Εβδομαδιαίες προβλέψεις 26/10/20 – 01/11/20

Ιδιαίτερα έντονη είναι η τελευταία εβδομάδα του Οκτωβρίου, καθώς προς το τέλος της πραγματοποιείται η Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου, όπου ο Ουρανός πρωταγωνιστεί και φέρνει ανατροπές. Την Τετάρτη 28 Οκτωβρίου ο ανάδρομος Ερμής περνάει στον Ζυγό, επηρεάζοντας κυρίως τους γεννημένους στις τελευταίες μέρες του Παρορμητικού Σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως). Ζητήματα σχέσεων και συνεργασιών έρχονται και πάλι στο προσκήνιο. Είναι απαραίτητο όμως να μην προβούμε σε συζητήσεις τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, καθώς οι παρεξηγήσεις και οι παρερμηνείες δεν θα οδηγήσουν σε θετικά αποτελέσματα.

Ευτυχώς, την ίδια μέρα η Αφροδίτη περνάει στον Ζυγό, σε θέση κυβέρνησης για την ίδια. Επικεντρώνουμε όλο μας το ενδιαφέρον στην συντροφικότητα, την εμφάνισή μας και την ανάγκη να μας αποδεχτούν οι άλλοι. Αρχίζει μία περίοδος όπου μπορούμε να φλερτάρουμε και να κεντρίσουμε το ενδιαφέρον του προσώπου που μας απασχολεί. Παράλληλα νέες γνωριμίες έρχονται για να αλλάξουν τα δεδομένα και να μας βοηθήσουν να κατασταλάξουμε στα αισθηματικά μας.

Η εβδομάδα κλείνει με την Πανσέληνο που πραγματοποιείται στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου το Σάββατο 31 Οκτωβρίου και φέρνει στην επιφάνεια ζητήματα οικονομικής και συναισθηματικής φύσεως που πρέπει να κλείσουμε. Ο Ουρανός βρίσκεται σε πρωταγωνιστικό ρόλο, καθώς σχηματίζει σύνοδο ακριβείας με τη Σελήνη στον Ταύρο και προμηνύει ανατροπές και αιφνιδιαστικά γεγονότα σε όλα τα επίπεδα. Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου ώστε να αλλάξουμε ριζικά τρόπο διαχείρισης σε οικονομικό επίπεδο και να επικεντρωθούμε σε αυτά που πραγματικά έχουν σημασία και άξια για εμάς.

Η ένταση που επικρατεί το Σαββατοκύριακο μπορεί να οδηγήσει σε εριστικές και απαξιωτικές συμπεριφορές που θα έχουν κόστος τόσο σε οικονομικές συμφωνίες όσο και στη σχέση μας. Άρα είναι απαραίτητο να συγκρατήσουμε τον εκνευρισμό, να εμπιστευτούμε την διορατικότητα μας και να προχωρήσουμε με γνώμονα τις αλλαγές που πρέπει να πραγματοποιηθούν και μας καλύπτουν τόσο στο εισόδημά μας όσο και στα αισθηματικά μας. Την ίδια μέρα το ιδιομοιρικό τετράγωνο του ανάδρομου Ερμή στον Ζυγό με τον Κρόνο στον Αιγόκερω δεν μας επιτρέπει να δείξουμε κατανόηση στο ταίρι ή τους συνεργάτες μας. Καλό είναι να αποφύγουμε τις συζητήσεις, καθώς μπορεί να γίνουμε σκληροί ή να υποστούμε εριστική συμπεριφορά που θα μας πληγώσει.

