Εβδομαδιαίες προβλέψεις 20/07/20 – 26/07/20

Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο την Δευτέρα 20 Ιουλίου έχει πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτή την εβδομάδα καθώς ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στις οικογενειακές σχέσεις. Επηρεάζει σημαντικά τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως) που έχουν γεννηθεί τις τελευταίες μέρες των ζωδίων.

Πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτή τη Νέα Σελήνη παίζει η αντίθεση του ανάδρομου Κρόνου στον Αιγόκερω με τα Φώτα (Ήλιος, Σελήνη) καθώς εντείνει την αίσθηση της ευθύνης. Παράλληλα, δεν αποκλείεται να δημιουργήσει αντιπαραθέσεις που τελικά θα οδηγήσουν στο να πάρουμε αποστάσεις από σημαντικά πρόσωπα για εμάς. Είναι απαραίτητο να ελέγξουμε τον έντονο συναισθηματισμό και να λειτουργήσουμε ρεαλιστικά, ώστε να κρατήσουμε τις απαραίτητες ισορροπίες σε οικογενειακό και επαγγελματικό επίπεδο. Πιθανόν είναι ακόμα να πάρουμε απόφαση για την έναρξη της δικής μας οικογένειας, κάτι που ευθύς εξαρχής προμηνύει περισσότερες ευθύνες.

Επαγγελματικά, δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες προτάσεις που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην καριέρα μας. Οι υποχρεώσεις αυξάνονται και αυτό μπορεί να λειτουργήσει πιεστικά σε ψυχολογικό επίπεδο. Δεν πρέπει να απογοητευτούμε και οφείλουμε να δείξουμε πίστη στον εαυτό μας και στις δυνατότητες που έχουμε. Στα αισθηματικά, οι αυξημένες υποχρεώσεις και ευθύνες μπορεί να μην αφήσουν τον απαραίτητο χρόνο για εμάς και το ταίρι μας. Είναι επιτακτική ανάγκη να δώσουμε χώρο στη σχέση μας, διαφορετικά μπορεί να προκύψουν ζητήματα που θα επηρεάσουν την προσωπική μας ζωή.

Από την Τετάρτη 22 Ιουλίου που ο Ήλιος περνάει στον Λέοντα, στο ζώδιο της κυβέρνησης του, τα πράγματα κυλούν πιο ομαλά. Ήρθε η ώρα να απολαύσουμε την προσωπική μας ζωή, την δημιουργία, τα παιδιά, την διασκέδαση. Πολλά μπορεί να είναι τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν αισθηματικά, καθώς το φλερτ κυριαρχεί και μπορεί να δώσει μοναδικές στιγμές πάθους και αισθησιασμού στη ζωή μας. Νιώθουμε την αυτοπεποίθηση και τον δυναμισμό να πρωταγωνιστούν και δεν είναι εύκολο να μας πτοήσουν δυσκολίες και δυσάρεστες καταστάσεις.

Την ίδια μέρα ο Ερμής στον Καρκίνο σε εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο δημιουργεί τις προϋποθέσεις για ξαφνικές ιδέες που θα ανατρέψουν τα δεδομένα σε επαγγελματικό και οικογενειακό επίπεδο. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν αιφνιδιαστικές συναντήσεις με πρόσωπα από το οικείο περιβάλλον που θα μας γεμίσουν χαρά. Κατανόηση και διορατικότητα βοηθούν να πάρουμε εξαιρετικές αποφάσεις σε προσωπικό, οικογενειακό επαγγελματικό επίπεδο.

