Εβδομαδιαίες προβλέψεις 25/01/21 – 31/01/21

Η εβδομάδα προβλέπεται να είναι πολύ ενδιαφέρουσα σε αστρολογικό επίπεδο, καθώς σημαντικά γεγονότα μέσα σε αυτήν θα καθορίσουν την πορεία κοινωνικών και οικονομικών καταστάσεων που μας απασχολούν. Σε προσωπικό επίπεδο η αισθηματική μας ζωή βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, καθώς βάλλεται από ανατρεπτικά γεγονότα και σκληρές συμπεριφορές που την επηρεάζουν.

Στις 26/1 το τετράγωνο του Ήλιου στον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Ταύρο αλλάζει σημαντικά την ροή των φιλικών σχέσεων. Είναι γεγονός ότι μπορεί να προκύψουν ζητήματα που θα μας αιφνιδιάσουν και δεν αποκλείεται να οδηγήσουν σε κόντρες με πρόσωπα από τον φιλικό περίγυρο. Προσοχή σε ομαδικές και συλλογικές προσπάθειες που συμμετέχουμε, καθώς η ένταση θα επηρεάσει σημαντικά την εξέλιξή τους. Είναι απαραίτητο να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους και να αποφύγουμε την επανάσταση χωρίς αιτία.

Στις 28/1 η Πανσέληνος στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα αλλάζει τα δεδομένα σε προσωπική ζωή και φιλικές σχέσεις. Η συμμετοχή του Δία και του Κρόνου από τον Υδροχόο, όπως και του Άρη με τον Ουρανό από τον Ταύρο θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη των ζητημάτων που μας απασχολούν, καθώς φαίνεται να κλείνουμε κύκλους καταστάσεων με δραστικό, αλλά κάποιες φορές υπερβολικό και έντονο τρόπο. Είναι απαραίτητο να ξεφύγουμε από συγκρούσεις και καυγάδες που δεν θα ευνοήσουν ιδιαίτερα την προσωπική μας ζωή καθώς πιθανότατα να μας οδηγήσουν σε ψυχρότητα ή απομάκρυνση από το ταίρι μας. Η έντονη τάση ανεξαρτησίας και η απολυτότητα δεν θα βοηθήσουν στην εξέλιξη των σχέσεων. Παράλληλα, νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν αιφνιδιαστικά που θα αναστατώσουν την καρδιά μας. Καλό είναι να τις αξιολογήσουμε αργότερα, δίνοντας χρόνο για ώστε να δούμε την εξέλιξή τους. Την ίδια μέρα η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω ενισχύει το πάθος και τον αισθησιασμό, παράλληλα όμως ενισχύει τις εμμονές και την ανάγκη εξουσίας σε προσωπικό επίπεδο.

Στις 31/1 ο Ερμής στον Υδροχόο αρχίζει την ανάδρομη πορεία του, απαιτώντας να αναθεωρήσουμε ζητήματα φιλικών σχέσεων, στόχων και φιλοδοξιών που μπορεί να έχουμε και ομαδικών δραστηριοτήτων στις οποίες συμμετέχουμε. Μας δίνεται η ευκαιρία να κάνουμε μία εσωτερική διεργασία, μέσα από την οποία μπορούμε να βγάλουμε πολύτιμα συμπεράσματα για το φιλικό μας περιβάλλον και τι πραγματικά μπορεί να μας προσφέρει. Καθυστερήσεις και αναβολές σε ότι αφορά στόχους και ομαδικές προσπάθειες θα μας απασχολήσουν έντονα. Είναι απαραίτητο να δείξουμε ψυχραιμία και να αξιοποιήσουμε τη συγκεκριμένη συγκυρία για να διορθώσουμε καταστάσεις ή λάθη που μπορεί να επηρεάζουν την εξέλιξή μας. Καλό είναι να αποφευχθούν σημαντικές συζητήσεις, καθώς οι παρεξηγήσεις και οι παρερμηνείες θα οδηγήσουν σε λάθος συμπεράσματα.

