Εβδομαδιαίες προβλέψεις 27/07/20 – 02/08/20

Οι αστρολογικές μετακινήσεις της Αφροδίτης και του Ερμή επηρεάζουν σημαντικά την εβδομάδα και την πορεία της στα αισθηματικά και επαγγελματικά. Τη Δευτέρα 27 Ιουλίου η Αφροδίτη στους Διδύμους σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες ενισχύει το ρομαντισμό, αλλά και τη δημιουργία ψευδαισθήσεων. Πιθανόν είναι να ωραιοποιήσουμε καταστάσεις στην προσωπική μας ζωή, μη θέλοντας να δούμε αντικειμενικά την πραγματικότητα. Προσεκτικοί πρέπει να είμαστε σε νέες γνωριμίες που μπορεί να υπόσχονται πολλά, αλλά τα φαινόμενα απατούν.

Την ίδια μέρα ο Ερμής στον Καρκίνο σε τετράγωνο με τον Άρη στον Κριό ενδέχεται να δημιουργήσει εντάσεις. Δεν αποκλείεται να είμαστε απότομοι και εριστικοί με τους γύρω μας, δυναμιτίζοντας συζητήσεις και συμφωνίες σε επαγγελματικό και οικογενειακό επίπεδο. Ευτυχώς, σαν αντιστάθμισμα, ο Δίας στον Αιγόκερω σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στήνουν ένα ιδανικό σκηνικό για την επίτευξη των στόχων μας στα επαγγελματικά. Στο χέρι σας είναι ποιο δρόμο θα ακολουθήσετε… Οι επόμενες εβδομάδες θα δώσουν την ευκαιρία να αναθεωρήσουμε αυτά που θέλουμε να πραγματοποιήσουμε στην καριέρα μας και να τα δρομολογήσουμε με σκοπό την επίτευξη των στόχων μας.

Την Πέμπτη 30 Ιουλίου η αντίθεση του Ερμή στον Καρκίνο με τον Δία στον Αιγόκερω δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε επικοινωνιακές υπερβολές σε οικογενειακό και επαγγελματικό επίπεδο. Παράλληλα, το τρίγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες χαρίζει φαντασία και δίνει την ευκαιρία να προχωρήσουμε στην επίτευξη των στόχων μας. Η συγκεκριμένη συνθήκη μπορεί να βοηθήσει σε οικογενειακό πεδίο για την επίλυση πιθανόν καταστάσεων που αντιμετωπίζουμε. Προσοχή στα μεγάλα λόγια και υποσχέσεις που δεν είναι εύκολο να γίνουν πραγματικότητα.

Το Σάββατο 1 Αυγούστου η αντίθεση του Ερμή στον Καρκίνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να φέρει σκληρές κουβέντες που θα πληγώσουν τις οικογενειακές σχέσεις. Σημαντικό είναι να μπορέσουμε να ρίξουμε τους τόνους σε καταστάσεις που δεν αποκλείεται να ξεφύγουν τον έλεγχο, καθώς θα υπάρχει η τάση να εκφράσουμε με επιτακτικό ή σκληρό τρόπο αυτά που σκεφτόμαστε. Προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε και στα αισθηματικά, αφού με ευκολία μπορεί να πληγώσουμε το ταίρι μας, εκφράζοντας συναισθήματα με έντονο και κυριαρχικό τρόπο.

