Εβδομαδιαίες προβλέψεις 19/10/20 – 25/10/20

Έντονα αρχίζει η εβδομάδα, καθώς στις 19/10 το τετράγωνο του ανάδρομου Άρη στον Κριό με τον Δία στον Αιγόκερω δημιουργεί υπερένταση και οδηγεί σε υπερβολές και λανθασμένες κινήσεις. Προσοχή καθώς θέματα του παρελθόντος επανέρχονται, ενώ είναι απαραίτητο να αποφύγουμε την έπαρση και να λειτουργήσουμε σε ρεαλιστικό πλαίσιο. Την ίδια μέρα η Αφροδίτη στην Παρθένο σε τρίγωνο με τον Δία στον Αιγόκερω λειτουργεί ιδιαίτερα ευνοϊκά σε σχέση με την καθημερινότητα. Πιθανό είναι να υπάρξουν οικονομικά ζητήματα που μπορούν να εξελιχθούν με ιδανικό τρόπο για εμάς. Μας δίνεται η ευκαιρία να κλείσουμε θέματα ρουτίνας που μπορεί να απασχολούν την προσωπική μας ζωή.

Στις 21/10 η αντίθεση του ανάδρομου Ερμή στον Σκορπιό με τον Ουρανό στον Ταύρο δεν αφήνει περιθώρια για ήρεμες συζητήσεις. Παρεξηγήσεις και νευρικότητα οδηγούν σε ανατροπές, που κυρίως θα επηρεάσουν οικονομικές συμφωνίες και συναλλαγές.

Στις 22/10 το τρίγωνο της Αφροδίτης στην Παρθένο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω ενισχύει με πάθος και δυναμισμό την προσωπική μας ζωή. Η καθημερινότητα δεν είναι μονότονη, καθώς τα συναισθήματα ενισχύονται σημαντικά και ο αισθησιασμός είναι πρωταγωνιστής των σχέσεων.

Στις 23/10 ο Ήλιος περνάει στον Σκορπιό στρέφοντας την προσοχή μας κυρίως σε ζητήματα που απασχολούν οικονομικές υποθέσεις σε σχέση με τρίτους και επιχειρηματικές κινήσεις που μας ενδιαφέρουν. Η έντονη διαίσθηση μπορεί να μας καθοδηγήσει με τον καλύτερο τρόπο, αρκεί να την αφουγκραστούμε και να αφεθούμε σε αυτήν. Διαφορετικά η καχυποψία και οι αμφιβολίες θα μας κυριεύσουν. Σε προσωπικό επίπεδο δεν αποκλείεται να υπάρξουν έντονες στιγμές, λόγω ανασφαλειών και απωθημένων που έρχονται στην επιφάνεια.

Στις 24/10 το τρίγωνο της Αφροδίτης στην Παρθένο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μας δίνει την ευκαιρία να σταθεροποιήσουμε καταστάσεις σε καθημερινό επίπεδο. Δημιουργείται ένα ιδανικό περιβάλλον στον εργασιακό χώρο, που μπορεί να μας οδηγήσει με προσπάθεια και σοβαρότητα σε σημαντικές επιτυχίες. Οι ανάγκες οριοθετούνται και εκδηλώνονται στην προσωπική μας ζωή με ωριμότητα και ψύχραιμη προσέγγιση. Κλείνουν λεπτά ζητήματα που έχουν απασχολήσει τη σχέση μας, καθώς δείχνουμε σοβαρότητα και πρακτική διάθεση στον τρόπο που όταν διαχειριζόμαστε.

Τέλος στις 25/10 ο Ήλιος σχηματίζει σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή στον Σκορπιό ενισχύοντας την ανάγκη για επίλυση καταστάσεων του παρελθόντος που επηρεάζουν την ψυχολογία μας. Προσοχή καθώς ο υποκειμενισμός και οι αμφιβολίες δεν θα μας βοηθήσουν ώστε να προσεγγίσουμε τα ζητήματα που μας ενδιαφέρουν με θετικό τρόπο.

