Εβδομαδιαίες προβλέψεις 14/12/20 – 20/12/20

Η εβδομάδα αυτή καθίσταται μία από τις σπουδαιότερες μέσα στο 2020, καθώς τα αστρολογικά γεγονότα που θα συμβούν θα αλλάξουν ριζικά τα δεδομένα στη ζωή μας. Την Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου πραγματοποιείται η Ολική Ηλιακή Έκλειψη στον Τοξότη που σηματοδοτεί μία καινούργια αρχή, ιδιαίτερα για τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύες) του τρίτου δεκαημέρου. Σημαντικές μπορεί να είναι οι εξελίξεις το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα σε ότι αφορά εκπαιδευτικά ζητήματα, καθώς είναι ανάγκη να στραφούμε μέσα μας για να βρούμε την αλήθεια και να αναπτύξουμε νέες θεωρίες μέσω της γνώσης και των φιλοσοφικών αναζητήσεων που μας ενδιαφέρουν.

Προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε αυτή την εβδομάδα με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντός μας, καθώς είναι απαραίτητο να μην δείξουμε εμπιστοσύνη και να είμαστε επιφυλακτικοί σε απόψεις και σκέψεις που εκφράζονται.

Στα αισθηματικά, μας δίνεται η ευκαιρία να καταλαγιάσουμε τους φόβους μας και να θέσουμε γερά θεμέλια στη σχέση, με βάση πάντα την αισιοδοξία και το ρεαλισμό. Την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου η Αφροδίτη εισέρχεται στον Τοξότη και μας βοηθά να αφήσουμε πίσω ανασφάλειες και φόβους που μπορεί να επηρέασαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα την προσωπική μας ζωή. Η θετική διάθεση πρωταγωνιστεί στην σχέση μας και σε πιθανές νέες γνωριμίες που μπορεί να υπάρξουν. Η κοινή πνευματική προσέγγιση των πραγμάτων θα παίξει σημαντικό ρόλο, καθώς θα μας φέρει πιο κοντά με το πρόσωπο που πρωταγωνιστεί στο πλευρό μας. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες γνωριμίες μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον μας ή μέσα από κύκλους, όπου η γνώση και οι φιλοσοφικές αναζητήσεις πρωταγωνιστούν.

Την Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου ο Κρόνος αφήνει πίσω του τον Αιγόκερω και περνάει στον Υδροχόο. Θα παραμείνει στο συγκεκριμένο ζώδιο μέχρι τον Μάρτιο του 2023. Ο Κρόνος στον Υδροχόο θα δημιουργήσει σημαντικά ζητήματα σε ότι αφορά τις κοινωνικές δομές, καθώς τον «ενδιαφέρει» πρωτίστως να υπάρχει κοινωνική δικαιοσύνη και αξιοκρατία. Δεν αποκλείεται να υπάρχουν ξεκαθαρίσματα στο φιλικό μας περιβάλλον που θα δείξουν ποια πρόσωπα μπορούν να παραμείνουν στη ζωή μας και ποια είναι αυτά που δεν αντιλαμβάνονται την προσωπική μας φιλοσοφία. Θα επηρεαστούν κυρίως τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος) και όσοι έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή πλανήτες στα συγκεκριμένα ζώδια.

Το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου και ο Δίας με τη σειρά που περνάει στον Υδροχόο, ανεβάζοντας την αισιοδοξία στην κοινωνία. Οι ανακαλύψεις της επιστημονικής κοινότητας θα είναι σημαντικές τον επόμενο χρόνο, καθώς θα παραμείνει στο συγκεκριμένο ζώδιο μέχρι τις 29 Δεκεμβρίου 2021, κάνοντας ένα διάλειμμα δυόμιση μηνών από τα μέσα Μαΐου μέχρι και τα τέλη Ιουλίου. Πολλές θα είναι οι νέες γνωριμίες μέσα από ομάδες και συλλογικές προσπάθειες στις οποίες συμμετέχουμε. Θα έρθουμε πιο κοντά από ποτέ σε στόχους και φιλοδοξίες που έχουμε θέσει, καθώς θα λειτουργήσουμε με γνώμονα την επίτευξη και το όραμα και όχι την προσωπική προβολή. Θα ευνοηθούν κυρίως τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος).

Την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου η σύνοδος του Ήλιου με τον Ερμή στον Τοξότη δημιουργεί νέες ευκαιρίες σε ζητήματα γνώσεων και εκπαίδευσης, σε θέματα εμπορίου και διαφήμισης. Η πρακτική σκέψη και η καθαρή προσέγγιση στα πράγματα θα μας βοηθήσουν ώστε να οργανώσουμε τα επόμενα βήματά μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε σε πιθανό υποκειμενισμό ή νευρικότητα που μπορεί να κάνουν την εμφάνισή τους και να δημιουργήσουν προβλήματα, κυρίως με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντος.

