Εβδομαδιαίες προβλέψεις 16/11/20 – 22/11/20

Η εβδομάδα αυτή αρχίζει στον απόηχο της Νέας Σελήνης στον Σκορπιό και δημιουργεί προϋποθέσεις για σημαντικές εξελίξεις σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα και προσωπικές σχέσεις. Το ακριβείας τετράγωνο της Αφροδίτης στον Ζυγό με τον Δία στον Αιγόκερω στις Δευτέρα 16 Νοεμβρίου οδηγεί στην υπερβολή και την αμετροέπεια. Είναι απαραίτητο να συγκρατήσουμε συμπεριφορές μπορεί να δημιουργήσουν ένταση στη σχέση μας. Παράλληλα προσοχή θα πρέπει να δείξουμε σε σπατάλες και περιττά έξοδα, καθώς δεν είναι εύκολο να ελέγξουμε τις κινήσεις μας. Το κόστος θα είναι σημαντικό στον προϋπολογισμό μας αν αφεθούμε και δεν δούμε ρεαλιστικά τι πραγματικά έχουμε ανάγκη. Σε ότι αφορά τις συνεργασίες, η αδιαφορία, η τεμπελιά, η αμέλεια δεν αποκλείεται να προκαλέσουν αντιδικίες. Είναι σημαντικό να μη χάσουμε το ενδιαφέρον μας και να μην υπερεκτιμήσουμε στόχους που πιθανά έχουμε θέσει σε επαγγελματικό επίπεδο.

Στις Τρίτη 17 Νοεμβρίου η αντίθεση του Ερμή στον Σκορπιό με τον Ουρανό στον Ταύρο είναι πολύ πιθανό να προκαλέσει αναστάτωση, καθώς αιφνιδιαστικά νέα και γεγονότα αλλάζουν τα δεδομένα σε οικονομικές συζητήσεις στις οποίες συμμετέχουμε. Οι αντιφατικές συμπεριφορές και η υπερδιέγερση είναι πιθανό να προκαλέσουν σκληρές συγκρούσεις που θα μας επηρεάσουν και σε ψυχολογικό επίπεδο. Προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε στην προσωπική μας ζωή, καθώς με ευκολία μπορεί να εκδηλώσουμε καχυποψία και αμφιβολίες το ταίρι μας. Όμως αυτό δεν θα γίνει ανεκτό και μπορεί να προκύψουν έντονες αντιπαραθέσεις που θα οδηγήσουν στην απομάκρυνση.

Στις Πέμπτη 19 Νοεμβρίου ο Ήλιος στον Σκορπιό σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω, ενισχύοντας την αυτοπεποίθηση και την ανάγκη να προχωρήσουμε με δυναμισμό σε επαγγελματικά ζητήματα και φιλοδοξίες που μπορεί να έχουμε. Την ίδια μέρα το τετράγωνο της Αφροδίτης στον Ζυγό με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει διαφωνίες σε οικονομικά ζητήματα και συμφωνίες στο πεδίο της καριέρας. Είναι απαραίτητο να εναρμονίσουμε τις δύο αστρολογικές συγκυρίες, ώστε να υπάρχει το καλύτερο αποτέλεσμα για εμάς. Δεν πρέπει να αφεθούμε στην αδιαλλαξία και την ανάγκη να επιβάλουμε την άποψή μας, καθώς τέτοιες συμπεριφορές θα δημιουργήσουν προβλήματα και εμπόδια στο επαγγελματικό περιβάλλον.

Το Σάββατο 21 Νοεμβρίου ο Ήλιος περνάει στον Τοξότη ανεβάζοντας κατακόρυφα τη διάθεση και την ψυχολογία μας. Η αισιοδοξία του πύρινου αυτού ζωδίου θα μας συντροφεύσει για ένα περίπου μήνα και θα μας βοηθήσει να στραφούμε σε πνευματικά ζητήματα που μας κεντρίζουν την προσοχή. Η επικοινωνία με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντος ή πρόσωπα που έχουν τις ίδιες φιλοσοφικές ανησυχίες μαζί μας θα είναι κυρίαρχη αυτό το χρονικό διάστημα. Παράλληλα, η Αφροδίτη περνάει στον Σκορπιό, θέση αδυναμίας για το συγκεκριμένο πλανήτη. Επικεντρώνουμε όλο μας το ενδιαφέρον σε οικονομικές υποθέσεις που θέλουμε να προχωρήσουμε. Ταυτόχρονα όμως ενισχύεται η καχυποψία και οι ανασφάλειες στην προσωπική μας ζωή και δεν θα είναι δύσκολο να οδηγηθούμε σε εντάσεις με το πρόσωπο που έχουμε στο πλευρό μας. Οφείλουμε να μείνουμε μακριά από την ανάγκη ελέγχου και την κτητικότητα που θα δημιουργήσουν προβλήματα στη σχέση μας.

