έστω τη διευθέτηση τους στο παρόν. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού θα ξεκινήσει στις 15/10 και δείχνει πως τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος για να κλείσεις εκκρεμότητες που υπάρχουν στη ζωή σου, ώστε να έχεις μία πιο καθαρή εικόνα για το παρόν. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις 16/10 θα δημιουργήσει έκρηξη συναισθημάτων και δεν αποκλείεται να φέρει στην επιφάνεια αλήθειες, οι οποίες όμως θα ειπωθούν με απροσδόκητο τρόπο! Δώσε προσοχή σε θέματα που αφορούν παρέες, ομάδες ή συλλόγους ανθρώπων στους οποίους είσαι μέλος.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα χρειαστεί προσπάθεια για να κρατήσεις ένα καλό επικοινωνιακό κλίμα ανάμεσα σε εσένα και στο σύντροφό σου. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να έχεις διευθετήσει ζητήματα του παρελθόντος και να μην τα αφήνεις να αιωρούνται και να επηρεάζουν τη σχέση που έχετε τώρα. Αν είσαι ελεύθερος είναι πιθανόν να υπάρξει ένα πρόσωπο το οποίο θα σου εξομολογηθεί τα συναισθήματά του και θα σε εκπλήξει. Μη βιαστείς να πάρεις αποφάσεις για οτιδήποτε αφορά τον αισθηματικό τομέα αυτές τις ημέρες, καθώς δεν θα είναι εύκολο να βγάλεις τα σωστά συμπεράσματα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να υπάρξουν ζητήματα που αφορούν τη δουλειά τα οποία όμως θα έρθουν με πληροφορίες οι οποίες δεν θα ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Για αυτό το λόγο θα χρειαστεί να ελέγξεις προσεκτικά τις λεπτομέρειες επαγγελματικών ζητημάτων, ώστε να μην οδηγηθείς σε παρανοήσεις. Κατά το δεύτερο μισό της εβδομάδας το κλίμα στη δουλειά μπορεί να μην είναι τόσο ευχάριστο όμως θα βγεις κερδισμένος αν προσπαθήσεις να κρατηθείς μακριά από διενέξεις.

Αιγόκερως

Αιγόκερε μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα επικεντρωθείς περισσότερο σε ζητήματα που αφορούν φιλικές σχέσεις ή φιλικά σου πρόσωπα καθώς η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού από τις 15/10 αναμοχλεύει καταστάσεις. Είναι πολύ πιθανόν να επανέλθει μία διαφωνία που είχες κατά το παρελθόν με ένα φίλο σου για να συνειδητοποιήσεις πως κάποιες σχέσεις δεν είναι πια όπως παλιά. Προσπάθησε να διευθετήσεις τώρα ζητήματα που έρχονται από το παρελθόν ώστε να δώσεις μία δεύτερη ευκαιρία σε φιλικές σχέσεις που θέλεις να παραμείνουν στη ζωή σου. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ζυγού στις 16/10 φέρνει ένταση συναισθημάτων και μπορεί να σε οδηγήσει να πάρεις αποφάσεις «εν θερμώ», κάτι το οποίο δεν θα σε οδηγήσει στα αποτελέσματα που θέλεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η επαφή με το σύντροφό σου θα έχει ένα βαθμό δυσκολίας αυτή την εβδομάδα και δεν αποκλείεται να υπάρξουν ζητήματα που δεν σας αφορούν άμεσα, όμως με κάποιο τρόπο θα εισβάλουν στη σχέση σας. Προσπάθησε να αποφύγεις το παραπάνω σενάριο αν δεν θέλεις να δημιουργηθούν εντάσεις μεταξύ σας. Αν πάλι είσαι ελεύθερος η επικοινωνία με ένα πρόσωπο το οποίο σου έχει τραβήξει το ενδιαφέρον μπορεί να μην εξελιχθεί με τον τρόπο που έχεις στο μυαλό σου, καθώς ο ανάδρομος Ερμής κάνει επικοινωνιακά παιχνίδια και τελικά μπορεί να οδηγήσει σε παρανοήσεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να υπάρχει ένα κλίμα στη δουλειά το οποίο δεν θα σε βοηθήσει να κάνεις κάποια πράγματα τα οποία έχεις κατά νου. Η νέα Σελήνη θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ζυγού στις 16/10 εντείνει την ένταση, που μπορεί να δημιουργηθεί ακόμα και από τη διευθέτηση ενός καθημερινού επαγγελματικού θέματος. Σε συνδυασμό με τον ανάδρομο Ερμή μπορεί να εντείνει και τις παρανοήσεις, για αυτό θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός με τον τρόπο έκφρασης καθώς αυτός είτε θα κατευνάσει είτε θα εγείρει αντιπαραθέσεις.