Κριός

Κριέ μου αυτή η εβδομάδα έχει ιδιαίτερο αστρολογικό ενδιαφέρον καθώς κατά τη διάρκεια της θα πραγματοποιηθεί η έκλειψη Ηλίου στο ζώδιο του Τοξότη στις 14/12 η οποία μπορεί να αλλάξει τον τρόπο που προσεγγίζεις ορισμένα ζητήματα, ενδεχομένως να έπαιξαν το ρόλο τους σε αυτό και κάποιες εξελίξεις οι οποίες υπήρξαν τελευταία. Στις 17/12 η είσοδος του Κρόνου στο ζώδιο του Υδροχόου σηματοδοτεί μία νέα μακρά χρονική περίοδο κατά την οποία αξίζει να δραστηριοποιηθείς σε συλλογικό επίπεδο και αν κρίνεις απαραίτητο να κάνεις κάποια ξεκαθαρίσματα σε φιλικές σου σχέσεις. Στις 19/12 η είσοδος του Δία στο ζώδιο του Υδροχόου ευνοεί οτιδήποτε σχετίζεται με την υλοποίηση στόχων και φιλοδοξιών!

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανό να νιώσεις την ανάγκη να ξεκαθαρίσεις κάποια ζητήματα ανάμεσα σε εσένα και στο σύντροφό σου, όμως πρόσεξε τον τρόπο που θα επιλέξεις για να τα προσεγγίσεις γιατί ενδεχομένως να είσαι αρκετά παρορμητικός. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Τοξότη στις 15/12 εγκαινιάζει μία νέα περίοδο η οποία θα έχει ευκαιρίες για να φλερτάρεις και να έρθεις κοντά με νέα πρόσωπα. Μεγάλο ρόλο θα παίξουν οι κοινές ιδέες και οι απόψεις που θα έχεις με ορισμένα πρόσωπα, καθώς αυτές θα αποτελέσουν τη βάση για να υπάρξει κάποιος που θα σου τραβήξει το ενδιαφέρον.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αυτή είναι μία εβδομάδα κατά την οποία δεν θα έχεις τόσο άγχος για δουλειές και επαγγελματικές υποθέσεις καθώς η μετάβαση του Κρόνου στο ζώδιο του Υδροχόου δείχνει πως ο επαγγελματικός τομέας δεν θα είναι πλέον στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σου. Ενδεχομένως να υπάρξουν κάποια ξεκαθαρίσματα -ιδιαίτερα αν δουλεύεις μέσα σε μία ομάδα ανθρώπων- όμως να θυμάσαι πως αυτά θα έχουν ως μόνο στόχο να εξελίξουν την επαγγελματική σου πορεία αλλά και τη σχέση σου με συγκεκριμένα πρόσωπα.

Ταύρος

Ταύρε μου η έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί στις 14/12 στο ζώδιο του Τοξότη μπορεί να εγείρει κάποιες ανασφάλειες όσον αφορά ζητήματα τα οποία έρχονται από το παρελθόν. Προσπάθησε να διευθετήσεις ιδιαίτερα ζητήματα του οικονομικού και του αισθηματικού τομέα και μην αφήνεις ανοιχτούς διαύλους επικοινωνίας εκεί που δεν χρειάζεται. Μην αφήσεις τις ανησυχίες σου να κερδίσουν έδαφος στη σκέψη σου και να επηρεάσουν τη διάθεσή σου. Η είσοδος του Κρόνου στο ζώδιο του Υδροχόου στις 17/12 φέρνει σε προτεραιότητα την καριέρα σου και την επαγγελματική αναγνώριση για τα επόμενα χρόνια. Η είσοδος του Δία στο ίδιο ζώδιο στις 19/12 δείχνει πως τώρα ξεκινά ένα διάστημα που θα προκύψουν ευκαιρίες σε επαγγελματικό επίπεδο οι οποίες μπορεί να συνοδεύονται με νέες ευθύνες, όμως θα σε βοηθήσουν να εξελιχθείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας θα πρέπει να δώσεις περισσότερη σημασία σε ζητήματα που έρχονται από το παρελθόν και σε αισθηματικές υποθέσεις τις οποίες έχεις αφήσει σε εκκρεμότητα. Προσπάθησε να μην παρασυρθείς από τη γνώμη που μπορεί να έχει ένα πρόσωπο του περιβάλλοντός σου για μία δική σου επιλογή και αποφάσισε με βάση τα δεδομένα που έχεις. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Τοξότη στις 15/12 εγκαινιάζει ένα νέο διάστημα κατά το οποίο θα κάνουν την εμφάνισή του συχνά-πυκνά αισθηματικές ιστορίες του παρελθόντος. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση τα έντονα συναισθήματα θα εντείνουν το πάθος ανάμεσα σε εσένα και στο σύντροφό σου, όμως πρόσεξε καθώς μπορεί να εντείνουν και την κτητική διάθεση εκατέρωθεν.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να παρασυρθείς από σενάρια τα οποία θα σε οδηγήσουν σε ανήσυχες σκέψεις και αυτές με τη σειρά τους θα επηρεάσουν και τη διάθεσή σου. Στο μεγαλύτερο ποσοστό τους φαίνεται πως σχετίζονται με τη δουλειά, όμως προσπάθησε να μην τα αφήσεις να κερδίσουν έδαφος. Κάποιες συζητήσεις οι οποίες θα γίνουν αυτή την εβδομάδα σε επαγγελματικό επίπεδο χρειάζονται προσοχή μέχρι να διαπιστώσεις αν όντως τα δεδομένα τους ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Δίδυμοι