Κριός

Κριέ μου η τελευταία εβδομάδα του Ιανουαρίου φιλοξενεί μία Πανσέληνο η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 28/1 στον άξονα Λέοντα -Υδροχόου. Οι αστρολογικές συγκυρίες που θα υπάρξουν κατά τη διάρκεια της φαίνεται πως μπορεί να δημιουργήσουν συνθήκες πίεσης που αφορούν συλλογικές δραστηριότητες και κοινωνικές υποχρεώσεις. Ενδεχομένως να χρειαστεί να κάνεις κάποια πράγματα τα οποία «πρέπει» και αυτό είναι κάτι που δεν θα σου αρέσει καθόλου. Στις 31/1 ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Υδροχόου και δείχνει πως το επόμενο διάστημα προσφέρεται για συζητήσεις μεταξύ φίλων οι οποίες θα διευθετήσουν παλαιότερα θέματα, αλλά και για να αναθεωρήσεις κάποιους από τους στόχους σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Αυτή την εβδομάδα ενδεχομένως να υπάρξουν κάποιες παρανοήσεις μεταξύ εσένα και του συντρόφου σου ιδιαίτερα προς το τέλος της εβδομάδας, για αυτό θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός με την έκφραση σου. Αν είσαι ελεύθερος η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις 28/1 δεν αποκλείεται να σε κάνει να επαναστατήσεις απέναντι σε μία αισθηματική ιστορία στην οποία ένιωσες πως έκανες πολλές παραχωρήσεις προκειμένου να μπορέσει να εξελιχθεί. Να θυμάσαι πως όταν κλείνει μία πόρτα συνήθως ανοίγει μία νέα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Οι δουλειές, οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας και οτιδήποτε σχετίζεται με τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις θα δώσουν δυναμικό παρών μέσα στην εβδομάδα. Βέβαια θα πρέπει να έχεις κατά νου -ιδιαίτερα αν δουλεύεις μέσα σε μία ομάδα ανθρώπων- πως η επικοινωνία θα είναι απαιτητική και ενδεχομένως να υπάρξουν και κάποιες παρεξηγήσεις. Έλεγξε προσεκτικά πρακτικές λεπτομέρειες όπως την ώρα των επαγγελματικών ραντεβού ώστε να μην υπάρξουν παρανοήσεις.

Ταύρος

Ταύρε μου αυτή την εβδομάδα θα πιάσεις τον εαυτό σου να σκέφτεται αρκετά τα ζητήματα που αφορούν είτε μία επαγγελματική σου υπόθεση είτε την εξέλιξη της δουλειάς σου. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου στις 28/1 είναι πολύ πιθανό να δημιουργήσει συνθήκες πίεσης στο επαγγελματικό σου περιβάλλον οι οποίες με τη σειρά τους θα δημιουργήσουν εκνευρισμό. Απόφυγε σπασμωδικές κινήσεις και παρορμητικές αντιδράσεις καθώς είναι πάρα πολύ πιθανόν να σε οδηγήσουν στο να θέσεις σε κίνδυνο πράγματα που έχεις κερδίσει με το σπαθί σου μέχρι τώρα. Στις 31/1 ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Υδροχόου και θα φέρει ξανά στο προσκήνιο επαγγελματικά σχέδια του παρελθόντος.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Αυτή την εβδομάδα είναι πάρα πολύ πιθανόν να νιώσεις πως δεν υπάρχει κοινό σημείο επαφής είτε με το σύντροφό σου είτε αν είσαι ελεύθερος με κάποιον που σε ενδιαφέρει. Προσπάθησε να περιορίσεις τις αντιδράσεις σου μιας και αυτές τις ημέρες θα είναι ανεξέλεγκτες και ενδεχομένως να σε οδηγήσουν σε ρήξη με ένα πρόσωπο που σου έχει τραβήξει το ενδιαφέρον. Το Σαββατοκύριακο η επικοινωνία χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, καθώς ξεκινά η ανάδρομη πορεία του Ερμή και είναι πολύ πιθανόν να δημιουργήσει εμπόδια στην εξέλιξη μίας αισθηματικής υπόθεσης αλλά και παρανοήσεις πάνω σε συζητήσεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να παρατηρήσεις πως θα υπάρξουν αρκετές αλλαγές όσον αφορά ένα επαγγελματικό σου ζήτημα, τις οποίες δεν θα έχεις την ευκαιρία να διαπραγματευτείς. Για αυτό είναι πάρα πολύ πιθανό να δημιουργηθεί εκνευρισμός που θα επηρεάσει το κλίμα στη δουλειά. Καλό θα είναι να επικεντρωθείς κατά τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας σε επαγγελματικά ζητήματα τα οποία είναι απαιτητικά καθώς θα είναι πιο εύκολο να τα φέρεις εις πέρας, ώστε να μην τα αφήσεις για αργότερα.

