Εβδομαδιαίες προβλέψεις 17/02/20 – 23/02/20

Η εβδομάδα προβλέπεται έντονη αστρολογικά, καθώς αρχίζει με άκρως δυναμικό τρόπο. O Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στους Ιχθύες τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για να κάνουμε βουτιά σε παρελθούσες καταστάσεις και να δούμε κατάματα τι είναι αυτό που μπορεί να ενοχλεί και να μην μας επιτρέπει να ξεπεράσουμε ζητήματα του παρελθόντος.

Κριός

Αυτή την εβδομάδα είναι πολύ πιθανόν να παρατηρήσεις πως ζητήματα του παρελθόντος έρχονται ξανά στο προσκήνιο μιας και ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του και τα αναμοχλεύει. Προσπάθησε να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός σε σοβαρά θέματα καθώς και ζητήματα της καθημερινότητας μιας και υπάρχει πιθανότητα παρανοήσεων και λαθών. Στις 19/2 ο Ήλιος περνά στο ζώδιο των Ιχθύων εγκαινιάζοντας μία περίοδο εσωστρέφειας, η οποία θα σε βοηθήσει να ανασυνταχθείς. Στις 23/2 η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο των Ιχθύων μπορεί να φέρει στο προσκήνιο ζητήματα τα οποία λειτουργούσαν σε παρασκηνιακό επίπεδο το προηγούμενο διάστημα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η ανάδρομη πορεία του Ερμή από τις 18/2 δεν θα βοηθήσει την επικοινωνία ανάμεσα σε εσένα και στο σύντροφό σου. Αν θέλεις να αποφύγεις παρεξηγήσεις προσπάθησε να μην αναμοχλεύεις ζητήματα του παρελθόντος, καθώς αυτά θα αποτελέσουν την αιτία παρανοήσεων. Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να εμφανιστεί ξανά μπροστά σου ένα πρόσωπο με το οποίο υπήρχε μία ερωτική ιστορία κατά το παρελθόν. Προσπάθησε να μην επενδύσεις σε λόγια και προτίμησε να δεις πράξεις, καθώς αυτές θα σου δείξουν το δρόμο που πρέπει να ακολουθήσεις.

Ταύρος

Αυτή την εβδομάδα την παράσταση κλέβει ο Ερμής ο οποίος ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο των Ιχθύων και φέρνει εκτός από επικοινωνιακές δυσκολίες και ευκαιρίες για εσένα. Τώρα είναι η ευκαιρία να λύσεις μία παρεξήγηση που είχε δημιουργηθεί με ένα φιλικό σου πρόσωπο το προηγούμενο διάστημα, όμως προσοχή καθώς υπάρχουν πιθανότητες να παρερμηνευτούν τα λόγια σου. Ιδιαίτερη προσοχή δώσε σε περίπτωση που η δουλειά σου σχετίζεται με μία ομάδα ανθρώπων ή ασχολείσαι με συλλογικές δραστηριότητες, καθώς είναι πολύ πιθανόν να προκύψουν κάποια ζητήματα σε αυτές. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο των Ιχθύων στις 19/2 αλλά και η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ίδιο ζώδιο στις 23/2 δείχνουν πως οι παρεξηγήσεις θα καραδοκούν ιδιαίτερα σε θέματα που εμπλέκονται πολλοί.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων μπορεί να δημιουργήσει κάποια προβλήματα στην προσωπική σου ζωή εξαιτίας παρανοήσεων. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση προσπάθησε να κρατήσεις τα θέματα που την αφορούν μόνο για εσένα και το ταίρι σου, καθώς οι συζητήσεις αυτών με φιλικά σου πρόσωπα μπορεί τελικά να δημιουργήσουν παρεξηγήσεις στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος και σκέφτεσαι ένα πρόσωπο του παρελθόντος, αυτή την εβδομάδα με τις κατάλληλες κινήσεις -ίσως και με τη βοήθεια φιλικών σου προσώπων- θα ανοίξεις ξανά ένα δίαυλο επικοινωνίας μαζί του.

