Εβδομαδιαίες προβλέψεις 24/02/20 – 01/03/20

Η εβδομάδα βρίσκεται κάτω από τον απόηχο της Νέας Σελήνης που πραγματοποιήθηκε στους Ιχθύες και μπορεί να έφερε στην επιφάνεια ζητήματα παρελθόντων καταστάσεων που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε, για να κάνουμε μια νέα και δυναμική αρχή ξεπερνώντας τα.

Κριός

Οι πρώτες ημέρες της εβδομάδας χρειάζονται προσοχή ιδιαίτερα αν έχεις να ασχοληθείς με γραφειοκρατικές διαδικασίες και ζητήματα της καθημερινότητας μιας και θα παρατηρήσεις πως όλα γύρω σου κινούνται με αργούς ρυθμούς, ενδεχομένως πιο αργούς από ότι μπορεί να αντέξει ιδιοσυγκρασία σου! Ιδιαίτερη προσοχή την Τρίτη και την Τετάρτη -25 και 26 Φεβρουαρίου αντίστοιχα- καθώς η σύνοδος του ανάδρομου Ερμή και του Ήλιου στο ζώδιο των Ιχθύων δυσκολεύει εμφανώς την επικοινωνία και την κατανόηση ακόμα και των πιο απλών ζητημάτων. Το Σαββατοκύριακο τα πράγματα θα είναι καλύτερα για αυτό μέχρι τότε χρειάζεται να οπλιστείς με υπομονή.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αυτή η εβδομάδα έχει μία όψη τετραγώνου μεταξύ της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιό σου και του Πλούτωνα που βρίσκεται στο ζώδιο του Αιγόκερου στην 24η μοίρα. Αυτή την όψη μπορεί να δημιουργήσει παιχνίδια δύναμης και επίδειξης ισχύος, ιδιαίτερα σε προσωπικές σχέσεις. Απόφυγε την παγίδα να ξεκινήσεις ένα καβγά με το ταίρι σου για εγωιστικούς λόγους. Αν είσαι ελεύθερος αυτή η εβδομάδα μπορεί να φέρει στο προσκήνιο αισθηματικές εκκρεμότητες του παρελθόντος.

 

Ταύρος

Η διάθεση που θα έχεις αυτή την εβδομάδα θα είναι χαλαρή και θα σε οδηγήσει να επισκεφθείς φίλους σου ή αν δεν προλαβαίνεις λόγω έλλειψης χρόνου έστω να συνομιλήσεις μαζί τους στο τηλέφωνο. Παρόλα αυτά δεν θα πρέπει να παρασυρθείς από τη φαινομενικά καλή επικοινωνία καθώς είναι πολύ πιθανό να δημιουργηθούν αντιπαραθέσεις από το πουθενά. Στις 25 και 26/2 η σύνοδος του ανάδρομου Ερμή και του Ήλιου στο ζώδιο των Ιχθύων δείχνει πως αυτές οι δύο ημέρες χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή μιας και μπορούν να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις είτε με ένα πρόσωπο του φιλικού σου περιβάλλοντος είτε σε ένα αισθηματικό σου ζήτημα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η επαφή με το σύντροφό σου χρειάζεται προσοχή αυτή την εβδομάδα καθώς είναι πιθανόν ακόμα και άθελά σου να πεις κάτι που θα τον θίξει. Απόφυγε να συγκρίνεις τη σχέση σου με σχέσεις ανθρώπων του φιλικού σου περιβάλλοντος και γενικότερα απόφυγε τέτοιου είδους συγκρίσεις, καθώς ο σύντροφός σου δεν θα είναι πολύ εντάξει με αυτό. Αν είσαι ελεύθερος βεβαιώσου ότι στέλνεις τα σωστά «μηνύματα» σε κάποιον που σε ενδιαφέρει, καθώς θα υπάρχει μία τάση για παρεξηγήσεις.