Κριός

Κριέ μου αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να δώσεις προτεραιότητα σε ζητήματα που σχετίζονται με δάνεια, κάρτες, ασφάλειες καθώς και οικονομικές διευθετήσεις ιδιαίτερα αν σε αυτές εμπλέκονται και άλλα πρόσωπα. Η αντίθεση του Ερμή που βρίσκεται στο Σκορπιό με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να δημιουργήσει εκπλήξεις σε ζητήματα τα οποία δεν έχεις διευθετήσει. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Τοξότη την τελευταία ημέρα της εβδομάδας δείχνει πως το επόμενο διάστημα θα είναι πιο ευνοϊκό και πιο αισιόδοξο για εσένα, καθώς θα δεις κάποια ζητήματα αλλιώς! Οτιδήποτε σχετίζεται με την εκπαίδευση φαίνεται πως θα ξεκινήσει να έχει προτεραιότητα για εσένα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να δώσεις ιδιαίτερη σημασία στον τρόπο που θα εκφράσεις τις ανάγκες σου, τις επιθυμίες σου ακόμα και τα παράπονά σου, ιδιαίτερα αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση. Το τετράγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Αιγόκερω δεν προάγει το ήρεμο κλίμα το οποίο θα μπορούσε να λειτουργήσει θετικά στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Αν είσαι ελεύθερος πιθανόν να υπάρξουν κάποια εμπόδια στο να προσεγγίσεις ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, για αυτό κράτησε μικρό καλάθι αυτές τις ημέρες. Στις 21/11 η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιο του Σκορπιού και εντείνει το πάθος αλλά και τα λάθη!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Οτιδήποτε σχετίζεται με τη δουλειά χρειάζεται προσοχή αυτή την εβδομάδα καθώς μπορεί να φτάσουν σε εσένα πληροφορίες οι οποίες θα σου προκαλέσουν έκπληξη, όμως είναι πάρα πολύ πιθανό να μην ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Σε περίπτωση που έχεις να κάνεις κάποιες οικονομικές διευθετήσεις ή να ασχοληθείς με το οικονομικό σκέλος επαγγελματικών υποχρεώσεων θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός ώστε να μην υπάρξουν δυσάρεστες εκπλήξεις.

Ταύρος

Ταύρε μου αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να αντιδράσεις λίγο περίεργα στην παραμικρή κουβέντα που θα σου πουν οι άλλοι, καθώς οι συνθήκες που θα υπάρξουν στις διαπροσωπικές σχέσεις μπορεί να σε οδηγήσουν να πάρεις «θέση μάχης». Η αντίθεση μεταξύ του Ερμή που βρίσκεται στο Σκορπιό και του Ουρανού που βρίσκεται στο ζώδιο σου δεν είναι πολύ ευνοϊκή για να υπάρξουν ήρεμες συζητήσεις και συμφωνίες και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να έχεις κατά νου. Στο τέλος εβδομάδας η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Τοξότη εγκαινιάζει ένα νέο διάστημα κατά το οποίο θα είναι πιο εύκολο να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες που έχεις αφήσει, ιδιαίτερα αν αυτές σχετίζονται με τον οικονομικό τομέα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η Αφροδίτη πριν φύγει από το ζώδιο του Ζυγού θα σχηματίσει ένα τετράγωνο με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Αιγόκερω, κάτι το οποίο μπορεί να δημιουργήσει μία ψυχρή ατμόσφαιρα και κάποιες αντιπαραθέσεις μεταξύ εσένα και ενός προσώπου που σου έχει τραβήξει το ενδιαφέρον. Από τις 21/11 που η Αφροδίτη θα περάσει το ζώδιο του Σκορπιού ο τομέας των σχέσεων θα αποτελέσει προτεραιότητα για εσένα και θα είναι πιο εύκολο να φέρεις μία σχέση στα μέτρα σου. Αν έχεις ήδη βρει το σύντροφό σου προσπάθησε να αποφύγεις τις εντάσεις στις αρχές της εβδομάδας καθώς μετά όσο θα περνούν οι ημέρες οι πιθανότητες εντάσεων θα μειώνονται αισθητά.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αυτή την εβδομάδα ενδεχομένως να νιώσεις πως υπάρχει ένα περίεργο κλίμα στο επαγγελματικό σου περιβάλλον και οι συζητήσεις για τη δουλειά πιθανόν να σου δημιουργήσουν εκνευρισμό. Η αντίθεση μεταξύ του Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού και του Ουρανού που βρίσκεται στο ζώδιό σου δεν προάγει ένα ήρεμο επικοινωνιακό κλίμα. Καλό θα είναι να αποφύγεις τις βαρύγδουπες δηλώσεις και τις τελεσίδικες αποφάσεις τουλάχιστον για αυτή την εβδομάδα. Από τις 21/11 που η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο του Σκορπιού πιθανόν να εξελιχθούν πιο εύκολα κάποια ζητήματα συνεργασιών.