Δίδυμε μου η εβδομάδα ξεκινά με την έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί στις 14/12 στο ζώδιο του Τοξότη και σε βοηθά να εδραιώσεις προσωπικές σχέσεις αλλά και συνεργασίες. Βέβαια θα πρέπει να είσαι προσεκτικός με τις επιλογές σου -ιδιαίτερα αυτές που αφορούν τον επαγγελματικό τομέα- καθώς η εμπλοκή του Ποσειδώνα με τα «φώτα» της έκλειψης δημιουργεί ασάφειες και μία θολή εικόνα, η οποία δεν θα σε βοηθήσει στις εκτιμήσεις σου. Η είσοδος του Κρόνου στο ζώδιο του Υδροχόου στις 17/12 υποδηλώνει πως τώρα ήρθε η στιγμή να κάνεις πράξη κάποιους στόχους και κάποια όνειρά σου. Ο Δίας περνά κι εκείνος στον Υδροχόο δύο ημέρες μετά (19/12) και φέρνει εύνοια σε σχέδια που αφορούν την εκπαίδευση (σεμινάρια, πιστοποιήσεις, εκμάθηση μιας νέας ξένης γλώσσας) και τη διεύρυνση των πνευματικών σου οριζόντων.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στην αρχή της εβδομάδας μπορεί να δημιουργήσει μία περίεργη συναισθηματική κατάσταση και είναι πιθανόν να αναμοχλεύσει κάποια ζητήματα τα οποία παραμένουν σε εκκρεμότητα. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση θα πρέπει να δεις ρεαλιστικά τα θέματα που υπάρχουν και να μην «χρυσώσεις το χάπι». Αν είσαι ελεύθερος η έκλειψη Ηλίου σε συνδυασμό με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο του Τοξότη στις 15/12 δείχνουν πως μπορεί να κάνεις μία γνωριμία ή να ξεκινήσεις μία σχέση με ένα πρόσωπο που γνωρίζεις ήδη, η οποία θα έρθει για να μείνει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Οι συζητήσεις θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη μιας επαγγελματικής σχέσης ή μιας συνεργασίας και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να έχεις κατά νου καθ’ όλη τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας. Η επικοινωνία που θα έχεις με ένα συνεργάτη σου θα δώσει το «ρυθμό» σε επαγγελματικά ζητήματα, για αυτό αξίζει να «θυμηθείς» τις διπλωματικές σου ικανότητες. Αν αισθάνεσαι περιορισμένος μέσα σε μία επαγγελματική σχέση είναι πολύ πιθανό να παρασυρθείς σε αποφάσεις που θα πάρεις «εν θερμώ», όμως καλύτερα να αποφύγεις αυτό το σενάριο, τουλάχιστον για αυτή την εβδομάδα.

Καρκίνος

Καρκίνε μου η εβδομάδα θα ξεκινήσει με την έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Τοξότη στις 14/12 και θα φέρει την καθημερινότητά σου σε πρώτο πλάνο. Έτσι λοιπόν φαίνεται πως θα δώσεις περισσότερη προσοχή σε αυτά που έχεις να κάνεις, τον τρόπο που μπορείς να τα διευθετήσεις αλλά και σε όλες αυτές τις μικρές αγγαρείες και λεπτομέρειες που συνθέτουν το ημερήσιο πλάνο σου. Θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός κατά την επικοινωνία σου με πρόσωπα που βρίσκονται στο περιβάλλον σου -ιδιαίτερα με αυτά που βρίσκονται μακριά- καθώς είναι πιθανόν να υπάρξουν κάποιες παρανοήσεις. Η είσοδος του Κρόνου στο ζώδιο του Υδροχόου στις 17/12 εγκαινιάζει ένα χρονικό διάστημα κατά το οποίο χρειάζεται να δώσεις προτεραιότητα στον εαυτό σου και έπειτα στον οικονομικό τομέα. Στις 19/12 περνά και ο Δίας στο ζώδιο του Υδροχόου και από τη νέα του θέση θα φέρνει ευκαιρίες για να διευθετήσεις παρελθοντικά ζητήματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας είναι πιθανό να έχεις κάποιες συζητήσεις με το σύντροφό σου οι οποίες θα σου δημιουργήσουν το αίσθημα πως προσπαθεί να σε περιορίσει, όμως η αλήθεια είναι πως αυτό το αίσθημα θα υπάρχει για αυτή την εβδομάδα ανεξάρτητα από τις συζητήσεις που θα έχεις με το ταίρι σου. Στις 15/12 η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Τοξότη μπορεί να δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να έρθεις κοντά με ένα πρόσωπο το οποίο γνωρίζεις και μάλιστα ενδεχομένως να βρισκόταν στην καθημερινότητά σου το προηγούμενο διάστημα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αυτή την εβδομάδα ενδεχομένως να νιώθεις αρκετά κουρασμένος και αυτό θα είναι περιοριστικό όσον αφορά τη διευθέτηση των επαγγελματικών και εργασιακών σου υποχρεώσεων. Από την άλλη μπορεί να θέλεις να διευθετήσεις κάποια ζητήματα, όμως να μην έχεις το χρόνο για να το κάνεις. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να βάλεις τις σωστές προτεραιότητες στα επαγγελματικά ζητήματα ώστε να μπορέσεις να τα διευθετήσεις χωρίς να αφήσεις σε εκκρεμότητα κάποια από αυτά, τα οποία θα είναι ιδιαίτερα σημαντικά.