Κριός

Κριέ μου αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να δώσεις περισσότερη βαρύτητα σε συζητήσεις που θα έχεις με συνεργάτες σου, καθώς ο Ερμής σε ανάδρομη πορεία μπαίνει στο ζώδιο του Ζυγού στις 28/10. Είναι πιθανόν να υπάρξει μία δυσκολία κατά την επικοινωνία με τους άλλους, για αυτό χρειάζεται προσοχή και σε αυτά που λες αλλά και σε αυτά που ακούς. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού στις 31/10 μπορεί να δημιουργήσει εκπλήξεις και ανατροπές και σε αισθηματικό και σε οικονομικό επίπεδο! Αν θέλεις να αποφύγεις τις «δυσάρεστες εκπλήξεις», προσπάθησε να τακτοποιήσεις έγκαιρα τα οικονομικά σου θέματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ζυγού στις 28/10 δείχνει πως ξεκινάει ένα πολύ καλό διάστημα για την προσωπική σου ζωή. Είτε είσαι ελεύθερος είτε βρίσκεται ήδη σε μία σχέση, οι ευχάριστες στιγμές και οι ευκαιρίες που θα υπάρξουν σε αισθηματικό επίπεδο θα είναι περισσότερες από τις δυσκολίες. Αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι το πρώτο μισό της εβδομάδας που φαίνεται πως θα έχει κάποιες επικοινωνιακές δυσκολίες, οι οποίες θα επηρεάσουν εσένα που θέλεις να προσεγγίσεις ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να θυμάσαι πως η επικοινωνία χρειάζεται προσοχή.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αυτές τις ημέρες δεν αποκλείεται να παρατηρήσεις πως κάποιες ισορροπίες που υπήρξαν το προηγούμενο διάστημα στον επαγγελματικό τομέα έχουν αρχίσει να αλλάζουν. Ένα οικονομικό ζήτημα μπορεί να είναι το βασικό θέμα συζήτησης στη δουλειά και δεν αποκλείεται να δημιουργήσει είτε νέες συμμαχίες είτε έντονες διαφωνίες. Να θυμάσαι πως ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιο του Ζυγού από τις 28/10 θα επηρεάσει την επικοινωνία με τους άλλους, κάτι το οποίο πρέπει να έχεις υπόψη σου σε σημαντικές επαγγελματικές συζητήσεις. Η εβδομάδα δεν είναι βοηθητική για υπογραφές συμβολαίων και νέες συμφωνίες.

Ταύρος

Ταύρε μου αυτή την εβδομάδα ο Ερμής ο οποίος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του περνάει στο ζώδιο του Ζυγού και φέρνει έναν έξτρα βαθμό δυσκολίας στην καθημερινότητά σου. Είναι πολύ πιθανόν να δημιουργηθούν προβλήματα -περισσότερο επικοινωνιακής φύσεως- κατά τη διευθέτηση εργασιακών υποχρεώσεων ακόμα και θεμάτων ρουτίνας. Όσο περνούν οι ημέρες της εβδομάδας είναι πιθανόν να νιώθεις συσσωρευμένη ένταση μέσα σου. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα σου (Ταύρου-Σκορπιού) στις 31/10 θα οδηγήσει αυτή την ένταση να βγει με έντονο τρόπο προς τα έξω, κάτι το οποίο μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Αν μένεις μαζί με το σύντροφό σου κάτω από την ίδια στέγη ή έχετε αναλάβει από κοινού κάποιες δουλειές της καθημερινότητας, θα πρέπει να δώσεις μεγάλη προσοχή αυτή την εβδομάδα, καθώς φαίνεται πως αυτές μπορεί να αποτελέσουν αιτία αντιπαραθέσεων και παρανοήσεων μεταξύ σας. Προς το τέλος της εβδομάδας η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα σου μπορεί να δημιουργήσει ένταση ανάμεσα σε εσένα και σε κάποιον που σε ενδιαφέρει. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση πιθανό να φέρει στην επιφάνεια παράπονα που υποβόσκουν αρκετό καιρό.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Η δουλειά θα τραβήξει την προσοχή σου αυτή την εβδομάδα καθώς θα υπάρξουν συγκυρίες οι οποίες μπορεί να σου δημιουργήσουν εκνευρισμό ή μπορεί να δημιουργήσουν μία παραπάνω δυσκολία σε κάποια ζητήματα. Λόγω του ότι ο Ερμής θα βρίσκεται ανάδρομος στο ζώδιο του Ζυγού θα πρέπει να δώσεις μεγαλύτερη προσοχή στις πρακτικές λεπτομέρειες των επαγγελματικών διευθετήσεων, καθώς αυτές μπορεί να δημιουργήσουν παρανοήσεις. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ζυγού στις 28/10 θα σε βοηθήσει να φτιάξεις μία εργασιακή καθημερινότητα στα μέτρα σου, όσες δυσκολίες και αν υπάρχουν.