Κριός

Κριέ μου αυτή την εβδομάδα θα λάβει χώρα μία όψη η οποία έχει πραγματοποιηθεί ξανά στις αρχές Ιουλίου, το τετράγωνο του Ερμή που βρίσκεται τον Καρκίνο με τον Άρη που βρίσκεται στο ζώδιό σου. Αυτή τη φορά ο Ερμής θα βρίσκεται σε ορθή πορεία οπότε δείχνει πως κάποια δύσκολα ζητήματα που σε είχαν απασχολήσει στις αρχές Ιουλίου είναι πιθανόν να έρθουν ξανά στο προσκήνιο, αυτή τη φορά φαίνεται πως παρά τις δυσκολίες του θα είναι πιο εύκολο για εσένα να τα διευθετήσεις. Αυτά τα ζητήματα είναι πολύ πιθανόν να σχετίζονται με το σπίτι σου ή με ένα οικείο σου πρόσωπο. Προσπάθησε να μην τα διαχειριστείς παρορμητικά και ούτε με νευρικότητα καθώς αυτό είναι το μυστικό για να τα φέρεις εις πέρας.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Το τετράγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων με τον Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων θα κάνει αισθητή την εμφάνισή του αυτή την εβδομάδα και θα ρίξει ένα θολό πέπλο γύρω από τα αισθηματικά σου ζητήματα. Για αυτό το λόγο απόφυγε να βγάλεις συμπεράσματα και να πάρεις τελεσίδικες αποφάσεις που αφορούν την προσωπική σου ζωή αυτές τις ημέρες. Δώσε ιδιαίτερη προσοχή σε νέες γνωριμίες, καθώς είναι αυτές που μπορεί να σου δημιουργήσουν μεγάλες προσδοκίες, όμως μετά θα είναι πολύ εύκολο να τις πάρουν πίσω.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Η αντίθεση του Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στο ζώδιο του Αιγόκερου δείχνουν πως αυτή την εβδομάδα είναι πιθανό να συναντήσεις πρόσωπα στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, τα οποία θα σε φέρουν στα όριά σου. Είναι πιθανόν να υπάρχει ένα έκρυθμο κλίμα σε γενικότερο πλαίσιο, εσύ όμως θα πρέπει να κρατήσεις την καλή σου διάθεση και να αποστασιοποιηθείς από επαγγελματικά ζητήματα αν βλέπεις πως σε επηρεάζουν με τέτοιο τρόπο, που δεν μπορείς να τα δεις καθαρά. Απόφυγε τις λεκτικές εντάσεις και «μη σηκώσεις το γάντι» που μπορεί να σου πετάξουν οι άλλοι.

Ταύρος

Ταύρε μου αυτή την εβδομάδα θα πιάσεις τον εαυτό σου να σκέφτεται ένα ζήτημα που σχετίζεται με κάποιες εκκρεμότητες που έχεις αφήσει με ένα πρόσωπο του στενού σου περιβάλλοντος. Είναι πιθανό να είχες υποσχεθεί κάτι το οποίο τελικά δεν μπόρεσες να τηρήσεις ή είναι πιθανό να υπάρξουν κάποιες παρανοήσεις μεταξύ εσένα και των προσώπων που θα συναναστραφείς. Το τετράγωνο του Ερμή που βρίσκεται στον Καρκίνο με τον Άρη που βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού σε φέρνει πίσω σε υποθέσεις που σε απασχόλησαν στις αρχές του Ιουλίου. Αυτές είναι πιθανό να σχετίζονται με τα πρόσωπα του στενού σου περιβάλλοντος και εσύ καλείσαι να τις διευθετήσεις τώρα που θα σου δοθεί η ευκαιρία. Αυτό μπορεί να μην είναι εύκολο όμως προσπάθησε να μην έρθεις σε σύγκρουση αλλά να χρησιμοποιήσεις τις διπλωματικές σου ικανότητες για να τα καταφέρεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να κρατάς μικρό καλάθι όσον αφορά νέες γνωριμίες αλλά και συναντήσεις με πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν. Το τετράγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθύες δείχνει πως είναι πιθανό να έχεις μία λάθος εικόνα για ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Οι φίλοι σου είναι πιθανόν να σε παρασύρουν με τη δική τους άποψη και αυτό είναι κάτι που πρέπει να προσέξεις, καθώς δεν σου εγγυάται κανείς πως η άποψή τους σου ταιριάζει! Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση επικεντρώσου στις κινήσεις του συντρόφου σου γιατί θα σου πουν περισσότερα από ότι θα σου πουν τα λόγια του.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός όσον αφορά επαγγελματικά ζητήματα στα οποία εμπλέκονται πολλά πρόσωπα, καθώς όσο περισσότεροι προσπαθήσουν να διευθετήσουν μία επαγγελματική υποχρέωση, τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες λαθών. Η αντίθεση του Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στο ζώδιο του Αιγόκερου δείχνει πως με αφορμή ένα επικοινωνιακό λάθος είναι πιθανό να ακουστούν αλήθειες που πονούν. Προσπάθησε να μην πάρεις μέρος σε επικοινωνιακές εντάσεις, οι οποίες είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν αυτές τις ημέρες.