Κριός

Κριέ μου αυτή την εβδομάδα πραγματοποιείται η νέα Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου στις 20/7 με αντίθεση ακριβείας με τον Κρόνο που βρίσκεται στο ζώδιο του Αιγόκερου. Αυτή η νέα Σελήνη δείχνει πώς ξεκινάει ένα νέο κεφάλαιο στην προσωπική/οικογενειακή ζωή από το οποίο θα ανταμειφθείς αν προσπαθήσεις. «Αγαθά κόποις κτώνται» είναι το μήνυμα της νέας Σελήνης και θα πρέπει να το έχεις στο μυαλό σου, για οτιδήποτε θέλεις να ξεκινήσεις αυτές τις ημέρες. Στις 22/7 η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Λέοντα σηματοδοτεί ένα νέο μήνα πολλά υποσχόμενο, καθώς θα μπορέσεις να χαλαρώσεις, να διασκεδάσεις και να πάρεις ανάσα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός σε περίπτωση που βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση και μένεις μαζί με το ταίρι σου, καθώς η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Καρκίνου δείχνει πως μπορεί να προκύψουν κάποια ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι σας. Αν είσαι ελεύθερος μετά τις 22/7 που ο Ήλιος θα βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα, θα ξεκινήσει μία νέα δυναμική και θετική περίοδος για εσένα και την προσωπική σου ζωή. Το φλερτ θα έχει την τιμητική του και δεν αποκλείεται να προκύψει και ένας έρωτας του καλοκαιριού!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Κάποια ζητήματα που μπορεί να προκύψουν στη δουλειά ενδεχομένως να σε αγχώσουν ή να σου δημιουργήσουν παραπάνω δυσκολία κατά τη διευθέτηση άλλων επαγγελματικών θεμάτων. Η δουλειά αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα είναι πηγή άγχους και πίεσης, καθώς οι υποχρεώσεις που σχετίζονται με αυτή ολοένα και θα αυξάνονται. Αν κάνεις ένα καλό πρόγραμμα ώστε να ιεραρχήσεις σωστά τις δουλειές και τις υποχρεώσεις σου, και δεν παρεκκλίνεις από αυτό, τότε είναι σίγουρο πως θα βγεις κερδισμένος.

Ταύρος

Ταύρε μου η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Καρκίνου στις 20/7 είναι το αστρολογικό γεγονός της εβδομάδας καθώς σηματοδοτεί νέα ξεκινήματα, πρώτα όμως θα πρέπει να έχεις ξεκαθαρίσει ζητήματα του παρελθόντος. Αυτή η νέα Σελήνη μιλάει για νέα ξεκινήματα σε σχέσεις με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου, καθώς θα κάνει επιτακτική την ανάγκη να αξιολογήσεις τους ανθρώπους που έχεις γύρω σου, ώστε να βγάλεις χρήσιμα συμπεράσματα. Είναι πολύ πιθανόν να απομακρυνθείς από πρόσωπα που θα συνειδητοποιήσεις πως δεν έχετε κοινό σημείο επαφής και θα έρθεις κοντά με άλλα πρόσωπα, τα οποία ήταν πιο μακριά στο προηγούμενο διάστημα. Το μήνυμα αυτής της νέας Σελήνης είναι πως οι διαπροσωπικές σχέσεις έρχονται στο προσκήνιο, κυρίως αυτές που χρειάζονται «δουλειά».

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να κάνεις μία νέα γνωριμία μέσω ενός προσώπου που βρίσκεται στο στενό σου περιβάλλον, όμως να θυμάσαι πως αυτή η γνωριμία δεν θα είναι εύκολη υπόθεση όσο κι αν φαίνεται έτσι. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση επικεντρώσου στη σχέση που έχεις ήδη και κράτησε μακριά από αυτή πρόσωπα τα οποία κατά διαστήματα σας επηρεάζουν και μπορεί να δημιουργήσουν θέματα στη σχέση σας. Προσπάθησε να μην μεταφέρεις στη σχέση με το ταίρι σου ζητήματα που σχετίζονται με άλλα πρόσωπα, καθώς αυτό μπορεί να σας κάνει να διαφωνήσετε μεταξύ σας και τελικά να υπάρξει εκνευρισμός.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Λέοντα στις 22/7 δείχνει πώς ξεκινά ένα διάστημα κατά το οποίο ο επαγγελματικός τομέας θα έχει προτεραιότητα. Δεν αποκλείεται να υπάρξει κινητικότητα σε αυτόν για αυτό θα πρέπει να επενδύσεις χρόνο και προσοχή στη δουλειά, καθώς είναι πολύ πιθανό να παρουσιαστούν και ευκαιρίες. Σε περίπτωση που βρίσκεσαι ήδη σε μία δουλειά και νιώθεις πως δεν αναγνωρίζουν τις ικανότητες και τις δυνατότητές σου, να θυμάσαι πως αυτή την περίοδο -αρχής γενομένης αυτής της εβδομάδας- είναι πιθανό να σου δοθεί «χώρος» για να αποδείξεις τι αξίζεις.