Δίδυμοι

Δίδυμε μου αυτή την εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου στις 28/1 η οποία θα φέρει στο προσκήνιο ζητήματα που αφορούν τον αισθηματικό τομέα αλλά και κάποιες προσωπικές σχέσεις. Είναι πάρα πολύ πιθανόν να υπάρξουν συζητήσεις οι οποίες θα αλλάξουν τον τρόπο που βλέπεις ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ή τον τρόπο που βλέπεις ένα πρόσωπο που βρίσκεται στο ευρύτερο σου περιβάλλον. Ο κυβερνήτης σου Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του στις 31/1 στο ζώδιο του Υδροχόου και «υπόσχεται» νέα, τα οποία μπορεί να ανοίξουν ξανά κάποιες υποθέσεις του παρελθόντος που ενδεχομένως θεωρούσες πως έχουν κλείσει, ιδιαίτερα στην προσωπική σου ζωή.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η επικοινωνία θα αποτελέσει το Α και το Ω για τη σχέση σου αυτές τις ημέρες καθώς από αυτή θα εξαρτηθεί από μία απλή συζήτηση μέχρι και η έκβαση μιας διαφωνίας που μπορεί να έχεις με το σύντροφό σου. Να θυμάσαι πως οι πρώτες μέρες της εβδομάδας ενδείκνυται για τα ζητήματα που είναι περισσότερο απαιτητικά, καθώς όσο προχωρούν οι ημέρες τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες παρανοήσεων. Το ίδιο ισχύει και για εσένα που είσαι ελεύθερος και θέλεις να στείλεις ένα «μήνυμα» σε ένα πρόσωπο το οποίο σε ενδιαφέρει!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως δεν θα είναι τόσο εύκολο για εσένα να συγκεντρωθείς σε οτιδήποτε σχετίζεται με υποχρεώσεις και σε αυτό θα πρέπει να δώσεις μεγάλη προσοχή, ώστε να μην κάνεις κάποιο λάθος σε θέματα της δουλειάς. Το δεύτερο μισό της εβδομάδας είναι περισσότερο απαιτητικό καθώς η ανάδρομη πορεία του Ερμή που θα ξεκινήσει το Σαββατοκύριακο μπορεί να επηρεάσει λίγες ημέρες νωρίτερα επαγγελματικές συζητήσεις, καθώς και την έκβαση κάποιων επαγγελματικών θεμάτων.

Καρκίνος

Καρκίνε μου αυτή είναι η τελευταία εβδομάδα του Ιανουαρίου κατά τη διάρκεια της οποίας θα πραγματοποιηθεί και η Πανσέληνος στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου στις 28/1. Είναι πολύ πιθανό να νιώσεις πως κάποια ζητήματα τα οποία σχετίζονται με το παρελθόν -ιδιαίτερα με τον οικονομικό τομέα- χρειάζονται εδώ και τώρα διευθέτηση μιας και όσο τα αφήνεις τόσο πιο πιεστικά θα γίνονται. Αυτό θα σε «αναγκάσει» να μπεις σε ένα πρόγραμμα και ενδεχομένως να περιορίσεις τα έξοδά σου κάτι το οποίο δεν θα είναι ευχάριστο, είναι όμως απαραίτητο προκειμένου να μπορέσεις να ανταπεξέρθεις. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή θα ξεκινήσει στις 31/1 στο ζώδιο του Υδροχόου και υπόσχεται ευκαιρίες για να διευθετήσεις εκκρεμότητες οι οποίες υπάρχουν στη ζωή σου για καιρό.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να παρατηρήσεις πως το μυαλό σου θα τρέχει αρκετά συχνά σε μία αισθηματική ιστορία του παρελθόντος, κάτι το οποίο μπορεί να αποτελέσει την αιτία για να βρεις τρόπο να ανοίξεις ξανά ένα δίαυλο επικοινωνίας. Καλό θα είναι να ζυγίσεις τα δεδομένα και να αποφύγεις οτιδήποτε θα μπορούσε να είναι αποτέλεσμα παρόρμησης. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση πιθανόν να συνειδητοποιήσεις πως ήρθε η ώρα να αφήσεις στο παρελθόν κάποια θέματα τα οποία σε έχουν φέρει σε αντιπαράθεση με το σύντροφό σου στο παρόν.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Το μυαλό σου αυτή την εβδομάδα θα βρίσκεται περισσότερο σε οικονομικές υποθέσεις έτσι λοιπόν φαίνεται πως μπορεί να διεκπεραιώνεις σχεδόν μηχανικά ζητήματα που αφορούν τη δουλειά. Αυτό με τη σειρά του δεν θα σε βοηθήσει να συνειδητοποιήσεις ποια από αυτά τα θέματα χρειάζονται περισσότερη προσοχή. Προς το τέλος της εβδομάδας ενδέχεται να κάνει την εμφάνιση του ένα ζήτημα το οποίο έρχεται από το παρελθόν, δίνοντάς σου την ευκαιρία να το διευθετήσεις ώστε να μην το κουβαλάς μαζί σου και στο μέλλον.