Δίδυμοι

Δίδυμε μου αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός με τη διευθέτηση οποιουδήποτε ζητήματος σχετίζεται με το ταμείο σου ώστε να αποφύγεις τυχόν λάθη. Το τετράγωνο μεταξύ του Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου και του Άρη που βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού δείχνει πως θα έρθουν ξανά στο προσκήνιο ζητήματα τα οποία σε είχαν απασχολήσει τον προηγούμενο μήνα. Αυτά είναι πιθανό να σχετίζονται είτε με φίλους σου είτε με ένα οικονομικό ζήτημα είτε και με το συσχετισμό αυτών των δύο. Πρόσεξε τον τρόπο που θα επιλέξεις για να τα διευθετήσεις, καθώς μπορεί να υπάρξουν εντάσεις λόγω επικοινωνιακών παρανοήσεων.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η Αφροδίτη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σου και αυτή την εβδομάδα θα συναντήσει τον Ποσειδώνα σε μία δυσαρμονική όψη τετραγώνου, που σου λέει να είσαι πολύ προσεκτικός με τα συμπεράσματα που βγάζεις και τις επιλογές που κάνεις στην προσωπική σου ζωή. Είναι πιθανό να γνωρίσεις ένα πρόσωπο το οποίο θα φαίνεται ιδανικό, όμως αυτή είναι μόνο μία εικόνα και μπορεί να μην ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Μη βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα και δώσε χρόνο στον εαυτό σου. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση προσπάθησε να δεις κάποια σημαντικά ζητήματα που την αφορούν κατά πρόσωπο και μην τα κρύβεις «κάτω από το χαλάκι».

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να προσέξεις το επικοινωνιακό κομμάτι των επαγγελματικών συναντήσεων, καθώς το τετράγωνο του Ερμή με τον Άρη δεν εγγυάται την ηρεμία. Αν καταφέρεις να αποφύγεις τους επικοινωνιακούς «σκοπέλους» που μπορούν να σου δημιουργήσουν ένταση, τότε έχεις κάνει ένα πολύ καλό βήμα για να επικρατήσει ηρεμία στη δουλειά. Σε περίπτωση που υπάρχουν συζητήσεις για οικονομικά θέματα θα πρέπει να έχει τις κεραίες σου ανοιχτές και να θυμάσαι πως οι λεπτομέρειες των εκάστοτε συμφωνιών, είναι αυτές που κάνουν τη διαφορά.

Καρκίνος

Καρκίνε μου αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να προσεγγίσεις σε ήπιο τόνο οποιοδήποτε προσωπικό και επαγγελματικό ζήτημα σε αφορά, καθώς είναι πολύ πιθανόν να παρασυρθείς σε «επικοινωνιακά παραστρατήματα». Ο Ερμής που βρίσκεται στο ζώδιό σου σχηματίζει ξανά ένα τετράγωνο με τον Άρη που βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού και αυτή η όψη δεν προάγει την ηρεμία. Θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός με τα επαγγελματικά ζητήματα, καθώς είναι αυτά που θα δώσουν αφορμή για να εκνευριστείς, να λογομαχήσεις και να δημιουργηθούν ρήξεις σε επαγγελματικές σχέσεις και συνεργασίες. Τώρα είναι πιθανόν να κάνει την εμφάνισή του ένα ζήτημα που έχει απασχολήσει στα μέσα περίπου του Ιουλίου, όμως αυτή τη φορά θα πρέπει να το διευθετήσεις ώστε να σταματήσεις να το σκέφτεσαι.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Αυτή την εβδομάδα πραγματοποιείται μία δυσαρμονική όψη μεταξύ της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων και του Ποσειδώνα που βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων δημιουργώντας «απάτες και αυταπάτες» σε αισθηματικά ζητήματα. Καλό θα ήταν να μην επενδύσεις σε μία νέα γνωριμία αν προηγουμένως δεν σιγουρευτείς πως αυτός που έχεις απέναντί σου πληροί τα κριτήριά σου. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση πρόσεξε κάποιες συζητήσεις που θα κάνεις με το σύντροφό σου, καθώς φαίνεται πως όχι μόνο δε θα ξεκαθαρίσουν μία κατάσταση, αλλά μπορεί να την μπερδέψουν ακόμα περισσότερο.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Η προσοχή σου αξίζει να είναι στον επαγγελματικό τομέα αυτές τις ημέρες, καθώς είναι πιθανόν να υπάρξουν ζητήματα τα οποία θα χρειαστούν τη συμβολή σου. Οι δυσαρμονικές όψεις του Ερμή με τον Άρη αλλά και τον Πλούτωνα δείχνουν πως μπορεί να υπάρξει ένα περίεργο κλίμα στη δουλειά και είναι πολύ πιθανόν «να μυρίζει μπαρούτι». Απόφυγε τις εντάσεις καθώς ακόμα και αν φανεί πως κερδίζεις στα σημεία, αργότερα μπορεί να δημιουργηθούν προβλήματα. Μην προσπαθήσεις να βρεις το δίκιο σου αυτές τις ημέρες καθώς δεν είναι σίγουρο πώς θα έχεις την υπομονή για να το εξηγήσεις και να το κερδίσεις.

