Εβδομαδιαίες προβλέψεις 21/12/20 – 27/12/20

Έντονη αστρολογική δραστηριότητα υπάρχει αυτή την εβδομάδα, καθώς από το ξεκίνημα της τη Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου σηματοδοτούνται καθοριστικά γεγονότα. Την πρώτη μέρα της εβδομάδας ο Ήλιος περνάει στον Αιγόκερω σηματοδοτώντας το χειμερινό ηλιοστάσιο, δηλαδή την μικρότερη μέρα του χρόνου. Παράλληλα περνάει και ο Ερμής στον Αιγόκερω ενισχύοντας καταλυτικά την καριέρα ή άλλα επαγγελματικά ζητήματα που μπορεί να μας ενδιαφέρουν. Αρχίζει μία περίοδος όπου οι αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις θα μας απασχολήσουν έντονα και θα απαιτήσουν ώριμη σκέψη και πολλή προσπάθεια. Είναι σημαντικό για εμάς να δείξουμε όλα μας τα προσόντα και τις δυνατότητες ώστε να υπάρξουν οι επιθυμητές εξελίξεις που θα βοηθήσουν βελτίωση της επαγγελματικής μας θέσης.

Την ίδια μέρα πραγματοποιείται η ακριβείας σύνοδος του Δία και του Κρόνου στον Υδροχόο ανοίγοντας ένα νέο συνοδικό εικοσαετή κύκλο. Το ζώδιο του υδροχόου σηματοδοτεί την ανθρωπότητα, την αλληλεγγύη και την ανάγκη για προσφορά στην κοινωνία. Η ισότητα, η ισονομία και η κοινωνική δικαιοσύνη θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο για τα επόμενα είκοσι χρόνια. Παράλληλα, οι επιστήμες θα τεθούν στην υπηρεσία της ανθρωπότητας, καθώς ήρθε η ώρα των σημαντικών εξελίξεων σε τεχνολογικό και εφευρετικό επίπεδο. Γεγονός είναι ότι η συγκεκριμένη σύνοδος θα παίξει καταλυτικό ρόλο στις τρέχουσες εξελίξεις και στα γεγονότα που απασχόλησαν σημαντικά την ανθρωπότητα το 2020. Πιθανό είναι να υπάρξει πόλωση μεταξύ δύο απόψεων που θα προβληματίσουν έντονα και θα δημιουργήσουν δύο ομάδες. Όμως θα πρέπει όλοι να θυμόμαστε ότι η κατανόηση και η κοινή προσπάθεια θα βοηθήσουν να βελτιώσουμε τις συνθήκες της ζωής και να ζήσουμε με αλληλέγγυο πνεύμα και δικαιοσύνη. Μάθετε στο βίντεο μας πως θα επηρεάσει αυτή η σπουδαία σύνοδος και διαβάστε παρακάτω τι θα συμβεί τις επόμενες μέρες της εβδομάδας με τις προβλέψεις για τα ζώδια.

Την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου ο Άρης στον Κριό σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Είναι το τρίτο και τελευταίο τετράγωνο που πραγματοποιούν οι δύο συγκεκριμένοι πλανήτες στο δεύτερο εξάμηνο του 2020. Η ένταση ανεβαίνει κατακόρυφα, καθώς έρχονται στην επιφάνεια φόβοι, ανασφάλειες και αναστολές που δεν είναι εύκολο να διαχειριστούμε. Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε και σε προσωπικές σχέσεις και επαγγελματική ζωή, καθώς νιώθουμε ότι υπάρχουν παρασκηνιακές διεργασίες που επηρεάζουν τις κινήσεις μας. Αυτό θα είναι αρκετό για να οδηγήσει σε συγκρούσεις με σημαντικά πρόσωπα για εμάς. Είναι προτιμότερο να στραφούμε μέσα μας, ώστε να ανακαλύψουμε τι είναι αυτό που πραγματικά μας δημιουργεί την αναστάτωση.

Την ημέρα των Χριστουγέννων, την Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου ο Ερμής από τον Αιγόκερω σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο αυξάνοντας την ανάγκη για επικοινωνία. Οι πρωτότυπες ιδέες θα δημιουργήσουν ένα ιδιαίτερα καλό κλίμα σε παρέες με πρόσωπα του ευρύτερου κοινωνικού μας περιβάλλοντος. Γεγονός είναι ότι η οξυδέρκεια μας και η ανάγκη να αλλάξουμε τα δεδομένα μπορεί να οδηγήσουν σε ευχάριστες εκπλήξεις που θα απογειώσουν την διάθεση μας και της παρέας μας. Πιθανό είναι μέσα από επαγγελματικές παρέες να υπάρξουν προτάσεις που θα είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες και θα αλλάξουν τα δεδομένα στην οικονομική μας ζωή.