Κριός

Κριέ μου αυτή την εβδομάδα θα χρειαστεί να επικεντρωθείς περισσότερο τα ζητήματα που διευθετείς καθημερινά καθώς από αυτά μπορεί να ξεκινήσουν κάποιες παρανοήσεις. Η αντίθεση της Αφροδίτης που βρίσκεται στην Παρθένο με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθύς στις αρχές της εβδομάδας, δεν θα σε βοηθήσει να παραμείνεις συγκεντρωμένος σε όλα αυτά που έχεις να κάνεις και θα είναι εύκολο να υπάρξουν λάθη. Αν θέλεις να αποφύγεις το παραπάνω σενάριο θα πρέπει να δώσεις μεγάλη προσοχή ακόμα και στις πιο απλές εργασιακές ή καθημερινές υποχρεώσεις. Στις 23/1ο ο Ήλιος περνάει στο ζώδιο του Σκορπιού και θα βοηθήσει ιδιαίτερα όχι μόνο τη διαίσθησή σου αλλά και το επιχειρηματικό σου δαιμόνιο! Δεν αποκλείεται να σκεφτείς μία ιδέα η οποία θα βοηθήσει πολύ το ταμείο σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας θα πρέπει να δώσεις προσοχή στις συζητήσεις που θα έχεις με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει καθώς μπορεί να βγάλεις συμπεράσματα τα οποία δεν θα ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Όσο οι ημέρες περνούν το παραπάνω σενάριο θα αρχίσει να εξασθενεί, για αυτό αν θέλεις να πάρεις αποφάσεις σχετικά με ένα αισθηματικό ζήτημα προτίμησε να το κάνεις προς το τέλος εβδομάδας. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση το Σαββατοκύριακο είναι ιδανικό για να έρθεις κοντά με το σύντροφό σου μέσα από συζητήσεις που θα κάνετε και από δραστηριότητες που θα ασχοληθείτε από κοινού.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να προσεγγίσεις με «προσγειωμένη» διάθεση οτιδήποτε αφορά τη δουλειά τουλάχιστον κατά τις πρώτες ημέρες της, που φαίνεται πως μπορεί να σε παρασύρουν και να κάνεις ριψοκίνδυνες κινήσεις. Όσο οι ημέρες περνούν τόσο πιο εύκολο θα είναι να διευθετήσεις κάποια ζητήματα τα οποία έχουν προκύψει στο επαγγελματικό σου περιβάλλον ή αφορούν ένα θέμα της δουλειάς. Κατά το δεύτερο μισό της εβδομάδας δεν αποκλείεται να λάβεις την επιβράβευση ή ένα μπόνους που περιμένεις καιρό.

Ταύρος

Ταύρε μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα επικεντρωθείς στον αισθηματικό τομέα καθώς η Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιο της Παρθένου ευνοεί ιδιαίτερα οτιδήποτε αφορά την προσωπική σου ζωή. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας καθιστούν «απαγορευτικά» τα συμπεράσματα και τις τελεσίδικες αποφάσεις, όσον αφορά ένα αισθηματικό σου ζήτημα. Όσο οι ημέρες περνούν θα είναι πιο εύκολο για εσένα να συνειδητοποιήσεις καλύτερα τα δεδομένα που έχεις. Στις 23/10 ο Ήλιος κάνει την είσοδο του στο ζώδιο που βρίσκεται απέναντι σου το Σκορπιό και δείχνει πως το επόμενο διάστημα οι σχέσεις αλλά και οι συνεργασίες θα έχουν προτεραιότητα! Μάλιστα δεν αποκλείεται να προκύψει και μία πρόταση για μία νέα συνεργασία.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Οι δύο πρώτες ημέρες αυτές της εβδομάδας χρειάζονται προσοχή καθώς θα βρίσκεται σε ισχύ η αντίθεση της Αφροδίτης και του Ποσειδώνα, η οποία δεν θα βοηθήσει την κρίση σου καθώς φαίνεται πως θα τη θολώσει. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση το δεύτερο μισό της εβδομάδας ενδείκνυται για να αφιερώσεις χρόνο σε αυτή και στο ταίρι σου καθώς τα vibes που θα υπάρχουν θα είναι ιδανικά! Αν πάλι είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να γνωρίσεις ένα πρόσωπο το οποίο θα σου κεντρίσει το ενδιαφέρον και αυτή η γνωριμία φαίνεται πως θα εξελιχθεί γρήγορα!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αυτές τις ημέρες χρειάζεται να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή σε ζητήματα που αφορούν τη δουλειά καθώς την προσοχή σου έχει «κλέψει» κάποιος άλλος τομέας και πιθανόν να έχεις αφήσει επαγγελματικές υποθέσεις σε δεύτερη μοίρα. Οι δύο πρώτες ημέρες της εβδομάδας δεν είναι βοηθητικές για συζητήσεις και διαπραγματεύσεις που αφορούν επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα, καθώς μπορεί να δημιουργήσουν υψηλές προσδοκίες στα συμβαλλόμενα μέλη και κατά συνέπεια λάθος συμπεράσματα. Αυτό που χρειάζεται να κάνεις αυτή την εβδομάδα ώστε να είσαι καλυμμένος είναι να κρατήσεις χαμηλά τον πήχη, σε περίπτωση που ακούσεις βαρύγδουπες δηλώσεις και μεγάλα λόγια.