Δίδυμοι

Αυτή η εβδομάδα χρειάζεται προσοχή ιδιαίτερα σε επαγγελματικά ζητήματα καθώς ο κυβερνήτης σου Ερμής κινείται ανάδρομα στο ζώδιο των Ιχθύων και συναντά και τον Ήλιο που κάνει ακόμα πιο δύσκολη τη θέση του. Την τρίτη 25 και την Τετάρτη 26/2 θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός σε επαγγελματικά ραντεβού και συζητήσεις για επαγγελματικά ζητήματα, καθώς η αίσθηση αφηρημάδας μπορεί να δημιουργήσει παρανοήσεις οι οποίες δεν θα είναι εύκολο να επιλυθούν μέσω της συζήτησης. Όσο περνούν οι μέρες τα πράγματα θα αρχίσουν να γίνονται πιο ξεκάθαρα, για αυτό μέχρι τότε θα πρέπει να κάνεις υπομονή, τουλάχιστον για τα σημαντικά ζητήματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η εβδομάδα θα παρουσιάσει αρκετούς σκοπέλους και σε αισθηματικό επίπεδο καθώς από τη μία ο ανάδρομος ο Ερμής στο ζώδιο των Ιχθύων και από την άλλη η όψη τετραγώνου μεταξύ της Αφροδίτης που βρίσκεται στον Κριό και του Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω δημιουργούν ζητήματα. Ιστορίες του παρελθόντος και πράγματα που σε εκνευρίζουν στο ταίρι σου θα έρθουν στο προσκήνιο ακόμα και από ασήμαντες αφορμές και εσύ θα νευριάσεις ακόμα και στη θύμηση τους. Αν είσαι ελεύθερος απόφυγε να συγκρίνεις ένα πρόσωπο που θα γνωρίσεις με μία σχέση που είχες κατά το παρελθόν, καθώς η σύγκριση δεν θα είναι δίκαιη.

Καρκίνος

Η εβδομάδα ξεκινά νωχελικά καθώς η Σελήνη θα κινείται στους Ιχθύς τις πρώτες ημέρες της και θα βρίσκεται ανάμεσα τον Ήλιο τον ανάδρομο Ερμή και τον Ποσειδώνα, δείχνοντας πως μπορεί να υπάρξουν ζητήματα τα οποία θα σε μπερδέψουν. Αν αυτή την εβδομάδα έχεις να δώσεις εξετάσεις ή οι ενασχολήσεις σου σχετίζονται με εκπαιδευτικά ζητήματα, θα πρέπει να είσαι αρκετά προσεκτικός καθώς είναι πολύ πιθανόν να υπάρξουν παρανοήσεις αλλά και λάθος πληροφορίες. Καλύτερα να αφήσεις ζητήματα που θεωρείς σημαντικά για μετά την Τετάρτη 26/2 καθώς τότε οι μέρες θα είναι περισσότερο ευνοϊκές και κυρίως πιο ξεκάθαρες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η επαφή με το ταίρι σου μπορεί να δημιουργήσει εκνευρισμό και σε εσένα αλλά και σε εκείνο καθώς μπορεί να «ανοίξουν» ζητήματα του παρελθόντος τα οποία θα επαναφέρουν παρεξηγήσεις μεταξύ σας. Το τετράγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στον Κριό με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω, δείχνει πως η σχέση σου μπορεί να «μεταμορφωθεί» αν υπάρχουν σε αυτή συνεχείς εντάσεις. Αν είσαι ελεύθερος ένα τηλεφώνημα από ένα πρόσωπο που υπήρξες μαζί κατά το παρελθόν μπορεί να σε αναστατώσει ευχάριστα.

Λέων

Το τοπίο στα ζητήματα που σε απασχολούν θα είναι θολό αυτή την εβδομάδα για αυτό τις πρώτες ημέρες της θα πρέπει να είσαι προσεκτικός ιδιαίτερα στον οικονομικό τομέα. Είναι πιθανόν να κάνουν την εμφάνισή τους παρελθοντικά οικονομικά ζητήματα τα οποία θα πρέπει να επιληφθείς, διαφορετικά θα είναι πιο δύσκολο να τα διευθετήσεις αργότερα. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να είσαι προσεκτικός με οικονομικές συναλλαγές μιας και είναι πολύ πιθανόν να έχεις είτε μία άμεση είτε μία έμμεση απώλεια. Όσο περνούν οι ημέρες η κατάσταση θα είναι περισσότερο βοηθητική για αυτό προτίμησε να διευθετήσεις σημαντικά ζητήματα προς το τέλος της εβδομάδας.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα οικονομικά θέματα που σε απασχολούν μπορεί να δημιουργήσουν ένταση ανάμεσα σε εσένα και στο σύντροφό σου για αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός ιδιαίτερα αν έχετε κοινό ταμείο. Το τετράγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στον Κριό με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω δημιουργεί μία περίεργη ατμόσφαιρα στη σχέση σας και είναι πολύ πιθανόν να δημιουργήσει ένταση μεταξύ σας. Μην επικεντρωθείς στο να αποδείξεις ποιος προσφέρει περισσότερα στη σχέση ποιος ή ασχολείται με τις δουλειές της καθημερινότητας καθώς με αυτό τον τρόπο θα έχεις χάσει την ουσία. Αν είσαι ελεύθερος η εβδομάδα μπορεί να μην είναι ενθαρρυντική για να εξελιχθεί μία πρόσφατη γνωριμία, όμως αυτό είναι κάτι προσωρινό.

