Εβδομαδιαίες προβλέψεις 22/02/21 – 28/02/21

Η εβδομάδα αυτή χαρακτηρίζεται αστρολογικά από την Πανσέληνο που πραγματοποιείται στον άξονα Ιχθύων – Παρθένου στις 27/2. Είναι μία Πανσέληνος που θα μας οδηγήσει μέσα από αποκαλύψεις στην λεπτομερή ανάγνωση της προσωπικής μας ζωής και των φιλικών μας σχέσεων.

Στις 24/2 το τρίγωνο του Άρη από τον Ταύρο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω ενισχύει σημαντικά την αυτοπεποίθηση και τον δυναμισμό σε όλα τα επίπεδα της ζωής μας. Θα παίξει καταλυτικό ρόλο σε οικονομικά και επαγγελματικά ζητήματα, καθώς δεν θα διστάσουμε να διεκδικήσουμε αυτό που θεωρούμε ότι μας αξίζει με επιμονή και υπομονή. Μετά από σημαντική προσπάθεια μπορούμε να επιτύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα τόσο σε ότι αφορά οικονομικές υποθέσεις και σχέδια που έχουμε όσο και σε ότι αφορά ζητήματα καριέρας που μας απασχολούν έντονα. Το συγκεκριμένο τρίγωνο θα σχηματιστεί με ακρίβεια στις 25/2 και έτσι θα μας βοηθήσει τις συγκεκριμένες μέρες να προσπαθήσουμε περισσότερο και να δείξουμε με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση τις δυνατότητες και τις ικανότητες μας.

Στις 25/2 η Αφροδίτη περνάει στους Ιχθύες, θέση έξαρσης για τον συγκεκριμένο πλανήτη. Είναι γεγονός ότι ο συναισθηματισμός απογειώνεται και δημιουργούνται οι καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για ένα άκρως ρομαντικό και τρυφερό περιβάλλον στην προσωπική μας ζωή. Πρόσωπα από το παρελθόν είναι πιθανό να επιστρέψουν. Οφείλουμε να αντιμετωπίσουμε κατάματα ανοιχτά κεφάλαια που ακόμα μας απασχολούν, καθώς ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να δώσουμε λύσεις και να κλείσουμε υποθέσεις. Προσοχή σε ψευδαισθήσεις και αυταπάτες που μπορεί να επηρεάσουν την κρίση μας. Την ίδια μέρα το εξάγωνο του Ήλιου από τους Ιχθύες με τον Ουρανό στον Ταύρο εμπλουτίζει τον συναισθηματισμό με διορατικότητα και τις ευαισθησίες με πρωτοτυπία και φαντασία. Πρωτότυπες ιδέες μπορεί να οδηγήσουν σε ένα νέο κεφάλαιο στον τομέα της δημιουργικότητας που θα μας ικανοποιήσει απόλυτα.

Στις 27/2 10:17 το πρωί πραγματοποιείται η Πανσέληνος στον άξονα Ιχθύων – Παρθένου ενισχύοντας την ανάγκη για ενασχόληση το πεδίο της καθημερινότητας και της εργασίας. Δεν αποκλείεται να κλείσουν οι υποθέσεις με ανατρεπτικό τρόπο καθώς ο Ουρανός από τον Ταύρο παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο και φέρνει αποκαλύψεις σε σημαντικούς τομείς στη ζωή μας όπως το εργασιακό περιβάλλον. Παράλληλα, αποκαλύψεις μπορεί να προκύψουν σε προσωπικό και φιλικό επίπεδο καθώς καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε ανατρεπτικά γεγονότα. Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου ώστε να δούμε με μεγάλη λεπτομέρεια πώς μπορεί η σχέση μας να προχωρήσει αλλάζοντας τα δεδομένα στην καθημερινότητα και τη ρουτίνα που μπορεί να κουράζουν. Προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε στο πεδίο των προσωπικών μας αναγκών καθώς μπορεί να γίνουμε ιδιαίτερα υποκειμενικοί και ευερέθιστοι. Είναι απαραίτητο να ξεφύγουμε από συναισθηματικές εξάρσεις που μπορεί τελικά να λειτουργήσουν αρνητικά στην συναισθηματική μας ζωή.