Λέων

Λέων μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα σε απασχολήσει ιδιαίτερα μία προσωπική σου σχέση καθώς η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις 28/1 στον άξονα σου (Λέοντα-Υδροχόου) θα φέρει ζητήματα διαπροσωπικών σχέσεων στο προσκήνιο. Έτσι λοιπόν φαίνεται πως θα επικεντρωθείς σε προσωπικές σχέσεις αλλά και συνεργασίες, κάτι το οποίο μπορεί να μεγεθύνει τα θέματα που υπάρχουν προς διευθέτηση σε αυτές. Οι συζητήσεις χρειάζονται ηρεμία καθώς η ατμόσφαιρα είναι εκρηκτική και μπορεί να οδηγήσει σε ρήξη με πρόσωπα που αγαπάς. Σε 31/1 ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Υδροχόου φέρνοντας ξανά στο προσκήνιο παλαιότερα ζητήματα που αφορούν μία συνεργασία.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η επικοινωνία με το σύντροφό σου θα είναι αυτή που θα καθορίσει και το κλίμα που θα υπάρξει μεταξύ σας, για αυτό θα πρέπει να ποντάρεις σε αυτήν. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις 28/1 θα είναι εκρηκτική όμως είναι στο χέρι σου να μη δημιουργηθεί ένταση μεταξύ σας. Αν είσαι ελεύθερος προς το τέλος της εβδομάδας με την αρχή της ανάδρομης πορείας του Ερμή στον Υδροχόο δεν αποκλείεται να έχεις ξανά ένα μήνυμα από μία σχέση του παρελθόντος!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Ο επαγγελματικός τομέας ενδεχομένως να σου δημιουργήσει πρόσθετο άγχος αυτές τις ημέρες μιας και δεν αποκλείεται να κάνεις σκέψεις σχετικά με τη διευθέτηση κάποιων εκκρεμοτήτων, οι οποίες θα σε αγχώσουν. Σημαντικό ρόλο σε αυτά τα ζητήματα θα παίξουν οι συναντήσεις που θα έχεις με πρόσωπα που βρίσκονται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, καθώς από αυτές θα εξαρτηθούν αρκετά πράγματα. Οι διπλωματικές σου ικανότητες είναι απαραίτητες για την εξέλιξη των θεμάτων που σε ενδιαφέρουν.