Δίδυμοι

Δίδυμε μου αυτή την εβδομάδα με την αντίθεση ανάμεσα την Αφροδίτη που βρίσκεται στην Παρθένο και στον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθύς, χρειάζεται να επικεντρωθείς σε επαγγελματικά ζητήματα, ώστε να μην υπάρξει κάποια παρανόηση ή κάποιο λάθος σε αυτά. Οι δύο πρώτες ημέρες της εβδομάδας είναι ιδιαίτερα σημαντικές καθώς ο Ποσειδώνας επηρεάζει την κρίση και μπορεί να σε παρασύρει σε κινήσεις που ενέχουν ρίσκο. Στις 23/10 ο Ήλιος κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Σκορπιού και δείχνει πως το επόμενο διάστημα θα επικεντρωθείς περισσότερο στην καθημερινότητά σου. Τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να βάλεις μία τάξη σε εκκρεμότητες που υπάρχουν και να την κάνεις πιο φιλική προς εσένα!

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η όψη αντίθεσης μεταξύ της Αφροδίτης και του Ποσειδώνα θα σε κάνει να μεγεθύνεις οτιδήποτε υπάρχει στην προσωπική σου ζωή είτε ευχάριστο είτε δυσάρεστο. Για αυτό το λόγο θα είναι δύσκολο να δεις τα πράγματα στη σωστή τους θέση -τουλάχιστον για αυτή την εβδομάδα- κάτι το οποίο μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθος αποφάσεις. Προσπάθησε να αποφύγεις το παραπάνω σενάριο ιδιαίτερα σε περίπτωση που είσαι ελεύθερος καθώς μπορεί να εξιδανικεύσεις μία κατάσταση και τελικά να μην μπορέσεις να σκεφτείς καθαρά. Κατά το δεύτερο μισό της εβδομάδας δεν αποκλείεται να έχεις επικοινωνία με ένα πρόσωπο από τα παλιά.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αυτή την εβδομάδα οτιδήποτε σχετίζεται με τη δουλειά χρειάζεται προσοχή καθώς μπορεί να δημιουργηθούν υπερβολικές προσδοκίες και απαιτήσεις είτε από εσένα είτε από ανθρώπους που είναι ιεραρχικά ανώτεροι σου στη δουλειά. Είτε συμβεί το παραπάνω σενάριο είτε όχι καλό θα είναι να κρατήσεις μικρό καλάθι σε οτιδήποτε ακούσεις και σου φανεί πολύ καλό για να είναι αληθινό. Το Σαββατοκύριακο αξίζει να δώσεις προτεραιότητα σε κάποιες υποχρεώσεις της καθημερινότητας καθώς η ενέργειά σου θα είναι εξαιρετικά βοηθητική σε αυτό.