Λέων

Λέων μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα ξεκινήσεις να κάνεις σχέδια για αυτό το μήνα ο οποίος προμηνύεται γεμάτος ευκαιρίες για αποδράσεις. Βέβαια αυτή την εβδομάδα το τετράγωνο του Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου με τον Άρη στον Κριό δείχνει πως μπορεί να υπάρξουν κάποια εμπόδια σε σχέδια που αφορούν μία εκδρομή ή μία μετακίνηση. Φτιάξε ένα plan b για κάθε σενάριο που κάνεις, καθώς θα είναι σωτήριο σε κάποιες περιπτώσεις. Οι συζητήσεις με ανθρώπους του ευρύτερου σου περιβάλλοντος μπορεί να δημιουργήσουν εντάσεις αυτή την εβδομάδα, για αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός με τα θέματα που επιλέγεις να ανοίξεις προς συζήτηση!

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Το τετράγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθύες πρωτοστατεί αυτή την εβδομάδα και σου λέει να είσαι προσεκτικός με τις επιλογές που θα κάνεις σε προσωπικό επίπεδο. Είναι πιθανό να γνωρίσεις ένα πρόσωπο μέσω των ανθρώπων του φιλικού σου περιβάλλοντος, όμως μη βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα για αυτό. Επίσης δεν αποκλείεται να κάνει την εμφάνιση του ένα πρόσωπο του παρελθόντος το οποίο είναι πιθανόν να σε γεμίσει με υποσχέσεις που μπορεί να σε αποπροσανατολίσουν και να σε αποσυντονίσουν. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση μην αναμοχλεύεις ζητήματα του παρελθόντος, καθώς είναι πολύ πιθανό να δημιουργήσουν προβλήματα στο παρόν.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να έρθουν ξανά στο προσκήνιο κάποια ζητήματα τα οποία σχετίζονται με τη δουλειά και σε είχαν απασχολήσει το προηγούμενο διάστημα. Η αντίθεση του Ερμή που βρίσκεται στον Καρκίνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω δείχνει πως μπορεί να υπάρξουν αντιπαραθέσεις στο εργασιακό σου περιβάλλον. Προσπάθησε να μην τις αφήσεις να παρουσιάσουν αυξητική πορεία και κράτησε ήπιους τόνους σε συζητήσεις που αφορούν τη δουλειά. Όσο πιο νωρίς ξεμπερδεύεις με κάποιες από τις υποχρεώσεις που πρέπει να φέρεις εις πέρας, τόσο πιο εύκολο θα είναι να κρατήσεις την καλή σου διάθεση.

Παρθένος

Παρθένε μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα επικεντρωθείς σε ένα ζήτημα που αφορά φιλικά σου πρόσωπα. Ο Ερμής βρίσκεται στον Καρκίνο και σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον Άρη από τον Κριό, που φέρνει ξανά στο προσκήνιο κάποιες παρεξηγήσεις μεταξύ φίλων ή κάποια ζητήματα που είχαν δημιουργηθεί σε ομάδες ανθρώπων. Εσύ φαίνεται πως θα κληθείς να αναλάβεις το ρόλο του διαμεσολαβητή προκειμένου να υπάρξει ένα καλό κλίμα. Αν δουλεύεις μαζί με μία ομάδα ανθρώπων θα πρέπει να είσαι διπλά προσεκτικός, καθώς είναι πιθανόν να προκύψουν διαφωνίες οι οποίες τελικά θα πάρουν μεγάλες διαστάσεις, αν δεν προσπαθήσεις να τις διευθετήσεις από την αρχή. Αυτό που πρέπει να κρατήσεις στο μυαλό σου για αυτή την εβδομάδα είναι πως οι λέξεις έχουν τεράστια δύναμη και μπορούν είτε να κατευνάσουν είτε να φουντώσουν μία παρεξήγηση.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η Αφροδίτη συνεχίζει την πορεία της στο ζώδιο των Διδύμων όμως αυτή την εβδομάδα σχηματίζει μία δυσαρμονική όψη με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων. Αυτό δείχνει πως η κατάσταση στην προσωπική σου ζωή θα σε μπερδέψει αυτές τις ημέρες και δεν αποκλείεται να σε οδηγήσει σε λάθος συμπεράσματα. Θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός σε περίπτωση που κάνεις μία νέα γνωριμία, κυρίως αν αυτή η γνωριμία σχετίζεται με το επαγγελματικό σου περιβάλλον. Κράτησε μικρό καλάθι σε υποσχέσεις που θα ακούσεις αυτές τις ημέρες, καθώς είναι πολύ πιθανόν να ξεχαστούν γρήγορα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αυτές τις ημέρες θα πρέπει να είσαι προσεκτικός όσον αφορά τη διαχείριση ενός επαγγελματικού ζητήματος, καθώς είναι πιθανό να έχεις μία λανθασμένη εικόνα για αυτό. Το τετράγωνο του Ερμή με τον Άρη μπορεί να δημιουργήσει ένα «πολεμικό» κλίμα στη δουλειά και είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν αρκετές διαφωνίες. Αυτή την εβδομάδα καλό θα ήταν να είσαι πολύ προσεκτικός με οτιδήποτε κι αν συζητάς ή με συμφωνίες που μπορεί να αφορούν τη δουλειά. Οι όψεις που πραγματοποιούνται δεν θα βοηθήσουν σε νέα ξεκινήματα αλλά ούτε και σε ειλικρινείς συζητήσεις.