Δίδυμοι

Δίδυμε μου αυτή την εβδομάδα θα λάβει χώρα η νέα Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου στις 20/7, η οποία σε προτρέπει να κάνεις μία εκκαθάριση σε ζητήματα που σχετίζονται με τον οικονομικό τομέα. Η αντίθεση που θα σχηματίσει με ακρίβεια με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Αιγόκερω, δείχνει πως ίσως θα πρέπει να αναπροσαρμόσεις τα έξοδά σου και να ακολουθήσεις ένα πιο λιτό πλάνο σε αυτά! Αυτές τις ημέρες καλό θα ήταν να αποφύγεις τις αγορές, καθώς είναι πιθανόν να παρασυρθείς από αγορές πραγμάτων που στην πορεία δεν θα σου φανούν χρήσιμα. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Λέοντα στις 22/7 σηματοδοτεί μία νέα περίοδο πιο ξεκούραστη για εσένα και με ευκαιρίες για συναντήσεις με φίλους και αγαπημένα σου πρόσωπα!

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανό να ξυπνήσουν κάποιες ανασφάλειες οι οποίες θα επηρεάσουν τον τρόπο που σκέφτεσαι για εσένα, το σύντροφό σου αλλά και τη σχέση σας σε γενικότερο πλαίσιο. Προσπάθησε να μην τις αφήσεις να σε παρασύρουν σε κτητικές συμπεριφορές, οι οποίες δεν σου ταιριάζουν και μπορούν να δημιουργήσουν εντάσεις ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος θα πρέπει να είσαι προσεκτικός μιας και φαίνεται πώς θα έχεις την τάση να κάνεις μία επιλογή στον αισθηματικό τομέα μόνο για επιβεβαίωση, χωρίς καμία διάθεση για περαιτέρω εξέλιξη.

παγγελματικές Προβλέψεις.
Αυτή την εβδομάδα θα έρθουν στο προσκήνιο επαγγελματικές εκκρεμότητες του παρελθόντος τις οποίες θα πρέπει να διευθετήσεις προκειμένου να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα σε μία δουλειά. Είναι πιθανό να υπάρχουν συζητήσεις σχετικές με το οικονομικό σκέλος μιας δουλειάς και αυτές θα γίνουν με πρόσωπα του επαγγελματικού σου περιβάλλοντος. Αυτή την εβδομάδα οι οικονομικές διαπραγματεύσεις δεν ευνοούνται ιδιαίτερα για αυτό απόφυγε τες όσο μπορείς! Προσπάθησε να επικεντρωθείς σε οτιδήποτε υπάρχει τώρα και μην κάνεις σενάρια για αργότερα, τα οποία είναι πιθανόν να αποτελούν προϊόν της ανησυχίας σου.

Καρκίνος

Καρκίνε μου αυτή την εβδομάδα πραγματοποιείται η νέα Σελήνη στο ζώδιό σου στις 20/7 η οποία μιλάει για ένα νέο ξεκίνημα σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Αυτό το νέο ξεκίνημα μπορεί να μην είναι εύκολο, καθώς τα «φώτα» της νέας Σελήνης σχηματίζουν αντίθεση ακριβείας με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Αιγόκερω και αυτή η αντίθεση υποδηλώνει κούραση και κόπο. Αυτές οι ημέρες είναι ιδανικές για να ασχοληθείς με σχέσεις που σε ενδιαφέρουν, να αφουγκραστείς τους άλλους και να λύσεις κάποια ζητήματα τα οποία έχουν υπάρξει. Κλείσε κάποια ζητήματα τα οποία σε είχαν ταλαιπωρήσει κατά το παρελθόν και άνοιξε ένα νέο κεφάλαιο με τους ανθρώπους που θέλεις να παραμείνουν στη ζωή σου. Στις 22/7 ο Ήλιος περνάει στο ζώδιο του Λέοντα και δείχνει πως το επόμενο διάστημα τα οικονομικά ζητήματα θα αποτελέσουν τη νούμερο ένα προτεραιότητα σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιό σου σου λέει να δεις προσεκτικά τη σχέση με το σύντροφό σου και να χτίσεις νέες πιο γερές βάσεις, αν έχεις όνειρα για αυτήν. Είναι πιθανόν το ταίρι σου να γίνει επικριτικό μαζί σου σε κάποια ζητήματα, όμως σκέψου μήπως έχει τα δίκια του. Αν είσαι ελεύθερος είναι πιθανόν να έχεις θετικά νέα όσον αφορά μία γνωριμία που έχεις κάνει στο πρόσφατο παρελθόν και σε ενδιέφερε πολύ. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχεις ξεκαθαρίσει μέσα σου τι ζητάς και να το έχεις επικοινωνήσει με κάποιο τρόπο στο πρόσωπο που έχεις απέναντί σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Η νέα Σελήνη φέρνει νέα ξεκινήματα σε επαγγελματικές σχέσεις τα οποία θα επηρεάσουν και τη δουλειά. Είναι πιθανόν να συνεχίσει μία επαγγελματική συνεργασία σε άλλες βάσεις και είναι εξίσου πιθανό να σου γίνει μία νέα επαγγελματική πρόταση. Αυτές τις ημέρες δεν αποκλείεται να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα κύρους, τα οποία μπορεί να έχουν μία επικριτική διάθεση απέναντί σου. Μην προσπαθήσεις να τους αποδείξεις την αυστηρότητα ή το λάθος τους με λόγια, καθώς είναι πιο πρόσφορο να τους το αποδείξεις με πράξεις.

