Εβδομαδιαίες προβλέψεις 14/06/21 – 20/06/21

Την εβδομάδα αυτή οδεύουμε προς το δεύτερο τετράγωνο του Κρόνου από τον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Ταύρο που πραγματοποιείται μέσα στο 2021. είναι ένα τετράγωνο που επηρεάζει κυρίως τα Σταθερά ζώδια (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος) του δεύτερου δεκαημέρου, όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα και πλανήτες στα συγκεκριμένα ζώδια. Είναι ένα τετράγωνο που εν γένει επηρεάζει κυρίως στόχους και φιλοδοξίες καθώς ανατρέπονται λόγω οικονομικών υποθέσεων και ζητημάτων ασφαλείας που προκύπτουν έντονα.

Αρχικά στις 14 Ιουνίου το τετράγωνο του Ήλιου στους Διδύμους με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες ενισχύει την ευαισθησία σε υπερβολικό βαθμό. Οι αυταπάτες και οι ψευδαισθήσεις κυριαρχούν και δημιουργούν λανθασμένη εντύπωση σε υποθέσεις που αφορούν το κοντινό περιβάλλον μας. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα από τον στενό κύκλο που θα μας απογοητεύσουν. Οι πληγές θα είναι εντονότερες αν δείξουμε εμπιστοσύνη χωρίς κανένα κριτήριο λόγω καλής προαίρεσης. Είναι σημαντικό να είμαστε εγκρατείς σε κάθε τι που ακούμε, ιδιαίτερα σε ότι αφορά πληροφορίες που δεν είναι διασταυρωμένες και μπορεί να οδηγήσουν σε παγίδες.

Την ίδια μέρα λίγο πριν τα μεσάνυχτα ο Κρόνος από τον Υδροχόο σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο σηματοδοτώντας μία περίοδο καθοριστικών αλλαγών σε φιλικές σχέσεις, οικονομικές υποθέσεις, στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχουμε. Γεγονός είναι ότι μπορεί να ξεβολευτούμε από τα συνηθισμένα καθώς καλούμαστε να πραγματοποιήσουμε αλλαγές που δεν θα είναι εύκολες.

Βέβαια αυτό το χρονικό διάστημα δεν θα είναι εύκολο και η συναισθηματική φόρτιση θα είναι μεγάλη. Καλό είναι να δείξουμε διάθεση να αποστασιοποιηθούμε από παρελθούσες καταστάσεις που δεν μας εξελίσσουν και μας κρατούν καθηλωμένους στο χθες. Ήρθε η ώρα να κάνουμε την ανατροπή που θα μας βοηθήσει μακροπρόθεσμα να ανοίξουμε τα φτερά μας σε όλα τα επίπεδα. Προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε σε ότι αφορά φιλικά πρόσωπα και πρόσωπα με τα οποία συνεργαζόμαστε σε ομαδικό επίπεδο καθώς φαίνεται να βάζουν εμπόδια σε προσωπικές επιδιώξεις. Είναι προτιμότερο να πάρουμε αποστάσεις αλλάζοντας ριζικά τον τρόπο που σκεφτόμαστε σε σχέση με τον φιλικό περίγυρο.

Στις 20 Ιουνίου ο Δίας αρχίζει την ανάδρομη πορεία του η τρίτη μοίρα των Ιχθύων και μας βάζεις σε μία εσωτερική διεργασία σε σχέση με το παρελθόν και καταστάσεις που ακόμα επιβαρύνουν την ψυχή μας.