Κριός

Κριέ μου η εβδομάδα ξεκινά με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Αιγόκερου η οποία εγκαινιάζει και επίσημα το χειμώνα. Το ενδιαφέρον σου θα σταθεί σε κοινωνικές «υποχρεώσεις», καθώς και σε κάποια επαγγελματικά ζητήματα τα οποία μπορεί να σου έχουν δημιουργήσει απορίες. Την ίδια ημέρα θα περάσει και ο Ερμής στο ζώδιο του Αιγόκερου κάτι που θα διευκολύνει την επικοινωνία ιδιαίτερα για ζητήματα που σχετίζονται με επαγγελματικές υποθέσεις και κοινωνικές υποχρεώσεις. Η σύνοδος Δια/Κρόνου που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Υδροχόου στις 21/12 θα σε βάλει στη διαδικασία να επικεντρωθείς σε κάποιες φιλικές σχέσεις ή κάποιες συζητήσεις με συναδέλφους σου, οι οποίες θα δημιουργήσουν διαφορετικές συνθήκες μεταξύ σας.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας φαίνεται πως θα δεις περισσότερο επαγγελματικές υποθέσεις για αυτό και η προσωπική σου ζωή δεν θα βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σου. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση και έχεις αναλάβει από κοινού με το σύντροφό σου κάποιες κοινωνικές υποχρεώσεις καλό θα είναι να τους δώσεις την πρέπουσα σημασία και να μη φανείς «αδιάφορος» ως προς αυτές και ως προς το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος η Αφροδίτη στον Τοξότη θα βοηθήσει ιδιαίτερα στο να έρθεις κοντά με ένα πρόσωπο το οποίο βρίσκεται στο ευρύτερο σου περιβάλλον και θα ανάψει το πράσινο φως για ένα νέο ειδύλλιο.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Οι δουλειές και οι υποχρεώσεις που αφορούν τον επαγγελματικό τομέα θα κάνουν την εμφάνισή τους από τις αρχές της εβδομάδας με την είσοδο του Ήλιου και του Ερμή στο ζώδιο του Αιγόκερου. Θα χρειαστεί να δώσεις προσοχή σε λεπτομέρειες αυτών και να μη θεωρείς τίποτα δεδομένο. Στις 23/12 θα πραγματοποιηθεί ένα τετράγωνο μεταξύ του Άρη που βρίσκεται στο ζώδιό σου και του Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω, το οποίο μπορεί να δημιουργήσει μία ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα στη δουλειά. Ενδεχομένως να φέρει εμπόδια σε κάποια επαγγελματικά ζητήματα ή να ευνοήσει αυτούς που βρίσκονται σε θέση επαγγελματικής ισχύος.

Ταύρος

Ταύρε μου αυτή την εβδομάδα με την είσοδο του Ήλιου στο φιλικό για εσένα ζώδιο του Αιγόκερου (21/12) θα πιάσεις τον εαυτό σου να έχει ανάγκη την επικοινωνία με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου, ιδιαίτερα με αυτά που έχεις να ακούσεις καιρό. Σε αυτό θα συμβάλλει και ο Ερμής πού βρίσκεται στο ίδιο ζώδιο και φαίνεται πως θα δημιουργήσει ιδανικές συνθήκες για να έρθεις κοντά ακόμα και με ανθρώπους που αυτή τη στιγμή είναι χιλιομετρικά μακριά. Η σύνοδος Δία/Κρόνου που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Υδροχόου στις 21/12 θα δημιουργήσει νέα δεδομένα στη δουλειά, τα οποία μπορεί να έχουν ενδεχομένως περισσότερες ευθύνες αλλά και περισσότερες ευκαιρίες για να εξελιχθείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα δεις με υπευθυνότητα κάποια ζητήματα της σχέσης με το σύντροφό σου καθώς θα νιώσεις την υποχρέωση να το κάνεις. Θα πρέπει να θυμάσαι πως τα συναισθήματα είναι αυτά που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη κάποιων υποθέσεων για αυτό δεν θα πρέπει να τα προσπερνάς, καθώς η ψυχρή λογική χωρίς έκφραση των συναισθημάτων δεν θα βοηθήσει στην ανάπτυξη μιας σχέσης που σε ενδιαφέρει. Αν είσαι ελεύθερος με την Αφροδίτη να συνεχίζει το ταξίδι της στο ζώδιο του Τοξότη φαίνεται πως θα υπάρξουν κάποιες συζητήσεις οι οποίες θα ανάψουν μία σπίθα ανάμεσα σε εσένα και σε ένα πρόσωπο που βρίσκεται είτε στο περιβάλλον σου είτε στο παρελθόν σου!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αυτή η εβδομάδα είναι αφιερωμένη σε επαγγελματικές υποθέσεις καθώς ο Δίας με τον Κρόνο έχουν κάνει την είσοδο τους στο ζώδιο του Υδροχόου και θα αρχίσουν να αλλάζουν τα δεδομένα στον επαγγελματικό τομέα. Η σύνοδος που θα πραγματοποιήσουν στις 21/12 θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για επαγγελματικές συζητήσεις για αυτό δεν πρέπει να τις φοβάσαι. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι τους ανθρώπους τους οποίους εμπιστεύεσαι, καθώς το τετράγωνο του Άρη που βρίσκεται στον Κριό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 23/12, δείχνει πως ενδεχομένως να υπάρχουν παρασκηνιακές κινήσεις στη δουλειά.