Λέων

Λέων μου αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να μην έχεις διάθεση να ασχοληθείς ούτε και με δραστηριότητες οι οποίες σε γεμίζουν, καθώς η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Καρκίνου στις 20/7 θα φέρει στο προσκήνιο κούραση. Η αντίθεση ακριβείας που σχηματίζει με τον Κρόνο που βρίσκεται στο ζώδιο του Αιγόκερου δείχνει πως η απαιτητική καθημερινότητα και κάποιες έξτρα εργασιακές υποχρεώσεις που είχες το τελευταίο διάστημα έχουν μεγάλο μερίδιο ευθύνης στην κόπωση σου. Προσπάθησε να κερδίσεις λίγο χρόνο για εσένα και για την ξεκούραση σου καθώς αυτό θα είναι ιδιαίτερα σημαντικό αυτές τις ημέρες. Από τις 22/7 που ο Ήλιος κάνει την είσοδο του στο ζώδιό σου, ξεκινά μία νέα, πολλά υποσχόμενη περίοδος για εσένα στην οποία θα είσαι πρωταγωνιστής!

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να έχεις στο μυαλό σου τις υποχρεώσεις που πρέπει να φέρεις εις πέρας και αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να αφήσεις την προσωπική σου ζωή και τα αισθηματικά σου ζητήματα σε δεύτερη μοίρα. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση αυτό είναι πιθανόν να αποτελέσει αιτία εντάσεων με το ταίρι σου για αυτό προσπάθησε να του αφιερώσεις έστω και τον ελάχιστο χρόνο. Αν είσαι ελεύθερος από τις 22/7 ο Ήλιος θα βρίσκεται στο ζώδιό σου και θα σε βοηθήσει ιδιαίτερα να κάνεις εντύπωση και να κερδίσεις ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει..

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις καθώς και κάποιες αγγαρείες και κάποια έκτακτα θέματα που μπορεί να προκύψουν σε αυτές, θα σε κρατήσουν απασχολημένο κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας. Αυτό που θα πρέπει να κάνεις είναι να μην αφήσεις τέτοιου είδους υποχρεώσεις να σου δημιουργήσουν εκνευρισμό και να επηρεάσουν τη συμπεριφορά σου στη δουλειά. Προσπάθησε να μην είσαι αναβλητικός καθώς και αναβλητικότητα μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα και αργότερα να διαπιστώσεις πως απόκτησες ακόμα περισσότερες εκκρεμότητες.