Λέων

Λέων μου αυτή την εβδομάδα ενδεχομένως να έρθουν στο προσκήνιο κάποια όνειρα και σχέδια τα οποία είχες αφήσει πίσω όμως τώρα φαίνεται πως θα κάνουν ξανά δυναμική εμφάνιση στο μυαλό και τις σκέψεις σου. Η έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί στις 14/12 στο ζώδιο του Τοξότη σου λέει πως χρειάζεται να επικεντρωθείς σε αυτά που θέλεις να κάνεις και να τους δώσεις την ενέργειά σου προκειμένου να τα πραγματοποιήσεις. Στις 17/12 ο Κρόνος περνά στο ζώδιο που βρίσκεται απέναντι σου τον Υδροχόο και φέρνει κάθε είδους σχέση (προσωπική, επαγγελματική, κοινωνική) στο προσκήνιο. Το επόμενο διάστημα ενδεχομένως να υπάρξουν ξεκαθαρίσματα και ανακατατάξεις σε αυτές οι οποίες είναι απαραίτητες. Στις 19/12 τον ακολουθεί και ο Δίας στο ίδιο ζώδιο και από τη νέα του θέση θα δημιουργήσει θετική διάθεση και θα σε βοηθήσει να πάρεις τις σωστές αποφάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας δεν αποκλείεται να έχεις μία συζήτηση η οποία θα αποτελέσει τη βάση για να εξελιχθεί ένα νέο αισθηματικό ειδύλλιο διαφορετικό από τα συνηθισμένα. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Τοξότη στις 15/12 εγκαινιάζει ένα διάστημα εξωστρέφειας για εσένα το οποίο θα σε βοηθήσει να έρθεις κοντά με πρόσωπα που επιθυμείς. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μια σχέση κατά το δεύτερο μισό της εβδομάδας θα πρέπει να δώσεις προσοχή, καθώς φαίνεται πως μπορεί να κάνουν την εμφάνισή τους κάποια θέματα τα οποία σε ενοχλούν…

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Οι επαγγελματικές σου υποχρεώσεις μπαίνουν στο κάδρο αυτή την εβδομάδα και φαίνεται πως θα σε βάλουν σε διαδικασία να δεις λίγο διαφορετικά κάποια επαγγελματική σου σχέση ή μία συνεργασία σου. Από αυτή την εβδομάδα ξεκινά ένα διάστημα το οποίο ενδεχομένως να φέρει ανακατατάξεις και σε επαγγελματικά ζητήματα αλλά κυρίως σε επαγγελματικές σχέσεις. Δεν αποκλείεται να αναλάβεις περισσότερες ευθύνες στη δουλειά, όμως αυτές θα σε βοηθήσουν να εξελιχθείς σε επαγγελματικό επίπεδο και αργότερα να κερδίσεις την αναγνώριση που επιθυμείς.