Παρθένος

Οι συναντήσεις και οι συζητήσεις που θα έχεις αυτή την εβδομάδα είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο μπορεί να αποτελέσουν την αιτία του εκνευρισμού σου. Ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας και θα συναντήσει τον Ήλιο δείχνοντας πως η Τρίτη 25 και η Τετάρτη 26/2 θα είναι δύο ημέρες που αξίζουν την προσοχή σου. Είναι πιθανό να νιώσεις πως δεν υπάρχει σημείο επαφής είτε με τους συνεργάτες σου είτε ακόμα και με το σύντροφο/σύζυγο σου. Θα χρειαστεί προσπάθεια εκ μέρους σου προκειμένου να μην αφήσεις τις επικοινωνιακές δυσκολίες να δημιουργήσουν ουσιαστικά προβλήματα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο αισθηματικός τομέας είναι άλλος ένας τομέας που χρειάζεται προσοχή αυτή την εβδομάδα καθώς μπορεί να μη συμβαίνει κάτι ιδιαίτερο, όμως λόγω του ότι δεν θα υπάρχει εύκολη επικοινωνία είναι πιθανό να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις από το πουθενά. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση θα πρέπει να είσαι περισσότερο προσεκτικός στις αρχές της εβδομάδας καθώς εκεί μπορεί να υπάρξουν παρανοήσεις ακόμα και για δουλειές της καθημερινότητας. Αν είσαι ελεύθερος είναι πιθανό να υπάρξει η επιστροφή ενός προσώπου από το παρελθόν η οποία θα συνοδευτεί από επικοινωνιακά πυροτεχνήματα. Θα πρέπει να είσαι προσεκτικός ώστε να μπορέσεις να διακρίνεις τις κινήσεις εντυπωσιασμού από την αλήθεια.

Ζυγός

Μία εβδομάδα που θα πρέπει να είσαι προσεκτικός σε ζητήματα της καθημερινότητας καθώς και κάποια εργασιακά θέματα που μπορεί να προκύψουν, μιας και αν δεν τους δώσεις την απαραίτητη προσοχή θα σε αποσυντονίσουν. Ο Ερμής κινείται ανάδρομα στο ζώδιο των Ιχθύων και τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας συναντά τον Ήλιο, γεγονός που μπορεί να εντείνει τις «εμπλοκές» που προκαλεί. Τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος για να κλείσεις εργασιακά ζητήματα και οτιδήποτε έχεις αφήσει σε εκκρεμότητα και σχετίζεται με δουλειές της καθημερινότητας, όμως δεν είναι βοηθητικές μέρες για να ανοίξεις καινούργια. Σημαντικές υποθέσεις καλό είναι να διευθετηθούν προς το τέλος της εβδομάδας, ώστε να έχεις το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα με όσο δυνατόν λιγότερα επικοινωνιακά μπερδέματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου ζητήματα δεν θα βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σου αυτή την εβδομάδα, όμως πιθανό να υπάρξουν κάποιες συζητήσεις που έχεις αφήσει σε εκκρεμότητα με το ταίρι σου. Το τετράγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στον Κριό με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω λέει πως ίσως τώρα να μην είναι η στιγμή για να κερδίσεις κάτι που θέλεις σε αισθηματικό επίπεδο. Αν είσαι ελεύθερος μία νέα γνωριμία μπορεί να σε βάλει στη διαδικασία να δείξεις κάτι διαφορετικό από αυτό που είσαι, με αποτέλεσμα να μην είναι εύκολο να λειτουργήσεις μέσα σε αυτό.