Δίδυμοι

Ο επαγγελματικός τομέας θα είναι αυτός που θα σε απασχολήσει κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, καθώς η ανάδρομη πορεία του Ερμή που θα ξεκινήσει στις 18/2 θα αναμοχλεύσει επαγγελματικά ζητήματα και πιθανό να δημιουργήσει ασυνεννοησία στη δουλειά. Καλό θα ήταν να προσέξεις ιδιαίτερα τα επαγγελματικά ραντεβού καθώς και τυχόν νέες επαγγελματικές συμφωνίες καθώς η εβδομάδα δεν υπόσχεται σταθερή κατάσταση σε αυτά. Στις 19/2 ο Ήλιος περνά στο ζώδιο των Ιχθύων τονίζοντας ακόμα περισσότερο στόχους που σχετίζονται με την καριέρα σου. Στις 23/2 η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται και εκείνη στο ζώδιο των Ιχθύων, μπορεί να φέρει ξανά στο παρόν μία παλαιότερη δουλειά ή μία παλαιότερη συνεργασία σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η επικοινωνία θα είναι πολύ σημαντική για εσένα και το σύντροφό σου αυτή την εβδομάδα καθώς η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων θα την επηρεάσει δυσμενώς. Προτίμησε τα λίγα λόγια και όχι τα πολλά, καθώς πραγματικά μπορούν να δημιουργηθούν προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν. Σε περίπτωση που δουλεύεις μαζί με το σύντροφό σου ή μοιράζεσαι ένα κοινό επαγγελματικό ενδιαφέρον θα πρέπει να είσαι διπλά προσεκτικός καθώς οι διαφωνίες σας θα προκύψουν από τη δουλειά. Αν είσαι ελεύθερος είναι πολύ πιθανόν να έχεις ακόμα και μία τυχαία συνάντηση με ένα πρόσωπο που υπήρξε ένα αισθηματικό ειδύλλιο κατά το παρελθόν.

Καρκίνος

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων από τις 18/2 ενδέχεται να αλλάξει το πρόγραμμα που έχεις με τις μετακινήσεις σου ή τον τρόπο που σχεδιάζεις να κινηθείς σε ένα εκπαιδευτικό σου ζήτημα. Η αναβολή κάποιων πιστοποιήσεων/σεμιναρίων που θέλεις να κάνεις ή ακόμα και η αλλαγή πορείας από εσένα, είναι πιθανά σενάρια αυτή την εβδομάδα. Σε περίπτωση που έχεις κανονίσει ένα ταξίδι θα πρέπει να είσαι δύο φορές προσεκτικός με τις πρακτικές λεπτομέρειες ώστε να μην προκύψουν δυσάρεστες εκπλήξεις. Στις 19/2 ο Ήλιος κάνει την είσοδο του στο ζώδιο των Ιχθύων και στις 23/2 η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ίδιο ζώδιο σε φέρνει σε επαφή με ανθρώπους που έχεις να δεις καιρό. Θα πρέπει να είσαι προσεκτικός καθώς τα λάθος συμπεράσματα που θα προκύπτουν από συζητήσεις με αγαπημένα σου πρόσωπα είναι ένα πιθανό σενάριο για αυτή την εβδομάδα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ένα ταξίδι με το σύντροφό σου μπορεί να αποτελέσει αφορμή για διαξιφισμούς οι οποίοι θα επηρεάσουν τη σχέση σας για αυτό -σε περίπτωση που έχεις ένα ταξίδι στα σκαριά- φρόντισε προσεκτικά όλες τις λεπτομέρειες. Η επικοινωνία δεν θα είναι βοηθητική και μπορεί να δημιουργηθούν αντιπαραθέσεις ανάμεσα σε σένα και στο σύντροφό σου οι οποίες μάλιστα θα ξεκινήσουν από συζητήσεις «γενικού ενδιαφέροντος». Αν είσαι ελεύθερος δες προσεκτικά τις κινήσεις που θα κάνει προς το μέρος σου ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, καθώς αν δεν είσαι παρατηρητικός θα είναι εύκολο να οδηγηθείς σε λάθος συμπεράσματα.