Δίδυμοι

Δίδυμε μου αυτή την εβδομάδα με την είσοδο του Ήλιου και του Ερμή στο ζώδιο του Αιγόκερω στις 21/12 φαίνεται πως θα επικεντρωθείς στα δικά σου συναισθήματα και τις δικές σου ανάγκες και έτσι θα αφήσεις οτιδήποτε άλλο σε δεύτερη μοίρα. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν ευκαιρίες για να διευθετήσεις και ένα οικονομικό ζήτημα το οποίο έρχεται από το παρελθόν αρκεί και εσύ να ασχοληθείς με αυτό. Η σύνοδος Δία/Κρόνου που θα πραγματοποιηθεί στις 21/12 δείχνει πως η ψυχολογία σου αρχίζει να ανεβαίνει και σημαντικό ρόλο σε αυτό θα παίξουν τα πρόσωπα με τα οποία θα έρθεις σε επικοινωνία. Δεν αποκλείεται να επικοινωνήσεις με ένα πρόσωπο του ευρύτερου σου περιβάλλοντος το οποίο θα σου μεταφέρει ευχάριστα νέα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η Αφροδίτη συνεχίζει το ταξίδι της στο ζώδιο του Τοξότη και φέρνει ευκαιρίες οι οποίες αφορούν μια παλαιότερη γνωριμία ή την προσέγγιση ενός προσώπου που σε ενδιαφέρει. Δεν αποκλείεται να έχεις μια συζήτηση με ένα πρόσωπο το οποίο σχετίζεται με ανθρώπους που βρίσκονται στο ευρύτερο σου περιβάλλον και μάλιστα οι κοινοί σας γνωστοί να αποτελέσουν το μέσο για να έρθετε «κοντά». Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση θα πρέπει να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή σε ζητήματα που δεν αφορούν εσάς αλλά τρίτους, καθώς το τετράγωνο του Άρη που βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις μεταξύ σας για θέματα που απασχολούν άλλους!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αυτή την εβδομάδα θα υπάρξει πρόσφορο έδαφος για να κλείσεις κάποιες επαγγελματικές υποθέσεις και υποχρεώσεις του παρελθόντος και να μην τις μεταφέρεις μαζί σου και τη νέα χρονιά. Η σύνοδος Δια/Κρόνου που θα πραγματοποιηθεί στις 21/12 θα ενισχύσει την καλή σου διάθεση, κάτι το οποίο θα αποτελέσει την κινητήριο δύναμη σου για όλες τις υποθέσεις. Αν περιμένεις μία απάντηση σε μία δουλειά που σχετίζεται με το εξωτερικό ή έχεις κάνει κάποιες κινήσεις όσον αφορά την εκπαίδευση, πιστοποιήσεις και επαγγελματικά σεμινάρια, φαίνεται πως θα έχεις ευχάριστα νέα από αυτά.