Σκορπιός

Η εβδομάδα απαιτεί προσοχή καθώς ο Ερμής μπορεί να βρίσκεται σε ένα φιλικό ζώδιο για εσένα μεν θα κινείται ανάδρομα δε και θα δημιουργεί «παρενέργειες» σε συναντήσεις, συζητήσεις αλλά και θέματα της καθημερινότητας. Οι πρώτες ημέρες της εβδομάδας έως και την Τετάρτη 26/2 είναι πιο σημαντικές, καθώς μπορεί να δημιουργήσουν εμπόδια σε αισθηματικά ζητήματα. Η σύνοδος του ανάδρομου Ερμή με τον Ήλιο στους Ιχθύς ενδεχομένως να «κάψει» συζητήσεις και επαφές ιδιαίτερα αυτές που αφορούν αισθηματικά ζητήματα. Προτίμησε να επικεντρωθείς στα προσωπικά σου θέματα προς το τέλος εβδομάδας, ώστε να μπορέσει να τα διαχειριστείς καλύτερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο αισθηματικός τομέας θα τραβήξει το ενδιαφέρον σου αυτή την εβδομάδα και είναι αυτός που θα χρειαστεί μεγαλύτερη προσοχή από εσένα καθώς οι λάθος κινήσεις είναι πολύ πιθανές. Η επικοινωνία με το σύντροφό σου θα έχει διακυμάνσεις καθώς ο Ερμής κινείται σε ανάδρομη πορεία και χρειάζεται υπομονή εκ μέρους σου προκειμένου να μην ρίξεις λάδι στη φωτιά με κάτι που θα πεις. Αν είσαι ελεύθερος το τετράγωνο της Αφροδίτης βρίσκεται στον Κριό με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω μπορεί να φέρει ένα εμπόδιο σε ένα αισθηματικό σου ζήτημα, όμως πολύ πιθανό να σε κάνει να δεις με διαφορετική οπτική την κατάσταση ή το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Τοξότης

Αυτή την εβδομάδα προσπάθησε να επικεντρωθείς σε οτιδήποτε σχετίζεται με τους ανθρώπους της οικογένειάς σου ή με το χώρο που ζεις καθώς είναι πολύ πιθανό να υπάρχουν κάποια ζητήματα τα οποία θα ξεφύγουν της προσοχής σου. Ο Ερμής συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο των Ιχθύων και στις 26/2 συναντά τον Ήλιο και αυτό μπορεί να δημιουργήσει μεγαλύτερες παρενέργειες. Δώσε προσοχή στις συζητήσεις που θα κάνεις με πρόσωπα της οικογένειάς σου καθώς είναι πολύ πιθανόν να μην υπάρχει κατανόηση ανάμεσα σας, κάτι που θα επηρεάσει και τη διάθεση αλλά και την έκβαση των θεμάτων προς συζήτηση. Αν υπάρχει κάποια σημαντική υποχρέωση που σχετίζεται με το σπίτι σου και θέλεις να τη διευθετήσεις προτίμησε το δεύτερο μισό της εβδομάδας που είναι πιο ευνοϊκό.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Το τετράγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στον Κριό με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω δείχνει πως αυτή την εβδομάδα ενδεχομένως να δημιουργηθεί έκρυθμη κατάσταση σε προσωπικά ζητήματα. Η αλήθεια είναι πως δεν θα σηκώνεις μύγα στο σπαθί σου αυτές τις ημέρες, για αυτό και θα είναι δύσκολο να υπάρξει κοινό σημείο επαφής με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος είναι πιθανόν να εμφανιστεί ξανά μπροστά σου ένα πρόσωπο του παρελθόντος, ζητώντας μία δεύτερη ευκαιρία.

Αιγόκερως

Η εβδομάδα ξεκινά με διάθεση για επαφή και συζητήσεις με ανθρώπους του στενού σου περιβάλλοντος, όμως θα πρέπει να έχεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου πως ίσως κάποιες από τις συναντήσεις δεν εξελιχθούν με τον τρόπο που θα ήθελες. Ο Ερμής συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο των Ιχθύων και στις 26/2 συναντά τον Ήλιο που βρίσκεται στο ίδιο ζώδιο, δείχνοντας πως η επικοινωνία θα είναι μία δύσκολη υπόθεση τουλάχιστον για τις τρεις πρώτες ημέρες της εβδομάδας. Φίλτραρε προσεκτικά πληροφορίες που φτάνουν σε εσένα από πρόσωπα του περιβάλλοντός σου, καθώς είναι πολύ πιθανό να σε μπερδέψουν. Ακόμα και αν νιώθεις μετέωρος σε μία προσωπική κατάσταση απόφυγε να πάρεις αποφάσεις αυτή την εβδομάδα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα ζητήματα καρδιάς θα σου δημιουργήσουν μια περίεργη αίσθηση αυτή την εβδομάδα, καθώς είναι πολύ πιθανόν να είσαι μπερδεμένος με μία κατάσταση που υπάρχει στον αισθηματικό τομέα. Ο εκνευρισμός θα αποτελέσει χαρακτηριστικό σου και αυτή την εβδομάδα, όμως μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις οι οποίες θα μπερδέψουν ακόμα περισσότερο τα πράγματα. Το τετράγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στον Κριό με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στο ζώδιό σου, σε καλεί να δεις αν μία κατάσταση στην προσωπική σου ζωή μπορεί να συνεχίσει ως έχει ή αν χρειάζεται επειγόντως αλλαγή.