Παρθένος

Παρθένε μου η εβδομάδα θα είναι αρκετά απαιτητική όσον αφορά την καθημερινότητά σου και τις υποχρεώσεις που τη συνοδεύουν για αυτό θα πρέπει να έχεις κατά νου την παροιμία που λέει πως «των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν» και να ασχοληθείς από νωρίς με τις δουλειές σου. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου στις 28/1 δεν αποκλείεται να δημιουργήσει ένα περίεργο κλίμα ανάμεσα σε εσένα και σε πρόσωπα του περιβάλλοντός σου και σε αυτό θα συμβάλει και η καθημερινότητα. Προσπάθησε να μην μετακυλήσεις τον εκνευρισμό από δουλειές που μπορεί να έχουν μία καθυστέρηση στους γύρω σου. Στις 31/1 ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Υδροχόου ενισχύοντας τις καθυστερήσεις σε δουλειές, υποχρεώσεις και εργασιακά ζητήματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Αν θέλεις να διαφυλάξεις το καλό κλίμα στη σχέση με το ταίρι σου θα πρέπει να διαφυλάξεις μακριά από αδιάκριτα πρόσωπα ζητήματα που αφορούν μόνο εσένα και εκείνον. Όσο περνούν οι ημέρες της εβδομάδας η επικοινωνία θα αποκτά ένα βαθμό δυσκολίας με αποτέλεσμα να υπάρξουν πιθανότητες παρεξηγήσεων. Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να συναντήσεις ξαφνικά είτε στο δρόμο είτε σε ένα μέρος που βρίσκεσαι συχνά, ένα πρόσωπο με το οποίο είχες μία σχέση ή ένα φλερτ κατά το παρελθόν.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Η εργασιακή καθημερινότητα και κάποια ζητήματα τα οποία σχετίζονται με τη δουλειά μπορεί να σου δημιουργήσουν επιπλέον άγχος το οποίο -σε συνδυασμό με την βιασύνη που μπορεί να έχεις για κάποια ζητήματα- να αποτελέσει το μεγαλύτερο «πρόβλημα» αυτής της εβδομάδας. Όσο περνούν οι ημέρες θα χρειαστεί να δώσεις μεγαλύτερη προσοχή σε συζητήσεις που θα έχεις με πρόσωπα του εργασιακού σου περιβάλλοντος καθώς και στις πρακτικές λεπτομέρειες κάποιων εργασιακών θεμάτων, μιας και οι παρανοήσεις θα αποτελέσουν πιθανό σενάριο.

Ζυγός

Ζυγέ μου αυτή την εβδομάδα η προσοχή σου θα στραφεί σε ζητήματα που αφορούν μία προσωπική σου σχέση, ένα φλερτ αλλά και οτιδήποτε άλλο μπορεί να σου δημιουργήσει χαρά και θετικά συναισθήματα. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου στις 28/1 δείχνει πως έχεις ανάγκη να στρέψεις το ενδιαφέρον σου σε αυτούς που μπορούν να σου φτιάξουν τη διάθεση, για αυτό και θα δώσεις εξαιρετική σημασία στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Βέβαια ίσως η συμπεριφορά κάποιων ανθρώπων σε διάφορα ζητήματα να σε εκπλήξει δυσάρεστα, όμως αυτό θα σε βοηθήσει να συνειδητοποιήσεις καλύτερα τις διαθέσεις τους. Σε 31/1 ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Υδροχόου και είναι πάρα πολύ πιθανόν να ξυπνήσει έναν έρωτα του παρελθόντος!

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η προσωπική σου ζωή και οι αισθηματικές σου υποθέσεις θα παίξουν μεγάλο ρόλο για εσένα και αυτή την εβδομάδα καθώς φαίνεται πως θα επικεντρωθείς σε αυτές. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση η στενή επαφή με το σύντροφό σου θα είναι πολύ βοηθητική στο κλίμα της σχέσης σας, όμως θα πρέπει να προσέξεις κάποια ζητήματα τα οποία έρχονται από το παρελθόν και ίσως δημιουργήσουν αναστάτωση. Αν είσαι ελεύθερος από το Σαββατοκύριακο και μετά ξεκινά ένα διάστημα που είναι πάρα πολύ πιθανό να σε οδηγήσει ξανά σε ένα πρόσωπο του παρελθόντος.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Η προσοχή σου δεν θα είναι στραμμένη στη δουλειά αυτές τις ημέρες και δεν αποκλείεται να εκνευριστείς αρκετά σε περίπτωση που νιώσεις πως κάποιοι προσπαθούν με διάφορους τρόπους να σου δημιουργήσουν άγχος για εργασιακά ζητήματα. Ίσως εμφανιστούν κάποιες εκκρεμότητες και κάποιες ξεχασμένες δουλειές από το παρελθόν, η αλήθεια είναι πως αυτές χρειάζονται προτεραιότητα. Προς το τέλος της εβδομάδας προσπάθησε να κρατήσεις τη ψυχραιμία σου απέναντι σε καταστάσεις οι οποίες μπορεί να παρουσιάσουν καθυστερήσεις ή κάποια άλλα εμπόδια.