Καρκίνος

Καρκίνε μου αυτή η εβδομάδα είναι αφιερωμένη στην προσωπική σου ζωή καθώς θα υπάρχει μία ζέστη και ρομαντική ατμόσφαιρα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, η οποία δεν αποκλείεται να σε φέρει κοντά με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Η Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιο της Παρθένου σχηματίζει αντίθεση με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθύς η οποία γλυκαίνει την ατμόσφαιρα όμως την ίδια στιγμή μπορεί να δημιουργήσει αυταπάτες, για αυτό χρειάζονται προσεκτικές κινήσεις, ιδιαίτερα σε θέματα που αφορούν τον αισθηματικό τομέα. Από τις 23/10 που ο Ήλιος θα βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού θα δημιουργεί ευκαιρίες για την προσωπική σου ζωή είτε είσαι ελεύθερος είτε βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Μία πολύ καλή εβδομάδα ξεκινάει για εσένα σε αισθηματικό επίπεδο και αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να γνωρίσεις ένα πρόσωπο με το οποίο θα δημιουργηθούν έντονα και γλυκά συναισθήματα. Λόγω της αντίθεσης Αφροδίτης/Ποσειδώνα θα πρέπει να δώσεις προσοχή σε συναισθήματα τα οποία θα μπορούσαν να σε παρασύρουν σε παρορμητικές κινήσεις και σε βαρύγδουπες δηλώσεις. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μια σχέση η ενασχόληση με το σύντροφό σου και με πράγματα που αγαπάτε από κοινού, θα δημιουργήσει ένα πολύ καλό κλίμα ανάμεσα σε εσένα και σε εκείνον.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως η δουλειά δεν θα βρίσκεται στις προτεραιότητες σου καθώς θα υπάρξει κινητικότητα σε προσωπικά και αισθηματικά ζητήματα. Παρόλα αυτά θα πρέπει να δώσεις προσοχή σε συγκεκριμένες επαγγελματικές υποχρεώσεις, μιας και δεν θα είσαι τόσο συγκεντρωμένος, κάτι το οποίο φαίνεται πως θα επηρεάσει την εξέλιξη τους. Τα λάθη καραδοκούν και είναι πιθανά για αυτές τις ημέρες για αυτό θα πρέπει να αποφύγεις όσο μπορείς το «ξεπέταγμα» των επαγγελματικών σου ζητημάτων.

Λέων

Λέων μου αυτή την εβδομάδα θα πιάσεις τον εαυτό σου να σκέφτεται περισσότερο ζητήματα τα οποία σχετίζονται με τον οικονομικό τομέα, καθώς και οτιδήποτε αφορά έσοδα, έξοδα και λοιπές υποχρεώσεις θα έρθει στο προσκήνιο. Η Αφροδίτη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο όμως στις αρχές της εβδομάδας σχηματίζει μία αντίθεση με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, γεγονός που θα δημιουργήσει ένα βαθμό δυσκολίας στη διευθέτηση οικονομικών θεμάτων. Θα πρέπει να είσαι προσεκτικός με τις κινήσεις σου καθώς θα έχεις την τάση να είσαι υπεραισιόδοξος όσον αφορά τις οικονομικές σου προβλέψεις! Από τις 23/10 που ο Ήλιος θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Σκορπιού θα στρέψεις την προσοχή σου στην οικογενειακή σου ζωή, καθώς και σε κάποιες υποθέσεις που αφορούν το χώρο που ζεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Αυτή την εβδομάδα είναι πολύ πιθανό να έχεις μία συζήτηση με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, η οποία όμως θα σου περάσει λανθασμένα μηνύματα ή ενδεχομένως εσύ να τα παρερμηνεύσεις. Η αντίθεση Αφροδίτης/Ποσειδώνα μπορεί να δημιουργήσει μεγάλες προσδοκίες από μία σχέση που τώρα πάει να ξεκινήσει. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση το δεύτερο μισό της εβδομάδας θα είναι πιο εύκολο για εσένα να επικεντρωθείς σε αυτή και να κάνεις πράγματα μαζί με το σύντροφό σου, καθώς τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας φαίνεται πως θα υπάρξουν κάποιες υποχρεώσεις της καθημερινότητας, οι οποίες δεν θα σου αφήσουν τον ελεύθερο χρόνο που χρειάζεσαι.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα επικεντρωθείς σε μία επαγγελματική υποχρέωση/πρόταση, η οποία με κάποιο τρόπο θα σου αποφέρει επιπλέον κέρδος. Βέβαια αν πρόκειται να κάνεις συζητήσεις για οικονομικά θέματα μέσα σε αυτές τις ημέρες θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός -κυρίως τις δύο πρώτες ημέρες της εβδομάδας- καθώς θα ακουστούν πράγματα τα οποία θα είναι δύσκολο να πραγματοποιηθούν. Προτίμησε να συζητήσεις σημαντικά επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα κατά το δεύτερο μισό της εβδομάδας, καθώς τότε θα είναι πιο εύκολο να τα μετρήσεις σωστά και να βγάλεις συμπεράσματα.