Υδροχόος

Αυτή την εβδομάδα προτίμησε να επικεντρωθείς σε ζητήματα του παρελθόντος ώστε να διευθετήσεις και να κλείσεις υποθέσεις και εκκρεμότητες που έρχονται από παλιά. Ο Ερμής συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο των Ιχθύων και στις 26/2 συναντά και τον Ήλιο που βρίσκεται στο ίδιο ζώδιο. Αυτό δεν θα βοηθήσει να εξελιχθούν με τον τρόπο που θέλεις πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας ιδιαίτερα αν αυτά σχετίζονται με τον οικονομικό τομέα. Αν έχεις τέτοια θέματα προς επίλυση προτίμησε να τα μεταθέσεις για τις τελευταίες ημέρες της εβδομάδας, καθώς τότε θα είναι πιο εύκολο να τα διεκπεραιώσεις. Απόφυγε να υπογράψεις μία νέα οικονομική συμφωνία και επεδίωξε να διευθετήσεις μία παλαιότερη καθώς αυτή η εβδομάδα είναι συμφέρουσα για κάτι τέτοιο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Είναι πολύ πιθανόν να μην είσαι συγκεντρωμένος στη σχέση σου αλλά ούτε και στο σύντροφό σου αυτή την εβδομάδα καθώς το μυαλό σου θα βρίσκεται σε άλλα θέματα, περισσότερο οικονομικού ενδιαφέροντος. Αν είσαι ελεύθερος ένα πρόσωπο από το περιβάλλον σου μπορεί να σου μεταφέρει λανθασμένες πληροφορίες ή πληροφορίες που θα σε μπερδέψουν για ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Αξιολόγησε τες με προσοχή και μη βιαστείς είτε να τις δεχτείς είτε να τις απορρίψεις. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση το τετράγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στον Κριό με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω, μπορεί να φέρει ένα ζήτημα που δεν είχε επιλυθεί με τον σωστό τρόπο, ξανά στο προσκήνιο.

Ιχθείς

Αυτή την εβδομάδα καλό θα είναι να φιλτράρεις τα λόγια σου καθώς είναι πιθανόν είτε ο τρόπος που θα εκφραστείς είτε οι λέξεις που θα χρησιμοποιήσεις να δημιουργήσουν παρεξηγήσεις ανάμεσα σε εσένα και σε αγαπημένα σου πρόσωπα. Ο Ερμής συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιό σου όμως στις 26/2 θα συναντηθεί και με τον Ήλιο που βρίσκεται και εκείνος το ζώδιό σου, αυξάνοντας τις πιθανότητες παρεξηγήσεων. Απόφυγε να πάρεις τελεσίδικες αποφάσεις τουλάχιστον για σημαντικά ζητήματα καθώς είναι πολύ πιθανόν ακόμα και εσύ ο ίδιος να έχεις φιλτράρει λάθος κάποιες πληροφορίες και τελικά να παρασυρθείς από αυτές.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η επικοινωνία με το σύντροφό σου μπορεί να είναι δύσκολη υπόθεση αυτή την εβδομάδα όμως τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο αν έχεις καλή διάθεση. Βέβαια υπάρχει περίπτωση κάτι που θα πεις να παρεξηγηθεί από εκείνον και σε γενικότερο πλαίσιο θα πρέπει να θυμάσαι πως εσύ είσαι αυτός που θα εγείρει ζητήματα στη σχέση σας. Πρόσεξε ιδιαίτερα αυτά που λες καθώς μπορεί να αποτελέσουν μία πρώτης τάξεως αφορμή για εντάσεις. Το τετράγωνο της Αφροδίτης πού βρίσκεται στον Κριό με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω, μπορεί να σε ωθήσει σε ρηξικέλευθες αποφάσεις για την προσωπική σου ζωή όμως αυτή η εβδομάδα δεν ενδείκνυται για κάτι τέτοιο.

Πηγή: myastro.gr

Προηγούμενο άρθροElectronet Β.Κ. Καζάνα: Διπλό κέρδος! Εκπτώσεις & Απόσυρση με κέρδος έως 600 ευρώ!
Επόμενο άρθροΚορονοϊός: Αυξάνονται οι νεκροί στην Ιταλία, έξι τα θύματα