Δίδυμοι

Δίδυμε μου αυτή την εβδομάδα με τον ανάδρομο Ερμή να περνά στο ζώδιο του Ζυγού φαίνεται πως θα έρθει στο προσκήνιο ένα ζήτημα του παρελθόντος, πολύ πιθανόν να σχετίζεται με τον αισθηματικό τομέα. Καλό θα ήταν να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις μιας και κάτι τέτοιο θα μπορούσε να δημιουργήσει περισσότερα προβλήματα από ότι θα λύσει. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού στις 31/10 μπορεί να φέρει στο προσκήνιο κάποια ζητήματα είτε επαγγελματικά είτε προσωπικά είτε εργασιακά, τα οποία δεν είχαν λυθεί με τον τρόπο που έπρεπε. Οι ημιτελείς ιστορίες του παρελθόντος φαίνεται πως θα κάνουν την εμφάνισή τους και τώρα σου δίνεται η ευκαιρία να τις διευθετήσεις οριστικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να κάνει την εμφάνιση του ένα πρόσωπο που υπήρξες μαζί του κατά το παρελθόν ή εσύ να πιάσεις τον εαυτό σου να νοσταλγεί μία σχέση που είχες. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού από τις 28/10 θα σε βοηθήσει να φέρεις ξανά το παρελθόν στο παρόν, αν αυτό είναι που επιθυμείς. Αν πάλι θέλεις κάτι νέο που θα σε συναρπάσει με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ζυγού την ίδια ημέρα, φαίνεται πως θα υπάρξουν ευκαιρίες και για κάτι τέτοιο! Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση προσπάθησε να επικεντρωθείς σε πράγματα που σε κάνουν να περνάς ωραία με το σύντροφό σου και άφησε για λίγο στην άκρη αυτά που δημιουργούν διαφωνίες μεταξύ σας.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Η δουλειά και οτιδήποτε σχετίζεται με αυτή φαίνεται πως θα έχει ένα βαθμό δυσκολίας αυτή την εβδομάδα, καθώς δεν θα είσαι τόσο συγκεντρωμένος σε επαγγελματικά ζητήματα. Αυτό σε συνδυασμό με τον ανάδρομο Ερμή μπορεί να δημιουργήσει αρκετά προβλήματα ακόμα και σε υποχρεώσεις ρουτίνας. Προσπάθησε να αποφύγεις το παραπάνω σενάριο καθώς προς το τέλος εβδομάδας ενδεχομένως να δημιουργηθεί ένα περίεργο κλίμα στη δουλειά, το οποίο θα αναγκάσει κάποια πρόσωπα να δείξουν έναν άλλο εαυτό.

Καρκίνος

Καρκίνε μου οι οικογενειακές υποθέσεις θα τραβήξουν το ενδιαφέρον σου αυτή την εβδομάδα καθώς και κάποιες δουλειές που μπορεί να αφορούν το χώρο που ζεις. Ο Ερμής συνεχίζοντας την ανάδρομη πορεία του περνά στο ζώδιο του Ζυγού στις 28/10, εντείνοντας περισσότερο την εσωστρέφεια που υπάρχει ούτως ή άλλως αυτό το διάστημα. Προσπάθησε να επικεντρωθείς σε εκκρεμότητες που έρχονται από το παρελθόν καθώς αυτές έχουν προτεραιότητα. Η εβδομάδα κλείνει με την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού δημιουργώντας συγκυρίες για αποκαλύψεις σε φιλικές και αισθηματικές υποθέσεις! Δεν αποκλείεται ένα πρόσωπο που βρίσκεται γύρω σου να σου εκδηλώσει το ενδιαφέρον του.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιο του Ζυγού και η είσοδος της Αφροδίτης το ίδιο ζώδιο στις 28/10 δείχνουν πως η εσωστρέφεια θα αποτελεί βασικό στοιχείο του χαρακτήρα σου για το επόμενο διάστημα. Για αυτό το λόγο ίσως είναι πιο δύσκολο να επικοινωνήσεις και να έρθεις κοντά με ένα πρόσωπο το οποίο σε ενδιαφέρει. Ένα πρόσωπο που βρίσκεται στο περιβάλλον σου φαίνεται πως θα σου εκδηλώσει τα συναισθήματά του και ενδεχομένως να σε ξαφνιάσει. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση απόφυγε να αναμοχλεύσεις ζητήματα του παρελθόντος, τα οποία έχουν ήδη διευθετηθεί.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Η δουλειά φαίνεται πως δεν θα τραβήξει το ενδιαφέρον σου αυτές τις ημέρες, καθώς το μυαλό σου βρίσκεται σε προσωπικά ζητήματα. Παρόλα αυτά θα πρέπει να δώσεις προσοχή και σε κάποιες υποθέσεις που αφορούν επαγγελματικά ζητήματα ιδιαίτερα αν σε αυτές εμπλέκονται αρκετά άτομα. Οι συνάδελφοί σου και πρόσωπα που βρίσκονται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, φαίνεται πως θα είναι υποστηρικτικοί προς εσένα, κάτι το οποίο θα αυξήσει την αυτοπεποίθησή σου.