Κριός

Κριέ μου αυτή η εβδομάδα μπορεί να μην έχει έντονη κινητικότητα σε αστρολογικό επίπεδο όμως στις αρχές της θα πραγματοποιηθεί μία όψη η οποία θα παίξει καθοριστικό ρόλο σε θέματα του παρόντος αλλά και σε μελλοντικές υποθέσεις. Το τετράγωνο του Κρόνου που βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο σου λέει να είσαι πολύ προσεκτικός όσον αφορά οικονομικές συμφωνίες και διευθετήσεις οικονομικών θεμάτων. Ίσως μία οικονομική συμφωνία να απαιτεί μία «θυσία» εκ μέρους σου ίσως πάλι να νιώθεις πως κάτι χρειάζεται να αλλάξεις προκειμένου να είσαι πιο άνετος σε οικονομικό επίπεδο. Απόφυγε κινήσεις τις οποίες δεν έχεις μελετήσει καλά και έχε το βλέμμα σου στα αποτελέσματα των κινήσεων.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως δεν θα υπάρξουν σκαμπανεβάσματα ή κάποια άλλα ζητήματα στην προσωπική σου ζωή είτε είσαι ελεύθερος είτε βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση. Σε περίπτωση που είσαι ελεύθερος η παρέα με φίλους σου μπορεί να σε οδηγήσει σε νέες γνωριμίες που θα κάνεις μέσω αυτών. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση αφιέρωσε το Σαββατοκύριακο στο σύντροφό σου είτε για να κάνετε μία εξόρμηση σε κοντινό προορισμό είτε για να μείνετε σπίτι, καθώς αυτό θα έχει ευεργετικά αποτελέσματα και για τη διάθεσή σας αλλά και για τη σχέση σας.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να δώσεις προσοχή σε συζητήσεις που θα έχεις με πρόσωπα του στενού επαγγελματικού σου περιβάλλοντος καθώς είναι πάρα πολύ πιθανόν αυτές αντί να ξεκαθαρίσουν μία κατάσταση να την μπερδέψουν περισσότερο. Το τετράγωνο του Ήλιου που βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθύς θα πραγματοποιηθεί στις 14/6 και ενδεχομένως να δημιουργήσει κάποιες παρανοήσεις στη δουλειά.

Ταύρος

Ταύρε μου αυτή την εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί ξανά με ακρίβεια μία όψη μεταξύ του Ουρανού που βρίσκεται στο ζώδιό σου και του Κρόνου που βρίσκεται στον Υδροχόο (14/6). Αυτοί οι δύο πλανήτες είχανε ξανασυναντηθεί με ακρίβεια το Φεβρουάριο και είναι πολύ πιθανό να επαναφέρουν κάποια ζητήματα τα οποία σε είχαν απασχολήσει και τότε. Αυτά τα ζητήματα φαίνεται πως σχετίζονται περισσότερο με τις επαγγελματικές σου υποθέσεις, καθώς δεν αποκλείεται να έχεις κατά νου κάποιες αλλαγές. Η αλήθεια είναι πως θα έχεις όλο και μικρότερη ανοχή απέναντι σε οτιδήποτε νιώθεις πως σε πιέζει και σε καταπιέζει, όμως αυτό χρειάζεται προσοχή προκειμένου να μη σε ωθήσει σε αντιδραστική συμπεριφορά.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Κάποια ζητήματα που αφορούν το σπίτι μπορεί να μονοπωλήσουν τη συζήτηση ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου αυτή την εβδομάδα και ίσως να είναι αυτά που θα δημιουργήσουν και κάποιες διαφωνίες μεταξύ σας. Αν είσαι ελεύθερος η εσωστρέφεια που θα φέρει αυτή η εβδομάδα δεν θα είναι βοηθητική στο να προσεγγίσεις ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ή για την εξέλιξη μιας γνωριμίας, όμως αυτό θα είναι κάτι προσωρινό!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Οτιδήποτε αφορά τη δουλειά θα βρίσκεται στο προσκήνιο αυτή την εβδομάδα καθώς το τετράγωνο μεταξύ του Ουρανού και του Κρόνου μπορεί να ενισχύσει τους τριγμούς σε ζητήματα τα οποία έχουν παρουσιάσει «αποσταθεροποίηση» μέχρι τώρα. Δες περισσότερο το τι προσδοκάς από τις κινήσεις σου σε μελλοντικό χρόνο -καθώς αυτό θα σε βοηθήσει να πάρεις τις κατάλληλες αποφάσεις- και μην επικεντρωθείς μόνο στο παρόν.