Καρκίνος

Καρκίνε μου με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Αιγόκερου στις 21/12 θα είναι πιο εύκολο να προσεγγίσεις κάποιους συνεργάτες σου ή ένα αγαπημένο σου πρόσωπο και να διευθετήσετε κάποιες διαφορές και διαφωνίες που μπορεί να υπήρξαν μεταξύ σας. Το ενδιαφέρον σου θα στραφεί σε κάθε είδους σχέσεις και αυτές θα έχουν προτεραιότητα για το επόμενο διάστημα. Σε συνδυασμό με τον Ερμή που βρίσκεται και εκείνος στο ζώδιο του Αιγόκερου θα είναι εύκολο να έρθεις σε συμφωνία για κάποια πράγματα που μέχρι πρότινος φάνταζαν «γόρδιος δεσμός». Η σύνοδος Δια/Κρόνου θα πραγματοποιηθεί στις 21/12 στον Υδροχόο και ορίζει την αρχή μιας περιόδου η οποία είναι ευνοϊκή για να διευθετήσεις κάποια ζητήματα που σχετίζονται με τον οικονομικό τομέα αλλά και να κάνεις μία ενδοσκόπηση, η οποία θα είναι πολύ βοηθητική για τις αποφάσεις σου σε προσωπικό επίπεδο.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να μην αφήσεις τη σχέση με το σύντροφό σου στον αυτόματο πιλότο καθώς είναι πολύ πιθανό να κάνουν την εμφάνισή τους αρκετά παράπονα. Η παρουσία του Ήλιου και του Ερμή στο ζώδιο του Αιγόκερου θα βοηθήσει πολύ να έρθεις σε επικοινωνία με το ταίρι σου, όμως το τετράγωνο του Άρη που βρίσκεται στον Κριό με τον Πλούτωνα στις 23/12 μπορεί να δυναμιτίσει την ατμόσφαιρα. Μην αφήσεις τον εαυτό σου να παρασυρθεί και να ενεργήσει παρορμητικά σε ζητήματα που αφορούν τη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος η σύνοδος του Δία με τον Κρόνο μπορεί να σε γυρίσει σε αισθηματικές υποθέσεις του παρελθόντος και ίσως αλλάξεις γνώμη για ένα ειδύλλιο που είχες παλαιότερα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αυτή η εβδομάδα είναι πολύ καλή για επαγγελματικές συζητήσεις αρκεί να προσέξεις κάποιες στιγμές που μπορεί να υπάρξει ένα εκρηκτικό κλίμα ανάμεσα σε εσένα και σε κάποιους συνεργάτες σου. Προσπάθησε να διευθετήσεις επαγγελματικές υποθέσεις του παρελθόντος καθώς αυτές θα αποτελέσουν την πηγή των ανησυχιών σου αλλά και μία καλή αφορμή για αντιπαραθέσεις με τους άλλους. Αν αυτή την εβδομάδα έχεις να διαπραγματευτείς και το οικονομικό σκέλος μιας επαγγελματικής υπόθεσης, θα πρέπει να θυμάσαι ότι τα επιχειρήματα θα βοηθήσουν πολύ στην έκβαση της διαπραγμάτευσης.

Λέων

Λέων μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως η καθημερινότητα θα τρέχει με ταχύτητα και θα ακολουθούν οι υποχρεώσεις που έχεις να φέρεις εις πέρας. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Αιγόκερω στις 21/12 σε πρέπει να επικεντρωθείς σε υποθέσεις οι οποίες σχετίζονται με τη δουλειά αλλά και με το ημερήσιο πλάνο σου. Ο Ερμής βρίσκεται και εκείνος στο ζώδιο του Αιγόκερου και θα είναι πολύ βοηθητικός στο να οργανώσεις σωστά αυτά που έχεις να κάνεις και έτσι να μπορέσεις να τα φέρεις εις πέρας. Η συνοδός Δια/Κρόνου που θα πραγματοποιηθεί και εκείνη στις 21/12 στο ζώδιο του Υδροχόου σε βάζει στη διαδικασία να σκεφτείς τι προσδοκάς από επαγγελματικές και προσωπικές σχέσεις, αλλά και τις κινήσεις που έχεις κάνει σε αυτές.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η παρουσία της Αφροδίτης στο φιλικό για εσένα ζώδιο του Τοξότη βοηθά τις αισθηματικές υποθέσεις αν και φαίνεται πως αυτή την εβδομάδα δεν θα έχεις αρκετό χρόνο! Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός με αυτό καθώς τα παράπονα από το σύντροφό σου δεν θα αργήσουν να έρθουν. Το τετράγωνο του Άρη που βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 23/12, μπορεί να δημιουργήσουν κάποιες αντιπαραθέσεις σε θέματα της καθημερινότητας, όπως κάποιες αγορές, κάποιες ετοιμασίες και διάφορες εκκρεμότητες. Αν είσαι ελεύθερος είναι πιθανόν να επικοινωνήσει μαζί σου -με αφορμή αυτές τις εορταστικές ημέρες- ένα πρόσωπο που υπήρξε ένα φλερτ το προηγούμενο διάστημα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις ενδεχομένως να φανούν λίγο πιεστικές αυτή την εβδομάδα όμως αν κινηθείς βάση ενός οργανωμένου σχεδίου τότε δεν πρόκειται να αφήσεις εκκρεμότητες. Ακόμα και αν βρίσκεσαι σπίτι ή έχεις άδεια φαίνεται πως κάποια επαγγελματικά ζητήματα -κυρίως το πρακτικό κομμάτι τους- θα σε απασχολήσει αρκετά. Προσπάθησε να βρεις χρόνο για να αποφορτιστείς καθώς με αυτό τον τρόπο θα είναι πιο εύκολο να βρεις λύση σχετικά με το πως πρέπει να γίνουν κάποια πράγματα στη δουλειά.