Κριός

Κριέ μου η εβδομάδα ξεκινά με χαρμόσυνα νέα καθώς η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στις 22/2 δείχνει πως η επικοινωνία θα είναι βοηθητική στη διεκπεραίωση αυτών που έχεις αναλάβει και δεν θα αποτελεί πλέον εμπόδιο. Τώρα είναι η ευκαιρία να προσπαθήσεις να λύσεις και κάποιες παρεξηγήσεις που μπορεί να είχαν δημιουργηθεί με πρόσωπα που βρίσκονται στο φιλικό σου περιβάλλον. Στο τέλος της εβδομάδας η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων θα σε βοηθήσει ιδιαίτερα στο να κλείσεις ζητήματα τα οποία αφορούν οικονομικές εκκρεμότητες και θέματα που σχετίζονται με το παρελθόν σε γενικότερο πλαίσιο.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στον Υδροχόο αλλά και η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο των Ιχθύων στις 25/2 δείχνουν πως ξεκινάει ένα διάστημα πολλά υποσχόμενο για την αισθηματική σου ζωή. Βέβαια φαίνεται πως θα υπάρχει τάση τα γεγονότα να κινούνται σε παρασκηνιακό επίπεδο και αν είσαι εσύ εκείνος που έχει επιλέξει κάτι τέτοιο θα πρέπει να είσαι προσεκτικός ώστε να μην βρεθείς εκτεθειμένος. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση καλό θα ήταν να αποφύγεις «Σειρήνες του παρελθόντος» που μπορεί να ηχήσουν προς το τέλος της εβδομάδας.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Για άλλη μία φορά ο Ερμής πρωταγωνιστεί και σε αυτό τον τομέα καθώς η επικοινωνία θα είναι πολύ βοηθητική στο κλίμα που θα υπάρξει ανάμεσα σε εσένα και τους συναδέλφους σου και δεν θα αποτελέσει αιτία για παρανοήσεις και παρεξηγήσεις. Ακόμα το τρίγωνο του Άρη πού βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω στις 24/2, δείχνει πως μπορείς να κάνεις μία κίνηση «ματ» όσον αφορά ένα ζήτημα της δουλειάς, από την οποία θα βγεις κερδισμένος όχι μόνο ηθικά ενδεχομένως και οικονομικά.

Ταύρος

Ταύρε μου η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία την Δευτέρα 22/2 φέρνει ανάσες σε ζητήματα που αφορούν επαγγελματικές υποχρεώσεις και διευθετήσεις που αφορούν τη δουλειά. Έτσι λοιπόν από τα μέσα της εβδομάδας και μετά είναι πολύ πιθανόν να βρεις λύση σε κάποια θέματα τα οποία φάνταζαν ιδιαίτερα μπερδεμένα αλλά και να συνεννοηθείς με πρόσωπα που βρίσκονται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον ώστε να μην υπάρξουν πλέον τα ζητήματα που υπήρξαν το προηγούμενο διάστημα. Όσο περνούν οι ημέρες της εβδομάδας τόσο περισσότερο θα χαλαρώνεις καθώς η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων στις 27/2 θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για να προκύψει ένα νέο αισθηματικό ειδύλλιο με ένα πρόσωπο που βρίσκεται είτε στο ευρύτερο είτε στο φιλικό σου περιβάλλον.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Το δεύτερο μισό της εβδομάδας είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν εξελίξεις σε αισθηματικές υποθέσεις ιδιαίτερα αν ανήκεις στους ελεύθερους εκπροσώπους του ζωδίου σου, καθώς η νέα θέση της Αφροδίτης στο ζώδιο των Ιχθύων (25/2) δημιουργεί κινητικότητα. Είναι πάρα πολύ πιθανόν να υπάρξει φλερτ από ένα πρόσωπο με το οποίο έχεις πολλούς κοινούς γνωστούς ή είναι φίλος ενός φίλου. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση προσπάθησε να μην αφήνεις παράπονα να συσσωρεύονται σε αυτή, καθώς τώρα είναι μία καλή εβδομάδα για να ξεκινήσεις να τα επιλύεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στις επαγγελματικές σου υποθέσεις μιας και ο Ερμής ούτως ή άλλως βρίσκεται στον Υδροχόο στον 10ο ηλιακό σου οίκο. Έτσι λοιπόν φαίνεται πως το κλίμα θα αλλάξει αισθητά προς το καλύτερο και είναι κάτι το οποίο θα αρχίσεις να βλέπεις κατά το δεύτερο μισό της εβδομάδας. Άδραξε τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν σε συνδυασμό με την ανεμπόδιστη επικοινωνία, καθώς το τρίγωνο του Άρη πού βρίσκεται στο ζώδιό σου με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 24/2,δείχνει πως μπορείς να καταφέρεις πολλά αρκεί να αναλάβεις δράση.