Λέων

Λέων μου στις 28/10 ο Ερμής κινούμενος σε ανάδρομη πορεία κάνει την είσοδό του στο ζώδιο του Ζυγού δείχνοντας πως το επόμενο διάστημα τα επικοινωνιακά εμπόδια θα μεταφερθούν στο στενό σου περιβάλλον. Θα πρέπει να δώσεις μεγάλη προσοχή στην επικοινωνία που θα έχεις με πρόσωπα που βρίσκονται γύρω σου για να αποφύγεις όσο γίνεται τις παρανοήσεις. Επίσης δώσε ιδιαίτερη προσοχή σε ζητήματα που σχετίζονται με ραντεβού, μετακινήσεις καθώς και με την εκπαίδευση. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού στις 31/10 δείχνει πως ο επαγγελματικός τομέας θα είναι ιδιαίτερα απαιτητικός για τις επόμενες ημέρες.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η ανάδρομη πορεία του Ερμή μπορεί να δυσκολέψει την επικοινωνία που έχεις με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, όμως την ίδια στιγμή μπορεί να αναθερμάνει ένα παλαιότερο αισθηματικό ειδύλλιο. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση εκμεταλλεύσου τις συγκυρίες που θα υπάρξουν για να διευθετήσεις κάποια ζητήματα του παρελθόντος, τα οποία παραμένουν σε εκκρεμότητα. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο που κυβερνά το Ζυγό στις 28/10, δείχνει πως ξεκινάει ένα πολύ καλό διάστημα για να φλερτάρεις και να κάνεις νέες γνωριμίες! Το Σαββατοκύριακο χρειάζεται προσοχή -ιδιαίτερα αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση- καθώς μπορεί να υπάρξουν συζητήσεις οι οποίες θα δημιουργήσουν ένταση.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Η δουλειά μπορεί να δώσει κάποια περίεργα δείγματα στις αρχές της εβδομάδας, καθώς η ανάδρομη πορεία του Ερμή δεν θα βοηθήσει καθόλου την επικοινωνία μεταξύ εσένα και των συναδέλφων σου. Προσπάθησε να αποφύγεις τα «πηγαδάκια» καθώς αυτό θα σε βοηθήσει να αποφύγεις περαιτέρω εντάσεις προς το τέλος της εβδομάδας. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις 31/10 δείχνει πως μπορεί να υπάρξουν κάποιες αλλαγές στη δουλειά οι οποίες είτε θα σε αποσυντονίσουν είτε θα σε εκνευρίσουν, όμως θα βγεις κερδισμένος αν προσπαθήσεις να τις διευθετήσεις με διπλωματία και όχι με ένταση.

Παρθένος

Παρθένε μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα επικεντρωθείς περισσότερο σε ζητήματα που αφορούν οικονομικές διευθετήσεις και τέτοιου είδους υποχρεώσεις, καθώς ο Ερμής συνεχίζοντας την ανάδρομη πορεία του περνάει στο ζώδιο του Ζυγού και φέρνει τον οικονομικό τομέα σε πρώτο πλάνο. Τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος για να διευθετήσεις υποχρεώσεις που έρχονται από το παρελθόν. Στο τέλος της εβδομάδας η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού φέρνει ειδήσεις από πρόσωπα που βρίσκονται στο ευρύτερο σου περιβάλλον. Μάλιστα δεν αποκλείεται να φέρει και ξαφνική επικοινωνία με ένα πρόσωπο που έχεις να επικοινωνήσεις καιρό, ακόμα και ξαφνικές επισκέψεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Αυτές τις ημέρες θα πρέπει να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή στον τρόπο που θα επιλέξεις για να πεις οτιδήποτε, καθώς η ανάδρομη πορεία του Ερμή μπορεί να δημιουργήσει παρανοήσεις κατά τη διάρκεια συζητήσεων. Πρόσεξε το παραπάνω σενάριο είτε βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση είτε είσαι ελεύθερος και θέλεις να προσεγγίσεις ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ζυγού στις 28/10 δείχνει πως το επόμενο διάστημα θα επικεντρωθείς σε ένα πρόσωπο, το οποίο σου χαρίζει την αίσθηση της ασφάλειας.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Τα οικονομικά φαίνεται πως θα αποτελούν το κύριο θέμα συζητήσεων για αυτή την εβδομάδα, μάλιστα δεν αποκλείεται να πέσουν στο τραπέζι και ιδέες για αύξηση των εσόδων από τη δουλειά. Σε κάθε περίπτωση αυτό που θα πρέπει να έχεις κατά νου είναι πως αυτές οι ημέρες δεν είναι κατάλληλες για να ξεκινήσεις ένα νέο σχέδιο, αν προηγουμένως δεν έχεις κλείσει οικονομικές και επαγγελματικές εκκρεμότητες, οι οποίες έρχονται από το παρελθόν.