Σκορπιός

Σκορπιέ μου αυτή την εβδομάδα καλείσαι να δείξεις πειθαρχία σε ζητήματα που αφορούν τον επαγγελματικό τομέα καθώς και κάποιες οικογενειακές υποθέσεις οι οποίες θα βρίσκονται στο προσκήνιο. Αυτές μπορεί να σχετίζονται με κάποιες αλλαγές στο σπίτι ή κάποιες δουλειές που χρειάζεται να κάνεις για λογαριασμό ενός οικείου σου προσώπου. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου στις 28/1 δοκιμάζει σχέσεις και συνεργασίες και σε καλεί να μην απαντήσεις σε συμπεριφορές, οι οποίες θα σου δημιουργήσουν εκνευρισμό. Σε 31/1 ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Υδροχόου και ενδεχομένως να ξεκινήσουν και κάποιες καθυστερήσεις σε προσωπικά ζητήματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Μία συζήτηση με το σύντροφό σου μπορεί να δημιουργήσει αρκετές αντιπαραθέσεις για αυτό καλό θα ήταν να αποφύγεις θέματα που έχουν κλείσει και η επαναφορά τους θα ανασύρει μνήμες από δύσκολα ζητήματα του παρελθόντος. Αν είσαι ελεύθερος φαίνεται πως αυτή την εβδομάδα θα ξεκινήσεις να σκέφτεσαι έντονα ένα πρόσωπο με το οποίο έχετε χαθεί και ίσως αυτό να σε βάλει στη δράση προκειμένου να ανοίξεις ξανά ένα δίαυλο επικοινωνίας μαζί του.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στα μέσα της εβδομάδας θα επηρεάσει τη διάθεσή σου και δεν αποκλείεται να ενισχύσει την εσωστρέφεια που νιώθεις αυτό το διάστημα. Έτσι λοιπόν θα είναι πιο δύσκολο να συζητήσεις και να διαπραγματευτείς επαγγελματικά ζητήματα που έχουν αρκετές απαιτήσεις. Καλό θα είναι να προσπαθήσεις να διεκπεραιώσεις υποθέσεις που είναι σημαντικές για εσένα τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας, καθώς όσο περνούν οι ημέρες είναι πολύ πιθανόν να εμφανιστούν κάποια εμπόδια.

Τοξότης

Τοξότη μου το κύριο αστρολογικό γεγονός αυτής της εβδομάδας είναι η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις 28/1 στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου. Η σύνοδος του Ήλιου με τον Δία και τον Κρόνο και το τετράγωνο που θα σχηματίσουν με τον Άρη και τον Ουρανό που βρίσκονται στον Ταύρο, δείχνει πως θα υπάρξουν κάποιες ανατροπές είτε σε ζητήματα της καθημερινότητας είτε σε ζητήματα που αφορούν την εργασία σου. Ακόμα είναι πάρα πολύ πιθανόν να πάρεις αποφάσεις εντελώς ξαφνικά και να αρχίσεις εδώ και τώρα ένα πρόγραμμα διατροφής ή γυμναστικής! Το τελευταίο θα είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εκτονώσεις την ενέργειά σου. Σε 31/1 ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Υδροχόου και φέρνει ξανά κοντά σου πρόσωπα που είχαν απομακρυνθεί.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Οι υποσχέσεις που θα ακούσεις από ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει μπορεί να σε παρασύρουν σε λάθος εκτίμηση μιας κατάστασης και αυτό είναι κάτι θα πρέπει να το έχεις υπόψη σου καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας. Όσο περνούν οι ημέρες τόσο πιο δύσκολο θα είναι να υπάρξει επικοινωνία η οποία δεν θα σε μπερδέψει και δεν θα δημιουργήσει λάθος εντυπώσεις. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση προσπάθησε να ακούσεις αυτά που σου λέει ο σύντροφός σου καθώς θα έχεις την τάση να απαντάς μηχανικά, κάτι το οποίο μπορεί να δημιουργήσει παρεξηγήσεις μεταξύ σας.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αυτή την εβδομάδα θα χρειαστεί να επικεντρωθείς στην καθημερινότητά σου καθώς και σε όλα τα ζητήματα που σχετίζονται με δουλειές, αγγαρείες και υποχρεώσεις. Προσπάθησε να τα διευθετήσεις τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας που θα υπάρχει πιο εύκολη ροή των ζητημάτων που σε απασχολούν. Όσο περνούν οι ημέρες και φτάνουμε πιο κοντά στο Σαββατοκύριακο είναι πιθανόν να υπάρξουν εμπόδια, αναβολές και καθυστερήσεις.