Λέων

Το ενδιαφέρον σου αυτή την εβδομάδα θα στραφεί στα έσοδα, στα έξοδά σου όσο και στον τρόπο που διαχειρίζεσαι τους πόρους σου μιας και είναι πολύ πιθανόν να χρειαστεί να αλλάξεις πορεία πλεύσης σε οτιδήποτε σχετίζεται με το ταμείο σου. Ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο των Ιχθύων στις 18/2 και σε προτρέπει να διευθετήσεις παρελθοντικά ζητήματα που σχετίζονται με οικονομικά θέματα, λογαριασμούς και τέτοιου είδους υποχρεώσεις. Στις 19/2 η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο των Ιχθύων οξύνει τη διαίσθηση σου και σε βοηθά να κινηθείς προς τη σωστή κατεύθυνση τα ζητήματα που σε απασχολούν. Η εβδομάδα κλείνει με τη νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο των Ιχθύων στις 23/2 η οποία μπορεί να φέρει «επιστροφές» στην προσωπική σου ζωή.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανό να δημιουργηθούν καταστάσεις στον αισθηματικό τομέα οι οποίες θα σε μπερδέψουν, για αυτό θα είναι δύσκολο να πάρεις μία τελεσίδικη απόφαση σχετικά με ένα ζήτημα που βρίσκεται σε εκκρεμότητα. Ένα πρόσωπο από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψει ξανά στη ζωή σου όμως θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός στις αποφάσεις σου, καθώς θα είναι εύκολο να παρασυρθείς από πρόσκαιρα συναισθήματα. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση η εβδομάδα είναι βοηθητική για να διευθετήσεις με το ταίρι σου ζητήματα του παρελθόντος, αποφεύγοντας όμως να ανοίξεις νέα.

Παρθένος

Τα δεδομένα που υπάρχουν στις διαπροσωπικές σου σχέσεις θα παρουσιάσουν αλλαγές αυτή την εβδομάδα καθώς η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων από τις 18/2, δεν θα αφήσει τα πράγματα στάσιμα. Ένα ζήτημα που σχετίζεται είτε με κάποιους συνεργάτες σου είτε με το σύντροφό σου θα αρχίσει να αναμοχλεύεται και αυτό είναι πολύ πιθανό να σου δημιουργήσει εκνευρισμό. Η εβδομάδα δεν είναι βοηθητική για συζητήσεις που αφορούν την προοπτική μιας νέας συνεργασίας, καθώς είναι πιθανόν να αλλάξουν τα δεδομένα αλλά και τα πλάνα σου. Στις 19/2 ο Ήλιος περνά στο ζώδιο των Ιχθύων καταδεικνύοντας πως οι διαπροσωπικές σου σχέσεις θα σε απασχολήσουν αρκετά το επόμενο διάστημα. Η εβδομάδα κλείνει με τη νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στους Ιχθύς στις 23/2 δημιουργώντας παρανοήσεις και παρεξηγήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οτιδήποτε σχετίζεται με το ταίρι σου και με τη σχέση σας θα σε απασχολήσει αρκετά αυτή την εβδομάδα καθώς το ενδιαφέρον σου θα είναι στραμμένο σε αυτή. Ο «υπερβάλλοντας ζήλος» βέβαια μπορεί να έχει τα αντίθετα αποτελέσματα για αυτό προσπάθησε να κρατήσεις ισορροπία ώστε να «ακούσεις» αυτά που θέλουν να σου πουν οι κινήσεις και οι ενέργειες του συντρόφου σου. Αν είσαι ελεύθερος και θέλεις να προσεγγίσεις ξανά ένα πρόσωπο του παρελθόντος τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να το κάνεις, καθώς ο ανάδρομος Ερμής θα ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας.