Ζυγός

Ζυγέ μου αυτή την εβδομάδα χρειάζεται να επικεντρωθείς σε προσωπικές συναντήσεις και επαγγελματικές συζητήσεις που μπορεί να έχεις, ώστε να μη δημιουργηθούν λάθος εντυπώσεις από αυτά που θα ειπωθούν. Ο Ερμής συνεχίζοντας την ανάδρομη πορεία του κάνει την είσοδο του στο δικό σου ζώδιο στις 28/10, δείχνοντας πώς η επικοινωνία θα αποκτήσει έναν έξτρα βαθμό δυσκολίας. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού στις 31/10, στρέφει το ενδιαφέρον σου σε οτιδήποτε αφορά το παρελθόν. Προσπάθησε να αποφύγεις την παγίδα που μπορεί να σε οδηγήσει να επικεντρωθείς περισσότερο σε ζητήματα του παρελθόντος και όχι σε ζητήματα του παρόντος.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Οτιδήποτε αφορά την προσωπική σου ζωή χρειάζεται προσοχή αυτή την εβδομάδα -ιδιαίτερα οι συζητήσεις που θα έχεις με πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν- ώστε να καταφέρεις να ξεπεράσεις το σκόπελο των επικοινωνιακών εμποδίων και να έρθουν οι καλές ημέρες. Σε αυτό θα βοηθήσει πολύ η είσοδος Αφροδίτης στο ζώδιό σου στις 28/10 η οποία δείχνει πως με κάποιο τρόπο εσύ θα βγεις κερδισμένος. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση είναι πολύ καλή ευκαιρία για να επικεντρωθείς σε αυτή κι αν είσαι ελεύθερος φαίνεται πως η προσωπική σου ζωή θα αποκτήσει προτεραιότητα για το επόμενο διάστημα. Οι νέες γνωριμίες, τα φλερτ πιθανόν και ένας νέος κεραυνοβόλος έρωτας, ανήκουν στα πιθανά σενάρια!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή σε ζητήματα που αφορούν επαγγελματικές συζητήσεις καθώς και εσύ μπορεί να πεις κάτι και να εννοείς κάτι άλλο και το ίδιο ακριβώς μπορεί να συμβεί και στους συνομιλητές σου. Για αυτό το λόγο θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός και με αυτά που λες και με αυτά που ακούς ώστε να αποφευχθούν οι παρανοήσεις. Είναι πιθανόν να σε προσεγγίσει ένα πρόσωπο το οποίο θα σου προτείνει μία νέα συνεργασία ή θα αλλάξει κάτι προς όφελός σου σε μία συνεργασία που ήδη υπάρχει.