Παρθένος

Παρθένε μου αυτές τις ημέρες φαίνεται πως έχεις επικεντρωθεί σε μία συγκεκριμένη προσωπική ή επαγγελματική σχέση και το ενδιαφέρον σου είναι ακλόνητο. Η Αφροδίτη συνεχίζει το ταξίδι της στο ζώδιό σου και δημιουργεί εύνοια στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, όμως τις πρώτες ημέρες αυτής της εβδομάδας θα σχηματίζει μία όψη αντίθεσης με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθύς. Αυτή η όψη δεν αποκλείεται να σε οδηγήσει σε λάθος εκτιμήσεις σχετικά με ένα πρόσωπο που βρίσκεται είτε στο επαγγελματικό είτε στο προσωπικό σου περιβάλλον. Από τις 23/10 ο Ήλιος θα περάσει στο ζώδιο του Σκορπιού και θα είναι πιο εύκολο για εσένα να προσεγγίσεις πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση θα πρέπει να δώσεις προσοχή αυτές τις ημέρες καθώς είναι πολύ πιθανόν να ακούσεις αλλά και να πεις πράγματα τα οποία δεν θα εννοείς. Κατά το δεύτερο μισό της εβδομάδας φαίνεται πως θα γνωρίσεις ένα πρόσωπο που θα σου τραβήξει το ενδιαφέρον και οι αισθηματικές σου υποθέσεις θα βελτιωθούν αισθητά. Αν πάλι βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση απόφυγε να βγάλεις συμπεράσματα για οποιοδήποτε ζήτημα την αφορά κατά το πρώτο μισό της εβδομάδας. Θα είναι πιο εύκολο για εσένα να βγάλεις σωστά συμπεράσματα μετά την Τετάρτη που η Αφροδίτη θα απομακρύνεται από την όψη αντίθεσης που είχε σχηματίσει με τον Ποσειδώνα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Συζητήσεις σχετικά με επαγγελματικές σχέσεις και συνεργασίες είναι πιθανό να γίνουν αυτή την εβδομάδα και δεν αποκλείεται μέσα από αυτές να έρθει με πλάγιο τρόπο και μία πρόταση για νέα συνεργασία. Παρόλα αυτά θα πρέπει να κρατήσεις μικρό καλάθι τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας, καθώς φαίνεται πως θα ακουστούν πράγματα τα οποία δεν θα είναι εύκολο να πραγματοποιηθούν. Απόφυγε να ρισκάρεις κάτι που είναι σίγουρο στον επαγγελματικό τομέα για κάτι το οποίο τώρα κάνει την εμφάνιση του.

Ζυγός

Ζυγέ μου αυτή την εβδομάδα θα πιάσεις τον εαυτό σου να σκέφτεται αρκετά κάποια ζητήματα του παρελθόντος και αυτές οι σκέψεις δεν αποκλείεται να οδηγήσουν σε επικοινωνία με πρόσωπα τα οποία έχεις να ακούσεις καιρό. Η αντίθεση που θα σχηματίσει η Αφροδίτη που βρίσκεται στην Παρθένο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς στις αρχές της εβδομάδας, σου λέει να αποφύγεις να ανοίξεις ξανά ιστορίες του παρελθόντος καθώς μπορεί να παρασυρθείς από πρόσκαιρα συναισθήματα. Στις 23/10 η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Σκορπιού δείχνει πως ξεκινάει ένα διάστημα κατά το οποίο αν δώσεις προσοχή στον οικονομικό τομέα, θα καταφέρεις να βγεις κερδισμένος.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η επικοινωνία με ένα πρόσωπο που έχεις να δεις καιρό είναι πολύ πιθανό σενάριο για αυτές τις ημέρες όμως η αντίθεση Αφροδίτης/Ποσειδώνα θολώνει την κατάσταση για αυτό απόφυγε να βγάλεις συμπεράσματα από συναντήσεις που θα έχεις κατά το πρώτο μισό της εβδομάδας. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση η επικοινωνία με το σύντροφό σου θα έχει μεγάλη σημασία προκειμένου να διευθετήσετε κάποιες δουλειές της καθημερινότητας που έχετε αναλάβει από κοινού. Απόφυγε να «επέμβεις» σε μία κατάσταση παρασκηνιακά για να βγεις κερδισμένος, καθώς κάτι τέτοιο μπορεί να σε εκθέσει αργότερα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Η δουλειά και οτιδήποτε την αφορά θα παίξει σημαντικό ρόλο στη διάθεσή σου αυτή την εβδομάδα καθώς φαίνεται πως από το πόσες δουλειές και υποχρεώσεις έχεις, θα εξαρτηθεί και το πόσο καλά θα νιώθεις! Είναι πολύ πιθανόν να φλερτάρεις με την ιδέα να δικαιολογήσεις την αποχή σου από κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις, εφευρίσκοντας πειστικές δικαιολογίες! Καλό θα είναι να αποφύγεις το παραπάνω σενάριο μιας και είναι πολύ πιθανό να γυρίσει μπούμερανγκ.