Δίδυμοι

Δίδυμε μου αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να σε απασχολήσουν κάποιες πληροφορίες οι οποίες θα φτάσουν σε εσένα και δεν αποκλείεται να αποκαλύψουν ένα «άλλο πρόσωπο» ανθρώπων που βρίσκονται γύρω σου. Το τετράγωνο μεταξύ του Κρόνου που βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου και του Ουρανού που βρίσκεται στον Ταύρο μπορεί να φέρει τέτοιου είδους αποκαλύψεις και να έρθουν στο φως αρκετά ζητήματα. Κάποιες σχέσεις με πρόσωπα που βρίσκονται στο ευρύτερο σου περιβάλλον είναι πολύ πιθανόν να αρχίσουν να σε απασχολούν περισσότερο αυτό το διάστημα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η εξωστρέφεια σου θα βοηθήσει ιδιαίτερα τα θέματα που αφορούν την προσωπική σου ζωή και την επαφή με νέα και ενδιαφέροντα πρόσωπα. Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται αυτές τις ημέρες να σου τραβήξει το ενδιαφέρον κάποιος άνθρωπος μου φαίνεται πως θα γνωρίσεις μέσω φίλων και γνωστών. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση προσπάθησε να επενδύσεις χρόνο και προσοχή ώστε να διευθετήσεις ένα ζήτημα που μπορεί να έχει δημιουργήσει απόσταση ανάμεσα σε εσένα και στο σύντροφό σου και να μην κρύψεις προβλήματα «κάτω από το χαλάκι».

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αυτή την εβδομάδα θα χρειαστεί να δώσεις μεγάλη προσοχή σε αποφάσεις οι οποίες σχετίζονται με τη δουλειά -ιδιαίτερα με το μέλλον της δουλειάς- καθώς το τετράγωνο μεταξύ του Ήλιου που βρίσκεται στο ζώδιό σου και του Ποσειδώνα που βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων θα θολώσει την κρίση σου. Δεν αποκλείεται να μη δεις ρεαλιστικά κάποια θέματα τα οποία σχετίζονται με επαγγελματικές υποχρεώσεις ή να πάρεις μία απόφαση η οποία θα ενέχει κινδύνους όσον αφορά την επαγγελματική σταθερότητα.

Καρκίνος

Καρκίνε μου αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να δώσεις περισσότερη προσοχή και χρόνο σε κάποια θέματα τα οποία σου έχουν δημιουργήσει ανησυχία. Το τετράγωνο μεταξύ του Κρόνου που βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου και του Ουρανού που βρίσκεται στον Ταύρο δείχνει πως κάποιες σχέσεις -περισσότερο από το φιλικό σου περιβάλλον- θα μπουν κάτω από το μικροσκόπιο και δεν αποκλείεται να υπάρξουν αλλαγές σε αυτές. Λόγω του ότι αυτές τις ημέρες θα υπάρχει η τάση να επικεντρωθείς στα αρνητικά στοιχεία και να προσπεράσεις τα θετικά, προσπάθησε να το αποφύγεις για να μην αδικήσεις κάποια πρόσωπα που βρίσκονται στον περίγυρό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θέματα άλλων θα απασχολήσουν αρκετά εσένα και το σύντροφό σου όμως αυτά μπορεί να αποτελέσουν μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για να διαφωνήσετε έντονα. Προσπάθησε να αποφύγεις το παραπάνω σενάριο καθώς θα βγεις κερδισμένος αν επικεντρωθείς αποκλειστικά σε οτιδήποτε υπάρχει μεταξύ εσένα και του συντρόφου σου. Αν είσαι ελεύθερος είναι πάρα πολύ πιθανόν να κάνουν την εμφάνισή τους κάποιες ανησυχίες σχετικά με την εξέλιξη μιας γνωριμίας που σε ενδιαφέρει, άφησε τα πράγματα να εξελιχθούν και απόφυγε τα βιαστικά συμπεράσματα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Οι δουλειές, οι υποχρεώσεις και οτιδήποτε άλλο αφορά τον επαγγελματικό τομέα μπορεί να γίνουν αρκετά πιεστικές αυτή την εβδομάδα κάτι που θα επηρεάσει και τη διάθεσή σου αλλά και τον τρόπο που θα αντιδράσεις απέναντι σε επαγγελματικές προκλήσεις. Το τετράγωνο μεταξύ του Ήλιου που βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων και του Ποσειδώνα που βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων σε προτρέπει να κρατήσεις απόσταση από καταστάσεις οι οποίες αυτή τη στιγμή φαίνονται μπερδεμένες, ώστε να μην πάρεις κάποια λάθος αποφάσεις σε αυτές.