Παρθένος

Παρθένε μου αυτή την εβδομάδα το ενδιαφέρον σου θα στραφεί στους φίλους σου και σε υποθέσεις που τους απασχολούν. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Καρκίνου στις 20/7 σου λέει να κρατήσεις τις ισορροπίες ανάμεσα στις υποσχέσεις που έχεις δώσει προς τους φίλους σου και σε αυτές που έχεις δώσει προς το ταίρι σου ώστε να μην ακούσεις παράπονα εκατέρωθεν! Στις 22/7 ο Ήλιος περνά στο ζώδιο που κυβερνά το Λέοντα και δείχνει πως το επόμενο διάστημα θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός με τους ανθρώπους που επιλέγεις για να εμπιστευτείς, μιας και φαίνεται πως είναι πιθανόν να επενδύσεις και να δείξεις εμπιστοσύνη σε λάθος πρόσωπα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να είσαι δίκαιος με το χρόνο που αφιερώνεις στους φίλους σου αλλά και με το χρόνο που θα αφιερώσεις στο σύντροφό σου, καθώς είναι πιθανόν να μην καταφέρεις να κρατήσεις τις ισορροπίες ανάμεσα στο φιλικό και τον αισθηματικό τομέα. Αν είσαι ελεύθερος η νέα Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου μιλάει για ένα νέο ξεκίνημα στην προσωπική σου ζωή. Αυτό δεν αποκλείεται να γίνει με ένα πρόσωπο που βρίσκεται στο φιλικό σου περιβάλλον και γνωρίζεις ήδη! Πριν πάρεις την απόφαση να ξεκινήσεις μία νέα σχέση με ένα πρόσωπο που βρισκόταν δίπλα σου ως φίλος, ζύγισε τα υπέρ και τα κατά ώστε να μη βρεθείς προ εκπλήξεων αργότερα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να υπάρξουν κάποια ζητήματα τα οποία θα σου δημιουργήσουν ανησυχία ή θα σε κάνουν να νιώσεις πιεσμένος. Έλεγξε προσεκτικά τις πληροφορίες που φτάνουν στα αυτιά σου, καθώς είναι πολύ πιθανόν να μην ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Από τις 22/7 που ο Ήλιος θα περάσει στο ζώδιο του Λέοντα ξεκινά μία περίοδος η οποία θα έχει αρκετό παρασκήνιο για εσένα και σε επαγγελματικό επίπεδο και θα πρέπει να είσαι προσεκτικός με τους ανθρώπους που θα επιλέξεις να εμπιστευτείς.

Ζυγός

Ζυγέ μου η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Καρκίνου αυτή την εβδομάδα και συγκεκριμένα στις 20/7 στρέφει το ενδιαφέρον σου στον επαγγελματικό τομέα και φέρνει νέα δεδομένα σε αυτόν. Η ιδιομοιρική αντίθεση που θα πραγματοποιήσει με τον Κρόνο πού βρίσκεται στο ζώδιο του Αιγόκερου δείχνει πως θα χρειαστεί να προσπαθήσεις, προκειμένου να καταφέρεις να επιτύχεις κάποιους επαγγελματικούς σου στόχους. Να θυμάσαι πως αυτή η νέα Σελήνη μπορεί να δείχνει κούραση από τη δουλειά, όμως την ίδια στιγμή σου λέει πως είσαι πολύ κοντά στην «πηγή» για αυτό μην τα παρατήσεις πριν εκπληρώσεις κάποια πράγματα που θέλεις. Στις 22/7 η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Λέοντα ενισχύει ακόμα περισσότερο την εξωστρέφεια σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Οι συζητήσεις που θα έχεις αυτή την εβδομάδα με το σύντροφό σου θα κυμαίνονται από πολύ «γλυκές» έως και αρκετά «πικρές», δίνοντας μία μεγάλη γκάμα συναισθημάτων στην προσωπική σου ζωή! Αν είσαι ελεύθερος η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Λέοντα εγκαινιάζει ένα διάστημα κατά το οποίο οι νέες γνωριμίες θα έχουν την τιμητική τους. Αυτές είναι πολύ πιθανόν να έρθουν μέσω προσώπων του φιλικού σου περιβάλλοντος και δεν αποκλείεται να γοητεύσεις και ένα φίλο σου! Πρόσεξε τις αποφάσεις σου και μην κινείσαι ριψοκίνδυνα στον αισθηματικό τομέα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Τα επαγγελματικά ζητήματα θα σε απασχολήσουν ιδιαίτερα αυτήν την εβδομάδα καθώς η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Καρκίνου θα τα εγείρει. Τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να δείξεις τι αξίζεις, όμως μην αφήσεις ηττοπαθείς σκέψεις να σε κρατήσουν πίσω. Ένα νέο επαγγελματικό βήμα το οποίο είναι σημαντικό για εσένα είναι πολύ πιθανό σενάριο για αυτές τις ημέρες, όμως να θυμάσαι πως θα συνοδεύεται με τις ανάλογες απαιτήσεις!