Σκορπιός

Σκορπιέ μου αυτή την εβδομάδα είναι πολύ πιθανό να νιώσεις έντονα την ανάγκη να επικοινωνήσεις με όσο περισσότερο κόσμο μπορείς και μάλιστα δεν αποκλείεται αυτή η ανάγκη να γίνει η αιτία για να επικοινωνήσεις και με πρόσωπα που έχεις να ακούσεις καιρό. Η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιο της Παρθένου και η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς στις αρχές της εβδομάδας δημιουργεί νέα ειδύλλια και νέα φλερτ. Από τις 23/10 με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο σου, ξεκινάει επίσημα ο μήνας των γενεθλίων σου! Τώρα είναι η ευκαιρία να βγεις μπροστά σε ζητήματα που σε απασχολούν και να δείξεις ποιος πραγματικά είσαι. Το επόμενο διάστημα θα έχεις τον τρόπο να τραβήξεις τα βλέμματα και να κερδίσεις όχι μόνο νέους φίλους αλλά και νέους θαυμαστές.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η αντίθεση Αφροδίτης/Ποσειδώνα που θα είναι σε ισχύ τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας δεν θα σε αφήσει να ξεκαθαρίσεις την κατάσταση σε ένα αισθηματικό σου ζήτημα για αυτό καλύτερα να αποφύγεις τελεσίδικες αποφάσεις. Μία νέα γνωριμία η οποία έχει προοπτικές για να εξελιχθεί είναι πολύ πιθανό σενάριο, ιδιαίτερα προς το Σαββατοκύριακο. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση το δεύτερο μισό της εβδομάδας είναι ιδανικό για να υπάρξει ουσιαστική επικοινωνία με το σύντροφό σου, από την οποία θα μπορέσεις να κάνεις συζητήσεις που θα σε οδηγήσουν σε χρήσιμα συμπεράσματα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Οτιδήποτε σχετίζεται με τη δουλειά χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή αυτές τις ημέρες καθώς είναι πολύ πιθανό να κάνεις λάθος εκτίμηση για κάποια επαγγελματικά ζητήματα, η οποία με τη σειρά της θα σε οδηγήσει σε λάθος απόφαση. Αν θέλεις να αποφύγεις αυτό το σενάριο καλό θα ήταν να αποφύγεις τις τελεσίδικες αποφάσεις κατά το πρώτο μισό της εβδομάδας. Από τις 23/10 που ο Ήλιος θα περάσει στο ζώδιό σου θα παρατηρήσεις πως θα τραβήξεις τα βλέμματα των άλλων και δεν αποκλείεται να τραβήξεις και την προσοχή νέων συνεργατών.

Τοξότης

Τοξότη μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα επικεντρωθείς περισσότερο σε θέματα που αφορούν το σπίτι σου, τα πρόσωπα της οικογένειας σου καθώς και κάποιες εκκρεμότητες που υπάρχουν σε αυτό. Η αντίθεση που θα σχηματίσει η Αφροδίτη που βρίσκεται στην Παρθένο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς στις αρχές της εβδομάδας σου λέει πως εκτός από οικογενειακά ζητήματα χρειάζεται να δώσεις προσοχή και στον επαγγελματικό τομέα. Αν επικεντρωθείς στον ένα μόνο τομέα είναι πολύ πιθανόν να υπάρξουν πράγματα τα οποία δεν θα πέσουν στην αντίληψή σου στον άλλο και αυτό μπορεί να δημιουργήσει μία λάθος εικόνα. Από τις 23/10 ο Ήλιος θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Σκορπιού και θα είναι πιο εύκολο για εσένα να ανασυνταχθείς και να πάρεις αποφάσεις για θέματα που σε απασχολούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανό να έχεις μία συζήτηση με το σύντροφό σου από την οποία θα είναι δύσκολο να βγάλεις συμπεράσματα που ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Αν υπάρχουν σημαντικά θέματα προς συζήτηση προτίμησε να τα μεταφέρεις κατά το δεύτερο μισό της εβδομάδας, ώστε να έχεις μία πιο ξεκάθαρη εικόνα για αυτά. Αν πάλι είσαι ελεύθερος οι θετικές όψεις που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με την πολυαστρία που υπάρχει στον Αιγόκερω φαίνεται πως θα φέρουν δίπλα σου ένα πρόσωπο το οποίο θα ενισχύσει την αυτοπεποίθησή σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Η δουλειά και οτιδήποτε σχετίζεται με επαγγελματικά θέματα χρειάζονται την προσοχή σου αυτή την εβδομάδα ιδιαίτερα μέχρι και την Τετάρτη 21/10 καθώς είναι πολύ πιθανόν να υπάρξουν πληροφορίες που θα σε μπερδέψουν. Κατά το δεύτερο μισό της εβδομάδας θα είναι πιο εύκολο για εσένα να βγάλεις συμπεράσματα όσον αφορά ένα επαγγελματικό ζήτημα ή μία επαγγελματική σχέση. Μάλιστα οι θετικές όψεις που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με την πολυαστρία στον Αιγόκερω δείχνει πως μπορεί να προκύψει και κάτι καλό σε οικονομικό επίπεδο.