Σκορπιός

Σκορπιέ μου αυτή την εβδομάδα αξίζει να δώσεις προτεραιότητα σε ζητήματα που αποτελούν εκκρεμότητα για εσένα, καθώς όσο περισσότερο τα αφήνεις χωρίς να τα διευθετήσεις, τόσο πιο δύσκολα και απαιτητικά θα γίνονται. Ο Ερμής όντας σε ανάδρομη πορεία κάνει την είσοδό του στο ζώδιο του Ζυγού και αυτό δείχνει πως παράπονα εντάσεις και αντιδράσεις που μπορεί να είχαν δημιουργηθεί σε συζητήσεις το προηγούμενο διάστημα, τώρα θα μεταφερθούν σε παρασκηνιακό επίπεδο. Σε συνδυασμό με την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στις 31/10 στον άξονα σου (Ταύρου-Σκορπιού) αυτές τις ημέρες χρειάζεται να δώσεις μεγάλη προσοχή στους ανθρώπους που εμπιστεύεσαι και σε αυτά που τους εκμυστηρεύεσαι, ώστε να μην υπάρξουν δυσάρεστες αποκαλύψεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ζυγού στις 28/10 δείχνει πως αυτή η εβδομάδα θα αποπνέει έναν αέρα μυστηρίου όσον αφορά αισθηματικά ζητήματα. Είναι πολύ πιθανόν να υπάρχει ένας κρυφός θαυμαστής και είναι εξίσου πιθανό ένα πρόσωπο να σου αποκαλύψει τα συναισθήματα που έχει για εσένα! Αν είσαι ελεύθερος φαίνεται πως θα υπάρξουν κάποιες μυστικές συζητήσεις και ραντεβού τα οποία θα γίνουν σχεδόν σε παρασκηνιακό επίπεδο. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα σου στις 31/10 σου λέει να είσαι πολύ προσεκτικός με τις κινήσεις σου, αν δεν θέλεις να σε αφήσουν εκτεθειμένο απέναντι σε συγκεκριμένα πρόσωπα και καταστάσεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αυτές τις ημέρες ενδέχεται να υπάρξουν κάποιες συζητήσεις με συνεργάτες σου και πρόσωπα που βρίσκονται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον όμως αυτές οι συζητήσεις ίσως να μην εξελιχθούν με τον τρόπο που θα ήθελες. Είναι γεγονός πως υπάρχει συσσωρευμένη ένταση η οποία περιμένει μία αφορμή για να κάνει την εμφάνισή της, για αυτό προσπάθησε να μην της τη δώσεις τουλάχιστον με αυτά που θα πεις! Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο Ζυγό αλλά και η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα σου στις 31/10 δείχνουν πως αυτή την εβδομάδα η ψυχραιμία σώζει συνεργασίες και καταστάσεις!

Τοξότης

Τοξότη μου αυτή την εβδομάδα ο Ερμής κινούμενος σε ανάδρομη πορεία θα περάσει στις τελευταίες μοίρες του Ζυγού. Αυτό δείχνει πως μπορεί να υπάρχουν κάποιες αντιπαραθέσεις με συγκεκριμένα πρόσωπα, μάλιστα όσο περισσότερα πρόσωπα λαμβάνουν μέρος σε μία συζήτηση, τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες για να δημιουργηθούν παρανοήσεις και παρεξηγήσεις. Πρόσεξε ιδιαίτερα το παραπάνω σενάριο σε περίπτωση που είσαι μέλος ή έχεις ενεργό ρόλο σε ένα σύλλογο ή μία ομάδα ανθρώπων. Το Σάββατο που είναι και η τελευταία ημέρα του μήνα θα πραγματοποιηθεί η 2η πανσέληνος του Οκτωβρίου στον άξονα Ταύρου- Σκορπιού. Αυτή η Πανσέληνος είναι πολύ πιθανό να φέρνει στην επιφάνεια την εσωτερική ένταση που υποβόσκει τόσο καιρό. Δώσε ιδιαίτερη προσοχή σε εργασιακά ζητήματα, καθώς και σε υποχρεώσεις της καθημερινότητας καθώς αυτά θα αποτελέσουν μία πηγή εντάσεων.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο που κυβερνά το Ζυγό στις 28/10 και αυτό δείχνει ευχάριστες συναντήσεις και επικοινωνία με πρόσωπα τα οποία θα σου φτιάξουν τη διάθεση! Αν είσαι ελεύθερος μπορεί να έχεις ξανά μία επαφή με ένα πρόσωπο με το οποίο είχατε χαθεί και φαίνεται πως θα σε προσεγγίσει ξανά μέσω κοινών γνωστών και ανθρώπων του φιλικού σας περιβάλλοντος. Αν πάλι βρίσκεσαι σε μία σχέση προσπάθησε να μην αφήσεις τη ρουτίνα της καθημερινότητας να την επηρεάσει, καθώς τώρα με την Αφροδίτη σε αυτό το ζώδιο θα είναι πιο εύκολο να υπάρξει ένα καλύτερο κλίμα στις σχέσεις σου. Βέβαια δεν θα πρέπει να ξεχνάς πως «συν Αθηνά και χείρα κίνει».