Σκορπιός

Σκορπιέ μου αυτή την εβδομάδα πραγματοποιείται η νέα Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου η οποία μιλάει για ένα νέο διάστημα, κατά το οποίο θα σε απασχολήσουν ιδιαίτερα οι απόψεις σου όπως επίσης και οι απόψεις των ανθρώπων που βρίσκονται γύρω σου. Η ιδιομοιρική αντίθεση που σχηματίζει με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Αιγόκερω δείχνει πως δεν θα είναι όλα τα πρόσωπα που βρίσκονται στο περιβάλλον σου φίλα προσκείμενα σε εσένα και είναι πολύ πιθανόν οι διαφορετικές απόψεις σας να σε κάνουν να αναθεωρήσεις για κάποιες σχέσεις που έχεις. Στις 22/7 ο Ήλιος περνάει στο ζώδιο του Λέοντα και εγκαινιάζει μία νέα περίοδο με αρκετές ευκαιρίες στον επαγγελματικό τομέα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Αυτή την εβδομάδα προτίμησε να μείνεις με το ταίρι σου στη θαλπωρή του σπιτιού σας ή να κάνετε πράγματα μόνο για εσάς τους δύο, καθώς η συναναστροφή με αρκετό κόσμο μπορεί να φέρει συζητήσεις, οι οποίες θα δημιουργήσουν εντάσεις μεταξύ σας. Απόφυγε να μεταφέρεις θέματα άλλων στη σχέση σου και επικεντρώσου σε εσένα και το σύντροφο σου. Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να γνωρίσεις ένα πρόσωπο το οποίο θα τραβήξει το ενδιαφέρον σου και αυτή η γνωριμία θα γίνει στο επαγγελματικό σου περιβάλλον.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Καρκίνου αυτή την εβδομάδα φέρνει στο προσκήνιο ένα εκπαιδευτικό ζήτημα το οποίο αφορά και τη δουλειά σου. Δεν αποκλείεται να κάνεις σκέψεις για ένα σεμινάριο, μία πιστοποίηση ή μία εξειδίκευση στο αντικείμενο της εργασίες σου και όλα αυτά είναι πιθανόν να σου δημιουργούν άγχος και μόνο στην ιδέα. Καλό θα ήταν να κρατήσεις ανθρώπους που μπορούν να ενισχύσουν το άγχος μακριά και να αποφασίσεις μόνος σου πως θέλεις να διαχειριστείς τις επιλογές που έχεις και αφορούν τη δουλειά.

Τοξότης

Τοξότη μου αυτή την εβδομάδα πραγματοποιείται η νέα Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου(20/7) η οποία μπορεί να σε βάλει στη διαδικασία να κάνεις μία ενδοσκόπηση προκειμένου να αντιληφθείς τι έχεις περισσότερο ανάγκη αυτή την περίοδο και ποιες είναι οι βαθύτερες σου επιθυμίες. Η αντίθεση ακριβείας που σχηματίζει με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Αιγόκερω δείχνει πως ο οικονομικός τομέας θα αποτελέσει βαρόμετρο για τη διάθεσή σου αυτές τις ημέρες. Προσπάθησε να αποφύγεις τα έξοδα καθώς αυτές οι ημέρες δεν ενδείκνυνται για οτιδήποτε περιττό. Καλό θα ήταν να διευθετήσεις τυχόν οικονομικές εκκρεμότητες καθώς όσο παραμένουν εκκρεμότητες τόσο περισσότερο θα σε αγχώνουν. Στις 22/7 η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Λέοντα δείχνει πως ξεκινά μία νέα περίοδος γεμάτη έρωτα και περιπέτεια!