Ζυγός

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή είναι το κύριο αστρολογικό δρώμενο αυτή την εβδομάδα καθώς θα επηρεάσει είτε σε μικρό είτε σε μεγάλο βαθμό την καθημερινότητά σου το επόμενο διάστημα. Αναζήτησε λεπτομέρειες που αφορούν καθημερινές δουλειές και εργασιακά ζητήματα πριν αποφασίσεις να ασχοληθείς με αυτά, καθώς θα υπάρχει τάση για να προκύψουν μπερδέματα σε αυτά. Οι εργασιακές εκκρεμότητες του παρελθόντος έρχονται στο προσκήνιο και δεν σου δίνουν άλλη ευκαιρία να τις αναβάλλεις. Στις 19/2 περνά και ο Ήλιος στο ζώδιο των Ιχθύων δείχνοντας πως το επόμενο διάστημα η καθημερινότητα είναι αρκετά απαιτητική. Στο τέλος της εβδομάδας η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί ζώδιο των Ιχθύων μπορεί να δημιουργήσει μπερδέματα σε καθημερινές υποχρεώσεις, τα οποία θα σου δημιουργήσουν εκνευρισμό.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η απαιτητική καθημερινότητα και οι υποχρεώσεις που τη συνοδεύουν δεν θα σε αφήσουν να επενδύσεις χρόνο στην προσωπική σου ζωή δημιουργώντας απόσταση ανάμεσα σε εσένα και στο σύντροφό σου. Προσπάθησε να κρατήσεις καλή επικοινωνία μεταξύ σας καθώς είναι πολύ πιθανόν να υπάρξουν παρανοήσεις οι οποίες θα επιδεινώσουν το κλίμα. Αν είσαι ελεύθερος είναι πιθανό να δημιουργηθούν λάθος εντυπώσεις σε μία νέα γνωριμία, για αυτό προσπάθησε να μην αφήσεις την παρορμητική σου διάθεση να συμβάλλει σε αυτό.

Σκορπιός

Οτιδήποτε σχετίζεται με αναμνήσεις από αισθηματικά ζητήματα, παλιές αγάπες αλλά και φλερτ τα οποία για κάποιο λόγο δεν προχώρησαν, θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους αυτή την εβδομάδα. Αιτία για αυτό θα αποτελέσει ο Ερμής που ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο των Ιχθύων στις 18/2 και σε προτρέπει να δεις ξανά ερωτικά και αισθηματικά ζητήματα που σε είχαν «ταλαιπωρήσει» κατά το παρελθόν. Στις 19/2 η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο των Ιχθύων δείχνει πως αυτή η εβδομάδα αλλά και το επόμενο διάστημα σε γενικότερο πλαίσιο θα αποτελέσει σταθμό για τα αισθηματικά σου ζητήματα. Στις 23/2 η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ίδιο ζώδιο θα αποτελέσει ευκαιρία σε περίπτωση που θέλεις να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στην προσωπική σου ζωή, με ένα πρόσωπο του παρελθόντος.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι πιθανότητες να έρθει ένας παλιός έρωτας ξανά στο προσκήνιο αυξάνονται αυτή την εβδομάδα καθώς η ανάδρομη πορεία του Ερμή σε γυρίζει σε ζητήματα του παρελθόντος. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση θα πρέπει να είσαι προσεκτικός μιας και η επικοινωνία δεν θα είναι βοηθητική και μάλιστα μπορεί να αποτελέσει αιτία για να δημιουργηθούν παρανοήσεις μεταξύ σας. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο τέλος της εβδομάδας μπορεί να φέρει ακόμα και μία τυχαία συνάντηση με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει καιρό και από αυτή τη συνάντηση θα προκύψουν νέα δεδομένα.