Δίδυμοι

Δίδυμε μου η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στις 22/2 θα αποτελέσει την αιτία που η επικοινωνία θα αρχίσει να επανέρχεται στα φυσιολογικά της και να μην σε κουράζουν οι συζητήσεις με τους γύρω σου. Βέβαια θα πρέπει να έχεις κατά νου πως αυτό είναι κάτι που θα δεις κατά το δεύτερο μισό της εβδομάδας, για αυτό μετέθεσε τότε σημαντικές υποθέσεις που απαιτούν επικοινωνιακές και διπλωματικές κινήσεις. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων στις 27/2 μπορεί να ανοίξει ξανά ένα ζήτημα το οποίο σχετίζεται με τη δουλειά, όμως φαίνεται πως τώρα ανοίγει με ευνοϊκούς οιωνούς για εσένα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο των Ιχθύων στις 25/2 αλλάζει το κλίμα στις προσωπικές και αισθηματικές σου υποθέσεις από αυτή την εβδομάδα και για το επόμενο διάστημα. Τώρα είναι πιθανόν να αφουγκραστείς βαθύτερα και τα συναισθήματά σου αλλά και τις σκέψεις του ανθρώπου που έχεις απέναντί σου και σε ενδιαφέρει. Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να δημιουργηθεί ένα θερμό κλίμα με ένα πρόσωπο που βρίσκεται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Αν πάλι βρίσκεσαι σε μία σχέση δεν αποκλείεται να ξεκινήσεις να επενδύεις περισσότερο σε αυτή και στα συναισθήματα που υπάρχουν ανάμεσα σε εσένα και στο ταίρι σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις θα σου τραβήξουν το ενδιαφέρον και την προσοχή αυτή την εβδομάδα καθώς η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο των Ιχθύων αλλά και Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων δείχνουν εξελίξεις στη δουλειά. Από τις 25/2 και μετά ξεκινά ένα πολύ ευνοϊκό διάστημα για να δείξεις τη δουλειά σου και τις ικανότητες που έχεις σε αυτή και να ξεχωρίσεις. Έτσι λοιπόν δεν αποκλείεται να προκύψουν ευκαιρίες για επαγγελματική εξέλιξη.