Παρθένος

Παρθένε μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα επικεντρωθείς σε αποφάσεις που αφορούν την προσωπική σου ζωή καθώς και σε κάποιες οικογενειακές υποθέσεις οι οποίες έχουν έρθει στο προσκήνιο. Η έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί στις 14/12 στο ζώδιο του Τοξότη, δίνει προτεραιότητα σε θέματα που σχετίζονται είτε με το σπίτι είτε με την οικογένεια όμως θα πρέπει να μελετήσεις προσεκτικά τα δεδομένα που υπάρχουν σε αυτά πριν πάρεις αποφάσεις σου. Η είσοδος του Κρόνου στο ζώδιο του Υδροχόου στις 17/12 σε βάζει στη διαδικασία να οριοθετήσεις τις δουλειές και τις υποχρεώσεις σου, καθώς το πρόγραμμα που έχεις σε καθημερινή βάση φαίνεται πως θα αρχίσει να γίνεται πιεστικό. Η είσοδος του Δία στο ίδιο ζώδιο στις 19/12 ευνοεί την ενασχόλησή σου -σε καθημερινή βάση- με κάτι που θα σου φτιάχνει τη διάθεση και θα αντισταθμίζει την κούραση.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανό να μην έχεις αρκετό ελεύθερο χρόνο καθώς στο μυαλό σου θα βρίσκονται επαγγελματικά ζητήματα και κάποιες άλλες υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Τοξότη στις 15/12 θα σε βοηθήσει να περάσεις ουσιαστικό χρόνο με το σύντροφό σου και να μη δεις τον κοινό σας χρόνο σαν υποχρέωση. Αν είσαι ελεύθερος φαίνεται πως θα σε προσεγγίσει ένα πρόσωπο το οποίο θα βρει τρόπο να συζητήσει μαζί σου πράγματα τα οποία θα μείνουν στην καρδιά σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας κρατούν καλά και αυτή την εβδομάδα και δεν αποκλείεται να υπάρξουν και κάποια θέματα τα οποία θα κάνουν έκτακτη εμφάνιση! Για αυτό το λόγο θα πρέπει να φτιάξεις ένα πρόγραμμα το οποίο θα ακολουθήσεις κατά γράμμα και δεν θα παρεκκλίνεις, διαφορετικά είναι πολύ πιθανόν να μη σου φτάσει ο χρόνος προκειμένου να φέρεις εις πέρας αυτά που πρέπει. Τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός σε συζητήσεις που θα κάνεις καθώς μπορεί να ακουστούν εντελώς διαφορετικά πράγματα από αυτά που θα εννοηθούν!

Ζυγός

Ζυγέ μου η εβδομάδα θα ξεκινήσει ιδιαίτερα δυναμικά καθώς η έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί στον Τοξότη στις 14/12 θα σε βάλει στη διαδικασία να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα με πρόσωπα που βρίσκονται στο στενό σου περιβάλλον. Ίσως συνειδητοποιήσεις πως έχεις κάνει αρκετή υπομονή απέναντι σε καταστάσεις και αυτό μπορεί να σε οδηγήσει σε αποφάσεις. Καλό θα ήταν να αποφύγεις τον εκνευρισμό καθώς δεν θα είναι καλός σύμβουλος. Η είσοδος του Κρόνου στο ζώδιο του υδροχόου στις 17/12 θα ενισχύσει μία προσωπική σχέση ή θα βάλει γερές βάσεις για να δημιουργηθεί μία νέα, το μόνο που θέλει από εσένα είναι να δεις τις αισθηματικές σου υποθέσεις με υπευθυνότητα. Λίγες ημέρες μετά στις 19/12 περνά και ο Δίας στο ίδιο ζώδιο και σου δημιουργεί την ανάγκη να επικεντρωθείς σε πράγματα που σε κάνουν χαρούμενο, να διασκεδάσεις και να φλερτάρεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Οι αισθηματικές σου υποθέσεις και οτιδήποτε σχετίζεται με την προσωπική σου ζωή θα βρεθούν στο προσκήνιο από τα μέσα αυτής της εβδομάδας και θα παραμείνουν για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Τώρα είναι η ευκαιρία να διευθετήσεις αισθηματικές εκκρεμότητες και να κάνεις την επιλογή σου. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Τοξότη στις 15/12 θα δημιουργήσει επικοινωνιακή ατμόσφαιρα ανάμεσά σας, η οποία θα είναι πάρα πολύ βοηθητική για τη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που θα σου τραβήξει το ενδιαφέρον ή να έρθεις επικοινωνιακά κοντά του και φαίνεται πως οι κοινοί γνωστοί που έχετε θα παίξουν το ρόλο τους σε αυτό.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να έχει «κλέψει» το ενδιαφέρον σου η προσωπική σου ζωή και άλλα ζητήματα, για αυτό και θα είναι δύσκολο να επικεντρωθείς σε θέματα που αφορούν δουλειές και υποχρεώσεις. Παρόλα αυτά δεν θα πρέπει να υποτιμήσεις τα δεδομένα που υπάρχουν σε εργασιακές και επαγγελματικές υποθέσεις καθώς φαίνεται πως οι παγίδες κρύβονται σε λεπτομέρειες. Πρόσεξε ιδιαίτερα και συζητήσεις που θα έχεις με αφορμή μία επαγγελματική σου υπόθεση, ώστε να μην παρασυρθείς σε λάθος εκτίμηση προσώπων και καταστάσεων.