Αιγόκερως

Αιγόκερε μου αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να σκέφτεσαι αρκετά ένα πρόσωπο που βρίσκεται στο φιλικό σου περιβάλλον ή ένα πρόσωπο που αυτή τη στιγμή βρίσκεται μακριά. Η αντίθεση μεταξύ της Αφροδίτης από την Παρθένο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, δείχνει πως οι συζητήσεις που θα έχεις με τους άλλους μπορεί να σε οδηγήσουν σε λάθος συμπεράσματα ιδιαίτερα αν δεν υπάρχει επαφή δια ζώσης παρά μόνο απομακρυσμένη επικοινωνία. Μη βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα καθώς οι πρώτες ημέρες της εβδομάδας δεν θα σε οδηγήσουν στα σωστά. Από τις 23/10 με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Σκορπιού η επικοινωνία και οι δημόσιες σχέσεις θα έχουν την τιμητική τους, μάλιστα δεν αποκλείεται να υπάρξουν και συναντήσεις με ανθρώπους που έχεις να δεις καιρό!

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η επαφή που θα έχεις με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο μπορεί να δημιουργήσει ένα νέο ειδύλλιο αυτή την εβδομάδα και η αντίθεση Αφροδίτης/Ποσειδώνα μπορεί να ωραιοποιήσει κάθε κατάσταση στον αισθηματικό τομέα. Για αυτό το λόγο θα πρέπει να δώσεις μεγάλη προσοχή όχι μόνο στα λόγια αλλά και στις κινήσεις ενός ανθρώπου που σου έχει τραβήξει το ενδιαφέρον, προκειμένου να μπορέσεις να σχηματίσεις την εικόνα που τον αντικατοπτρίζει. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση το δεύτερο μισό της εβδομάδας θα είναι πολύ ευχάριστο για εσένα και το σύντροφό σου, καθώς το κλίμα που θα υπάρχει μεταξύ σας θα φέρει στην επιφάνεια όμορφα συναισθήματα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Η δουλειά μπορεί να αποτελεί «πονοκέφαλο» για εσένα αυτή την εβδομάδα και δεν αποκλείεται να υπάρχουν κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις οι οποίες χρειάζονται την προσοχή σου. Κατά το δεύτερο μισό της εβδομάδας θα είναι πιο εύκολο να φέρεις εις πέρας αρκετές από αυτές, όμως θα πρέπει να δώσεις μεγάλη προσοχή στις πρώτες ημέρες εβδομάδας ώστε να μην υπάρξουν λάθη. Μετά τις 23/10 με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Σκορπιού μπορεί να έρθει μία νέα επαγγελματική πρόταση μέσω ενός ανθρώπου που βρίσκεται στο φιλικό σου περιβάλλον.