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να διαχειριστείς προσεκτικά συζητήσεις που θα έχεις με το σύντροφό σου ιδιαίτερα αν έχετε κοινό ταμείο, καθώς οι συζητήσεις μεταξύ σας φαίνεται πως θα το αφορούν. Απόφυγε τις ανασφαλείς σκέψεις και τα σενάρια τα οποία σχετίζονται με το ταίρι σου, καθώς θα έχεις την τάση να το αδικήσεις! Αν είσαι ελεύθερος από τις 22/7 που ο Ήλιος περνάει στο ζώδιο του Λέοντα θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις πολλές νέες γνωριμίες και δεν αποκλείεται κάποιες από αυτές να γίνουν σε ένα ταξίδι ή να σχετίζονται με το εξωτερικό.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός όσον αφορά ζητήματα της δουλειάς καθώς φαίνεται πως το ενδιαφέρον σου θα βρίσκεται αλλού και έτσι θα είναι εύκολο να κάνεις κάποιο λάθος. Μην αφήνεις τις επαγγελματικές σου υπόθεση στον «αυτόματο πιλότο», καθώς κάτι τέτοιο θα έχει αρνητικά αποτελέσματα για εσένα. Το οικονομικό σκέλος μιας δουλειάς είναι πιθανόν να σε ζορίσει αυτή την εβδομάδα, όμως οι διαπραγματευτικές σου ικανότητες θα βοηθήσουν πολύ την κατάσταση.

Αιγόκερως

Αιγόκερε μου αυτή την εβδομάδα πραγματοποιείται η νέα Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου που μιλάει για ένα νέο ξεκίνημα σε ένα οικογενειακό ζήτημα, μία μετακόμιση σε ένα νέο σπίτι, ένα νέο βήμα όσον αφορά τη δημιουργία οικογένειας. Αυτά είναι μερικά από τα σενάρια της νέας Σελήνης όμως η αντίθεση που σχηματίζει με τον Κρόνο που βρίσκεται στο ζώδιό σου, υποδηλώνει πως τα παραπάνω δεν θα είναι εύκολη υπόθεση και θα συνοδεύονται από ανησυχία, κούραση και διάφορες σκέψεις. Απόφυγε να πάρεις παρορμητικές αποφάσεις, ζύγισε προσεκτικά τα υπέρ και τα κατά των κινήσεων που θέλεις να κάνεις και σίγουρα θα βγεις κερδισμένος. Στις 22/7 η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Λέοντα εγκαινιάζει ένα νέο διάστημα το οποίο θα είναι πιο εσωστρεφές αλλά και πιο ουσιώδες.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να κάνεις κάποιες συζητήσεις με το σύντροφό σου οι οποίες σχετίζονται με το σπίτι σας και αφορούν κάποιες διευθετήσεις που χρειάζεται να κάνετε σε αυτό. Αν δεν μένεις μαζί με το ταίρι σου δεν αποκλείεται να αρχίσεις να σκέφτεσαι το ενδεχόμενο μιας συγκατοίκησης! Αν είσαι ελεύθερος το επόμενο διάστημα -αρχής γενομένης αυτής της εβδομάδας- προμηνύεται ιδιαίτερα θερμό όσον αφορά την προσωπική σου ζωή. Οι αισθηματικές περιπέτειες είναι μέσα στα σενάρια των ημερών, όμως θα πρέπει να είσαι προσεκτικός με τις επιλογές σου αν αναζητάς κάτι πιο σταθερό.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Οι συζητήσεις που θα έχεις με τους συνεργάτες σου και με τους ανθρώπους που συναναστρέφεσαι σε επαγγελματικό επίπεδο, θα σε βοηθήσουν να αποκομίσεις αρκετά πράγματα αυτή την εβδομάδα. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι η τάση που θα έχεις να είσαι αυστηρός απέναντι στους άλλους, καθώς αυτό μπορεί να δημιουργήσει ένα αρνητικό κλίμα στη δουλειά. Προσπάθησε να είσαι περισσότερο διαλλακτικός όσον αφορά συζητήσεις αλλά και απαιτήσεις που σχετίζονται με τη δουλειά, αν δεν θέλεις να υπάρξει δυσαρέσκεια.