Αιγόκερως

Αιγόκερε μου αυτή την εβδομάδα με την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου στις 28/1 θα χρειαστεί να στρέψεις ακόμα περισσότερο το ενδιαφέρον σου σε οικονομικές διευθετήσεις κυρίως αν δεν το έχεις κάνει μέχρι τώρα. Αυτή η Πανσέληνος ενδεχομένως να σου δημιουργήσει ή να ενισχύσει την ανασφάλεια που έχεις σχετικά με το «τι μέλλει γενέσθαι» στον οικονομικό τομέα, όμως με τις κατάλληλες κινήσεις θα μπορέσεις να διευθετήσεις αρκετά θέματα που σου δημιουργούν άγχος. Στις 31/1 ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Υδροχόου δείχνοντας πως τώρα είναι η «τελευταία ευκαιρία» προκειμένου να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έρχονται από το παρελθόν και σχετίζονται με λογαριασμούς και τέτοιου είδους υποχρεώσεις. Διάβασε επίσης τις ημερήσιες προβλέψεις του Τοξότη.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να μην έχεις ιδιαίτερη διάθεση να «διαπραγματευτείς» μία διαφωνία ανάμεσα σε εσένα και στο σύντροφό σου καθώς στο μυαλό σου θα βρίσκονται θέματα τα οποία αφορούν κατά κύριο λόγο άλλους τομείς, όπως είναι ο οικονομικός. Παρόλα αυτά αν δεν θέλεις να ανοίξεις άλλο ένα μέτωπο προσπάθησε να συμβάλλεις με τον τρόπο σου στο να επικρατήσει ένα ήρεμο κλίμα ανάμεσα σας. Αν είσαι ελεύθερος με την ανάδρομη πορεία του Ερμή στο τέλος της εβδομάδας είναι πιθανόν να αρχίσεις να σκέφτεσαι διαφορετικά το φλερτ ενός προσώπου στο οποίο μέχρι τώρα δεν είχες δώσει ιδιαίτερη βάση.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Η προσοχή σου σε ζητήματα που αφορούν τη δουλειά είναι αυτή που θα καθορίσει και τη διευθέτηση ή την εξέλιξή τους, για αυτό χρειάζεται να αφιερώσεις αρκετό χρόνο σε αυτά. Η αλήθεια είναι πως δεν θα βρίσκεσαι σε αυτή τη διάθεση όμως σκέψου πως αυτός είναι ο μόνος τρόπος ώστε να ξεμπερδεύεις μαζί τους αλλά και για να μην δημιουργηθούν νέα θέματα. Ενδεχομένως να υπάρξουν συζητήσεις που αφορούν μία οικονομική συμφωνία και μάλιστα προς το τέλος της εβδομάδας δεν αποκλείεται να υπάρξει και επαναδιαπραγμάτευση αυτής.