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα επικεντρωθείς περισσότερο σε φήμες και πράγματα που ακούγονται και αφορούν τη δουλειά παρά στις επαγγελματικές υποχρεώσεις, κάτι το οποίο μπορεί να δημιουργήσει καθυστερήσεις σε συγκεκριμένα ζητήματα. Προσπάθησε να μην παρασυρθείς από θέματα τα οποία μπορεί να «κυκλοφορούν» καθώς θα σου τραβούν την προσοχή από θέματα στα οποία πρέπει να δώσεις πραγματικά σημασία. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις 31/10 μπορεί να δημιουργήσει ένταση σε ένα εργασιακό ζήτημα και το αποτέλεσμα της θα εξαρτηθεί πολύ από τον τρόπο που θα τη διαχειριστείς.

Αιγόκερως

Αιγόκερε μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται θα υπάρξουν κάποια ζητήματα στον επαγγελματικό τομέα τα οποία είτε θα σε αποσυντονίσουν είτε ενδεχομένως να σε εκνευρίσουν. Ο Ερμής όντας σε ανάδρομη πορεία περνάς στις τελευταίες μοίρες του Ζυγού, κάτι που δείχνει πως είναι πιθανό να έρθουν ξανά στο προσκήνιο επαγγελματικά προβλήματα του παρελθόντος. Σημαντικό ρόλο στη διευθέτηση τους θα παίξει η επικοινωνία και όσο μεγαλύτερη προσοχή της δώσεις τόσο περισσότερο κερδισμένος θα βγεις. Ο μήνας κλείνει με την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στις 31/10 στον άξονα Ταύρου- Σκορπιού η οποία φέρνει ένταση και πάθος, που μπορούν να σε παρασύρουν σε ριψοκίνδυνες ενέργειες στον αισθηματικό τομέα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Αυτή την εβδομάδα εκτός από την ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού έχουμε και την είσοδο της Αφροδίτης σε αυτό το ζώδιο, κάτι που δείχνει πως ο έρωτας μπορεί να κρύβεται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον! Είναι πολύ πιθανόν να υπάρχει ένα πρόσωπο στη δουλειά τα οποίο θα σε προσεγγίσει και θα βρει τρόπο να σου δείξει το ενδιαφέρον του για εσένα. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να κρατήσεις τις ισορροπίες καθώς η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις 31/12 μπορεί να σε ωθήσει σε ριψοκίνδυνες ενέργειες, όμως αυτή ακριβώς θα είναι και η παγίδα της.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αυτή την εβδομάδα χρειάζεται να διευθετήσεις κάποια επαγγελματικά ζητήματα που έχουν παραμείνει σε εκκρεμότητα εδώ και πολύ καιρό, καθώς αυτός είναι ο τρόπος για να βγεις κερδισμένος. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού βοηθάει διευθετήσεις παρελθοντικών ζητημάτων, όμως δεν βοηθάει νέα ξεκινήματα. Οι παρανοήσεις και οι παρεξηγήσεις είναι πιθανό σενάριο των ημερών -όπως συμβαίνει κάθε φορά με την ανάδρομη πορεία του Ερμή- όμως να είσαι σίγουρος πως αν επικαλεστείς τις διπλωματικές σου ικανότητες, μπορείς να τις αποφύγεις και μάλιστα με άνεση!