Δίδυμοι

Δίδυμε μου αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να προκύψουν κάποιες αγγαρείες τις οποίες δεν είχες στο πρόγραμμα και αυτό είναι κάτι το οποίο θα αρκεί για να σου δημιουργήσει εκνευρισμό. Η αντίθεση μεταξύ του Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού και του Ουρανού που βρίσκεται στον Ταύρο δημιουργούν μία απαιτητική καθημερινότητα, η οποία με τη σειρά της μπορεί να δημιουργήσει πτώση της ενέργειας σου. Τα πράγματα βέβαια δεν θα κινούνται για καιρό στο ίδιο μοτίβο καθώς την Κυριακή 22/11 ο Ήλιος θα περάσει στο ζώδιο του Τοξότη και θα σε κάνει να δώσεις προτεραιότητα στους φίλους σου, στο ταίρι σου και σε όλα τα αγαπημένα σου πρόσωπα!

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η Αφροδίτη λίγο πριν φύγει από το ζώδιο του Ζυγού σχηματίζει μία δυσαρμονική όψη με τον Κρόνο στον Αιγόκερω η οποία φέρνει στην επιφάνεια κάποιες πληγές του παρελθόντος. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση καλό θα είναι να αποφύγεις να φέρεις στο προσκήνιο ζητήματα τα οποία σε είχαν απομακρύνει από το ταίρι σου και είχαν δημιουργήσει εντάσεις μεταξύ σας. Από τις 21/11 που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού θα είναι πιο εύκολο για εσένα να προσεγγίσεις κάποιον που σου έχει τραβήξει το ενδιαφέρον και βρίσκεται στο περιβάλλον εργασίας σου. Η Αφροδίτη σε αυτό το ζώδιο θα σε φέρει κοντά με τους ανθρώπους που συναντάς στην καθημερινότητά σου και πιθανόν να οδηγήσει και σε ένα νέο ειδύλλιο.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αυτή την εβδομάδα θα έχεις αρκετές σκέψεις σχετικά με τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις αλλά και τις υποχρεώσεις που αφορούν την καθημερινότητα και αυτό θα σου δημιουργήσει συναισθηματική αλλά και σωματική κόπωση. Κάποια συγκεκριμένα ζητήματα ενδεχομένως σου προκαλούν άγχος, όπως και κάποιες φήμες οι οποίες μπορεί να φτάνουν στα αυτιά σου. Καλό θα ήταν να αποφύγεις να βγάλεις συμπεράσματα για πληροφορίες οι οποίες δεν συνοδεύονται με αποδείξεις, καθώς μπορεί να σε οδηγήσουν σε λάθη.

Καρκίνος

Καρκίνε μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα επικεντρωθείς σε ζητήματα που αφορούν την προσωπική σου ζωή και δεν αποκλείεται να υπάρξουν και κάποιες αλλαγές στα δεδομένα που έχεις μέχρι τώρα. Η αντίθεση μεταξύ του Ερμή που βρίσκεται στο Σκορπιό και του Ουρανού που βρίσκεται στον Ταύρο θα παίξει σημαντικό ρόλο στις αλλαγές και είναι πολύ πιθανόν να φέρει στο προσκήνιο ζητήματα τα οποία σε είχαν απασχολήσει γύρω στον Οκτώβριο. Στις 22/11 ο Ήλιος περνάει στο ζώδιο του Τοξότη και δημιουργεί εσωστρέφεια, η οποία θα είναι εξαιρετικά βοηθητική για να σκεφτείς τα δεδομένα που έχεις, να πάρεις αποφάσεις και να ανασυνταχθείς σε γενικότερο πλαίσιο.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η συζήτηση που θα έχεις με ένα πρόσωπο το οποίο σου έχει τραβήξει το ενδιαφέρον είναι γεμάτη εκπλήξεις καθώς είναι πολύ πιθανόν να αποτελέσει την αφορμή για τις εξελίξεις μεταξύ σας. Το τετράγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στο Ζυγό με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Αιγόκερω δεν είναι βοηθητικό για να πάρεις ένα ρίσκο που σχετίζεται με τον αισθηματικό τομέα, για αυτό απόφυγε τέτοιου είδους κινήσεις αυτή την εβδομάδα. Από τις 21/11 που η Αφροδίτη θα κάνει την είσοδό της στο ζώδιο του Σκορπιού φαίνεται πως ξεκινάει ένα τελείως διαφορετικό διάστημα το οποίο θα έχει και ευκαιρίες για τον αισθηματικό τομέα αλλά και εξελίξεις σε φλερτ που υπάρχουν ήδη.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να μην έχεις διάθεση να ασχοληθείς με τις επαγγελματικές σου υποθέσεις καθώς είναι πιθανό να νιώθεις πως δεν είσαι δημιουργικός ή πως το μυαλό σου δεν μπορεί να κατεβάσει ιδέες. Η αντίθεση Ερμή/Ουρανού στις αρχές της εβδομάδας μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα σε κάποια επαγγελματικά θέματα ή να δημιουργήσει αντιπαραθέσεις μεταξύ συναδέλφων. Κράτησε ήπιους τόνους ώστε να βγεις από αυτό το περίεργο κλίμα που θα υπάρξει, «αλώβητος».

Λέων

Λέων μου αυτή την εβδομάδα θα επικεντρωθείς πολύ σε επαγγελματικά και οικογενειακά ζητήματα καθώς η αντίθεση μεταξύ του Ερμή που βρίσκεται στο Σκορπιό και του Ουρανού που βρίσκεται στον Ταύρο φέρνουν αυτούς τους δύο τομείς στο προσκήνιο. Είναι πιθανόν να υπάρξουν κάποιες συζητήσεις οι οποίες θα δημιουργήσουν αντιπαραθέσεις και μπορεί να σε κάνουν να χάσεις ψυχραιμία σου. Μην επιμένεις στη διευθέτηση ζητημάτων που βλέπεις πως «κολλάνε» αρκετά, καθώς οι πρώτες ημέρες εβδομάδας μπορεί να έχουν αρκετά εμπόδια. Στις 22/11 η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Τοξότη αλλάζει το κλίμα, σε κάνει περισσότερο ευδιάθετο και στρέφει το ενδιαφέρον σου στον αισθηματικό τομέα!

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η Αφροδίτη λίγο πριν φύγει από το ζώδιο του Ζυγού σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω το οποίο μπορεί να δημιουργήσει συναισθηματική απόσταση. Από τις 21/11 που η Αφροδίτη θα κάνει την είσοδο της στο ζώδιο του Σκορπιού θα είναι πιο εύκολο για εσένα να εκφράσεις τα συναισθήματά σου και να προσεγγίσεις ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση η παραμονή στο σπίτι παρέα με το ταίρι σου μπορεί να μην σου κάνει ιδιαίτερη αίσθηση, όμως θα αποτελέσει μία εξαιρετική συγκυρία για να έρθετε κοντά.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Η αντίθεση μεταξύ του Ερμή με τον Ουρανό δεν θα βοηθήσει να υπάρξει συμφωνία σε κάποια επαγγελματικά ζητήματα τα οποία έχουν παραμείνει σε εκκρεμότητα και θα χρειαστεί να έχεις υπομονή η οποία είναι αρετή! Όσο περνούν οι ημέρες της εβδομάδας τόσο πιο εύκολο θα είναι να διευθετήσεις κάποια θέματα, όμως καλό θα ήταν να μην πάρεις κάποια τελεσίδικη απόφαση ή μία απόφαση για ένα σημαντικό επαγγελματικό ζήτημα αυτές τις ημέρες.

Παρθένος

Παρθένε μου αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να συνειδητοποιήσεις πως δεν είναι εύκολο να κάνεις εποικοδομητικές συζητήσεις με όλους όσους βρίσκονται στο περιβάλλον σου. Η αντίθεση μεταξύ του Ερμή από το ζώδιο του Σκορπιού και του Ουρανού από το ζώδιο του Ταύρου θα αναδείξει διαφωνίες που μπορεί να υπήρχαν το προηγούμενο διάστημα και τώρα θα έρθουν έντονα στο προσκήνιο. Αυτές οι διαφωνίες πιθανόν να σε απομακρύνουν από κάποια πρόσωπα τα οποία μέχρι πρότινος είχαν δείξει ένα διαφορετικό πρόσωπο προς εσένα. Στις 22/11 η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Τοξότη δείχνει πως θα ξεκινήσει ένα διάστημα για εσένα κατά το οποίο δεν θα υπάρχει τόση κινητικότητα σε πρακτικά ζητήματα, όμως θα υπάρχει αρκετή «κινητικότητα» στα συναισθήματά σου. Το επόμενο διάστημα λοιπόν φαίνεται πως ξεκαθαρίζεις κάποιες καταστάσεις μέσα σου και παίρνεις αποφάσεις για αυτές.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Το τετράγωνο μεταξύ της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού και του Κρόνου που βρίσκεται στο ζώδιο του Αιγόκερου μπορεί να δημιουργήσει αποστάσεις ανάμεσα σε εσένα και στο ταίρι σου, εξαιτίας προσώπων που βρίσκονται γύρω σας. Μην αφήσεις ζητήματα της σχέσης σου να αποτελέσουν κεντρικό θέμα συζήτησης σε φίλους και κοινούς γνωστούς. Αν είσαι ελεύθερος από τις 21/11 που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού φαίνεται πως θα υπάρξουν ευκαιρίες για να προσεγγίσεις επικοινωνιακά ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, καθώς από τη νέα της θέση θα ενισχύσει το φλερτ!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Οι δουλειές και οι υποχρεώσεις καλά θα κρατούν αυτή την εβδομάδα καθώς φαίνεται πως θα σε απασχολούν ακόμα και τις ώρες που βρίσκεσαι στο σπίτι σου. Η αντίθεση μεταξύ του Ερμή και του Ουρανού μπορεί να φέρει κάποια ξαφνικά νέα ή κάποιες φήμες οι οποίες θα σου προκαλέσουν έκπληξη. Απόφυγε να στηριχτείς σε πληροφορίες οι οποίες έρχονται μέσω κοινών γνωστών, φίλων, συναδέλφων και ούτω καθεξής καθώς είναι πολύ πιθανό να σε παρασύρουν σε λάθος εκτιμήσεις και τελικά σε λάθος κινήσεις στον επαγγελματικό τομέα.

Ζυγός

Ζυγέ μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα επικεντρωθείς περισσότερο σε ζητήματα που αφορούν τα οικονομικά καθώς οι λογαριασμοί και οι λοιπές υποχρεώσεις θα βρίσκονται πολύ ψηλά στη λίστα προτεραιοτήτων σου. Η αντίθεση μεταξύ του Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού και του Ουρανού που βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου σου λέει να είσαι φειδωλός με τα έξοδα, καθώς αυτές οι ημέρες δεν ενδείκνυται για αγορές. Στις 22/11 ο Ήλιος περνάει στο ζώδιο του Τοξότη και από τη νέα του θέση θα ενισχύσει την επικοινωνιακή σου διάθεση κάτι που θα σε φέρει «κοντά» με πρόσωπα που βρίσκονται στο στενό σου περιβάλλον.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η Αφροδίτη λίγο πριν αποχωρήσει από το ζώδιό σου σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Αιγόκερω το οποίο θα παγώσει έστω και προσωρινά κάποιες συζητήσεις που σε είχαν φέρει κοντά με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Αυτό το φαινόμενο θα είναι παροδικό όμως συνάμα θα σου δώσει την ευκαιρία να ανασυνταχθείς και να συνειδητοποιήσεις καλύτερα τι είναι αυτό που ζητάς από ένα σύντροφο. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση πιθανόν να υπάρξουν κάποια ζητήματα τα οποία μπορεί να σε απομακρύνουν από το ταίρι σου και αν μένετε στο ίδιο σπίτι φαίνεται πως θα είναι ζητήματα σπιτιού. Από τις 21/11 με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο του Σκορπιού θα υπάρξουν ευκαιρίες για να έρθετε ξανά κοντά!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως δεν θα έχεις καμία διάθεση να ασχοληθείς με τη δουλειά και ακόμα και αν σε περιμένουν αρκετές επαγγελματικές υποχρεώσεις, εσύ θα επιμένεις να τις αγνοείς! Αυτό είναι κάτι το οποίο μπορεί να σε βάλει σε μπελάδες, για αυτό καλό θα ήταν να το αποφύγεις καθώς θα μπορούσε να πλήξει την αξιοπιστία σου. Όσο περνούν οι ημέρες της εβδομάδας τόσο πιο εύκολο θα είναι για εσένα να συγκεντρωθείς, και να επικεντρωθείς στα επαγγελματικά ζητήματα.

Σκορπιός

Σκορπιέ μου αυτή την εβδομάδα με την αντίθεση Ερμή/Ουρανού να λαμβάνει χώρα φαίνεται πως θα είσαι ιδιαίτερα καυστικός και πολλές φορές αιχμηρός στο λόγο σου, κάτι το οποίο μπορεί να δημιουργήσει αντιπαραθέσεις με αγαπημένα σου πρόσωπα. Η αλήθεια είναι πως και οι άλλοι θα σου δίνουν αφορμές για κάτι τέτοιο, όμως και εσύ δεν θα αφήνεις τίποτα να πέσει κάτω, με αποτέλεσμα να υπάρχει ένα έκρυθμο κλίμα στις σχέσεις σου. Στο τέλος της εβδομάδας με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Τοξότη θα αρχίσεις να σκέφτεσαι περισσότερο τα ζητήματα που αφορούν τον οικονομικό τομέα και όχι τα πρόσωπα που σου προκάλεσαν εκνευρισμό τις προηγούμενες ημέρες!

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η Αφροδίτη λίγο πριν φύγει από το ζώδιο του Ζυγού σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Αιγόκερω το οποίο δεν θα βοηθήσει να αποκτήσεις ουσιαστική επικοινωνία με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Ιδιαίτερο ρόλο σε αυτό μπορεί να παίξει η γνώμη φιλικών σου προσώπων, η οποία θα σε επηρεάσει αρκετά. Από τις 21/11 που η Αφροδίτη θα περάσει στο δικό σου ζώδιο θα φέρει ευκαιρίες για να εξελιχθεί μία αισθηματική γνωριμία. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση το Σαββατοκύριακο προμηνύεται ιδανικό για να έρθεις κοντά με το ταίρι σου!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Η δουλειά σου είναι πιθανόν να έχει κάποιες διακυμάνσεις αυτή την εβδομάδα καθώς μπορεί να υπάρξουν συζητήσεις μεταξύ συναδέλφων οι οποίες θα δημιουργήσουν ένα τεταμένο κλίμα. Η αντίθεση Ερμή/Ουρανού σου λέει να είσαι υπομονετικός και προσεκτικός ώστε να μην πεις κάτι το οποίο θα είναι διφορούμενο ή μπορεί να παρεξηγηθεί. Ενδεχομένως να υπάρξει κινητικότητα σε κάποια επαγγελματικά θέματα τα οποία είχαν παραμείνει για αρκετό καιρό στάσιμα.

Τοξότης

Τοξότη μου αυτή την εβδομάδα μπορεί να εμφανιστούν ως δια μαγείας κάποιες συζητήσεις οι οποίες είχαν γίνει σε παρασκηνιακό επίπεδο το προηγούμενο διάστημα. Η αντίθεση μεταξύ του Ερμή πού βρίσκεται στο Σκορπιό με τον Ουρανό στον Ταύρο δείχνει πως αυτή η εβδομάδα μπορεί να φέρει αποκαλύψεις! Στις 22/11 ο Ήλιος περνάει στο ζώδιό σου εγκαινιάζοντας επίσημα το μήνα και των γενεθλίων σου και δείχνει πως το επόμενο διάστημα είναι ιδανικό για εσένα και τις επιδιώξεις σου. Είναι πολύ πιθανό να σου δοθούν οι ευκαιρίες να διευθετήσεις με επιτυχία είτε επαγγελματικά είτε προσωπικά ζητήματα και να «κερδίσεις» τους ανθρώπους που θα συναναστραφείς

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Το τετράγωνο μεταξύ της Αφροδίτης πού βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού και του Κρόνου που βρίσκεται στον Αιγόκερω δεν αποκλείεται να δημιουργήσει κάποιες παρεξηγήσεις ανάμεσα σε εσένα και σε ένα πρόσωπο που έχεις γνωρίσει μέσω του φιλικού σου περιβάλλοντος. Παρόλα αυτά αν έχεις καλή διάθεση αυτές δεν πρόκειται να παραμείνουν για πολύ. Από τις 21/11 που η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο του Σκορπιού ξεκινάει ένα διαφορετικό διάστημα το οποίο έχει αρκετό παρασκήνιο στις αισθηματικές σου υποθέσεις και δεν αποκλείεται να έρθεις κοντά με ένα πρόσωπο που αποπνέει μυστήριο.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα έρθουν απαντήσεις για κάποια ζητήματα τα οποία είχαν προκύψει το προηγούμενο διάστημα και δεν είχαν ακόμα διευθετηθεί. Οι συγκυρίες είναι πολύ καλές για να υπάρξουν εκτός από απαντήσεις και αποκαλύψεις οι οποίες θα συζητηθούν. Για αυτό το λόγο καλό θα ήταν να κρατήσει ήπιους τόνους και να αποφύγεις να πάρεις μέρος σε «πηγαδάκια» και οτιδήποτε άλλο ξέρεις εκ των προτέρων πως θα μπορούσε να σε εκθέσει αν φτάσει στα αυτιά συγκεκριμένων προσώπων.

Αιγόκερως

Αιγόκερε μου αυτή την εβδομάδα πιθανόν να παρατηρήσεις πως κάποια πρόσωπα που βρίσκονται στο περιβάλλον σου έχουν αλλάξει τρόπος σκέψης και συμπεριφοράς. Με κάποιους θα εκπλαγείς ευχάριστα με κάποιους άλλους δυσάρεστα, όμως η αντίθεση μεταξύ του Ερμή που βρίσκεται στο Σκορπιό και του Ουρανού που βρίσκεται στον Ταύρο σου λέει να αποφύγεις διαξιφισμούς και αντιπαραθέσεις. Στις 22/11 ο Ήλιος θα περάσει στο ζώδιο του Τοξότη και θα στρέψει το ενδιαφέρον σου σε υποθέσεις οι οποίες έχουν παραμείνει άλυτες εδώ και καιρό. Προσπάθησε να μην αφήσεις ζητήματα του παρόντος στον αυτόματο πιλότο καθώς είναι πιθανόν να παρασυρθείς σε κάτι τέτοιο.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Το τετράγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού με τον Κρόνο που βρίσκεται στο ζώδιό σου πιθανό να δημιουργήσει απόσταση ανάμεσα σε εσένα και στο σύντροφό σου, καθώς μπορεί να γίνεις επικριτικός μαζί του. Προσπάθησε να αποφύγει συμπεριφορές οι οποίες ξέρεις εκ των προτέρων πως μπορούν να δημιουργήσουν πρόβλημα μεταξύ σας, καθώς το κλίμα αυτή την εβδομάδα ίσως να είναι περίεργο. Από τις 21/11 που η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο του Σκορπιού θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για να προσεγγίσεις ένα πρόσωπο που βρίσκεται στον ευρύτερο σου περίγυρο και σου έχει τραβήξει το ενδιαφέρον. Μια συζήτηση για πράγματα που σας αρέσουν από κοινού θα παίξει κομβικό ρόλο σε αυτό!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αυτές τις ημέρες δεν θα είναι εύκολο να ξεχάσεις κάποιες δουλειές που πρέπει να φέρεις εις πέρας ακόμα και αν αυτό είναι κάτι που επιθυμείς! Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο μπορεί να φέρει στην επιφάνεια παράπονα που έχεις από τη δουλειά σου και από τους ανθρώπους που βρίσκονται σε αυτή. Το κλίμα που θα υπάρχει στο επαγγελματικό περιβάλλον ίσως είναι λίγο περίεργο, όμως όσο περνούν οι ημέρες τόσο θα επανέρχονται οι ισορροπίες.

Υδροχόος

Υδροχόε μου αυτή την εβδομάδα με την αντίθεση που θα πραγματοποιηθεί ανάμεσα στον Ερμή που βρίσκεται στο Σκορπιό και τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο φαίνεται πως μπορεί να υπάρξουν κάποιες αλλαγές σε εργασιακό επίπεδο, οι οποίες θα σε οδηγήσουν να αλλάξεις το πλάνο σου. Ενδεχομένως να υπάρξουν και συζητήσεις οι οποίες δεν θα γίνουν σε ήρεμο κλίμα και σε αυτό θα πρέπει να δώσεις σημασία ώστε να μην το αφήσεις να σε παρασύρει στο δικό του ρυθμό. Στις 22/11 η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Τοξότη εγκαινιάζει ένα νέο διάστημα που θα νιώσεις έντονα την ανάγκη να ενδυναμώσεις τη σχέση που έχεις με τους αγαπημένους σου φίλους.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Το τετράγωνο μεταξύ της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού και του Κρόνου που βρίσκεται στο ζώδιο του Αιγόκερου δείχνει πως είναι πολύ πιθανόν να υπάρξουν ζητήματα μεταξύ εσένα και του συντρόφου σου εξαιτίας παρελθοντικών εντάσεων. Αν καταφέρεις να αποφύγεις την αναμόχλευση ζητημάτων τα οποία έχουν κλείσει, είναι σίγουρο πως θα υπάρξει ένα πολύ καλό κλίμα μεταξύ σας. Από τις 21/11 η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο του Σκορπιού και φαίνεται πως θα σε φέρει κοντά με ένα πρόσωπο το οποίο βρίσκεται στον κοινωνικό σου περίγυρο. Το να δουλεύεις μαζί με αυτό το πρόσωπο αποτελεί μία πιθανότητα!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αυτές τις ημέρες μπορεί να υπάρξουν κάποιες συζητήσεις με προϊστάμενους σου ή με συναδέλφους σου οι οποίες ενδεχομένως να μην πάνε όπως είχες κατά νου. Η αντίθεση Ερμή/Ουρανού δημιουργεί ένα εκρηκτικό κλίμα το οποίο φαίνεται πως θα βρει πρόσφορο έδαφος εκδήλωσης στον επαγγελματικό τομέα. Προσπάθησε να αποφύγεις να πεις πράγματα τα οποία ξέρεις εκ των προτέρων πως μετά θα μετανιώσεις και για αυτή την εβδομάδα καλό θα ήταν να αποφύγεις και τις τελεσίδικες αποφάσεις που σχετίζονται με τη δουλειά.

Ιχθείς

Ιχθύ μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα έχεις επικοινωνία με πρόσωπα τα οποία σου έχουν τραβήξει το ενδιαφέρον ή με πρόσωπα τα οποία βρίσκονται στο ευρύτερο σου περιβάλλον, κάτι που θα σε χαροποιήσει. Η αντίθεση που θα πραγματοποιηθεί μεταξύ του Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού και του Ουρανού που βρίσκεται στον Ταύρο μπορεί να φέρει ανατροπές σε συζητήσεις, οι οποίες θα λάβουν χώρα μέσα σε αυτές τις ημέρες. Οι απόψεις ενός προσώπου που βρίσκεται στο περιβάλλον σου ή ο τρόπος που θα αντιμετωπίσει ένα ζήτημα μπορεί να σου δημιουργήσουν απορίες και ενδεχομένως να σε κάνουν να αλλάξεις και γνώμη για εκείνο! Στις 22/11 ο Ήλιος κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Τοξότη και δείχνει πως από την Κυριακή ξεκινάει ένα διάστημα το οποίο θα φέρει στο προσκήνιο οτιδήποτε σχετίζεται με τον επαγγελματικό τομέα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Αυτή την εβδομάδα μπορεί να υπάρχει ένα περίεργο κλίμα ανάμεσα σε εσένα και στο σύντροφό σου, καθώς η Αφροδίτη λίγο πριν αφήσει το Ζυγό σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον Κρόνο, που δείχνει αφενός την απόσταση που υπάρχει σε συγκεκριμένα ζητήματα αφετέρου πως κάποια πρόσωπα που βρίσκονται στο φιλικό σας περιβάλλον μπορεί να δημιουργήσουν παρεξηγήσεις -ακόμα και άθελά τους- μεταξύ σας. Από τις 21/11 που η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο του Σκορπιού είναι περισσότερο βοηθητική για ζητήματα που αφορούν τον αισθηματικό τομέα. Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να σε οδηγήσει να έρθεις κοντά με ένα πρόσωπο το οποίο γνωρίζεις ήδη όμως τώρα θα υπάρξουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις για αυτό.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Η εβδομάδα θα ξεκινήσει σε χαλαρούς ρυθμούς για εσένα όσον αφορά τη δουλειά, όμως όσο περνούν οι ημέρες φαίνεται πως θα υπάρχει περισσότερη πίεση και ένταση σε αυτή. Από τις 22/11 με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Τοξότη ξεκινάει ένα διάστημα κατά το οποίο θα υπάρξουν συγκυρίες για να βελτιώσεις ζητήματα που αφορούν τον επαγγελματικό τομέα, να τραβήξεις ενδιαφέρον των άλλων και να δείξεις τις ικανότητές σου! Για να γίνει αυτό θα πρέπει πρώτα να έχεις διευθετήσει επαγγελματικές εκκρεμότητες του παρελθόντος, οι οποίες σου τρώνε πολύ χρόνο.

Πηγή: myastro.gr

Προηγούμενο άρθροΧρήστος Δάντης – Τα ‘δα όλα | Νέο τραγούδι & Music Video
Επόμενο άρθροΑυτή είναι η νέα διαγωνιζόμενη στο My Style Rocks! Η 18χρονη καλλονή που θα ταράξει τα νερά