Παρθένος

Παρθένε μου ο Ήλιος περνάει στο ζώδιο του Αιγόκερω στις 21/12 και από τη νέα του θέση ευνοεί ιδιαίτερα προσωπικά ζητήματα. Ο Ερμής που βρίσκεται και εκείνος στον Αιγόκερω ρίχνει επικοινωνιακές γέφυρες με πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν και αυτές τις ημέρες μπορεί να προκύψει μία ζεστή συνομιλία με ένα πρόσωπο που σου έχει τραβήξει το ενδιαφέρον σε αισθηματικό επίπεδο. Στις 21/12 η σύνοδος του Δία και του Κρόνου το ζώδιο του Υδροχόου μπορεί να φέρει στο προσκήνιο κάποια εργασιακά ζητήματα, τα οποία είχες παραμελήσει. Καλό θα είναι να τα διευθετήσεις άμεσα καθώς όσο περισσότερο μένουν, τόσο πιο δύσκολη θα είναι η διευθέτηση τους. Οι υποχρεώσεις και οι δουλειές της «τελευταίας στιγμής», θα δώσουν δυναμικό παρών αυτές τις ημέρες όμως αν επικεντρωθείς σε αυτές είναι σίγουρο πως θα τις φέρεις εις πέρας.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Αυτή η εβδομάδα είναι πολύ καλή ιδιαιτέρα για εσένα που εκπροσωπείς τους ελεύθερους του ζωδίου σου, καθώς η παρουσία του Ήλιου και του Ερμή στο ζώδιο του Αιγόκερου φέρνει ευκαιρίες σε ζητήματα που αφορούν τον αισθηματικό τομέα. Είναι πάρα πολύ πιθανό να υπάρξει επικοινωνιακή προσέγγιση με ένα πρόσωπο που βρίσκεται γύρω σου και τα συναισθήματα θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της. Τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να εξελιχθούν κάποια αισθηματικά ειδύλλια ή μία αισθηματική υπόθεση η οποία μπορεί να είχε «παγώσει» το προηγούμενο διάστημα. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση θα πρέπει να δώσεις προσοχή καθώς στις 23/12 το τετράγωνο του Άρη που βρίσκεται στον Κριό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, μπορεί να δημιουργήσει κτητικά συναισθήματα τα οποία δεν αποκλείεται να ταράξουν τις ισορροπίες.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Οι δουλειές και οι υποχρεώσεις θα δώσουν δυναμικό παρών σε αυτή την εβδομάδα και φαίνεται πως μπορεί να υπάρξουν και κάποιες οι οποίες θα κάνουν έκτακτη εμφάνιση. Εσένα βέβαια δεν σε φοβίζουν, όμως δεν θα πρέπει να τις υποτιμήσεις καθώς μερικές θα είναι ιδιαίτερα απαιτητικές. Καλό θα ήταν να δώσεις προτεραιότητα σε εργασιακά ζητήματα ή υποχρεώσεις που έχουν παραμείνει σε εκκρεμότητα εδώ και αρκετό καιρό, καθώς αυτές θα έχουν τη σφραγίδα του «κατεπείγοντος».

Ζυγός

Ζυγέ μου η εβδομάδα ξεκινά με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Αιγόκερου και υποδηλώνει την αρχή μιας περιόδου που θα προτιμήσεις να περάσεις πολύ χρόνο στο σπίτι σου, παρέα με τα αγαπημένα σου πρόσωπα και να αποκτήσεις ουσιαστική επαφή μαζί τους. Σε αυτό θα βοηθήσει ιδιαίτερα και ο Ερμής που βρίσκεται και εκείνος στο ζώδιο του Αιγόκερου και δεν αποκλείεται να δημιουργήσει ευνοϊκές συγκυρίες για να λύσεις κάποια οικογενειακά ζητήματα. Στις 21/12 θα λάβει χώρα και η σύνοδος ακριβείας μεταξύ του Δία και του Κρόνου στο ζώδιο του Υδροχόου αλλάζοντας εντελώς την ενέργεια που υπάρχει στις αισθηματικές σου υποθέσεις και στην προσωπική σου ζωή. Τώρα ξεκινά ένα διάστημα κατά το οποίο θα μπορέσεις να βάλεις γερές βάσεις στη σχέση σου με ανθρώπους που σου έχουν τραβήξει το ενδιαφέρον και δεν αποκλείεται να ξεκινήσει και κάτι νέο σε αισθηματικό επίπεδο, το οποίο ήρθε για να μείνει.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας θα πρέπει να προσπαθήσεις περισσότερο προκειμένου να μπορέσεις να διαχειριστείς την εσωστρέφεια σου, καθώς μπορεί να δημιουργήσει απόσταση ανάμεσα σε εσένα και στο ταίρι σου. Στις 23/12 το τετράγωνο του Άρη πού βρίσκεται στον Κριό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω σε ωθεί σε παιχνίδια επίδειξης δύναμης και ισχύος, κάτι το οποίο μπορεί να «ρίξει λάδι στη φωτιά». Αν είσαι ελεύθερος η σύνοδος Δια/Κρόνου στο ζώδιο του Υδροχόου σε προτρέπει να αναζητήσεις τη δέσμευση, για αυτό και δεν αποκλείεται η επόμενη γνωριμία ή το επόμενο φλερτ να αποτελέσει την αφορμή για μία νέα σχέση.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Οι επαγγελματικές σου υποχρεώσεις αυτή την εβδομάδα δεν θα αποτελέσουν προτεραιότητά σου καθώς ακόμα και αν βρίσκεσαι στη δουλειά φαίνεται πως το μυαλό σου βρίσκεται κάπου αλλού! Για αυτό το λόγο θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός κατά τη διάρκεια διευθετήσεων των επαγγελματικών σου θεμάτων προκειμένου να μην κάνεις κάποιο λάθος σε αυτά. Το τετράγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα στις 23/12 μπορεί να δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για να υπάρξουν αψιμαχίες με κάποιον συνεργάτη σου ή με πρόσωπα που βρίσκονται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Οι διπλωματικές σου ικανότητες θα σε βοηθήσουν να διαχειριστείς τέτοιου είδους καταστάσεις με εξαιρετικό τρόπο.