Σκορπιός

Σκορπιέ μου η εβδομάδα ξεκινά με την έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί στις 14/12 στο ζώδιο του Τοξότη και θα σε βάλει στη διαδικασία να δεις με μεγαλύτερη θέρμη οικονομικά ζητήματα. Οι διαπραγματεύσεις σχετικά με αυτά είναι ένα πιθανό σενάριο για αυτές τις ημέρες όμως θα πρέπει να κρατήσεις μικρό καλάθι και να μην υποσχεθείς πράγματα τα οποία δεν θα μπορέσεις να τηρήσεις. Η είσοδος του Κρόνου στο ζώδιο του Υδροχόου στις 17/12 θα σε βάλει στη διαδικασία να δεις θέματα ακίνητης περιουσίας και ζητήματα που αφορούν υποχρεώσεις του σπιτιού ή κάποιες οικογενειακές υποθέσεις. Για το επόμενο αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα τα παραπάνω θα αποτελούν προτεραιότητα, για αυτό και θα πρέπει να τους δώσεις την απαραίτητη σημασία. Στις 19/12 περνά κι ο Δίας στο ζώδιο του Υδροχόου και δείχνει πως κάποιες αλλαγές οι οποίες σχετίζονται με εργασίες και επισκευές σπιτιού θα ευνοηθούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Οι πρώτες ημέρες της εβδομάδας μπορεί να δημιουργήσουν κάποια ζητήματα ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου ιδιαίτερα αν έχετε κοινό ταμείο. Για αυτό το λόγο θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός με οικονομικές υποθέσεις σας ώστε να μην υπάρξουν διαφωνίες σε αυτές οι οποίες θα επηρεάσουν και στο κλίμα που θα υπάρξει ανάμεσά σας. Από τις 15/12 η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Τοξότη δείχνει πως θα επικεντρωθείς σε ένα πρόσωπο το οποίο μπορεί να καλύψει με την παρουσία και τη στάση του τις ανασφάλειές σου. Για αυτό το λόγο είναι πιθανόν να έρθεις κοντά με ένα πρόσωπο το οποίο γνωρίζεις ήδη και ξέρεις το χαρακτήρα του, καθώς δεν θα θελήσεις να ρισκάρεις!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αυτή την εβδομάδα μπορεί να σε απασχολήσουν κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις αλλά και το οικονομικό σκέλος επαγγελματικών υποθέσεων. Στις αρχές της εβδομάδας θα πρέπει να δώσεις προσοχή σε συζητήσεις που μπορεί να έχεις -ιδιαίτερα αν αφορούν οικονομικούς πόρους- καθώς είναι πιθανόν να συζητηθούν πράγματα τα οποία δεν θα είναι εύκολο να υλοποιηθούν. Κάποιες ευθύνες που μπορεί να σχετίζονται με επαγγελματικές υποθέσεις ενδεχομένως να κάνουν την εμφάνισή τους τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας και όσο νωρίτερα επικεντρωθείς σε αυτές τόσο πιο εύκολο θα είναι να τις διευθετήσεις.

Τοξότης

Τοξότη μου η εβδομάδα ξεκινά με την έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί στην 23η μοίρα του ζωδίου σου στις 14/12, η οποία θα φέρει τον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων στο προσκήνιο. Οι συνθήκες που θα δημιουργηθούν κατά τη διάρκεια της έκλειψης είναι πιθανόν να σου δείξουν πως βρίσκεσαι σε ένα κομβικό μονοπάτι όσον αφορά κάποιες προσωπικές σχέσεις και κάποιες συνεργασίες και θα κληθείς να αναγνωρίσεις τη θέση σου μέσα σε αυτές και να πάρεις κατάλληλες αποφάσεις. Η είσοδος του Κρόνου στο ζώδιο του Υδροχόου στις 17/12 θα σε βάλει στη διαδικασία να υλοποιήσεις κάποια ιδέες που υπάρχουν μέχρι τώρα στο μυαλό σου. Οι συμμαχίες θα είναι πολύ σημαντικές για την υλοποίηση των ιδεών σου και φαίνεται πως θα έρθεις πιο κοντά με συγκεκριμένους ανθρώπους, ενώ με κάποιους άλλους θα απομακρυνθείς. Ο Δίας περνά κι εκείνος το ίδιο ζώδιο στις 19/12 δημιουργώντας το κατάλληλο υπόβαθρο για επέκταση των επαγγελματικών σου δραστηριοτήτων.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στις αρχές της εβδομάδας είναι πιθανόν να φέρει στο προσκήνιο κάποια ζητήματα που σχετίζονται με την προσωπική σου ζωή ή με το ταίρι σου, αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση. Φαίνεται όμως πως εσύ δεν θα έχεις τη διάθεση να τα διευθετήσεις για αυτό είναι πολύ πιθανόν να τα αφήσεις τον αυτόματο πιλότο, κάτι το οποίο μακροπρόθεσμα δεν θα είναι υπέρ σου. Το να προσπαθείς να αποφύγεις κάποιες συζητήσεις για θέματα τα οποία υπάρχουν θα σε οδηγήσει στο να «συγκρουστείς» μαζί τους λίγο αργότερα. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιό σου στις 15/12 θα βελτιώσει αισθητά το κλίμα και θα βοηθήσει τις διαπραγματευτικές σου ικανότητες! Αν είσαι ελεύθερος φαίνεται πως θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για να προσεγγίσεις και κάποιον που σου έχει τραβήξει το ενδιαφέρον.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Οι συζητήσεις που θα έχεις με πρόσωπα του επαγγελματικού σου περιβάλλοντος μπορεί να σε οδηγήσουν σε λάθος συμπεράσματα όσον αφορά μία δουλειά, για αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός με αυτές. Οι επαγγελματικές σχέσεις και συνεργασίες μπαίνουν στο προσκήνιο από την αρχή της εβδομάδας και ίσως αναδειχθούν και κάποια ζητήματα που υπάρχουν. Δώσε την απαραίτητη βάση σε αυτά ώστε να μπορέσεις να τα διευθετήσεις άμεσα και να μην τα αφήσεις να διαιωνίζονται.