Τοξότης

Αυτή την εβδομάδα τα ζητήματα που θα σε απασχολήσουν περισσότερο θα σχετίζονται με το σπίτι σου και με τους δικούς σου ανθρώπους, καθώς ο Ερμής βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων τα φέρνει στο προσκήνιο. Από τις 18/2 που θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του είναι πιθανόν να ξανακάνουν την εμφάνισή τους ζητήματα που είχες αποφύγει να διευθετήσεις το προηγούμενο διάστημα. Αυτά τα ζητήματα μπορεί να είναι μπερδεμένα και η διάθεση που θα έχεις να τα επιλύσεις θα παίξει κομβικό ρόλο σε αυτά. Στις 19/2 ο Ήλιος περνά στο ζώδιο των Ιχθύων και ξεκινά μία πολύ καλή περίοδος για να διευθετήσεις εργασίες που σχετίζονται με το χώρο που ζεις. Η εβδομάδα κλείνει με τη νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο των Ιχθύων, η οποία σου λέει πως αν θέλεις να προχωρήσεις σε αποφάσεις που αφορούν το σπίτι σου, θα πρέπει πρώτα να έχεις κλείσει κάποιες εκκρεμότητες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αυτή είναι μία καθοριστική εβδομάδα για τη σχέση με το σύντροφό σου ιδιαίτερα αν μένετε κάτω από την ίδια στέγη, καθώς ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι σας μπορούν να δημιουργήσουν διαφωνίες μεταξύ σας. Μην αφήσεις τις δουλειές και τις υποχρεώσεις να σε απομακρύνουν από το ταίρι σου και προσπάθησε να μοιράσεις με δίκαιο τρόπο τις κοινές σας υποχρεώσεις. Αν είσαι ελεύθερος μπορεί να νιώσεις την ανάγκη να επικοινωνήσεις με ένα πρόσωπο του παρελθόντος, όμως θα πρέπει να σκεφτείς αν περιμένεις κάτι από μία τέτοια κίνηση ή αν απλά είναι μια παρόρμηση της στιγμής.

Αιγόκερως

Τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου θα βρίσκονται στις επάλξεις αυτή την εβδομάδα και με τον έναν ή τον άλλο τρόπο θα σου τραβούν το ενδιαφέρον. Ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο των Ιχθύων στις 18/2 και είναι πιθανόν να σε οδηγήσει σε ατέρμονες συζητήσεις με πρόσωπα του στενού σου περιβάλλοντος, από τις οποίες είναι πιθανό να δημιουργηθούν και παρεξηγήσεις. Καλό θα ήταν να είσαι προσεκτικός με οτιδήποτε και αν πεις καθώς ακόμα και μία λέξη είναι ικανή να δημιουργήσει «κλίμα» στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Στις 19/2 περνά και ο Ήλιος στο ζώδιο των Ιχθύων εγκαινιάζοντας μία εξωστρεφή περίοδο γεμάτη με συζητήσεις και συναντήσεις είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Η εβδομάδα κλείνει με τη νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ίδιο ζώδιο και χρειάζεται προσοχή καθώς μαζί της φέρνει «μπερδεμένες» πληροφορίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η ανάδρομη πορεία του Ερμή ενδεχομένως να σου υπενθυμίσει πράγματα που σε είχαν ενοχλήσει στο σύντροφό σου κατά το παρελθόν, όμως καλό θα ήταν να μην τα φέρεις στο παρόν αν δεν υπάρχει λόγος. Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να υπάρξει επικοινωνία με ένα πρόσωπο του παρελθόντος και τώρα είναι η ευκαιρία -αν σε ενδιαφέρει αυτό το πρόσωπο- να λύσεις μία παρεξήγηση που είχε δημιουργηθεί μεταξύ σας.