Καρκίνος

Καρκίνε μου αυτή την εβδομάδα με την επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στις 22/2 θα αρχίσει σιγά-σιγά να ξεμπερδεύεται το κουβάρι από κάποιες υποθέσεις, οι οποίες σου είχαν δημιουργήσει πολλά ερωτηματικά το προηγούμενο διάστημα. Επίσης είναι πολύ πιθανό να έχεις μία καλύτερη εικόνα για τον οικονομικό τομέα αφού έχεις προβεί στις απαραίτητες διευθετήσεις διαφόρων εκκρεμοτήτων. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων στις 27/2 δημιουργεί ευκαιρίες επέκτασης και επίτευξης των στόχων σου. Η επικοινωνία με αγαπημένα σου πρόσωπα θα φέρει το κίνητρο για κάποιους από τους στόχους σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο των Ιχθύων στις 25/2 φαίνεται πως θα υπάρξουν ευκαιρίες για να εξελιχθεί μία γνωριμία που έχεις κάνει και σε ενδιαφέρει. Βέβαια ίδιες ευκαιρίες θα υπάρξουν και για φλερτ και δεν αποκλείεται το επόμενο διάστημα να βρεθείς με περισσότερες από μία επιλογές, κάτι το οποίο μπορεί να φέρει και κάποια μπερδέματα. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση θα πρέπει να θυμάσαι πως οι κοινοί στόχοι αλλά και η κοινή αντίληψη για κάποια ζητήματα θα αποτελέσουν «συγκολλητική ουσία» για εσένα και το ταίρι σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις φαίνεται να μην τελειώνουν καθώς ακόμα και αν βρίσκεσαι σπίτι το μυαλό σου θα τριγυρίζει σε επαγγελματικά ζητήματα. Με την επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία θα είναι πιο εύκολο να διευθετήσεις κάποιες υποθέσεις, οι οποίες το προηγούμενο διάστημα είχαν αρκετά μπερδέματα επικοινωνιακής φύσεως. Το τρίγωνο του Άρη πού βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις αρχές της εβδομάδας, μπορεί να ισχυροποιήσει μία συνεργασία.

Λέων

Λέων μου αυτή την εβδομάδα με την επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία θα παρατηρήσεις πως θα είναι πιο εύκολο για εσένα να συνυπάρξεις με πρόσωπα που οι συζητήσεις μαζί τους στο προηγούμενο διάστημα αποτελούσαν «άθλο»! Εκμεταλλεύσου το καλό επικοινωνιακό κλίμα -που θα γίνει περισσότερο εμφανές κατά το δεύτερο μισό της εβδομάδας- για να διευθετήσεις και ορισμένα επαγγελματικά θέματα. Η Πανσέληνος η οποία θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων στις 27/2 δεν αποκλείεται να σε βοηθήσει με μία «λύση εξ ουρανού», σε ένα επαγγελματικό ή ένα οικονομικό σου ζήτημα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Με την επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στο ζώδιο που βρίσκεται απέναντι σου τον Υδροχόο, φαίνεται πως η επικοινωνία με το σύντροφό σου θα βελτιωθεί αισθητά, κάτι το οποίο θα σε κρατήσει μακριά από παρανοήσεις και παρεξηγήσεις. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο των Ιχθύων στις 25/2 εγκαινιάζει ένα νέο διάστημα κατά το οποίο θα γεννηθούν νέα συναισθήματα, τα οποία με τη σειρά τους θα δημιουργήσουν πάθος! Αυτό φαίνεται πως θα ανανεώσει μία σχέση που ήδη έχεις ή αν είσαι ελεύθερος θα σε οδηγήσει σε ένα νέο ενδιαφέρον!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Η επικοινωνία θα παίξει σημαντικό ρόλο στη διευθέτηση των επαγγελματικών σου υποχρεώσεων και με την επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία θα είναι πιο εύκολο να επικοινωνήσεις ουσιαστικά με τους άλλους. Η εβδομάδα έρχεται πολλά υποσχόμενη κάτι το οποίο θα γίνει πιο εμφανές κατά το δεύτερο μισό της. Επαγγελματικές συζητήσεις που αφορούν και ένα οικονομικό σκέλος χρειάζονται προσοχή.

Παρθένος

Παρθένε μου η εβδομάδα ξεκινά με την επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στις 22/2 κάτι που δημιουργεί την πεποίθηση πως η επικοινωνία θα βελτιωθεί αισθητά. Τώρα είναι μία καλή ευκαιρία για να επικεντρωθείς στα ζητήματα της καθημερινότητας τα οποία είχαν κολλήσει το προηγούμενο διάστημα, με αποτέλεσμα να σου είχαν δημιουργήσει εκνευρισμό. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα σου Παρθένου-Ιχθύων στις 27/2 τονίζει τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, τα θετικά τους σημεία αλλά και κάποιες «αδυναμίες» που ενδεχομένως να έχουν και σε βάζει στη διαδικασία να τις βελτιώσεις! Είναι πιθανό να συνειδητοποιήσεις πως κάποιοι άνθρωποι γύρω σου αποτελούν «δώρο» για εσένα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η επικοινωνία που είναι πολύ σημαντική για εσένα και το σύντροφό σου ή αν είσαι ελεύθερος προς ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, φαίνεται πως θα αρχίσει να αποκαθίσταται από αυτή την εβδομάδα με την επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία. Στα θετικά των ημερών να προσμετρηθεί και η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο των Ιχθύων στις 25/2, η οποία μπορεί να σημάνει την αρχή μιας νέας σχέσης το επόμενο διάστημα. Αν έχεις ήδη βρει το ταίρι σου μην επαναπαυτείς σε αυτό καθώς θα υπάρξουν πολύ καλές ημέρες για να ενδυναμώσεις ακόμα περισσότερο αυτό που υπάρχει μεταξύ σας.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας φαίνεται πως θα έχουν ισχυρή παρουσία και αυτή την εβδομάδα όμως εσύ θα έχεις ένα βέλος στη φαρέτρα σου, την επικοινωνία, η οποία δεν θα παρουσιάζει τα εμπόδια του προηγούμενου διαστήματος. Αν θελήσεις μπορείς να διευθετήσεις ένα μεγάλο όγκο υποχρεώσεων και εκκρεμοτήτων αυτές τις ημέρες, το θέμα είναι να το θελήσεις!

Ζυγός

Ζυγέ μου η εβδομάδα ξεκινά με καλά αστρολογικά νέα καθώς ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Υδροχόο στις 22/2 και διευκολύνει γενικά την επικοινωνία και ειδικά τις αισθηματικές σου υποθέσεις. Τώρα είναι μία καλή περίοδος προκειμένου να πάρεις αποφάσεις σχετικά με ειδύλλια του παρελθόντος, αλλά και πρόσωπα τα οποία επέστρεψαν στη ζωή σου το προηγούμενο διάστημα. Το Σάββατο 27/2 θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων η οποία θα είναι βοηθητική στο να κλείσεις υποθέσεις, οι οποίες εκκρεμούσαν και σχετίζονται είτε με την καθημερινότητα είτε με εργασιακά ζητήματα και σου είχαν δημιουργήσει άγχος.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η επικοινωνία που αποτελεί τη βάση για μία υγιή σχέση θα είναι σύμμαχος σου από αυτή την εβδομάδα με την επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία. Για αυτό αν υπήρξαν ζητήματα τα οποία σε απομάκρυναν από το σύντροφό σου το προηγούμενο διάστημα τώρα φαίνεται πως θα διευθετηθούν. Αν είσαι ελεύθερος η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο των Ιχθύων στις 25/2 δημιουργεί αισθηματικές προσδοκίες από ένα πρόσωπο που βρίσκεται στο εργασιακό σου περιβάλλον. Δεν αποκλείεται το επόμενο διάστημα να έρθεις πιο κοντά με έναν άνθρωπο που γνωρίζεις ήδη.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Η εργασιακή καθημερινότητα και οι επαγγελματικές υποχρεώσεις φαίνεται πως θα σε απασχολήσουν ιδιαίτερα από τις 25/2 και μετά μιας και εκεί θα βρεις κάτι το οποίο θα σε ενδιαφέρει πραγματικά. Δεν αποκλείεται να κληθείς να αναλάβεις ένα νέο εργασιακό project ή κάτι διαφορετικό στη δουλειά σου το οποίο θα σε γεμίσει όμορφα συναισθήματα. Το κλίμα μεταξύ των ανθρώπων που βρίσκονται στο εργασιακό σου περιβάλλον θα βελτιωθεί αισθητά, κάτι το οποίο θα βοηθήσει ακόμα περισσότερο επαγγελματικά ζητήματα.

Σκορπιός

Σκορπιέ μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα είναι πιο εύκολο να διευθετήσεις κάποιες δουλειές και κάποιες οικογενειακές υποχρεώσεις, οι οποίες το προηγούμενο διάστημα σε είχαν δυσκολέψει. Σε αυτό θα βοηθήσει πολύ και ο Ερμής ο οποίος θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στον Υδροχόο στις 22/2. Αυτό δείχνει πως δεν θα υπάρχουν πλέον οι επικοινωνιακές δυσκολίες και τα εμπόδια του παρελθόντος σε θέματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια. Το Σαββατοκύριακο προμηνύεται ευχάριστο και ρομαντικό καθώς η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων στις 27/2, τονίζει υποθέσεις που αφορούν τον αισθηματικό τομέα και δημιουργεί όμορφα και γλυκά συναισθήματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Οι αισθηματικές σου υποθέσεις θα βρίσκονται στο προσκήνιο όλη αυτή την εβδομάδα καθώς η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις 27/2 δημιουργεί πρόσφορο έδαφος για θετικές εξελίξεις και για νέα συναισθήματα. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση φαίνεται πως με κάποιο τρόπο θα ερωτευτείς ακόμα περισσότερο το σύντροφό σου και οι κοινές στιγμές που θα έχετε θα σας ενώσουν πιο πολύ. Αν πάλι είσαι ελεύθερος το επόμενο διάστημα προμηνύεται πολύ καλό για την εξέλιξη γνωριμιών αλλά και για νέα φλερτ!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αυτές τις ημέρες είναι πιθανόν να πιάσεις τον εαυτό σου να σκέφτεται αρκετά θέματα τα οποία αφορούν τη δουλειά αλλά μέχρι τώρα έχουν μπλοκάρει. Κατά το δεύτερο μισό της εβδομάδας είναι πιθανόν να υπάρξουν εξελίξεις σε τέτοιου είδους ζητήματα και σε αυτό θα συμβάλλει η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία. Μάλιστα δεν αποκλείεται να σου γίνει μία επαγγελματική πρόταση σχετικά με ένα χόμπι το οποίο έχεις.

Τοξότης

Τοξότη μου η επικοινωνία με τα πρόσωπα που βρίσκονται στο στενό σου περιβάλλον δεν θα έχει το βαθμό δυσκολίας που είχε το προηγούμενο διάστημα, καθώς ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Υδροχόο στις 22/2. Η θετική του επίδραση σε συζητήσεις και συνεννοήσεις θα αρχίσει να φαίνεται κατά το δεύτερο μισό της εβδομάδας και το κλίμα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις θα αλλάξει αισθητά. Στις 27/2 η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων θα σε βάλει στη διαδικασία να διευθετήσεις επαγγελματικά θέματα καθώς και οικογενειακές υποθέσεις και με λίγη προσπάθεια από την πλευρά σου τα αποτελέσματα θα είναι υπέρ σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο των Ιχθύων στις 25/2 θα αλλάξει τον τρόπο που σκέφτεσαι και προσεγγίζεις τις αισθηματικές σου υποθέσεις, ιδιαίτερα τις αισθηματικές σου εκκρεμότητες. Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να αλλάξεις γνώμη για ένα πρόσωπο που έχεις επικοινωνία το τελευταίο διάστημα, καθώς τα συναισθήματά σου φαίνεται πως θα γίνουν πιο έντονα. Αν πάλι βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση ένα δείπνο με το σύντροφό σου στο σπίτι υπό το φως των κεριών είναι ικανό για να αλλάξει εντελώς το κλίμα στη σχέση σου και να δημιουργήσει ρομαντική ατμόσφαιρα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Η επικοινωνία θα σε βοηθήσει και στις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις καθώς θα είναι πιο εύκολο να διευθετήσεις τα ραντεβού σου αλλά και κάποιες δουλειές οι οποίες πρέπει να γίνουν άμεσα. Κατά το δεύτερο μισό της εβδομάδας είναι πιθανό να σε πιάσει το παράπονο για κάποια πράγματα που έχουν καθυστερήσει, όμως μην αφήσεις τις αρνητικές σκέψεις να επηρεάσουν τη διάθεσή σου, η οποία φαίνεται πως θα είναι πολύ καλή αυτή την εβδομάδα.

Αιγόκερως

Αιγόκερε μου αυτή την εβδομάδα θα είναι πιο εύκολο για εσένα να διευθετήσεις κάποιες οικονομικές υποχρεώσεις οι οποίες μπορεί να δημιούργησαν αρκετά μπερδέματα το προηγούμενο διάστημα. Ακόμα θα είναι πιο εύκολο να κάνεις μία νέα οικονομική συμφωνία, χωρίς τα ψιλά γράμματα και τα ερωτηματικά που αποτελούσαν εμπόδιο για εσένα, καθώς η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία της 22/2 είναι γεγονός! Ο οικονομικός τομέας θα βρίσκεται στο προσκήνιο και φαίνεται πως θα παρουσιαστούν ευκαιρίες σε αυτόν. Στην εκπνοή της εβδομάδας θα πραγματοποιηθεί και η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων (27/2) η οποία φαίνεται πως μπορεί να φέρει μία ευχάριστη εξέλιξη σε ένα αισθηματικό σου ζήτημα ή σε ένα θέμα που σχετίζεται με συγγενικά σου πρόσωπα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία εγγυάται την καλή επικοινωνία κάτι που θα παίξει ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο ανάμεσα σε εσένα και στο σύντροφό σου. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο των Ιχθύων στις 25/2 φαίνεται πως μπορεί να φέρει σε εσένα που είσαι ελεύθερος και ευχάριστα νέα τα οποία σχετίζονται με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Τώρα ξεκινάει ένα διάστημα κατά το οποίο θα έρθεις κοντά με ένα πρόσωπο που βρίσκεται στο στενό σου περιβάλλον ή με ένα πρόσωπο που θα γνωρίσεις μέσω κοινών φίλων!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Μία συζήτηση που θα έχεις με ένα πρόσωπο που βρίσκεται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον θα καθορίσει και τη διάθεσή σου αυτή την εβδομάδα ή πιο σωστά τη διάθεση που θα δείξεις απέναντι σε επαγγελματικές υποθέσεις. Βέβαια θα πρέπει να έχεις κατά νου πως με την επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία θα είναι πιο εύκολο να διαπραγματευτείς καλύτερα και να κερδίσεις κάτι στη δουλειά. Τα οικονομικά θέματα θα βρίσκονται στο προσκήνιο και είναι πιθανό να προκύψουν και κάποιες συζητήσεις που αφορούν το ταμείο σου.