Αιγόκερως

Αιγόκερε μου η έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί στις 14/12 στο ζώδιο του Τοξότη θα δώσει το «ρυθμό» για αυτή την εβδομάδα, η οποία θα σε γυρίσει σε ζητήματα του παρελθόντος και δεν αποκλείεται να σου δημιουργήσει συναισθηματική αναμόχλευση. Οι σκέψεις και οι αναμνήσεις μπορούν να φέρουν όχι μόνο συναισθηματική αλλά και σωματική κόπωση, για αυτό θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός στις σκέψεις που διοχετεύεις την ενέργειά σου. Η είσοδος του Κρόνου στο ζώδιο του Υδροχόου στις 17/12 αφενός σου χαρίζει ανάσα μιας και ο Κρόνος φεύγει από το ζώδιό σου αφετέρου στρέφει το ενδιαφέρον σου στον οικονομικό τομέα. Οι κινήσεις που θα κάνεις εκεί χρειάζονται σύνεση και ίσως χρειαστεί να οριοθετήσεις εκ νέου τα έξοδά σου. Η σχεδόν ταυτόχρονη είσοδος του Δία στο ίδιο ζώδιο με τον Κρόνο (19/12) δείχνει πως μπορούν να υπάρξουν ευκαιρίες για αύξηση των πόρων σου, όμως αυτές θα έρθουν ύστερα από δουλειά.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Αυτές τις ημέρες ίσως να νιώθεις μετέωρος όσον αφορά κάποια ζητήματα προσωπικής φύσεως και δεν αποκλείεται να κάνεις κάποιες σκέψεις οι οποίες θα σε οδηγήσουν σε αδιέξοδο. Η έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί στις αρχές της εβδομάδας θα επηρεάσει τη διάθεσή σου αλλά και τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι τα πράγματα, για αυτό θα πρέπει να αποφύγεις τις εκτιμήσεις που αφορούν αισθηματικά ζητήματα τουλάχιστον κατά το πρώτο μισό της εβδομάδας. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Τοξότη στις 15/12 θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για να «ξυπνήσουν» συναισθήματα που είχες κρύψει μέσα σου όσον αφορά ένα συγκεκριμένο πρόσωπο.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα υπάρξουν κάποια επαγγελματικά ζητήματα τα οποία θα σου δημιουργήσουν πίεση ή θα σου στερήσουν χρόνο από άλλες δραστηριότητες που έχεις κατά νου ή από την ξεκούραση σου. Παρόλα αυτά δεν θα πρέπει να τα αφήσεις στον αυτόματο πιλότο καθώς θα χρειαστεί να ασχοληθείς μαζί τους προκειμένου να μην γίνουν πιεστικά. Η είσοδος του Κρόνου και του Δία στο ζώδιο του Υδροχόου, φέρνει στο προσκήνιο το οικονομικό σκέλος επαγγελματικών συμφωνιών και δεν αποκλείεται να υπάρξουν επαναδιαπραγματεύσεις σε αυτό.