Υδροχόος

Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανό να κάνεις σενάρια με το μυαλό σου τα οποία θα επηρεάσουν τον τρόπο αντίδρασης σου ιδιαίτερα σε ζητήματα που σχετίζονται με τον οικονομικό τομέα. Στις 18/2 ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο των Ιχθύων και σου εφιστά την προσοχή σε οικονομικές δοσοληψίες. Καλό θα ήταν να είσαι προσεκτικός ακόμα και με τις καθημερινές συναλλαγές σου καθώς συχνά-πυκνά θα είσαι αφηρημένος και αυτό αυξάνει τις πιθανότητες να ξεχάσεις ή να χάσεις κάτι που έχει αξία για εσένα. Στις 19/2 ο Ήλιος περνά στο ζώδιο των Ιχθύων και στις 23/2 πραγματοποιείται η νέα Σελήνη στο ίδιο ζώδιο, δείχνοντας πως το επόμενο διάστημα μπορεί να προκύψουν νέα δεδομένα στο ταμείο σου. Για να βγεις όμως κερδισμένος από αυτά, θα πρέπει να έχεις κλείσει εκκρεμότητες του παρελθόντος.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η ανάδρομη πορεία του Ερμή θα επηρεάσει τον τρόπο που σκέφτεσαι αλλά και τον τρόπο που προσεγγίζεις ζητήματα που σχετίζονται με εσένα και το σύντροφό σου. Η αλήθεια είναι πως αυτή την εβδομάδα ίσως να μην έχεις το σωστό τρόπο για να πεις αυτό που θέλεις, με αποτέλεσμα να είναι εύκολο το ταίρι σου να παρεξηγήσει τις προθέσεις σου. Αν είσαι ελεύθερος είναι πολύ πιθανόν να συνειδητοποιήσεις πως ένα πρόσωπο που βρίσκεται κοντά σου πληροί αυτά που εσύ θέλεις και αναζητάς στον αισθηματικό τομέα.

Ιχθείς

Αυτή την εβδομάδα θα έχεις την τιμητική σου καθώς τα αστρολογικά δρώμενα πραγματοποιούνται ως επί το πλείστο στο ζώδιό σου! Ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στις 18/2, δείχνοντας πως το επόμενο διάστημα θα είσαι επιρρεπής σε λάθος αποφάσεις, καθώς η σκέψη σου θα είναι ιδιαίτερα υποκειμενική. Αν θέλεις να διαπραγματευτείς σημαντικά ζητήματα, θα πρέπει να κρατάς μικρό καλάθι και να είσαι προσεκτικός μιας και θα είναι εύκολο να δημιουργηθούν παρανοήσεις. Στις 19/2 με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιό σου ξεκινά ο μήνας των γενεθλίων σου, δείχνοντας πως το επόμενο διάστημα θα «ακτινοβολείς» και θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις αισθητή την παρουσία σου εκεί που θέλεις. Στις 23/2 η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιό σου σε προτρέπει να μην βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα, καθώς θα είναι εύκολο να παρασυρθείς σε λάθος εντυπώσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιό σου στις 19/2 δείχνει πως ξεκινά μία περίοδο κατά την οποία θα έχεις την ευκαιρία να προσεγγίσεις ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και να το κερδίσεις. Αν αυτό το πρόσωπο σχετίζεται και με μία αισθηματική ιστορία του παρελθόντος, τότε οι πιθανότητες αυξάνονται. Βέβαια υπάρχει και ο ανάδρομος Ερμής που από τις 18/2 δεν θα κάνει εύκολα τα πράγματα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, δημιουργώντας «σκοπέλους» στην επικοινωνία. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση προσπάθησε να μην αφήσεις την υποκειμενική σου σκέψη ανεξέλεγκτη, καθώς θα είναι εύκολο να αδικήσεις το ταίρι σου.

Πηγή: myastro.gr

Προηγούμενο άρθροΗ φωτογραφία της ημέρας
Επόμενο άρθροΕορτολόγιο – 17 Φεβρουαρίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα