Εβδομαδιαίες προβλέψεις 23/11/20 – 29/11/20

Την συγκεκριμένη εβδομάδα ο Ερμής στον Σκορπιό θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο, καθώς με τις όψεις που σχηματίζει θα βοηθήσει να εκτονωθεί η ένταση σε προσωπικά και οικονομικά ζητήματα. Καλό είναι να έχουμε στο μυαλό μας ότι βρισκόμαστε ήδη υπό την επιρροή της Σεληνιακής Έκλειψης που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Τοξότη – Διδύμων τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου. Άρα είναι πιθανό να προκύψουν γεγονότα σε σχέση με το κοντινό και ευρύτερο περιβάλλον μας.

Την Τρίτη 24 Νοεμβρίου το τρίγωνο του Ερμή στον Σκορπιό με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες ενισχύει το όραμα, την φαντασία και τη δημιουργικότητα σε καλλιτεχνικό επίπεδο. Παράλληλα, εντείνει την ευφυΐα και την διαίσθηση που θα μας βοηθήσουν σημαντικά σε οικονομικές συμφωνίες και συναλλαγές που μας ενδιαφέρουν. Στα αισθηματικά, η κατανόηση και ο έντονος συναισθηματισμός κυριαρχούν και μπορούν να δώσουν τις απαραίτητες λύσεις ώστε να αποφύγουμε αντιπαραθέσεις και νευρικότητα.

Την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου το εξάγωνο του Ερμή στον Σκορπιό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω λειτουργεί βοηθητικά σε οικονομικές συζητήσεις και επαγγελματικές επιδιώξεις που πιθανά έχουμε. Η διορατικότητα θα παίξει καθοριστικό ρόλο σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα και σε στόχους που θέλουμε να πετύχουμε και αφορούν την καριέρα μας. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν συζητήσεις που θα οδηγήσουν στη βελτίωση των οικονομικών μας απολαβών. Παράλληλα, μέσα από αυτές θα έχουμε την δυνατότητα να καθορίσουμε την επαγγελματική μας πορεία μεταμορφώνοντας την εικόνα μας στο ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον.

Την ίδια μέρα η αντίθεση της Αφροδίτης στον Σκορπιό με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να αναστατώσει τις προσωπικές σχέσεις. Το έντονο αίσθημα ανεξαρτησίας και η νευρικότητα δημιουργεί περιβάλλον αστάθειας που επηρεάζει σημαντικά τα αισθηματικά μας. Οφείλουμε να είμαστε εγκρατείς, να περιορίσουμε το επαναστατικό πνεύμα που μπορεί να εκδηλωθεί άμεσα και με σπασμωδικές κινήσεις στη σχέση μας. Ιδιαίτερα προσεκτικοί θα πρέπει να είναι οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος) που έχουν γεννηθεί στο τέλος του πρώτου δεκαημέρου καθώς η συγκεκριμένη αστρολογική συνθήκη μπορεί να επηρεάσει καθοριστικά σε προσωπικά, επαγγελματικά και οικογενειακά ζητήματα.

Την Κυριακή 29 Νοεμβρίου το εξάγωνο του Ερμή στον Σκορπιό με το Δία στον Αιγόκερω ενισχύει την αισιοδοξία και ανοίγει δρόμους για σημαντικές επιτυχίες στο πεδίο της καριέρας. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν προτάσεις που θα ικανοποιήσουν τις οικονομικές μας απαιτήσεις και θα οδηγήσουν σε αναρρίχηση και εξέλιξη στο επαγγελματικό περιβάλλον. Παράλληλα, ιδέες και σχέδια που πιθανά έχουμε μπορούν να πραγματοποιηθούν, καθώς υπάρχει εύνοια, έντονη δραστηριότητα και διανοητική ευθυκρισία ώστε να αντιληφθούμε με μεγάλη ευκολία πως να κινηθούμε. Οι προϋποθέσεις που δημιουργούνται είναι εξαιρετικά θετικές ώστε να εντυπωσιάσουμε σημαντικά πρόσωπα στην επαγγελματική μας ζωή.

Πρέπει επίσης να θυμόμαστε ότι βρισκόμαστε παραμονές της Σεληνιακής Έκλειψης στον άξονα Τοξότη – Διδύμων και είναι αναγκαίο να δείξουμε προσοχή σε ζητήματα που αφορούν το στενό και ευρύτερο περιβάλλον μας. Ο φανατισμός και ο δογματισμός μπορεί να οδηγήσει σε ανατρεπτικές συμπεριφορές και απομακρύνσεις.

Κριός

Κριέ μου αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να ακούσεις τα συναισθήματά σου και τις βαθύτερες επιθυμίες σου και να μην αφήσεις το πείσμα να αναλάβει τα ηνία σε υποθέσεις προσωπικών σχέσεων. Το τρίγωνο του Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού με τον Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων δείχνει πως θα σου δοθεί η ευκαιρία να εκφράσεις ενδόμυχες σκέψεις, ανησυχίες αλλά και έντονα συναισθήματα. Ο Ερμής κρατά πρωταγωνιστικό ρόλο αυτή την εβδομάδα, καθώς το Σαββατοκύριακο θα σχηματίζει διαδοχικά εξάγωνα με τον Πλούτωνα, το Δία και τον Κρόνο που βρίσκονται στο ζώδιο του Αιγόκερου. Αυτές οι όψεις είναι πολύ βοηθητικές για να διευθετήσεις κάποια επαγγελματικά ζητήματα τα οποία έχουν έρθει στο προσκήνιο τον τελευταίο καιρό, ιδιαίτερα αν αυτά σχετίζονται και με οικονομικές υποθέσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Αυτήν την εβδομάδα θα πρέπει να δώσεις προσοχή στον τρόπο που θα χρησιμοποιήσεις για να πεις κάτι καθώς η αντίθεση της Αφροδίτης που βρίσκεται στο Σκορπιό με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο, δείχνει νεύρα και ένταση. Είναι πολύ πιθανό να χάσεις το δίκιο σου αν δεν κρατήσεις χαμηλούς τόνους κατά τη διάρκεια συζητήσεων με το σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να έχεις μία συζήτηση με ένα πρόσωπο που γνωρίζεις καλά και αυτή η συζήτηση φαίνεται πως θα σε αγγίξει συναισθηματικά.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν υπάρχουν επαγγελματικές υποθέσεις που χρειάζονται διευθέτηση προτίμησε το δεύτερο μισό της εβδομάδας προκειμένου να τις φέρεις εις πέρας, καθώς φαίνεται πως τότε θα υπάρξουν οι συγκυρίες που θα βοηθήσουν στην επίτευξη των στόχων σου. Τα εξάγωνα του Ερμή από το Σκορπιό με την πολυαστρία στον Αιγόκερω δίνουν δομημένη σκέψη, καλή εκτίμηση των πραγμάτων και επικοινωνιακή υπεροχή. Ο συνδυασμός αυτών των χαρακτηριστικών θα είναι πολύ βοηθητικός όχι μόνο για να διευθετήσεις επαγγελματικές υποθέσεις αλλά και για να ξεχωρίσεις στη δουλειά.

Ταύρος

Ταύρε μου αυτή την εβδομάδα ο Ερμής ο οποίος βρίσκεται απέναντί σου στο ζώδιο του Σκορπιού κρατά πρωταγωνιστικό ρόλο. Στις 24/11 σχηματίζει ένα τρίγωνο με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων και αυτό το τρίγωνο μπορεί να δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για συζητήσεις με πρόσωπα που βρίσκονται στο ευρύτερο περιβάλλον ή που έχεις καιρό να δεις. Μέσα από αυτές τις συζητήσεις θα έρθεις κοντά με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο και δεν αποκλείεται να ενδυναμώσεις και κάποιες κοινωνικές σχέσεις, οι οποίες είχαν «ξεθωριάσει» στο τελευταίο διάστημα. Το Σαββατοκύριακο ο Ερμής θα σχηματίσει διαδοχικά εξάγωνα με τον Πλούτωνα, το Δία και τον Κρόνο που βρίσκονται στο ζώδιο του Αιγόκερου και θα σου δοθεί η ευκαιρία να διευθετήσεις κάποια ζητήματα τα οποία είχαν δημιουργήσει παρανοήσεις στον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Οι αισθηματικές σου υποθέσεις φαίνεται πως θα κρατήσουν πρωταγωνιστικό ρόλο αυτή την εβδομάδα και είναι πάρα πολύ πιθανόν να υπάρξουν ευκαιρίες για να προσεγγίσεις ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ή ακόμα και να κάνεις μία νέα γνωριμία εκεί που δεν το περιμένεις! Η αντίθεση της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού με τον Ουρανό που βρίσκεται στο ζώδιό σου, είναι υπεύθυνη για κεραυνοβόλους έρωτες και για ξαφνικές συναντήσεις. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση το Σαββατοκύριακο θα έχεις την ευκαιρία να επικοινωνήσεις ουσιαστικά με το ταίρι σου, κάτι που θα σας φέρει ακόμα πιο κοντά.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Τα ζητήματα της δουλειάς και οτιδήποτε σχετίζεται με αυτή θα σε απασχολήσουν αρκετά κατά τη διάρκεια της εβδομάδας καθώς είναι πιθανό να έχεις ιδέες, όμως ίσως χρειαστεί να περιμένεις λίγο μέχρι να τις πραγματοποιήσεις. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν πληροφορίες που αφορούν τη δουλειά αλλά και γεγονότα από τα οποία θα βγεις κερδισμένος. Κάποια τηλεφωνήματα ή κάποια e-mail θα παίξουν εξίσου σημαντικό ρόλο στις επαγγελματικές σου υποθέσεις.

Δίδυμοι

Δίδυμε μου αυτή την εβδομάδα ο κυβερνήτης σου ο Ερμής σχηματίζει μία σειρά όψεων από το ζώδιο του Σκορπιού που βρίσκεται, κρατώντας τα ηνία στο κλίμα που θα επικρατήσει. Στις 24/11 θα πραγματοποιήσει ένα τρίγωνο με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων κάτι το οποίο δείχνει πως θα έχεις ευφάνταστες ιδέες, που θα σου προσφέρουν λύσεις και θα διευθετήσουν επαγγελματικά ζητήματα. Το Σαββατοκύριακο ο Ερμής θα σχηματίσει διαδοχικά εξάγωνα με τον Πλούτωνα, το Δία και τον Κρόνο που βρίσκονται στο ζώδιο του Αιγόκερου. Αυτές οι όψεις είναι πιθανόν να φέρουν από μία επιχειρηματική ιδέα -την οποία αν υλοποιήσεις εν ευθέτω χρόνω- θα αυξήσει τα έσοδα σου, μέχρι και τρόπους διευθετήσεις οικονομικών εκκρεμοτήτων. Κράτησε όλες τις σκέψεις που θα κάνεις αυτή την εβδομάδα που θα έχεις έμπνευση και θα αποδειχθούν κομβικές για το μέλλον.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Αυτή την εβδομάδα η Αφροδίτη η οποία βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού πραγματοποιεί μία όψη αντίθεσης με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο και ανατρέπει κάποια δεδομένα που υπάρχουν έως τώρα. Αν θέλεις να μην έχεις δυσάρεστες εκπλήξεις καλό θα ήταν να μην κάνεις ριψοκίνδυνες κινήσεις στον αισθηματικό τομέα, ιδιαίτερα αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση. Οι παρεξηγήσεις είναι πολύ πιθανό να δημιουργηθούν και παρόλο που θα έχεις την ικανότητα να τις διευθετήσεις θα χάσεις πολύτιμο χρόνο και ενέργεια, για αυτό προτίμησε να τις προλάβεις. Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να υπάρξει επικοινωνία με ένα πρόσωπο το οποίο έχεις καιρό να δεις και να ακούσεις και τελικά αυτή η επικοινωνία να ανατρέψει τα δεδομένα σε αυτό που υπάρχει μεταξύ σας.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Η καθημερινότητα μπορεί να είναι πιεστική για εσένα αυτή την εβδομάδα και είναι κάτι το οποίο θα πρέπει να έχεις κατά νου προκειμένου να μπορέσεις να διευθετήσεις έγκαιρα τις υποχρεώσεις σου, τουλάχιστον αυτές που δεν παίρνουν αναβολή. Ο Ερμής ο οποίος βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού θα σε βοηθήσει να διαχειριστείς δουλειές, υποχρεώσεις ακόμα και αγγαρείες που θα προκύψουν, αρκεί και εσύ να μπεις σε αυτή τη διαδικασία. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν συζητήσεις για ένα οικονομικό ζήτημα από τις οποίες αν χρησιμοποιήσεις το λέγειν σου και τα επιχειρήματά σου, θα κερδίσεις κάτι.

Καρκίνος

Καρκίνε μου αυτή την εβδομάδα ο αισθηματικός τομέας και οτιδήποτε σχετίζεται με αυτόν θα βρίσκεται στο προσκήνιο. Ο Ερμής συνεχίζει την πορεία του στο ζώδιο του Σκορπιού στρέφοντας την προσοχή σου στο «αντικείμενο του πόθου σου» ή αν βρίσκεσαι σε μία σχέση σε αυτόν που έχεις δίπλα σου. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθύς στις αρχές της εβδομάδας είναι πολύ βοηθητικό για να αποκτήσεις ουσιαστική συναισθηματική επαφή με αυτόν που σε ενδιαφέρει. Αυτή η όψη θα δημιουργήσει και μία έντονα ρομαντική ατμόσφαιρα η οποία θα είναι εξίσου βοηθητική. Το Σαββατοκύριακο τα εξάγωνα που θα πραγματοποιήσει ο Ερμής με την πολυαστρία που υπάρχει στον Αιγόκερω δηλαδή τον Πλούτωνα, το Δία και τον Κρόνο θα φέρει επικοινωνία με συνεργάτες και οικεία σου πρόσωπα και δεν αποκλείεται να φέρει και κάποια θετικά νέα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Αυτή η εβδομάδα θα έχει εκπλήξεις για εσένα και αναλόγως τον τρόπο που θα δράσεις μπορεί να είναι είτε ευχάριστες ή δυσάρεστες είτε και ένας συνδυασμός αυτών των δύο. Η αντίθεση της Αφροδίτης που βρίσκεται στο Σκορπιό με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο μπορεί να δημιουργήσει από ένα κεραυνοβόλο έρωτα μέχρι και μία οριστική ρήξη σε μία σχέση, ιδιαίτερα στην περίπτωση που έχεις νιώσει εδώ και καιρό πως αυτή η σχέση δεν πηγαίνει άλλο. Αν υπάρξουν εντάσεις με το σύντροφό σου οι οποίες είναι «επιφανειακές» και δεν έχουν υπόβαθρο ούτε θα φέρουν στο προσκήνιο παράπονα του παρελθόντος, τότε το Σαββατοκύριακο φαίνεται πως θα είναι πιο εύκολο να τις διευθετήσεις, ιδιαίτερα αν τις προσεγγίσεις με διπλωματία.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αυτές τις ημέρες είναι πιθανόν να έχεις επικοινωνία με κάποιους από τους συνεργάτες σου ή με πρόσωπα που βρίσκονται στον επαγγελματικό σου χώρο και αιτία θα αποτελέσουν κάποια νέα δεδομένα που μπορεί να υπάρχουν στη δουλειά. Οι βοηθητικές όψεις που θα σχηματίσει ο Ερμής με την πολυαστρία που υπάρχει στον Αιγόκερω θα δημιουργήσει ένα καλό κλίμα ανάμεσα σε εσένα και στους άλλους και αυτό θα αποτελέσει το Α και το Ω για τη διευθέτηση των ζητημάτων σας. Μην υποτιμήσεις τη δύναμή της επικοινωνίας αλλά και της καλής διάθεσης, καθώς θα κάνει θαύματα και στις επαγγελματικές σχέσεις.

Λέων

Λέων μου τη σκέψη σου αυτή την εβδομάδα θα μονοπωλήσει ο επαγγελματικός τομέας καθώς φαίνεται πως το μυαλό σου βρίσκεται σε ζητήματα που αφορούν τη δουλειά στο παρόν αλλά και την εξέλιξή τους στο μέλλον. Ο Ερμής που βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού θα σχηματίσει μία όψη τριγώνου με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων και θα ενισχύσει τη φαντασία σου αλλά και τη διαίσθησή σου. Αφουγκράσου τι σου λέει η καρδιά σου και μην αφήνεις ανήσυχες σκέψεις να καταλαμβάνουν χώρο στο μυαλό σου και να επηρεάζουν τη διάθεσή σου. Το Σαββατοκύριακο ο Ερμής συνεχίζει τις θετικές όψεις σχηματίζοντας διαδοχικά εξάγωνα με την πολυαστρία που υπάρχει στο ζώδιο του Αιγόκερου δηλαδή με τον Πλούτωνα, το Δία και τον Κρόνο. Αυτά τα εξάγωνα θα βοηθήσουν ιδιαίτερα από τη διευθέτηση ζητημάτων της καθημερινότητας μέχρι και κάποιες εργασιακές υποθέσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Αυτή την εβδομάδα καλό θα ήταν να αποφύγεις συζητήσεις οι οποίες θα μπορούσαν να δημιουργήσουν ένταση στην προσωπική σου ζωή καθώς η αντίθεση μεταξύ της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού και του Ουρανού που βρίσκεται στον Ταύρο, μπορεί να κάνει τις εντάσεις, «καταιγίδα». Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση και μένεις μαζί με το σύντροφό σου δείξε ενδιαφέρον σε ζητήματα που αφορούν το σπίτι σας αλλά και εκείνον, διαφορετικά είναι πολύ πιθανόν να ξεκινήσουν τα παράπονα. Αν πάλι είσαι ελεύθερος φαίνεται πως θα δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις οι οποίες μπορούν να σε φέρουν κοντά με ένα πρόσωπο που βρίσκεται στο εργασιακό σου περιβάλλον, όμως καλό θα ήταν να κάνεις μικρά και προσεκτικά βήματα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αυτές τις ημέρες δεν αποκλείεται να υπάρξουν κάποιες λύσεις σε προβλήματα της καθημερινότητας και σε εργασιακά θέματα τα οποία σε ταλάνισαν αρκετά το προηγούμενο διάστημα. Οι βοηθητικές όψεις του Ερμή θα συμβάλουν σε αυτές τις λύσεις, το μόνο που χρειάζεται είναι να έχεις καλή και επικοινωνιακή διάθεση! Απόφυγε να δώσεις βάση σε πληροφορίες που θα έρθουν μέσω των προσώπων που βρίσκονται στο εργασιακό σου περιβάλλον αν δεν συνοδεύονται από διαπιστευτήρια, καθώς μπορεί να υπάρξει μία υπερβολή σε αυτές.

Παρθένος

Παρθένε μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα υπάρχουν αρκετές ευκαιρίες για την προσωπική σου ζωή αλλά και για να διευθετήσεις κάποιες παρεξηγήσεις που είχαν προκύψει τις προηγούμενες ημέρες μεταξύ εσένα και του συντρόφου σου. Ο Ερμής που βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού σχηματίζει ένα τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς στις 24/11, το οποίο θα δημιουργήσει μία ιδιαίτερα ρομαντική ατμόσφαιρα η οποία όχι μόνο θα βοηθήσει την εξομάλυνση σχέσεων που ήδη υπάρχουν, αλλά μπορεί να δημιουργήσει και ένα πολύ καλό κλίμα για να έρθεις κοντά με ένα νέο πρόσωπο. Ο Ερμής συνεχίζει να πρωταγωνιστεί στην εβδομάδα καθώς το Σαββατοκύριακο θα σχηματίσει διαδοχικά εξάγωνα με την πολυαστρία που υπάρχει στο ζώδιο του Αιγόκερου (Πλούτωνας, Δίας και Κρόνος) και δεν αποκλείεται να φέρουν και ευχάριστα νέα σε ένα αισθηματικό σου ζήτημα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Αυτή την εβδομάδα θα έχεις την ευκαιρία να προσεγγίσεις ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και μάλιστα να κάνεις την καλύτερη εντύπωση, καθώς ο Ερμής ο οποίος είναι κυβερνήτης σου και σχηματίζει μία σειρά θετικών όψεων θα είναι ιδιαίτερα βοηθητικός για εσένα. Απόφυγε να μπεις στη διαδικασία υπερβολών καθώς είναι σίγουρο πως δεν τις χρειάζεσαι για να εντυπωσιάσεις. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση η ευκαιρία που θα έχεις αυτή την εβδομάδα είναι να δημιουργήσεις ένα πολύ καλό κλίμα σε αυτή κάνοντας μία έκπληξη στο σύντροφό σου, όπως το να ετοιμάσεις ένα δείπνο για δύο το οποίο θα ενισχύσει τη ρομαντική διάθεση που θα υπάρχει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Οι συζητήσεις αυτή την εβδομάδα θα αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι των επαγγελματικών σου θεμάτων και από αυτές μπορείς να βγεις κερδισμένος. Ένα πρόσωπο που βρίσκεται στο στενό σου περιβάλλον ενδεχομένως να σου δώσει μία λύση για ένα ζήτημα που αφορά τη δουλειά και σε απασχολεί αρκετά, για αυτό αξίζει να ακούσεις τη γνώμη προσώπων που εμπιστεύεσαι. Προσπάθησε να διευθετήσεις ζητήματα του παρόντος και μην επικεντρωθείς σε ζητήματα του μέλλοντος, καθώς έχεις χρόνο για αυτά.

Ζυγός

Ζυγέ μου αυτή την εβδομάδα ο Ερμής ο οποίος βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού κρατά πρωταγωνιστικό ρόλο στις αστρολογικές όψεις, δημιουργώντας ευνοϊκές συγκυρίες σε ζητήματα που σχετίζονται με οικογενειακές υποθέσεις, καθώς και κάποιες δουλειές οι οποίες αφορούν το σπίτι. Στις 24/11 ο Ερμής θα σχηματίσει ένα τρίγωνο με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων, που θα βοηθήσει πολύ τη διάθεσή σου και η διάθεσή σου με τη σειρά της θα βοηθήσει την καθημερινότητά σου. Δεν αποκλείεται να συναντήσεις και ένα πρόσωπο το οποίο θα παίξει ενεργό ρόλο στο καλό κλίμα που θα υπάρχει κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Το Σαββατοκύριακο ο Ερμής συνεχίζοντας τις θετικές όψεις που σχηματίζει διαδοχικά εξάγωνα με τον Πλούτωνα, το Δία και τον Κρόνο που βρίσκονται στο ζώδιο του Αιγόκερου. Αν έχεις αφήσει οικονομικές υποθέσεις προς διαπραγμάτευση και διευθέτηση καλό θα είναι να το κάνεις άμεσα καθώς φαίνεται πως μπορείς να τις φέρεις «στα μέτρα σου».

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να δώσεις προσοχή σε αυτά που σου λέει ο σύντροφός σου καθώς θα έχεις την τάση να αφιερώνεις χρόνο στη δουλειά καθώς και σε κάποιες υποχρεώσεις καθημερινότητας και να μην ακούς ουσιαστικά το ταίρι σου. Η αντίθεση της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο φέρνει εκρήξεις αν υπάρχει «εύφλεκτο» υπέδαφος. Έτσι λοιπόν καλό θα ήταν να διευθετήσεις από νωρίς κάποιες παρεξηγήσεις ή κάποιες εντάσεις με το σύντροφό σου, ώστε να μην αυξηθούν. Αν είσαι ελεύθερος είναι πολύ πιθανόν θα κάνει την εμφάνισή του ένα πρόσωπο του παρελθόντος.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Η δουλειά και οτιδήποτε σχετίζεται με αυτήν θα σε απασχολήσει αρκετά αυτή την εβδομάδα καθώς φαίνεται πως θα υπάρξουν αρκετές συζητήσεις με συνεργάτες σου αλλά και πρόσωπα που βρίσκονται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Οι ευνοϊκές όψεις του Ερμή και με τον Ποσειδώνα αλλά και με την πολυαστρία που υπάρχει στον Αιγόκερω σου λένε να ποντάρεις στις επικοινωνιακές και τις διπλωματικές σου ικανότητες, προκειμένου να διευθετήσεις κάποια επαγγελματικά ζητήματα. Απόφυγε τη δημιουργία εντυπώσεων οι οποίες δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα για να μην βρεθείς εκτεθειμένος αργότερα.

Σκορπιός

Σκορπιέ μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα σε απασχολήσουν αρκετά ζητήματα που αφορούν είτε προσωπικές σχέσεις είτε συνεργασίες και για αυτό θα αναλάβεις δράση προκειμένου να τα διευθετήσεις. Ο Ερμής που βρίσκεται στο ζώδιό σου κρατά τον πρωταγωνιστικό ρόλο στα αστρολογικά δρώμενα, καθώς σχηματίζει μία σειρά οψέων που είναι όλες βοηθητικές! Η πρώτη όψη είναι αυτή με τον Ποσειδώνα που θα πραγματοποιηθεί με ακρίβεια στις 24/11 και μπορεί να φέρει μία θετική εξέλιξη σε ένα αισθηματικό ζήτημα. Οι θετικές όψεις συνεχίζονται με τα διαδοχικά εξάγωνα που θα πραγματοποιήσει με τον Πλούτωνα, το Δία και τον Κρόνο που βρίσκονται στον Αιγόκερω, οι οποίες θα φέρουν επικοινωνία με πρόσωπα του στενού σου περιβάλλοντος και θα ενισχύσουν τη σχέση μαζί τους!

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Ο Ερμής μπορεί να βρίσκεται στο ζώδιό σου και να κάνει θετικές όψεις κάτι το οποίο θα βοηθά ιδιαίτερα την επικοινωνία, όμως η Αφροδίτη που βρίσκεται και εκείνη στο ζώδιό σου ταράζει τα ύδατα καθώς συναντά απέναντί της τον Ουρανό. Αυτό δείχνει πως μπορεί να σχεδιάζεις συγκεκριμένα πράγματα για αυτή την εβδομάδα και να έχεις στο μυαλό σου συγκεκριμένες κινήσεις, όμως οι καταστάσεις φαίνεται πως θα εξελιχθούν διαφορετικά! Αυτή η αντίθεση μπορεί να φέρει και μία ξαφνική συνάντηση ή επικοινωνία με ένα πρόσωπο που θα υπάρξουν έντονα συναισθήματα. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση καλό θα ήταν να συζητήσεις τυχόν διαφωνίες που έχεις με το σύντροφό σου πριν αυτές πάρουν τη μορφή «χιονοστιβάδας».

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αυτές τις ημέρες είναι πολύ πιθανόν να υπάρξει κινητικότητα σε ζητήματα που αφορούν τον επαγγελματικό τομέα, καθώς φαίνεται πως θα έχει συζητήσεις με αρκετά πρόσωπα. Λόγω του ότι δεν θα είναι εύκολο να μη δείξεις τα συναισθήματά σου θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός, καθώς η διπλωματία είναι απαραίτητη. Το τρίγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα ενισχύει την έμπνευση και τη φαντασία σου και σε κάνει εξαιρετικά δημιουργικό, κάτι το οποίο μπορεί να έχει θετικό αντίκτυπο όχι μόνο στην προσωπική σου ζωή αλλά και σε κάποιες επαγγελματικές σου υποθέσεις!

Τοξότης

Τοξότη μου αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να κρατήσεις χαμηλούς τόνους σε προσωπικά σου ζητήματα και να μην βιαστείς να κοινοποιήσεις τα επόμενα σου πλάνα. Ο Ερμής βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού και δείχνει πως αυτό το διάστημα κρύβει παρασκήνιο για εσένα. Συγκεκριμένα αυτή την εβδομάδα το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, μπορεί να φέρει κάποια ζητήματα του παρελθόντος στο παρόν, όμως δεν είναι σίγουρο πως μαζί θα φέρει και τις απαραίτητες πληροφορίες ώστε να αποφασίσεις τον τρόπο που θα κινηθείς σε αυτά. Το Σαββατοκύριακο ο Ερμής θα σχηματίσει διαδοχικά εξάγωνα με τον Πλούτωνα, το Δία και τον Κρόνο που βρίσκονται στο ζώδιο του Αιγόκερου, κάτι που θα βοηθήσει στη διευθέτηση οικονομικών ζητημάτων. Τώρα είναι μία πολύ καλή εβδομάδα για να ακολουθήσεις ένα πιο συνετό πλάνο και να αποφύγεις περιττές αγορές.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η Αφροδίτη η οποία βρίσκεται και εκείνη στο ζώδιο του Σκορπιού σχηματίζει μία αντίθεση με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο και δεν αποκλείεται να φέρει στο προσκήνιο απωθημένα του παρελθόντος. Έτσι λοιπόν είναι πιθανόν να συνειδητοποιήσεις πως έχεις ακόμα συναισθήματα για ένα πρόσωπο με το οποίο έχετε απομακρυνθεί, όμως καλό θα ήταν να τα φιλτράρεις μέσα από τη λογική, ώστε να μη σε παρασύρουν σε κινήσεις που μετά από λίγο θα μετανιώσεις. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση μπορεί να δημιουργηθούν κάποιες εντάσεις με το σύντροφό σου όμως φαίνεται πως αυτές οι εντάσεις θα λειτουργήσουν απελευθερωτικά για εσάς και θα σε βοηθήσουν να ξεκαθαρίσεις κάποια ζητήματα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις δεν φαίνεται να ανήκουν στις προτεραιότητες σου αυτή την εβδομάδα, όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν πρέπει να τους δώσεις την απαραίτητη προσοχή προκειμένου να αποφύγεις λάθη. Ίσως να υπάρχουν κάποιες συζητήσεις στη δουλειά στις οποίες δεν θα είσαι παρών, για αυτό δεν θα πρέπει να βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα για οτιδήποτε δεν έχεις δει με τα μάτια σου. Προς το τέλος της εβδομάδας θα υπάρξουν ευκαιρίες για να διευθετήσεις μια νέα οικονομική συμφωνία.

Αιγόκερως

Αιγόκερε μου αυτή την εβδομάδα θα νιώσεις την ανάγκη να επικοινωνήσεις με πρόσωπα που βρίσκονται στο φιλικό σου περιβάλλον και να αποκτήσεις ξανά ουσιαστική επαφή μαζί τους, ιδιαίτερα στην περίπτωση που έχεις να τους δεις πολύ καιρό. Ο Ερμής ο οποίος βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο αστρολογικά δρώμενα καθώς σχηματίζει μία σειρά θετικών όψεων. Στις 24/11 θα σχηματίσει ένα τρίγωνο με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθύς, το οποίο θα δημιουργήσει ένα ιδιαίτερα ρομαντικό κλίμα το οποίο μπορεί να ενώσει συναισθηματικά δύο ανθρώπους! Οι θετικές όψεις συνεχίζονται και το Σαββατοκύριακο με τα διαδοχικά εξάγωνα που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα, το Δία και τον Κρόνο που βρίσκονται στο ζώδιό σου. Αυτά θα σε βοηθήσουν να βρεις λύση και να διευθετήσεις με τον καλύτερο τρόπο ζητήματα που αφορούν φιλικά και αγαπημένα σου πρόσωπα. Αυτές τις ημέρες φαίνεται πως θα πάρεις το ρόλο του «συμβούλου» και αυτός ο ρόλος θα σου πηγαίνει πολύ!

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η αντίθεση της Αφροδίτης που βρίσκεται στο Σκορπιό με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο μπορεί να δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες για να έρθει ένας κεραυνοβόλος έρωτας! Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση θα σε βάλει στη διαδικασία να «αυξήσεις» τη φλόγα ανάμεσα σε εσένα και στο σύντροφό σου, κάτι το οποίο θα είναι πολύ βοηθητικό για εσάς. Προς το τέλος της εβδομάδας είναι πιθανόν να υπάρξουν νέα μέσα από μία συζήτηση που θα κάνεις με ένα πρόσωπο που σου έχει τραβήξει το ενδιαφέρον.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αυτή την εβδομάδα το βασικό είναι να δώσεις σημασία στις δουλειές και στις υποχρεώσεις σου καθώς φαίνεται πως θα έχεις την τάση να τις ξεχνάς. Ο Ερμής που βρίσκεται στο Σκορπιό σχηματίζει αρκετές βοηθητικές όψεις που θα βοηθήσουν την επικοινωνία αλλά και το κλίμα στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Αν αδράξεις τις ευκαιρίες τότε θα μπορέσεις να διευθετήσεις και κάποιες δουλειές που έχεις σε εκκρεμότητα αλλά και κάποια ζητήματα που έχουν προκύψει είτε με ένα συνάδελφό σου είτε με κάποιο πρόσωπο που σχετίζεται με το επαγγελματικό σου περιβάλλον.

Υδροχόος

Υδροχόε μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα είσαι αρκετά εσωστρεφής κάτι το οποίο θα είναι βοηθητικό καθώς θα σε κάνει να επικεντρωθείς στους ανθρώπους που είναι ή θεωρείς οικογένειά σου, αλλά και στο αγαπημένο σου σπίτι! Ο Ερμής βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού και το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς στις 24/11 θα σε βάλει στη διαδικασία να αλλάξεις τη διακόσμηση του χώρου που ζεις, καθώς θα σε βάλει στο πνεύμα των ημερών! Το Σαββατοκύριακο ο Ερμής συνεχίζοντας τις θετικές του όψεις θα σχηματίσει διαδοχικά εξάγωνα με τον Πλούτωνα, το Δία και τον Κρόνο που βρίσκονται στον Αιγόκερω και θα σου δοθεί η ευκαιρία να διευθετήσεις κάποιες παρεξηγήσεις του παρελθόντος με αγαπημένα σου πρόσωπα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Αυτή την εβδομάδα θα υπάρχει ένα εκρηκτικό κλίμα το οποίο θα υποβόσκει στην αισθηματική σου ζωή και είναι πολύ πιθανόν να δημιουργήσει εκρήξεις ακόμα και με την παραμικρή διαφωνία που μπορεί να έχεις με το ταίρι σου. Η αντίθεση της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο δημιουργεί έντονα συναισθήματα, τα οποία με τη σειρά τους θα δημιουργήσουν πάθος, όμως την ίδια στιγμή μπορούν να φέρουν και εντάσεις. Αν είσαι ελεύθερος είναι πιθανόν να συνειδητοποιήσεις ότι σου λείπει αρκετά ένα πρόσωπο που μέχρι τώρα θεωρούσες πως δεν υπήρχε κάτι μεταξύ σας.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Η προσοχή σου φαίνεται πως θα στραφεί στη δουλειά αυτή την εβδομάδα καθώς θα υπάρξουν κάποια ζητήματα τα οποία θα χρειαστούν τη δική σου διευθέτηση. Εσύ από την άλλη φαίνεται πως δεν θέλεις να ασχοληθείς τόσο με επαγγελματικά ζητήματα, για αυτό οτιδήποτε και αν κάνεις θα το κάνεις μηχανικά. Καλό θα είναι να συγκεντρωθείς σε αυτά που χρειάζεται να φέρεις εις πέρας, καθώς με αυτό τον τρόπο θα αποφύγεις τα λάθη, τα οποία μπορούν να σου κοστίσουν σε χρόνο.

Ιχθείς

Ιχθύ μου αυτή την εβδομάδα με τον Ερμή από το Σκορπιό να πρωταγωνιστεί στα αστρολογικά δρώμενα θα έχεις ευκαιρίες να έρθεις κοντά με πρόσωπα που βρίσκονται στο φιλικό σου περιβάλλον και να επικοινωνήσεις μαζί τους, καθώς θα συνειδητοποιήσεις πως οι άνθρωποι που μοιράζεσαι την καθημερινότητά σου, τα νέα σου και τις απόψεις σου είναι πολύ σημαντικοί για εσένα. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στο ζώδιό σου στις 24/11 μπορεί να φέρει μία ευκαιρία για να προσεγγίσεις ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και βρίσκεται στο ευρύτερο φιλικό σου περιβάλλον. Τώρα θα είναι πιο εύκολο για εσένα να βολιδοσκοπήσεις την κατάσταση και να πάρεις κάποια δείγματα. Το Σαββατοκύριακο ο Ερμής θα συναντηθεί διαδοχικά μέσω μιας όψης εξαγώνου με τον Πλούτωνα, το Δία και τον Κρόνο που βρίσκονται στον Αιγόκερω, κάτι που δείχνει πως θα υπάρξουν πολλές συζητήσεις και αρκετές πληροφορίες!

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Τα ζητήματα καρδιάς θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον σου αυτή την εβδομάδα καθώς φαίνεται πως οι περισσότερες συζητήσεις θα κινούνται γύρω από αυτά. Οι φίλοι σου θα έχουν ρόλο σύμβουλου στα ζητήματα που σε απασχολούν, όμως θα πρέπει να θυμάσαι πως για τις προσωπικές σου επιλογές την τελική απόφαση θα πρέπει να την πάρεις εσύ και μάλιστα απερίσπαστος! Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση προσπάθησε να βάλεις κοινούς στόχους με το σύντροφό σου και να επικεντρωθείς σε αυτούς, καθώς αυτό θα βοηθήσει και τη διάθεσή σας αλλά θα ενδυναμώσει και τη σχέση που υπάρχει μεταξύ σας.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να έρθεις κοντά με πρόσωπα που βρίσκονται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον και αυτό το κλίμα θα επηρεάσει θετικά και τη δουλειά. Οι ευνοϊκές όψεις του Ερμή θα παίξουν κυρίαρχο ρόλο και δείχνουν πως αν θέλεις να διευθετήσεις κάτι ή να λύσεις μία παρανόηση, τώρα είναι οι κατάλληλες ημέρες για να το κάνεις, ιδιαίτερα το δεύτερο μισό της εβδομάδας. Κάποιες συζητήσεις μπορεί να έχουν ως στόχο μελλοντικά ζητήματα για αυτό θα πρέπει να δώσεις βάση σε αυτά που θα συζητηθούν, καθώς φαίνεται πως θα προκύψουν αρκετά σχέδια!

Πηγή: myastro.gr