Υδροχόος

Υδροχόε μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα τραβήξουν το ενδιαφέρον σου κάποια ζητήματα που μπορεί να αφορούν μία ομάδα ανθρώπων στην οποία είσαι μέλος ή κάποια φιλικά σου πρόσωπα. Η έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Τοξότη στις 14/12 θα φέρει στο προσκήνιο ομάδες, συλλόγους και φιλικές σχέσεις οι οποίες «θα περάσουν από κόσκινο»! Είναι πιθανό να διαπιστώσεις πως με κάποια πρόσωπα δεν είσαι πλέον τόσο κοντά όσο ήσουν κάποτε κάτι το οποίο θα σε οδηγήσει σε νέες αποφάσεις. Η είσοδος του Κρόνου στο ζώδιό σου στις 17/12 μπορεί να δημιουργεί πρόσφορο έδαφος για ευθύνες είτε σε προσωπικά είτε σε επαγγελματικά ζητήματα, όμως την ίδια στιγμή δημιουργεί ακόμα πιο ισχυρές βάσεις σε σχέσεις που αξίζουν. Δύο ημέρες μετά περνά και ο Δίας στο δικό σου ζώδιο και ευνοεί κάθε προσπάθεια που θα κάνεις είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο και θα στηρίζεται στο σωστό προγραμματισμό και στην πολλή δουλειά.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Αυτή την εβδομάδα ενδεχομένως να υπάρχουν κάποια ζητήματα τρίτων -όπως είναι φιλικά σου πρόσωπα- τα οποία μπορεί να φέρουν διαφωνίες με το σύντροφό σου καθώς θα έχετε διαφορετικό τρόπο αντιμετώπισης τους. Καλό θα είναι να αποφύγεις να φέρεις μέσα σε μία σχέση ζητήματα που δεν αφορούν εσένα και το ταίρι σου, μιας και αυτές οι ημέρες μπορούν να φέρουν εντάσεις. Από τις 15/12 που η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο του Τοξότη θα ευνοήσει πολύ εσένα που είσαι ελεύθερος καθώς θα σε φέρει κοντά με πρόσωπα τα οποία βρίσκονται στο ευρύτερο σου περιβάλλον ή είναι φίλοι, φίλων.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αυτή την εβδομάδα ξεκινά ένα νέο αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα κατά το οποίο τα επαγγελματικά ζητήματα, οι υποχρεώσεις και οι ευθύνες που απορρέουν από αυτά μπορεί να σε κάνουν να νιώσεις περιορισμένος. Έτσι λοιπόν φαίνεται πως θα χρειαστεί να βάλεις σε δεύτερη μοίρα κάποιες από τις επιθυμίες σου, προκειμένου να μπορέσεις να κρατήσεις την ισορροπία ανάμεσα σε αυτά που θέλεις να κάνεις και σε αυτά που πρέπει να κάνεις. Να θυμάσαι πως η αναγνώριση των προσπαθειών σου σε επαγγελματικό επίπεδο μπορεί να μην έρθει τώρα, όμως είναι σίγουρο πως θα έρθει.

Ιχθείς

Ιχθύ μου η εβδομάδα ξεκινά με την έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Τοξότη στις 14/12 που θα σε βάλει στη διαδικασία να επικεντρωθείς στην επαγγελματική σου εικόνα και σε ζητήματα που αφορούν τον επαγγελματικό τομέα σε γενικότερο πλαίσιο. Καλό θα ήταν να αποφύγεις να υλοποιήσεις χωρίς προσεκτικές κινήσεις κάποιες αποφάσεις σου ή κάποιες ιδέες που έχεις, καθώς η εμπλοκή του Ποσειδώνα με τα «φώτα» της έκλειψης μπορεί να φέρει και λάθος εκτιμήσεις. Στις 17/12 η είσοδος του Κρόνου στο ζώδιο του Υδροχόου σε καλεί να ασχοληθείς με ζητήματα του παρελθόντος και να τα διευθετήσεις προκειμένου να μην σου δημιουργούν «βάρος» και στο παρόν. Ενδεχομένως να φέρει στο προσκήνιο κάποιες ανησυχίες σου, όμως να θυμάσαι πως έχεις τη δύναμη να τις περιορίσεις. Ο Δίας ακολουθεί τον Κρόνο στον Υδροχόο στις 19/12 και από τη νέα του θέση ενισχύει την ελπίδα και την πεποίθηση πως όλα θα πάνε καλά!

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας θα πρέπει να δώσεις μεγάλη προσοχή στις συζητήσεις που θα έχεις με το σύντροφό σου καθώς άλλα μπορεί να πεις εσύ και άλλα να καταλάβει εκείνος, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μία λάθος εικόνα στα ζητήματα που σας αφορούν. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Τοξότη 15/12 σε οδηγεί να ασχοληθείς περισσότερο με την εικόνα μιας προσωπικής ή αισθηματικής σχέσης και να κάνεις και την ανάλογη επιλογή. Έτσι λοιπόν αν είσαι ελεύθερος είναι πιθανόν να σου τραβήξει περισσότερο το ενδιαφέρον ένα πρόσωπο το οποίο ξέρεις πως χαίρει της αποδοχής και εκτίμησης των γύρω σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Η δουλειά θα βρίσκεται στο προσκήνιο καθώς η έκλειψη Ηλίου θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Τοξότη και θα επαναφέρει επαγγελματικές υποθέσεις και ζητήματα τα οποία υπάρχουν σε εκκρεμότητα. Βέβαια θα πρέπει να έχεις κατά νου πως ίσως κάποια πράγματα να είναι διαφορετικά από ότι τα έχεις στο μυαλό σου, για αυτό καλό θα είναι να μην προχωρήσεις σε κάποια σημαντική κίνηση αν προηγουμένως δεν ελέγξεις προσεκτικά ακόμα και την παραμικρή λεπτομέρεια. Ένας δρόμος μπορεί να φτάνει στο τέλος του και ένας καινούργιος να ανοίγεται μπροστά σου, το μόνο σίγουρο είναι πως το επόμενο διάστημα ο επαγγελματικός τομέας θα σε απασχολήσει αρκετά.

Πηγή: myastro.gr

Προηγούμενο άρθροΑυτά τα Χριστούγεννα … χωρίς εσένα δεν γίνεται!
Επόμενο άρθροΕνημέρωση για τα σημερινά αποτελέσματα rapid test (Κεντρική Πλατεία Λάρισας)