Ζυγός

Ζυγέ μου αυτή την εβδομάδα το ενδιαφέρον σου θα στραφεί στη δουλειά σου καθώς στον επαγγελματικό τομέα θα υπάρξουν αρκετά ζητήματα προς επίλυση. Το τετράγωνο του Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου με τον Άρη που βρίσκεται στον Κριό δείχνει πως κάποιοι συνάδελφοί σου ή κάποια πρόσωπα που συνεργάζεσαι μαζί τους σε επαγγελματικό επίπεδο, θα είναι εριστικά ενδεχομένως και επικριτικά απέναντί σου. Προσπάθησε να μην παρασυρθείς σε εντάσεις και χρησιμοποίησέ το διάλογο και τις διπλωματικές σου ικανότητες προκειμένου να βγεις αλώβητος από εντάσεις. Εκτός από τη δουλειά δείξε ενδιαφέρον και στις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς και εκεί πιθανόν να χρειαστεί η συμβολή σου, προκειμένου να διευθετηθούν κάποια ζητήματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Αυτή την εβδομάδα η Αφροδίτη από το ζώδιο των Διδύμων σχηματίζει μία δυσαρμονική όψη με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων και αυξάνει τις πιθανότητες λαθών σε αισθηματικές υποθέσεις! Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση καλό θα ήταν να επικεντρωθείς σε αυτά που σου δείχνει ο σύντροφός σου και όχι σε αυτά που λέει, μιας και δεν είναι απαραίτητο πως λόγια και πράξεις θα συνάδουν. Αν είσαι ελεύθερος μη βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα όσον αφορά μία νέα γνωριμία, καθώς τα βιαστικά συμπεράσματα είναι πολύ πιθανό να σε οδηγήσουν σε λάθη.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Το τετράγωνο του Ερμή με τον Άρη αλλά κι η αντίθεση του Ερμή με τον Πλούτωνα, δείχνουν πως αυτή η εβδομάδα θα έχει ένα έκρυθμο επικοινωνιακό κλίμα και εσύ θα πρέπει να είσαι προσεκτικός στο πως θα διαχειριστείς τυχόν προκλήσεις, από πρόσωπα του επαγγελματικού σου περιβάλλοντος. Είναι πολύ πιθανό να νιώσεις πως οι άλλοι είναι εχθρικοί απέναντί σου, όμως βρισκόμαστε σε μία εβδομάδα που το κλίμα θα είναι τέτοιο σε γενικότερο πλαίσιο. Απόφυγε μεγάλα βήματα και μεγάλες αποφάσεις αυτές τις ημέρες και προτίμησε να κινηθείς σε γνώριμα μονοπάτια.