Υδροχόος

Υδροχόε μου αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να έχεις το μυαλό σου σε ζητήματα του παρελθόντος τα οποία δεν αποκλείεται να σου δημιουργήσουν δυσθυμία. Η αντίθεση της Αφροδίτης που βρίσκεται στην Παρθένο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς θα λάβει χώρα στις αρχές της εβδομάδας και σου λέει να δώσεις μεγάλη προσοχή στα έξοδα που θα έχεις αυτές τις ημέρες, καθώς είναι πιθανόν να αυξηθούν και μάλιστα χωρίς να το καταλάβεις. Από τις 23/10 με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Σκορπιού αξίζει να επικεντρωθείς στον επαγγελματικό τομέα, καθώς φαίνεται πως εκεί θα υπάρχουν εξελίξεις στο επόμενο διάστημα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Μία συζήτηση που θα έχεις με ένα πρόσωπο που βρίσκεται στο ευρύτερο ή στο επαγγελματικό σου περιβάλλον είναι πολύ πιθανόν να δημιουργήσει ένα φλερτ ανάμεσα σας. Καλό θα είναι να κρατήσεις μικρό καλάθι σε μεγάλες υποσχέσεις που μπορεί να ακουστούν τις δύο πρώτες ημέρες της εβδομάδας, καθώς και σε κινήσεις εντυπωσιασμού που θα γίνουν προς εσένα! Κατά το δεύτερο μισό της εβδομάδας θα είναι πιο εύκολο να βγάλεις συμπεράσματα για μία νέα ή πρόσφατη γνωριμία. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση το Σαββατοκύριακο προμηνύεται ιδιαίτερα θερμό και μπορεί να σε φέρει κυριολεκτικά και μεταφορικά κοντά με το σύντροφό σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Η δουλειά θα τραβήξει το ενδιαφέρον σου κατά το δεύτερο μισό της εβδομάδας όμως μέχρι τότε θα υπάρξουν κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις τις οποίες δεν θα πρέπει να αφήσει στον αυτόματο πιλότο. Τα λάθη κρύβονται στις λεπτομέρειες κάτι το οποίο θα πρέπει να έχεις κατά νου τις δύο πρώτες ημέρες της εβδομάδας, καθώς τότε τα λάθη λόγω απροσεξίας θα αποτελούν πολύ πιθανό σενάριο. Από τις 23/10 με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Σκορπιού θα είναι πιο εύκολο για εσένα να εκπληρώσεις επαγγελματικούς στόχους και να δείξεις τις ικανότητές σου.

Ιχθείς

Ιχθύ μου αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να δώσεις προσοχή σε ζητήματα που αφορούν προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις. Η αντίθεση της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο της Παρθένου με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στο ζώδιό σου, δείχνει πως η εικόνα μιας προσωπικής ή μιας επαγγελματικής σχέσης μπορεί να σε παρασύρει σε λάθος συμπεράσματα. Μην επικεντρωθείς μόνο στο «φαίνεσθαι» αλλά και στο «είναι», ώστε να μην κάνεις λάθος εκτιμήσεις. Η ωραιοποίηση καταστάσεων αποτελεί μία πιθανή παρενέργεια αυτής της όψης. Στις 23/10 με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Σκορπιού φαίνεται πως ξεκινάει για εσένα μία περίοδος όπου θα έχει εξωστρέφεια, επικοινωνία ενδεχομένως και συναντήσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Οτιδήποτε αφορά τον αισθηματικό τομέα χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή αυτή την εβδομάδα ιδιαίτερα κατά το πρώτο μισό της, καθώς η αντίθεση Αφροδίτης/Ποσειδώνα μπορεί να ωραιοποιήσει μία σχέση ή μία κατάσταση που υπάρχει στην προσωπική σου ζωή. Από την άλλη μπορεί να σε οδηγήσει να υποσχεθείς πράγματα σε ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, τα οποία όμως θα είναι πολύ δύσκολο να τηρήσεις. Μετά την Τετάρτη 21/10 θα είναι πιο εύκολο για εσένα να βγάλεις τα συμπεράσματά σου για ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση διαφύλαξε τα θέματα που την αφορούν, καθώς αυτό θα είναι το Α και το Ω για να υπάρχει ηρεμία ανάμεσα σε εσένα και στο ταίρι σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Η δουλειά μπορεί να μην βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σου αυτή την εβδομάδα και αυτό είναι που μπορεί να σε οδηγήσει στο να μην δεις κάποιες λεπτομέρειες που αφορούν ένα επαγγελματικό ζήτημα. Θα πρέπει να αποφύγεις το παραπάνω σενάριο και να δώσεις μεγάλη προσοχή ακόμα και σε επαγγελματικές υποχρεώσεις ρουτίνας, προκειμένου να μην υπάρξει κάποιο λάθος. Κατά το δεύτερο μισό της εβδομάδας η επικοινωνία που θα έχεις με πρόσωπα που βρίσκονται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, θα παίξει μεγάλο ρόλο στη δουλειά σου. Μάλιστα δεν αποκλείεται να κάνουν την εμφάνισή τους άνθρωποι, οι οποίοι θα σου δείξουν έμπρακτα την υποστήριξή τους.

Πηγή: myastro.gr