Λέων

Λέων μου το κύριο αστρολογικό γεγονός αυτής της εβδομάδας θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 14/6 και είναι το τετράγωνο μεταξύ του Κρόνου που βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου και του Ουρανού που βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου. Αυτή η όψη θα πραγματοποιηθεί για δεύτερη φορά μέσα σε αυτό το χρόνο με ακρίβεια και δείχνει πως οι προτεραιότητές σου φαίνεται πως αλλάζουν. Αν είχες προτεραιότητα την προσωπική σου ζωή τώρα η δουλειά θα πάρει τα πρωτεία όμως είναι πάρα πολύ πιθανόν να συμβεί και ακριβώς το αντίθετο, ιδιαίτερα αν έχεις περάσει μία μακρά περίοδο κούρασης και πίεσης στη δουλειά. Οι ισορροπίες είναι απαραίτητες προκειμένου να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις σε όλα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις φαίνεται πως θα σε απασχολήσουν αρκετά αυτή την εβδομάδα και μέσα σε αυτές συγκαταλέγεται και μία προσωπική σου σχέση. Αυτή η σχέση φαίνεται πως θα περάσει «εξετάσεις» καθώς είσαι αποφασισμένος για αλλαγές σε περίπτωση που νιώσεις πως δεν σε καλύπτει. Αν είσαι ελεύθερος θα αρχίσεις να σκέφτεσαι σοβαρά το μέλλον μιας γνωριμίας που σου έχει τραβήξει το ενδιαφέρον, όμως αυτή η εβδομάδα μπορεί να μη σε βοηθήσει να βγάλεις συμπεράσματα σχετικά με την εξέλιξη της.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις θα δώσουν δυναμικό παρών μέσα σε αυτή την εβδομάδα με αποτέλεσμα να χρειαστεί να αυξήσεις λίγο το ρυθμό προκειμένου να μπορέσεις να τα προλάβεις όλα. Το τετράγωνο του Ήλιου που βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στο ζώδιο των ιχθύων, σου λέει να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή στη διευθέτηση οικονομικών ζητημάτων καθώς και σε κάποιες συμφωνίες οι οποίες μπορεί να μην είναι και τόσο ξεκάθαρες.

Παρθένος

Παρθένε μου αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να δώσεις προτεραιότητα σε θέματα τα οποία αφορούν δουλειές και υποχρεώσεις της καθημερινότητας σου, καθώς είναι αυτές που αν δεν διευθετηθούν θα σου δημιουργήσουν έντονη ανησυχία. Το τετράγωνο του Κρόνου που βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο δείχνει πως θα χρειαστεί να πειθαρχήσεις σε ένα πρόγραμμα το οποίο μπορεί να μην σου αρέσει και τόσο. Να θυμάσαι πως αν προγραμματίσεις τις δουλειές σου τότε θα έχεις ελεύθερο χρόνο για τον εαυτό σου και αυτό θα είναι πολύ σημαντικό.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Το τετράγωνο του Ήλιου που βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων θα επηρεάσει αρκετά την κρίση σου και είναι πιθανό να σε οδηγήσει να ωραιοποιήσεις κάποιες καταστάσεις που αφορούν προσωπικά σου ζητήματα. Αν είσαι ελεύθερος θα πρέπει να δώσεις προσοχή σε νέες γνωριμίες και να μη βιαστείς να βγάλεις τα συμπεράσματά σου. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση κάποιες συζητήσεις με το σύντροφό σου αυτές τις ημέρες μπορεί να σου δημιουργήσουν δεύτερες και τρίτες σκέψεις και να χρειαστούν «επεξηγήσεις».

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αυτές τις ημέρες είναι πιθανό να κάνεις κάποιες σκέψεις σχετικά με τη δουλειά και δεν αποκλείεται να πάρεις αποφάσεις οι οποίες θα αλλάξουν εντελώς το επαγγελματικό τοπίο. Το τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού μπορεί να δημιουργεί πίεση στην καθημερινότητά σου όμως μην αφήσεις αυτή την πίεση να γίνει αιτία για αλλαγές, που ενδεχομένως να μην έχεις σκεφτεί τα μακροπρόθεσμα αποτελέσματα αυτών.

Ζυγός

Ζυγέ μου αυτή την εβδομάδα η επαφή με φίλους σου και με πρόσωπα που μαζί τους περνάς καλά θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στη διάθεσή σου για αυτό μην την αμελήσεις. Το τετράγωνο του Κρόνου που βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο μπορεί να φέρει κάποιες σκέψεις -με αφορμή παρελθοντικά ζητήματα- οι οποίες δεν θα είναι και τόσο ευχάριστες. Προτίμησε να επικεντρωθείς σε ένα θέμα που αφορά το παρόν και μη γυρίζεις σε ζητήματα του παρελθόντος καθώς κάτι τέτοιο θα σε επηρεάσει. Τις πρώτες ημέρες αυτής της εβδομάδας θα πρέπει να δώσεις προσοχή και στις υποχρεώσεις σου, καθώς ενδέχεται να «ξεχάσεις» μερικές.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Μία συζήτηση με το σύντροφό σου μπορεί να αποτελέσει την αιτία για να βγάλεις συμπεράσματα τα οποία θα είναι προϊόν παρανόησης, για αυτό θα πρέπει να έχεις κατά νου πως οι κουβέντες αυτές τις ημέρες θα χρειαστεί να είναι ξεκάθαρες. Το τετράγωνο του Ήλιου που βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων θα επηρεάσει αρκετά στην κρίση σου και μπορεί να σε οδηγήσει σε κάποια συμπεράσματα τα οποία δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Αν είσαι ελεύθερος και κάνεις αυτές τις ημέρες μία γνωριμία μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα, καθώς χρειάζεται χρόνος.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Η εργασιακή καθημερινότητα καθώς και κάποια project που ενδεχομένως να έχεις αναλάβει χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή αυτές τις ημέρες μιας και το τετράγωνο Ηλίου/Ποσειδώνα μπορεί να σε οδηγήσει στο να ξεφύγεις από τα χρονικά περιθώρια που έχεις. Σε περίπτωση που υπάρξουν συζητήσεις για εργασιακά ζητήματα δώσε προσοχή στις λεπτομέρειές τους, ιδιαίτερα αν σε αυτές τις συζητήσεις εμπλέκονται πολλά πρόσωπα.

Σκορπιός

Σκορπιέ μου η εβδομάδα θα ξεκινήσει με το τετράγωνο μεταξύ του Κρόνου που βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου και του Ουρανού που βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου, το οποίο θα στρέψει την προσοχή σου σε προσωπικές αλλά και επαγγελματικές σχέσεις. Κάποιες από αυτές φαίνεται πως περνούν ή θα περάσουν το επόμενο διάστημα «crash test» ώστε να δεις κατά πόσο έχουν γερές βάσεις για να παραμείνουν στη ζωή σου. Καλό θα ήταν να αποφύγεις παρορμητικές αποφάσεις οι οποίες θα μπορούσαν να επηρεάσουν σχέσεις που έχουν δώσει θετικά δείγματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Αυτή την εβδομάδα είναι πολύ πιθανόν να νιώσεις την ανάγκη πως κάποια θέματα ανάμεσα σε εσένα και στο σύντροφό σου χρειάζονται ένα ξεκαθάρισμα εδώ και τώρα. Είναι επίσης πιθανόν να είσαι ανυπόμονος σε κάποια ζητήματα, όμως φαίνεται πως το ταίρι σου δεν θα βρίσκεται στην ίδια διάθεση κάτι που μπορεί να διαταράξει τις ισορροπίες. Αν είσαι ελεύθερος το τετράγωνο του Ήλιου που βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων μπορεί να σε οδηγήσει και να δεις την «ωραιοποιημένη εκδοχή» μιας γνωριμίας που σε ενδιαφέρει παραβλέποντας οτιδήποτε σου φαίνεται «αρνητικό».

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Οι συζητήσεις που θα προκύψουν αυτή την εβδομάδα για θέματα της δουλειάς χρειάζονται προσοχή καθώς είναι πάρα πολύ πιθανό να μην είναι τόσο εύκολο να υπάρξει μία συμφωνία ανάμεσα σε εσένα και στους άλλους. Το τετράγωνο Κρόνου/Ουρανού θα ενισχύσει την πίεση η οποία με τη σειρά της μπορεί να σε οδηγήσει σε αποφάσεις οι οποίες μακροπρόθεσμα δεν θα είναι υπέρ σου.

Τοξότης

Τοξότη μου αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να νιώσεις την ανάγκη να αλλάξεις κάποια πράγματα στην καθημερινότητά σου τα οποία σε κουράζουν και σου δημιουργούν βαριά διάθεση. Το τετράγωνο μεταξύ του Κρόνου που βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου και του Ουρανού που βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου δείχνει πως για κάποια από αυτά ίσως να χρειαστεί να κάνεις υπομονή, καθώς είναι πολύ πιθανό να μην υπάρχουν τώρα οι κατάλληλες συγκυρίες για τις αλλαγές που έχεις ονειρευτεί. Στις αρχές της εβδομάδας δώσε προσοχή στις συζητήσεις που θα έχεις με συνεργάτες σου καθώς το τετράγωνο μεταξύ του Ήλιου που βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων και του Ποσειδώνα που βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων μπορεί να ενισχύσει παρερμηνείες.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Οτιδήποτε σχετίζεται με την προσωπική σου ζωή χρειάζεται προσοχή αυτή την εβδομάδα -είτε είσαι ελεύθερος είτε βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση- καθώς το τετράγωνο Κρόνου/Ουρανού αλλά και το τετράγωνο Ήλιου/Ποσειδώνα δημιουργούν ένταση και πίεση. Ιδιαίτερα σε περίπτωση που έχεις κάνει μία γνωριμία η οποία σε ενδιαφέρει θα πρέπει να έχεις κατά νου πως αυτή την εβδομάδα ίσως να μην είναι τόσο εύκολο να βγάλεις συμπεράσματα για αυτή, καθώς το τετράγωνο Ήλιου/Ποσειδώνα θα ρίξει «χρυσόσκονη» παντού!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Κάποιες επαγγελματικές σχέσεις και συνεργασίες ίσως να σου φαίνονται μπερδεμένες αυτή την εβδομάδα ή είναι πιθανό να παρατηρήσεις μία αλλαγή στους ανθρώπους με τους οποίους συναναστρέφεσαι σε επαγγελματικό επίπεδο. Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα δεν θα σε βοηθήσει να βγάλεις συμπεράσματα για αυτό καλό θα ήταν να έχεις λίγο υπομονή, καθώς από την επόμενη εβδομάδα η κατάσταση φαίνεται πως θα αρχίσει να ξεκαθαρίζει.

Αιγόκερως

Αιγόκερε μου η εβδομάδα είναι πιθανόν να ξεκινήσει υποτονικά για εσένα όμως μέσα στο μυαλό σου θα υπάρχει ένας καταιγισμός σκέψεων που δεν θα σε αφήνει να ηρεμήσεις. Το τετράγωνο μεταξύ του Κρόνου που βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου και του Ουρανού που βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου δείχνει πως θέλεις να κάνεις πράγματα για τον εαυτό σου, να νιώσεις πιο ελεύθερος και δημιουργικός όμως υπάρχουν κάποιες υποχρεώσεις που σε κρατούν δέσμιο. Μέσα σε αυτές τις ημέρες μπορεί να μην υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για να αφιερώσεις χρόνο σε πράγματα που θέλεις, όμως θα υπάρξουν ευκαιρίες για να διευθετήσεις κάποιες παρεξηγήσεις με αγαπημένα σου πρόσωπα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η ειλικρίνεια και οι «σταράτες κουβέντες» θα παίξουν πολύ σημαντικό ρόλο μεταξύ εσένα και του συντρόφου σου και είναι αυτές οι οποίες θα σας γλιτώσουν από συμπεράσματα τα οποία δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Το τετράγωνο του Ήλιου που βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων ενισχύει παρανοήσεις και παρεξηγήσεις κάτι που μπορεί να αποφευχθεί με την ειλικρίνεια. Αν είσαι ελεύθερος είναι πολύ πιθανόν να υπάρξουν «δείγματα» από ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, όμως αυτά δεν θα σε βοηθήσουν να καταλάβεις ακόμα τις σκέψεις του.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα επικεντρωθείς σε αυτά που θέλεις να κάνεις και όχι σε αυτά που πρέπει να κάνεις και αυτό είναι πολύ πιθανόν να αφήσει πίσω κάποιες επαγγελματικές σου υποχρεώσεις. Το τετράγωνο Κρόνου/Ουρανού που θα πραγματοποιηθεί στις αρχές της εβδομάδας θα ενισχύσει την πίεση που νιώθεις, η οποία μπορεί να σε οδηγήσει σε σπασμωδικές αποφάσεις. Οι ήμερες δεν είναι κατάλληλες για ρηξικέλευθες αποφάσεις.

Υδροχόος

Υδροχόε μου τα αστρολογικά δρώμενα που θα συμβούν κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στις αποφάσεις σου καθώς στις 14/6 θα πραγματοποιηθεί -για δεύτερη φορά μέσα σε αυτή τη χρονιά- το τετράγωνο μεταξύ του Κρόνου που βρίσκεται στο ζώδιό σου και του Ουρανού που βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου. Αυτή η όψη δείχνει πως θα κληθείς να διευθετήσεις κάποια ζητήματα τα οποία αφορούν οικογενειακές υποθέσεις ή κάποια θέματα τα οποία σχετίζονται με ακίνητα καθώς και λοιπές υποχρεώσεις. Τα παραπάνω ενδεχομένως να σου δημιουργήσουν πίεση η οποία δεν θα συμβάλει στην καλή σου διάθεση. Να θυμάσαι πως τα «όρια» θα έχουν εξέχοντα ρόλο στην εξέλιξη κάποιων σχέσεων.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Αυτές τις ημέρες ενδεχομένως να ενταθούν κάποιες διαφωνίες που έχεις με το σύντροφό σου οι οποίες όμως θα λειτουργήσουν σαν «βαλβίδα αποσυμπίεσης» για τη σχέση σας αρκεί να μη ρίξεις λάδι στη φωτιά. Αν είσαι ελεύθερος το τετράγωνο του Ήλιου που βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων δεν θα σε αφήσει να δεις με ρεαλισμό ένα πρόσωπο που σου έχει τραβήξει το ενδιαφέρον, κάτι το οποίο μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθος συμπεράσματα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Κάποιες από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις φαίνεται πως θα δημιουργήσουν ή θα εντείνουν την πίεση που νιώθεις και αυτή με τη σειρά της θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για διαφωνίες και εντάσεις στη δουλειά. Να θυμάσαι πως θα βγεις μακροπρόθεσμα κερδισμένος αν κρατήσεις αποστάσεις από ανθρώπους και καταστάσεις που μπορούν να σου δημιουργήσουν αρνητικά συναισθήματα, καθώς με αυτό τον τρόπο θα διαφυλάξεις την ηρεμία σου.

Ιχθείς

Ιχθύ μου αυτή την εβδομάδα θα χρειαστεί να δώσεις προτεραιότητα στις υποχρεώσεις που έχεις στην καθημερινότητά σου και αυτό θα αποτελέσει την «πρόκληση» των ημερών. Αν μπορέσεις να τις βάλεις «σε μία σειρά» θα είναι πιο εύκολο να κρατήσεις μία καλή διάθεση και να μην επηρεαστείς από κάποιες αλλαγές που μπορεί να επηρεάσουν ως ένα βαθμό το πρόγραμμά σου. Το τετράγωνο του Κρόνου που βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο μπορεί να σε γυρίσει σε ζητήματα τα οποία ανήκουν στο παρελθόν. Καλό θα είναι να αποφύγεις το παραπάνω σενάριο και να μην επικεντρωθείς σε θέματα τα οποία έχουν περάσει, αλλά σε καταστάσεις και ανθρώπους που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στη ζωή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η καθημερινότητα θα είναι αρκετά απαιτητική αυτή την εβδομάδα και θα πρέπει να της δώσεις προσοχή καθώς μπορεί να αποτελέσει την αιτία για να δημιουργηθεί απόσταση -κυριολεκτικά και μεταφορικά- ανάμεσα σε εσένα και στο ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος το τετράγωνο του Ήλιου που βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στο ζώδιό σου δεν θα σε βοηθήσει να είσαι ξεκάθαρος σε μία αισθηματική σου υπόθεση, κάτι το οποίο μπορεί να δημιουργήσει παρανοήσεις και ίσως να οδηγήσει κάποιον που σε ενδιαφέρει σε λάθος συμπεράσματα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Τα δύο τετράγωνα που θα πραγματοποιηθούν αυτή την εβδομάδα -το τετράγωνο Κρόνου/Ουρανού αλλά και το τετράγωνο Ήλιου/Ποσειδώνα δείχνουν πως οι ώρες που θα περνάς στη δουλειά θα είναι περίεργες καθώς είναι πολύ πιθανόν να νιώσεις πως πιέζεσαι. Κάποιες συζητήσεις μπορεί να δημιουργήσουν δεύτερες σκέψεις και τελικά να σε ωθήσουν να βγάλεις λάθος συμπεράσματα. Κράτησε μικρό καλάθι και κάνε συνετές κινήσεις σε οποιοδήποτε επαγγελματικό ζήτημα, για να βγεις κερδισμένος.

Πηγή: myastro.gr

Προηγούμενο άρθροΖώδια αύριο 15/06/2021
Επόμενο άρθροΚατερίνα Στανίση – «Έλληνες Είμαστε»:  Μία από τις μεγάλες επιτυχίες της έρχεται στο σήμερα!