Σκορπιός

Σκορπιέ μου αυτή την εβδομάδα θα πιάσεις τον εαυτό σου σε ιδιαίτερα επικοινωνιακή διάθεση και η παρουσία του Ήλιου αλλά και του Ερμή στο ζώδιο του Αιγόκερω από τις 21/12 θα φέρει αυτή τη διάθεση στο προσκήνιο. Έτσι λοιπόν φαίνεται πως θα μπεις στη διαδικασία να τηλεφωνήσεις και να επικοινωνήσεις με πρόσωπα που βρίσκονται στο στενό σου περιβάλλον και μέσω της επικοινωνίας που θα έχεις μαζί τους δεν αποκλείεται να μάθεις και πολλά ενδιαφέροντα νέα. Οι ημέρες είναι κατάλληλες για να ενδυναμώσεις τη σχέση σου ιδιαίτερα με πρόσωπα που βρίσκονται στο συγγενικό σου περιβάλλον. Την ίδια ημέρα (21/12) θα πραγματοποιηθεί με ακρίβεια και η σύνοδος Δια/Κρόνου στο ζώδιο του Υδροχόου. Αυτή η σύνοδος σηματοδοτεί μία νέα εποχή κατά την οποία θα δεις εντελώς διαφορετικά σχέσεις που είναι σημαντικές για εσένα, είτε επαγγελματικές είτε προσωπικές είτε οικογενειακές.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Οι αισθηματικές σου υποθέσεις θα αποτελέσουν αντικείμενο συζήτησης για εσένα αυτή την εβδομάδα όμως θα πρέπει να είσαι προσεκτικός προκειμένου να μη σου «ξεφύγει» κάποια πληροφορία για προσωπικά ζητήματα εκεί που δεν πρέπει. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση να θυμάσαι πως οι γύρω σας μπορεί να προκαλέσουν ακόμα και άθελά τους κάποιες αντιπαραθέσεις μεταξύ σας, για αυτό απόφυγε να φέρεις ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου ζητήματα που αφορούν άλλους. Αν είσαι ελεύθερος φαίνεται πως σκέφτεσαι ένα πρόσωπο του παρελθόντος, όμως καλό θα είναι να ζυγίσεις τα υπέρ και τα κατά πριν αποφασίσεις να κάνεις μία κίνηση στο παρόν.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως δεν θα τραβήξει το ενδιαφέρον σου η δουλειά και είναι πολύ πιθανό να οδηγηθείς στο άλλο άκρο και τελικά να μην ασχοληθείς καθόλου μαζί της! Καλό θα ήταν να αποφύγεις αυτό το σενάριο καθώς μπορεί να δημιουργήσει πολλά προβλήματα στη συνέχεια. Η παρουσία του Ερμή στο ζώδιο του Αιγόκερου θα βοηθήσει πολύ στην επικοινωνία, η οποία με τη σειρά της θα παίξει σημαντικό ρόλο σε περίπτωση που έχεις αναλάβει από κοινού με άλλα πρόσωπα κάποιες από τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις.