Σκορπιός

Σκορπιέ μου αυτή την εβδομάδα θα πιάσεις τον εαυτό σου να σκέφτεται ένα ταξίδι που θέλει να κάνει ή να σκέφτεται ένα πρόσωπο το οποίο αυτή τη στιγμή βρίσκεται γεωγραφικά μακριά σου. Το τετράγωνο του Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου με τον Άρη πού βρίσκεται στον Κριό δείχνει πως θα υπάρξουν επικοινωνιακά εμπόδια, ιδιαίτερα κατά την υλοποίηση μετακινήσεων ή ταξιδιών ή κατά την επικοινωνία με πρόσωπα που βρίσκονται μακριά σου. Κράτησε την ψυχραιμία σου και βεβαιώσου για τις λεπτομέρειες πραγμάτων που θέλεις να κάνεις πριν ξεκινήσεις την υλοποίησή τους. Κάποια ζητήματα που σε έχουν απασχολήσει αρκετά κατά τις αρχές Ιουλίου είναι πιθανόν να έρθουν ξανά στο προσκήνιο.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να ξυπνήσει ένα ειδύλλιο του παρελθόντος και αφορμή για αυτό μπορεί να αποτελέσει μία συνάντηση που θα έχεις. Το τετράγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων δεν προάγει το ρεαλισμό και τη σταθερότητα, για αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός όσον αφορά τις αισθηματικές επενδύσεις. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση είναι πιθανό να νιώσεις την ανάγκη να αναζητήσεις απαντήσεις για κάποια γεγονότα του παρελθόντος, όμως προτίμησε να τα αφήσεις στο παρελθόν, καθώς οι απαντήσεις που θα πάρεις ενδεχομένως να μην ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Τα ζητήματα που σχετίζονται με τη δουλειά δεν θα σε απασχολήσουν τόσο αυτή την εβδομάδα, καθώς ακόμα και αν το σώμα σου βρίσκεται στο χώρο της εργασίας σου, το μυαλό σου βρίσκεται ήδη σε διακοπές. Για αυτό το λόγο θα πρέπει να προσέχεις καθώς είναι πολύ πιθανόν να κάνεις λάθη στη δουλειά, εξαιτίας του ότι δεν θα είσαι συγκεντρωμένος. Το τετράγωνο του Ερμή με τον Άρη δείχνει πως κατά διαστήματα θα υπάρχει ένα εκρηκτικό κλίμα στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, το οποίο είναι πολύ πιθανόν να οφείλεται σε παρανοήσεις ή λάθος συνεννόηση, για αυτό θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός με τις πληροφορίες που λαμβάνεις ή μεταφέρεις.

Τοξότης

Τοξότη μου αυτή την εβδομάδα θα πιάσεις τον εαυτό σου να σκέφτεται αρκετά ζητήματα του παρελθόντος και δεν αποκλείεται αυτές οι σκέψεις να σου δημιουργήσουν εκνευρισμό στην καθημερινότητά σου. Το τετράγωνο του Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου με τον Άρη πού βρίσκεται στον Κριό φέρνει επικοινωνιακές δυσκολίες, αλλά και κάποιες παρεξηγήσεις με αγαπημένα σου πρόσωπα με αφορμή παράπονα του παρελθόντος. Θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός προκειμένου να μην αφήσεις να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις από ζητήματα που πλέον είναι «περσινά, ξινά σταφύλια»! Όσο περνούν οι ημέρες τόσο πιο εύκολο θα είναι να ξαναβρείς την καλή σου διάθεση, καθώς τα επικοινωνιακά εμπόδια φαίνεται πως θα λιγοστέψουν αισθητά.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Οτιδήποτε σχετίζεται με ζητήματα καρδιάς χρειάζεται προσοχή αυτή την εβδομάδα, καθώς η δυσαρμονική όψη της Αφροδίτης που βρίσκεται στους Διδύμους με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθύς δείχνει πως μπορεί να επενδύσεις σε λάθος πρόσωπα. Οι καταστάσεις που φαντάζουν ιδανικές τα μάτια σου χρειάζονται διπλή προσοχή, καθώς όσο πιο ιδανικό φαίνεται κάτι τόσο περισσότερο θα πρέπει να το κοιτάξεις. Σε περίπτωση που βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση θα πρέπει να είσαι προσεκτικός με ζητήματα που την αφορούν καθώς είναι πολύ πιθανό να τα βάλεις στον αυτόματο πιλότο και μετά θα είναι δύσκολο να τα διευθετήσεις σωστά, σε περίπτωση που πάρουν τη λάθος ρότα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να υπάρξουν κάποιες παρανοήσεις σε επαγγελματικά ζητήματα καθώς το τετράγωνο του Ερμή με τον Άρη δεν θα βοηθήσει την επικοινωνία. Σε περίπτωση που έχεις αναλάβει να διευθετήσεις κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις μαζί με άλλα πρόσωπα, θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στην επικοινωνία που θα υπάρξει μεταξύ σας ώστε να βγει ένα άρτιο αποτέλεσμα στη δουλειά. Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα δείχνει πως μπορεί να προκύψουν κάποιες επαγγελματικές προτάσεις οι οποίες θα φαίνονται πολύ καλές για να είναι αληθινές. Για αυτό το λόγο πριν πάρεις μια απόφαση, θα πρέπει να ελέγξεις πολύ προσεκτικά όλα τα δεδομένα αλλά και τις λεπτομέρειες αυτών των προτάσεων.