Υδροχόος

Υδροχόε μου αυτή την εβδομάδα θα πιάσεις τον εαυτό σου να σκέφτεται ιδιαίτερα κάποια επαγγελματικά ζητήματα του παρελθόντος και είναι πολύ πιθανόν να αρχίσεις να νοσταλγείς και μία επαγγελματική πρόταση που σου είχε γίνει τότε. Ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Σκορπιού (15/10) και μαζί του ξεκινάει και ένα διάστημα αξιολόγησης και αναθεώρησης τουλάχιστον για τον επαγγελματικό τομέα. Καλό θα ήταν να αποφύγεις οτιδήποτε χαρακτηρίζεται ως «νέο» όπως νέα επαγγελματικά ξεκινήματα και νέες επαγγελματικές συμφωνίες. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις 16/10 στο ζώδιο του Ζυγού μπορεί να δημιουργήσει αντιπαραθέσεις καθώς συνοδεύεται από δυσαρμονικές όψεις με τον ανάδρομο Άρη στον Κριό και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, που δείχνει πως θα υπάρξει προσπάθεια κάποιων προσώπων να σε πείσουν για την ορθότητα των απόψεών τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Αυτή την εβδομάδα είναι πολύ πιθανό να προκύψουν κάποια ζητήματα μεταξύ εσένα και του συντρόφου τα οποία δεν είναι καινούργια και έχουν τις ρίζες τους στο παρελθόν. Αν θέλεις να αποφύγεις κάτι τέτοιο προσπάθησε να προλάβεις καταστάσεις και να διευθετήσεις νωρίτερα θέματα τα οποία ξέρεις πως παραμένουν σε εκκρεμότητα. Αν είσαι ελεύθερος είναι πιθανόν να αλλάξεις γνώμη για μία πρόσφατη γνωριμία και ρόλο σε αυτό θα παίξει η συμπεριφορά του προσώπου που σε ενδιαφέρει. Παρόλα αυτά καλό θα ήταν να μην πάρεις τελεσίδικες αποφάσεις αυτή την εβδομάδα και να μην βγάλεις συμπεράσματα, καθώς θα υπάρχει ένα κλίμα έντασης και παρανοήσεων.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Ο επαγγελματικός τομέας χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή αυτή την εβδομάδα καθώς μπορεί να υπάρξουν ζητήματα μεταξύ εσένα και των ανθρώπων που βρίσκονται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, τα οποία θα δημιουργήσουν ένταση. Η επικοινωνία θα παίξει μεγάλο ρόλο σε αυτά και θα πρέπει να ξέρεις πως με μία σου λέξη μπορείς είτε να διευθετήσεις μία παρεξήγηση είτε να την κάνεις ακόμα μεγαλύτερη. Αυτές τις ημέρες καλό θα είναι να αποφύγεις κινήσεις οι οποίες μπορούν να καθορίσουν το μέλλον μιας δουλειάς, καθώς οι τελεσίδικες αποφάσεις είναι «απαγορευτικές».

Ιχθείς

Ιχθύ μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα κάνει την εμφάνιση του ένα αισθηματικό ζήτημα του παρελθόντος καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξει επικοινωνία με ένα πρόσωπο που σχετίζεται με αυτό! Ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Σκορπιού στις 15/10 και αναμοχλεύει παρελθοντικές καταστάσεις αλλά και παρελθοντικές γνωριμίες. Παρόλα αυτά θα πρέπει να αποφασίσεις με βάση τα δεδομένα που υπάρχουν τώρα και όχι με βάση συναισθήματα του παρελθόντος, καθώς αυτά μπορεί να σε παρασύρουν σε λάθος απόφαση. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ζυγού στις 16/10 στρέφει την προσοχή σου σε οικονομικά ζητήματα και σε καλεί να κοιτάξεις το παρελθόν, προκειμένου να αξιολογήσεις κινήσεις που είχες κάνει τότε.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα σε απασχολήσει ξανά μία αισθηματική ιστορία του παρελθόντος και δεν αποκλείεται να υπάρξει και επικοινωνία με ένα πρώην σύντροφό σου. Ο ανάδρομος Ερμής δημιουργεί πρόσφορο έδαφος για να ανθίσουν ξανά παρελθοντικά αισθηματικά ειδύλλια, όμως εκτός από την καρδιά θα πρέπει να σκεφτείς και με τη λογική σχετικά με το αν χρειάζεται να ανοίξεις ξανά μία πόρτα στο παρελθόν. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση προσπάθησε να αποφύγεις την επαναφορά οποιουδήποτε ζητήματος είχε δημιουργήσει αποστάσεις ανάμεσα σε εσένα και στο σύντροφό σου, καθώς με αυτό τον τρόπο θα μειώσεις την πιθανότητα αντιπαραθέσεων μεταξύ σας.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αυτή την εβδομάδα τα επαγγελματικά σου ζητήματα θα σε απασχολήσουν αρκετά λόγω της δύσκολης επικοινωνίας που φαίνεται πως θα υπάρξει στη δουλειά. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή σε συνδυασμό με τη νέα Σελήνη στο Ζυγό δεν προάγουν την καλή επικοινωνία αλλά ούτε και την ηρεμία στις διαπροσωπικές σχέσεις. Για αυτό το λόγο προτίμησε να επικεντρωθείς στις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις και όχι σε συζητήσεις που μπορεί να υπάρχουν στη δουλειά, καθώς από αυτές τις συζητήσεις μπορούν να ξεκινήσουν αρκετές παρανοήσεις.

Πηγή: myastro.gr