Υδροχόος

Υδροχόε μου η εβδομάδα βρίθει αστρολογικών γεγονότων και δείχνει πως δεν πρόκειται να βαρεθείς! Ο Ερμής συνεχίζοντας την ανάδρομη πορεία του αλλάζει ζώδιο και μπαίνει στις τελευταίες μοίρες του Ζυγού κάτι που δείχνει πως θα υπάρξει ανακωχή σε ζητήματα που σε ταλαιπώρησαν τις προηγούμενες ημέρες, ιδιαίτερα αν αυτά αφορούσαν τον επαγγελματικό τομέα. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού στις 31/12 φέρνει στο προσκήνιο ζητήματα που αφορούν οικογενειακές υποθέσεις και επαγγελματικά θέματα τα οποία δημιουργούν εκνευρισμό. Να θυμάσαι πως θα βγεις κερδισμένος αν καταφέρεις να μην παρασυρθείς από την ένταση που ενδεχομένως να έχουν οι άλλοι.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Την ίδια ημέρα που ο Ερμής συνεχίζοντας την ανάδρομη πορεία του μπαίνει στο ζώδιο του Ζυγού έχουμε και την είσοδο της Αφροδίτης στο ίδιο ζώδιο, κάτι που φέρνει αέρα ανανέωσης στην προσωπική σου ζωή και στα αισθηματικά σου ζητήματα σε γενικότερο πλαίσιο. Αν είσαι ελεύθερος φαίνεται πως θα βρεθείς με ένα πρόσωπο το οποίο θα σου κεντρίσει το ενδιαφέρον και δεν θα σου περάσει απαρατήρητο. Αν πάλι βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση προσπάθησε να επιλύσεις ζητήματα τα οποία έχουν δημιουργήσει παρανοήσεις μεταξύ σας, καθώς αυτό θα είναι η βάση για μία πολύ καλή και ευχάριστη εβδομάδα!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αυτή η εβδομάδα φαίνεται πως δεν θα έχει τόση πίεση σε επαγγελματικά ζητήματα όσο είχε η προηγούμενη, κάτι το οποίο θα σε βοηθήσει να κάνεις να ξεκουραστείς. Τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να αποκτήσει μία ξεκάθαρη εικόνα σε θέματα που αφορούν τη δουλειά, κάτι το οποίο δεν ήταν εύκολο να κάνεις το προηγούμενο διάστημα που ήσουν στο «μάτι του κυκλώνα». Παρόλα αυτά δεν θα πρέπει να ξεχνάς πως ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να δημιουργήσει καθυστερήσεις σε κάποια επαγγελματικά ζητήματα, για αυτό χρειάζεται υπομονή.

Ιχθείς

Ιχθύ μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα έρθουν στο προσκήνιο αρκετά ζητήματα τα οποία έχεις αφήσει σε εκκρεμότητα και τα οποία ζητούν άμεση διευθέτηση. Ο Ερμής συνεχίζοντας την ανάδρομη πορεία του κάνει την είσοδο τους στις τελευταίες μοίρες του Ζυγού, κάτι που δείχνει πως χρειάζεται να δώσεις προτεραιότητα σε οικονομικά ζητήματα, καθώς και οτιδήποτε σχετίζεται με δάνεια, ασφάλειες και κάρτες. Το Σάββατο 31/10 πραγματοποιείται η δεύτερη Πανσέληνος για αυτό του μήνα στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού, η οποία δείχνει πως θα κάνουν την εμφάνισή τους στη ζωή σου νέα πρόσωπα! Ένα νέο αισθηματικό ειδύλλιο είναι πιθανό να δημιουργηθεί, όμως πριν ξεκινήσεις κάτι νέο θα πρέπει να έχεις διευθετήσει παλαιότερες εκκρεμότητες.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Αυτή την εβδομάδα εκτός από την ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού έχουμε και την είσοδο της Αφροδίτης στο ίδιο ζώδιο στις 28/10 κάτι που δείχνει πως ξεκινάει ένα διάστημα με έντονο πάθος. Αυτό το πάθος μπορεί να σε οδηγήσει σε αποφάσεις για αισθηματικά ζητήματα και επιλογές στην προσωπική σου ζωή, που υπό άλλες συνθήκες δεν θα έκανες. Σε περίπτωση που βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση θα πρέπει να δώσεις προσοχή ώστε να μη δημιουργηθούν παρεξηγήσεις. Να θυμάσαι πως ακόμα και αν τελικά δεν τις αποφύγεις, θα είναι εύκολο να διευθετηθούν καθώς θα έρθεις πολύ κοντά με το ταίρι σου αυτές τις ημέρες.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Οτιδήποτε σχετίζεται με τη δουλειά χρειάζεται προσοχή αυτή την εβδομάδα καθώς φαίνεται πως δεν θα του δώσεις την πρέπουσα σημασία και αυτό είναι κάτι το οποίο μπορεί να οδηγήσει σε λάθος ενέργειες. Λόγω του ότι ο Ερμής εξακολουθεί να βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία θα πρέπει να προσέξεις ιδιαίτερα την επικοινωνία, καθώς και κάποια ζητήματα που αφορούν το οικονομικό σκέλος επαγγελματικών υποθέσεων. Με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ζυγού (28/10) θα δημιουργηθούν ευκαιρίες για να διαπραγματευτείς σε οικονομικό επίπεδο μία επαγγελματική πρόταση και να βγεις κερδισμένος.

Πηγή: myastro.gr

Προηγούμενο άρθροΠέγκυ Ζήνα – Ειλικρινά | Official Music Video
Επόμενο άρθρο34 χρόνια χωρίς το Χαράλαμπο Μπλιώνα (Video)