Αιγόκερως

Αιγόκερε μου η εβδομάδα ξεκινά δυναμικά καθώς το τετράγωνο του Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου με τον Άρη πού βρίσκεται στον Κριό επαναφέρει οικογενειακά ζητήματα καθώς και κάποια θέματα που αφορούν διαπροσωπικές σχέσεις. Είναι πάρα πολύ πιθανόν να προκύψουν ξανά κάποιες διαφωνίες είτε με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου είτε με συνεργάτες σου, οι οποίες σε είχαν απασχολήσει ξανά στα μέσα Ιουλίου. Τώρα που επανέρχονται στο προσκήνιο θα πρέπει να τις διευθετήσεις καθώς αν τις αφήσεις σε εκκρεμότητα θα είναι πιο δύσκολο να τις διευθετήσεις στο μέλλον. Η επικοινωνία είναι πιθανό να παρουσιάσει κάποια εμπόδια αυτές τις ημέρες, για αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός σε συζητήσεις που θα έχεις είτε για επαγγελματικά είτε για οικογενειακά ζητήματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Τα ζητήματα της προσωπικής σου ζωής δεν θα σε απασχολήσουν τόσο αυτή την εβδομάδα, καθώς φαίνεται πως η προσοχή σου είναι στραμμένη σε άλλους τομείς. Παρόλα αυτά θα πρέπει να είσαι προσεκτικός ιδιαίτερα σε περίπτωση που βρίσκεσαι σε μία σχέση καθώς κάποια ζητήματα που αφορούν το σπίτι σας μπορεί να δημιουργήσουν αντιπαραθέσεις ανάμεσα σε εσένα και στο ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος το τετράγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στους Διδύμους με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθύς σου λέει να είσαι προσεκτικός με τις αισθηματικές επενδύσεις, καθώς είναι πιθανόν να «επενδύσεις» σε ένα ακατάλληλο πρόσωπο!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Η δουλειά είναι ένας τομέας που θα σε απασχολήσει ιδιαίτερα αυτή την εβδομάδα, καθώς δεν αποκλείεται να κάνουν την εμφάνισή τους ζητήματα του παρελθόντος τα οποία είχαν παραμείνει σε εκκρεμότητα. Το τετράγωνο του Ερμή με τον Άρη υποδηλώνει πως δεν θα είναι εύκολο να διευθετήσεις σε επαγγελματικό επίπεδο κάποιες δουλειές, καθώς είναι πιθανό να υπάρξουν παρανοήσεις και παρεξηγήσεις στην επικοινωνία σου με τους άλλους. Χρειάζεται να έχεις καλή διάθεση και να θυμηθείς τις διπλωματικές σου ικανότητες, οι οποίες μπορούν να σε βοηθήσουν να αποφύγεις τεχνηέντως τους επικοινωνιακούς «σκοπέλους» στη δουλειά.