Υδροχόος

Υδροχόε μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα υπάρξουν αρκετές απαιτητικές υποχρεώσεις οι οποίες θα σε αναγκάσουν να επικεντρωθείς σε αυτές με αποτέλεσμα να μην έχεις ελεύθερο χρόνο. Η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Καρκίνου στις 20/7 δείχνει ένα νέο ξεκίνημα που σχετίζεται με την εργασία σου. Ακόμα δείχνει πως ίσως χρειαστεί να αλλάξεις μία καθημερινή σου συνήθεια καθώς φαίνεται πως θα χρειαστεί να κάνεις ανακατανομή των υποχρεώσεων σου σε συνάρτηση με το διαθέσιμο χρόνο σου. Στις 22/7 ο Ήλιος κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Λέοντα και δείχνει πως το επόμενο διάστημα θα σε απασχολήσει αρκετά η αλληλεπίδραση που θα έχεις με τους άλλους.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να μην υπάρχει αρκετός ελεύθερος χρόνος προκειμένου να τον αφιερώσεις σε ζητήματα της προσωπικής σου ζωής, καθώς η νέα Σελήνη μιλά για δουλειές και υποχρεώσεις. Παρόλα αυτά είναι πολύ πιθανό να γνωρίσεις ένα πρόσωπο κατά τη διάρκεια των καθημερινών υποχρεώσεων σου, το οποίο θα σου κεντρίσει το ενδιαφέρον και είναι σίγουρο πως θα βρεις τρόπο να τον προσεγγίσεις. Αν είσαι ελεύθερος μετά τις 22/7 είναι πιθανόν να αναζητήσεις μία νέα σχέση και φαίνεται πως οι πιθανότητες να βρεις το κατάλληλο πρόσωπο, είναι με το μέρος σου!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αυτή την εβδομάδα η δουλειά θα παίξει σημαντικό ρόλο στη διάθεσή σου για αυτό και θα είναι εύκολο να μεταφέρεις και σε άλλους τομείς τα δρώμενα του επαγγελματικού τομέα. Η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Καρκίνου μιλά για νέα ξεκινήματα, που είναι πιθανό να αφορούν και τη δουλειά. Από τις 22/7 ξεκινά μία περίοδος η οποία θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για επαφές και συζητήσεις που σχετίζονται με μία νέα συνεργασία ή μία νέα επαγγελματική πρόταση. Δεν αποκλείεται κάτι να αλλάξει στον επαγγελματικό τομέα προς όφελος σου!

Ιχθείς

Ιχθύ μου η εβδομάδα ξεκινά με τη νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Καρκίνου η οποία μιλά για ένα νέο έρωτα και για έντονα συναισθήματα τα οποία θα έρθουν στο προσκήνιο! Η ιδιομοιρική αντίθεση που σχηματίζει με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Αιγόκερω, δείχνει πως μπορεί να υπάρξουν δυσκολίες σε ένα ζήτημα που αφορά την προσωπική σου ζωή, όμως αυτές οι δυσκολίες θα σε βοηθήσουν να καταλάβεις αν και κατά πόσο αυτό είναι σημαντικό για εσένα. Στις 22/7 ο Ήλιος περνάει στο ζώδιο του Λέοντα και δείχνει πως ξεκινά έναν νέο διάστημα για εσένα κατά το οποίο θα αφήσεις τα αισθηματικά ζητήματα και θα επικεντρωθείς σε ζητήματα της καθημερινότητας.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Καρκίνου μπορεί να δημιουργήσει τις κατάλληλες συγκυρίες για να ανθίσει ένας νέος έρωτας, ο όποιος μπορεί να έρθει «μετά εμποδίων». Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση ο χρόνος που θα περάσεις μαζί με το σύντροφό σου θα είναι εξαιρετικά βοηθητικός, όχι μόνο για τη διάθεσή σου αλλά και για τη σχέση σας, καθώς θα σε βοηθήσει να μάθετε καλύτερα ο ένας τον άλλον. Από τις 22/7 που ο Ήλιος θα περάσει στο ζώδιο του Λέοντα, φαίνεται πως θα ξεκινήσει ένα διάστημα κατά το οποίο είναι πολύ πιθανό να έρθεις κοντά με ένα πρόσωπο που γνωρίζεις ήδη!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να δώσεις βάση σε επαγγελματικά ζητήματα, παρόλο που το μυαλό σου θα βρίσκεται περισσότερο σε ζητήματα που σχετίζονται με το σύντροφό σου και την προσωπική σου ζωή σε γενικότερο πλαίσιο. Οι πρώτες ημέρες της εβδομάδας θα κυλήσουν πιο χαλαρά όμως από τις 22/7 που ο Ήλιος θα μπει στο ζώδιο του Λέοντα, θα σε προετοιμάσει για ένα διάστημα το οποίο θα είναι αρκετά απαιτητικό από άποψη εργασιακών υποχρεώσεων. Τώρα χρειάζεται «να σηκώσεις τα μανίκια» και να δουλέψεις, καθώς αργότερα θα ανταμειφθείς για τους κόπους σου!

Πηγή: myastro.gr