Τοξότης

Τοξότη μου το χειμερινό ηλιοστάσιο θα γίνει στις 21/12 και την ίδια μέρα έχουμε και την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Αιγόκερου. Από τη νέα του θέση ο Ήλιος σε βάζει στη διαδικασία να δώσεις μεγαλύτερη έμφαση στον οικονομικό τομέα και να σκεφτείς ποια είναι αυτά τα οποία σε κάνουν να νιώθεις ασφαλής. Μαζί με τον Ήλιο βρίσκεται και ο Ερμής στο ίδιο ζώδιο και δεν αποκλείεται να φέρει κάποιες ιδέες, οι οποίες θα σε βοηθήσουν να αυξήσεις τους πόρους σου. Στις 21/12 η σύνοδος Δια/Κρόνου στο ζώδιο του Υδροχόου στρέφει το ενδιαφέρον σου στις σχέσεις που έχεις με πρόσωπα του στενού σου περιβάλλοντος, καθώς φαίνεται πως τα δεδομένα σε κάποιες από αυτές αρχίζουν να αλλάζουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η περίοδος που διανύουμε συμπεριλαμβανομένης και αυτής της εβδομάδας είναι ευνοϊκή για τα αισθηματικά σου ζητήματα, καθώς δεν πρέπει να ξεχνάς πως η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιό σου. Παρόλα αυτά κατά τα μέσα της εβδομάδας θα πρέπει να είσαι περισσότερο προσεκτικός με τον τρόπο που χειρίζεσαι πληροφορίες αλλά και συζητήσεις καθώς το τετράγωνο του Άρη που βρίσκεται στον Κριό με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω, μπορεί να σε κάνει εριστικό. Αν είσαι ελεύθερος θα πρέπει να δώσεις μεγάλη σημασία στον τρόπο που θα προσεγγίσεις κάποιον που δεν θα πρέπει να είναι παρορμητικός, καθώς είναι αυτός που θα καθορίσει και την εξέλιξη της γνωριμίας.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Το οικονομικό σκέλος κάποιων επαγγελματικών συμφωνιών ενδεχομένως να σε απασχολήσει αρκετά αυτή την εβδομάδα καθώς η παρουσία του Ήλιου αλλά και του Ερμή στο ζώδιο του Αιγόκερου εξάρει τις διαπραγματευτικές σου ικανότητες. Για αυτό δεν αποκλείεται να αρχίσεις να σκέφτεσαι τρόπους προκειμένου να επιτύχεις μία καλύτερη συμφωνία σε μία δουλειά. Καλό θα ήταν να ελέγξεις προσεκτικά το έδαφος ώστε να δεις αν είναι πρόσφορο για τέτοιου είδους συζητήσεις. Μην προσπαθήσεις να κάνεις κάποια πράγματα κόντρα στα δεδομένα που υπάρχουν, καθώς θα είναι δύσκολο να βγουν έτσι όπως τα έχεις στο μυαλό σου.

Αιγόκερως

Αιγόκερε μου ο μήνας των γενεθλίων σου ξεκινά καθώς στις 21/12 ο Ήλιος περνά στο ζώδιό σου και εγκαινιάζει ένα διάστημα κατά το οποίο θα συγκεντρώσεις το ενδιαφέρον των άλλων σε εσένα. Η σύνοδος Ήλιου/Ερμή είναι πολύ βοηθητική για να επιτύχεις την εξέλιξη που θέλεις σε επαγγελματικά και προσωπικά ζητήματα και οι επικοινωνιακές σου ικανότητες θα σε βοηθήσουν πολύ σε αυτό. Την ίδια ημέρα θα πραγματοποιηθεί και η σύνοδος Δια/Κρόνου στον Υδροχόο η οποία στρέφει το ενδιαφέρον σου σε ανθρώπους που μαζί τους νιώθεις ασφάλεια, καθώς και στους πόρους σου. Το επόμενο διάστημα θα πρέπει να δώσεις μεγάλη προσοχή στο που διοχετεύεις τα χρήματα σου καθώς θα είναι εύκολο να παρασυρθείς σε αγορές που δεν χρειάζεσαι, όμως η περίοδος δεν είναι πρόσφορη για κάτι τέτοιο.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η επαφή με το σύντροφό σου θα παίξει μεγάλο ρόλο στη διάθεση και τη ψυχολογία σου αυτή την εβδομάδα για αυτό μην αμελήσεις την επικοινωνία μαζί του και τις μεταξύ σας συζητήσεις, ακόμα και για θέματα τα οποία δεν αφορούν μόνο τη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος είναι πολύ πιθανόν να έρθουν κάποιες αναμνήσεις στο μυαλό σου οι οποίες θα σε γυρίσουν νοητά σε μία αισθηματική σχέση του παρελθόντος. Οι μυστικές συζητήσεις όπως και το παρασκήνιο σε αισθηματικές υποθέσεις είναι πιθανό σενάριο, για αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός με τις εκτιμήσεις σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα κάνεις την αποτίμηση σου σχετικά με τους επαγγελματικούς στόχους που κατάφερες να εκπληρώσεις καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς και φαίνεται πως ήδη έχεις στο μυαλό σου στόχους για τη νέα χρονιά! Παρόλα αυτά δεν θα πρέπει να παρασυρθείς από τις σκέψεις σου και να μην ασχοληθείς με κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις, οι οποίες αν δεν διευθετηθούν άμεσα μπορεί να γίνουν πιεστικές για εσένα. Το κλίμα σε επαγγελματικές και οικονομικές συμφωνίες φαίνεται να αλλάζει και θα χρειαστεί να είσαι ευέλικτος στις αλλαγές και να μη χάσεις νέες ευκαιρίες.