Υδροχόος

Υδροχόε μου αυτή η εβδομάδα έρχεται με δώρα για εσένα καθώς η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στις 22/2 σημαίνει λιγότερες παρανοήσεις και παρεξηγήσεις, από αυτές που είχες το προηγούμενο διάστημα. Τώρα θα παρατηρήσεις και εσύ ο ίδιος πως θα σου είναι πιο εύκολο να συναναστραφείς με ορισμένα πρόσωπα χωρίς να σε εκνευρίζουν οι ιδέες και οι απόψεις τους. Από την άλλη θέματα τα οποία είχαν αποτελέσει αιτία για να απομακρυνθείς από κάποιους ανθρώπους θα αρχίσουν να διευθετούνται. Το Σάββατο 27/2 η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων μπορεί να φέρει στο προσκήνιο εκκρεμότητες του παρελθόντος και συναισθήματα τα οποία αγνοούσες.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η επικοινωνία που αποτελεί το Α και το Ω για τις διαπροσωπικές σου σχέσεις θα αρχίσει να αποκαθίσταται, καθώς ο Ερμής επέστρεψε σε ορθή πορεία, όμως αυτή η αποκατάσταση θα φανεί καλύτερα κατά το δεύτερο μισό της εβδομάδας. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση τώρα είναι μία καλή ευκαιρία για να δεις αν και κατά πόσο έχεις μερίδιο ευθύνης σε κάποιες παρεξηγήσεις που μπορεί να συνέβησαν το προηγούμενο διάστημα. Αν είσαι ελεύθερος με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο των Ιχθύων στις 25/2 φαίνεται πως μπορεί να προκύψει ένα φλερτ, το οποίο θα ενισχύσει την αυτοπεποίθησή σου και θα σε βάλει στην ενεργό δράση!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Οι δουλειές, οι υποχρεώσεις καθώς και συζητήσεις με πρόσωπα που βρίσκονται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον θα είναι στο προσκήνιο για αυτή την εβδομάδα. Βέβαια με την επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία θα είναι πιο εύκολο να διευθετήσεις κάποια θέματα τα οποία φάνταζαν πολύ δύσκολο να διευθετηθούν το προηγούμενο διάστημα. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν συζητήσεις σχετικά με την εξέλιξη μιας συνεργασίας που έχεις.

Ιχθείς

Ιχθύ μου αυτή την εβδομάδα θα παρατηρήσεις πως θα είναι πιο εύκολο για εσένα να συνειδητοποιήσεις τι κρύβεται πίσω από τη στάση ορισμένων ανθρώπων που φαίνεται πως σε είχε μπερδέψει το προηγούμενο διάστημα. Η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Υδροχόου στις 22/2 θα βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις κάποια ζητήματα αλλά και να καταλάβεις το λόγο ύπαρξης συμπεριφορών που μπορεί ναι σου είχαν δημιουργήσει ερωτηματικά. Το Σάββατο 27/2 θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στον άξονα σου (Παρθένου-Ιχθύων, η οποία θα ενισχύσει τα θετικά σου συναισθήματα, καθώς φαίνεται πως θα φέρει κάποιο νέο που θα σε γεμίσει αισιοδοξία.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Αυτή την εβδομάδα ξεκινά ένα πολύ καλό διάστημα για τις προσωπικές και αισθηματικές σου υποθέσεις είτε είσαι ελεύθερος είτε βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση. Ιδιαίτερο ρόλο σε αυτό θα διαδραματίσει η παρουσία της Αφροδίτης στο δικό σου ζώδιο από τις 25/2 καθώς το ζώδιό σου αποτελεί μία πολύ καλή θέση για την Αφροδίτη. Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να προκύψει ένα φλερτ το οποίο θα εξελιχθεί πολύ γρήγορα σε μία σχέση. Αν πάλι έχεις ήδη βρει το ταίρι σου το επόμενο διάστημα είναι πολύ καλό για τη σχέση που έχετε δημιουργήσει και δεν αποκλείεται να φέρει και νέα ισχυρά συναισθήματα!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Οι δουλειές μπορεί να μην τελειώνουν ποτέ όμως για εσένα δεν θα αποτελέσουν προτεραιότητα τουλάχιστον για αυτή την εβδομάδα. Παρόλα αυτά θα υπάρξουν ευκαιρίες για να διευθετήσεις κάποιες επαγγελματικές υποθέσεις μιας και η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία θα βοηθήσει το επικοινωνιακό κομμάτι αυτών. Μετά τις 25/2 ίσως υπάρξουν ευκαιρίες εξέλιξης στη δουλειά που βρίσκεσαι ή είναι πολύ πιθανόν να υπάρξει ακόμα και μία νέα επαγγελματική πρόταση.

Πηγή: myastro.gr