Υδροχόος

Υδροχόε μου και αυτή την εβδομάδα βρίσκεσαι στο προσκήνιο καθώς υπάρχει μία πολυαστρία το ζώδιό σου (Ήλιος, Δίας, Κρόνος, Ερμής) που δεν σε αφήνει σε ησυχία! Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις 28/1 στον άξονα σου (Λέοντα-Υδροχόου) φέρνει στο προσκήνιο θετικές και αρνητικές πτυχές σχέσεων και συνεργασιών δείχνοντας τα κομμάτια στα οποία θα χρειαστεί να αναλάβεις δράση. Απόφυγε σπασμωδικές ενέργειες και παρορμητικές κινήσεις οι οποίες θα μπορούσαν να στοιχίσουν σε σχέσεις και συνεργασίες οι οποίες είναι σημαντικές για εσένα. Στις 31/1 ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του στο δικό σου ζώδιο, επαναφέροντας αρκετά ζητήματα τα οποία σχετίζονται με το παρελθόν και αφορούν κατά κύριο λόγο διαπροσωπικές σχέσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Αυτή την εβδομάδα πιθανόν να νιώθεις μία εσωτερική αναστάτωση η οποία θα επηρεάσει πέρα από τις σκέψεις σου και τη διάθεση απέναντι στο ταίρι σου. Για αυτό το λόγο προσπάθησε να αφιερώσεις χρόνο στη σχέση σου προκειμένου να μπορέσεις να κατευνάσεις τυχόν παράπονα. Αν είσαι ελεύθερος προς το τέλος της εβδομάδας είναι πιθανό να κάνουν την εμφάνισή τους πρόσωπα από το παρελθόν καθώς και κάποιες αισθηματικές ιστορίες οι οποίες είχαν παραμείνει σε εκκρεμότητα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αυτές τις ημέρες φαίνεται πως θα είσαι υπέρμαχος του «ό,τι δεν λύνεται κόβεται» όμως αυτό θα μπορούσε να στοιχίσει μία επαγγελματική σχέση ή μία συνεργασία που μπορεί να έχει κάποια προβλήματα αυτό το διάστημα, όμως έχει τη δυνατότητα να εξελιχθεί. Προσπάθησε να σκεφτείς με ψυχραιμία και λογική θέματα που αφορούν τη δουλειά όπως επίσης και την εξέλιξη επαγγελματικών σχέσεων. Η αλήθεια είναι πως θα είσαι επιρρεπής σε παρορμητικές αποφάσεις, οι οποίες θα μπορούσαν να δημιουργήσουν περαιτέρω ζητήματα και όχι να λύσουν κάποια από αυτά που υπάρχουν ήδη.

Ιχθείς

Ιχθύ μου η καθημερινότητα καθώς και κάποια ζητήματα που έρχονται από το παρελθόν θα εξακολουθήσουν να είναι προτεραιότητά σου και για αυτή την εβδομάδα, μάλιστα η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις 28/1 στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου τονίζει την παρουσία τους. Η εμπλοκή προσώπων του περιβάλλοντός σου σε δικά σου ζητήματα είναι κάτι το οποίο μπορεί να σε εκνευρίσει, όμως θα χρειαστούν διπλωματικές ικανότητες προκειμένου να μην αφήσεις κάποιες παρεξηγήσεις να βλάψουν προσωπικές σου σχέσεις. Ο Ερμής ξεκινάει την αναδρομή πορεία του στις 31/1 στο ζώδιο του Υδροχόου και είναι πιθανόν να επαναφέρει κάποιες ανησυχίες, οι οποίες μπορεί να μη στηρίζονται σε ρεαλιστικά δεδομένα, για αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός και να φιλτράρεις τις σκέψεις σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Αυτές τις ημέρες δεν αποκλείεται να κάνουν την εμφάνισή τους θέματα του παρελθόντος και μέσα σε αυτά ίσως να είναι και μία αισθηματική ιστορία. Προσπάθησε να αποφύγεις τις παρορμητικές αποφάσεις οι οποίες θα μπορούσαν να σε οδηγήσουν σε λάθος κινήσεις που αφορούν την προσωπική σου ζωή. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση θα χρειαστεί να δώσεις ιδιαίτερη βάση στις συζητήσεις που θα έχεις με το σύντροφό σου μέσα στο Σαββατοκύριακο, ώστε να μην υπάρξουν κάποιες παρανοήσεις ή παρεξηγήσεις από αυτές.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Οι εργασιακές υποχρεώσεις και η καθημερινότητα φαίνεται πως σου δημιουργούν άγχος αυτές τις ημέρες, όμως αυτό δεν θα είναι καλός σύμβουλος για τη διευθέτηση των επαγγελματικών σου ζητημάτων. Είναι γεγονός πως θα έχεις την τάση να κάνεις σενάρια σχετικά με την εξέλιξη θεμάτων που αφορούν τη δουλειά, όμως αυτά τα σενάρια μπορούν να σε παρασύρουν σε λάθος εκτιμήσεις και να επηρεάσουν αρνητικά τη διάθεσή σου. Καλό θα ήταν να επικεντρωθείς στα δεδομένα που ήδη έχεις και να μην μπεις σε ένα φαύλο κύκλο αρνητικών σεναρίων.

Πηγή: myastro.gr