Υδροχόος

Υδροχόε μου αυτή την εβδομάδα ο Ήλιος θα περάσει στο ζώδιο του Αιγόκερου (21/12) και θα συναντήσει τον Ερμή ο οποίος έχει περάσει στο ίδιο ζώδιο λίγο νωρίτερα. Αυτή η συνάντηση μπορεί να ξυπνήσει αναμνήσεις του παρελθόντος και να σε βάλει σε σκέψεις σχετικά με την τροπή που πήραν είτε επαγγελματικά είτε προσωπικά ζητήματα. Προσπάθησε να επικεντρωθείς μόνο σε αυτά που μπορείς να αλλάξεις στο παρόν και μην αφήνεις το μυαλό σου να γυρίζει σε υποθέσεις οι οποίες έχουν παρέλθει οριστικά. Στις 21/12 θα πραγματοποιηθεί με ακρίβεια η σύνοδος Δια/Κρόνου στο δικό σου ζώδιο η οποία εγκαινιάζει ένα εντελώς διαφορετικό διάστημα για εσένα. Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις ήδη έχουν αρχίσει να βρίσκονται στο προσκήνιο και εσύ καλείσαι να διακρίνεις αυτές που σε ωθούν να γίνεις καλύτερος από αυτές που σε κρατούν πίσω.

Ιχθείς

Ιχθύ μου αυτή την εβδομάδα ενδεχομένως να σκέφτεσαι περισσότερο ζητήματα που σχετίζονται με φίλους σου παρά δικές σου υποθέσεις. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Αιγόκερω στις 21/12 δείχνει πως τα αγαπημένα σου πρόσωπα θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σου. Στο ίδιο ζώδιο βρίσκεται και ο Ερμής κάτι που δείχνει πως τα τηλέφωνα, τα μηνύματα και η επικοινωνία σε γενικότερο πλαίσιο, θα έχουν την τιμητική τους αυτές τις ημέρες. Στις 21/12 θα πραγματοποιηθεί η σύνοδος ακριβείας μεταξύ του Δία και του Κρόνου στο ζώδιο του Υδροχόου, η οποία θα σε βάλει στη διαδικασία να δεις κάποια πράγματα τα οποία σου έχουν δημιουργήσει γλυκόπικρα συναισθήματα ή θεωρείς πως δεν έχεις διευθετήσει σωστά. Μην αφήσεις ανήσυχες σκέψεις να σε βάλουν σε ένα φαύλο κύκλο αρνητικών σεναρίων.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η εβδομάδα μπορεί να φέρει μία ουσιαστική συζήτηση με το σύντροφό σου η οποία θα σε βοηθήσει να καταλάβεις κάποια πράγματα τα οποία ενδεχομένως τον πείραξαν και θα σου δοθεί η ευκαιρία να εκφράσεις και εσύ τα δικά σου παράπονα. Η επικοινωνία θα παίξει μεγάλο ρόλο στη διευθέτηση παρεξηγήσεων που μπορεί να υπάρχουν μεταξύ σας για αυτό αξιοποίησε τη. Αν είσαι ελεύθερος φαίνεται πως θα σου τραβήξει το ενδιαφέρον ένα πρόσωπο το οποίο σχετίζεται με το κοινωνικό σου περιβάλλον, όμως ίσως χρειαστεί να έχεις λίγο υπομονή μέχρι να υπάρξει πρόσφορο έδαφος μεταξύ σας.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Η δουλειά φαίνεται πως θα σε απασχολήσει αυτή την εβδομάδα καθώς η εικόνα που δίνεις στο επαγγελματικό σου περιβάλλον θέλεις να είναι άψογη. Για να γίνει αυτό θα πρέπει και εσύ να διευθετήσεις κάποιες εκκρεμότητες που υπάρχουν, ώστε να μην εκτεθείς σε πρόσωπα που δεν πρέπει. Με την παρουσία του Ερμή και του Ήλιου στο ζώδιο του Αιγόκερου φαίνεται πως θα κερδίσεις σε επικοινωνιακό επίπεδο τους ανθρώπους που θα συναναστραφείς για επαγγελματικούς λόγους.

Πηγή: myastro.gr

Προηγούμενο άρθροLockdown: Πότε και πώς δικαιούνται οι καταναλωτές αποζημίωση από εταιρείες κούριερ
Επόμενο άρθροΗ δεκάδα του «Your face sounds familiar all stars»