Υδροχόος

Υδροχόε μου αυτή την εβδομάδα αξίζει να δώσεις προτεραιότητα σε ζητήματα που σχετίζονται με την καθημερινότητά σου, καθώς φαίνεται πως αυτή είναι που θα σε απασχολήσει. Το τετράγωνο του Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου με τον Άρη που βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού σου λέει να είσαι προσεκτικός κατά τις εργασιακές υποχρεώσεις, την επικοινωνία με πρόσωπα που βρίσκονται στο εργασιακό σου περιβάλλον αλλά και τις μετακινήσεις, καθώς μπορεί να υπάρξουν κάποια εμπόδια ή καθυστερήσεις στα παραπάνω. Αυτό με τη σειρά του μπορεί να σου δημιουργήσει εκνευρισμό και εσύ καλείσαι να αντιμετωπίσεις την οποιαδήποτε αλλαγή με ψυχραιμία! Καλό θα ήταν να μην αφήσεις σημαντικές υποχρεώσεις την τελευταία στιγμή, ώστε να έχεις χρόνο για τυχόν αλλαγές.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Το τετράγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων δημιουργεί ένα θολό τοπίο σε αισθηματικά ζητήματα και σε καλεί να είσαι προσεκτικός στις αποφάσεις που θα πάρεις στον αισθηματικό τομέα. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση είναι πιθανόν να παρασυρθείς σε μη ρεαλιστικές προσδοκίες και τελικά να τα βάλεις με το σύντροφό σου που δεν μπορεί να τις καλύψει! Αν είσαι ελεύθερος θα πρέπει να είσαι προσεκτικός καθώς αυτή την εβδομάδα η επικοινωνία με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, μπορεί να σου περάσει διπλά μηνύματα και να σε μπερδέψει. Απόφυγε να πάρεις αποφάσεις αυτές τις ημέρες καθώς από την επόμενη εβδομάδα τα πράγματα θα γίνουν πιο ξεκάθαρα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Η δουλειά και οτιδήποτε σχετίζεται με το επαγγελματικό σου περιβάλλον θα αποτελέσει πηγή άγχους για εσένα αυτές της ημέρες, καθώς είναι πιθανό να μαζευτούν αρκετές υποχρεώσεις προς διευθέτηση. Το τετράγωνο του Ερμή με τον Άρη αλλά και η αντίθεση του Ερμή με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω, δείχνει πως η επικοινωνία δεν θα είναι βοηθητική για την επίλυση αυτών των ζητημάτων, μάλιστα μπορεί να αποτελέσει εμπόδιο. Για αυτό το λόγο θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός με οποιαδήποτε επαγγελματική διευθέτηση, ώστε να μη δημιουργηθούν παρανοήσεις και παρεξηγήσεις.

Ιχθείς

Ιχθύ μου η εβδομάδα ξεκινά με το τετράγωνο του Ερμή που βρίσκεται στον Καρκίνο και του Άρη πού βρίσκεται στον Κριό και σου λέει πως η επικοινωνία, οι συζητήσεις και οι επαφές με τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου χρειάζονται προσοχή. Είναι πάρα πολύ πιθανόν να υπάρξουν παρανοήσεις ή ακόμα και καθυστερήσεις ή αναβολές κάποιων ραντεβού που υπήρχαν στο πρόγραμμα. Όσον αφορά τον οικονομικό τομέα θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός σε διευθετήσεις που θα κάνεις, ώστε να μην βγεις ζημιωμένος. Ένα ζήτημα που πιθανόν σχετίζεται με τον οικονομικό τομέα και σε έχει απασχολήσει στα μέσα Ιουλίου φαίνεται πως ξαναέρχεται στο προσκήνιο, αυτή τη φορά όμως θα είναι πιο εύκολο να το διευθετήσεις δια παντός.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Το τετράγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στο ζώδιό σου δείχνει πως αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να κρατήσεις μικρό καλάθι στον αισθηματικό τομέα. Είναι πολύ πιθανό να κάνεις νέες γνωριμίες ή να ξεκινήσει ένα ειδύλλιο το οποίο όμως φαίνεται πώς θα έχει αρκετές κρυφές πτυχές. Η ειλικρίνεια δεν αποτελεί «συστατικό» αυτής της όψης και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να έχεις κατά νου αυτές τις ημέρες. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση προσπάθησε να κρατήσεις ένα καλό κλίμα ανάμεσα σε εσένα και στο ταίρι σου, ιδιαίτερα αν έχετε κοινό ταμείο και χρειάζεται να διευθετήσετε κάποια ζητήματα που σχετίζονται με αυτό.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Η δουλειά και οτιδήποτε σχετίζεται με αυτή φαίνεται πως θα έχει ένα βαθμό δυσκολίας αυτή την εβδομάδα, ιδιαίτερα λόγω κάποιων ζητημάτων που έρχονται από το παρελθόν. Το τετράγωνο του Ερμή με τον Άρη αλλά και η αντίθεση του Ερμή με τον Πλούτωνα δείχνει πως η επικοινωνία θα περάσει από «σαράντα κύματα» μέχρι να δώσει ένα καλό αποτέλεσμα. Προσπάθησε να είσαι λιτός και ξεκάθαρος σε συζητήσεις που σχετίζονται με τη δουλειά, ώστε να μην υπάρχουν προβλήματα. Προς το τέλος της εβδομάδας οι ημέρες θα είναι πολύ καλύτερες και περισσότερο βοηθητικές στη διευθέτηση επαγγελματικών εκκρεμοτήτων.

Πηγή: myastro.gr