Εβδομαδιαίες προβλέψεις 28/12/20 – 03/01/21

Η τελευταία εβδομάδα του 2020 αυξάνει τον συναισθηματισμό κατακόρυφα και μπορεί να δημιουργήσει έντονες καταστάσεις, κυρίως σε σχέση με την οικογένεια και την επαγγελματική μας ζωή. Αρχικά την Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου το τρίγωνο του Ήλιου στον Αιγόκερω με τον Ουρανό στον Ταύρο αυξάνει την ανάγκη για απελευθέρωση στην επαγγελματική μας ζωή, δρομολογώντας ένα νέο μονοπάτι με βάση την ευρηματικότητα και την πρωτοπορία.

Δεν αποκλείεται να υπάρχουν σπουδαίες ιδέες και σχέδια που θα εντυπωσιάσουν τους πάντες στον επαγγελματικό χώρο που κινούμαστε και θα μας δώσουν την ευκαιρία να αναδειχθούμε στο περιβάλλον αυτό. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν κάποιοι που θα επιδιώξουν να απελευθερωθούν από ένα εργασιακό περιβάλλον που δεν τους ταιριάζει και να προχωρήσουν σε ένα νέο επαγγελματικό δρόμο που θα είναι πρωτότυπος και εναλλακτικός για την κοινωνία.

Την Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου πραγματοποιείται η Πανσέληνος στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου που φέρνει στην επιφάνεια ζητήματα οικογενειακής και επαγγελματικής φύσεως. Η συμμετοχή του Ουρανού από τον Ταύρο σε διευκολυμένη αντίθεση με τα Φώτα (τρίγωνο με τον Ήλιο και εξάγωνο με την Σελήνη) μπορεί να φέρει στο προσκήνιο θέματα που θα αυξήσουν κατακόρυφα τον συναισθηματισμό. Είναι απαραίτητο να προχωρήσουμε σε πρωτότυπες και εναλλακτικές λύσεις ώστε να ξεφύγουμε από νοοτροπίες και προκαταλήψεις που μπορεί να μας εγκλωβίζουν είτε οικογενειακά είτε επαγγελματικά. Σχετικά με την Πανσέληνο της Τετάρτης, μάθετε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί.

Παράλληλα, η ψυχολογική φόρτιση που υπάρχει φέρνει στο προσκήνιο πληγές της προσωπικότητάς μας που ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσουμε κατάματα. Δεν αποκλείεται να νιώσουμε απόρριψη από οικεία πρόσωπα, όμως θα πρέπει να επικεντρωθούμε στην δική μας ψυχολογία και σε ότι μπορεί να δημιουργεί μέσα μας έντονες φοβίες και άγχος.

Την ίδια μέρα πραγματοποιείται το τετράγωνο της Αφροδίτης στον Τοξότη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες που μπορεί να δημιουργήσει ψευδαισθήσεις στην προσωπική μας ζωή. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα που θα μας προσεγγίσουν και θα μας γεμίσουν χαρά και μεγάλες υποσχέσεις. Καλό είναι να είμαστε ιδιαίτερα επιφυλακτικοί, καθώς το πιθανότερο είναι να μην είναι ειλικρινείς ή ρεαλιστές σε αυτά που μπορούν να μας προσφέρουν. Παράλληλα, πρέπει και εμείς να είμαστε πολύ προσεκτικοί σε ότι δεσμευόμαστε, καθώς η υπεραισιοδοξία δεν βοηθά να αντιμετωπίζουμε με ρεαλισμό κάθε κατάσταση. Την Παρασκευή 1η Ιανουαρίου ο Ερμής από τον Αιγόκερω σχηματίζει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Υποδεχόμαστε το 2021 με κατανόηση, φαντασία και διάθεση να ξεπεράσουμε κάθε δυσκολία, εναρμονίζοντας ωριμότητα και συναισθήματα. Αυτό θα εκδηλωθεί άμεσα σε όλο το φάσμα των σχέσεων μας και κυρίως σε πρόσωπα που θα σπεύσουμε να επικοινωνήσουμε μαζί τους για θερμές ευχές.

Κριός

Κριέ μου το κύριο αστρολογικό γεγονός της εβδομάδας είναι η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου στις 30/12. Δεν αποκλείεται να συνειδητοποιήσεις πως έχεις αφήσει πίσω τις δικές σου ανάγκες προκειμένου να δώσεις προτεραιότητα σε όλα τα υπόλοιπα, κάτι το οποίο μπορεί να ξυπνήσει παράπονα. Προσπάθησε να μη μεταφέρεις τα παράπονα που μπορεί να έχεις από τη δουλειά στο σπίτι καθώς και το αντίστροφο μιας και αυτό θα ήταν επιβαρυντικό και για τη διάθεσή σου αλλά και για τις σχέσεις με τα πρόσωπα του περιβάλλοντος σου. Όσο περνούν οι ημέρες η διάθεσή σου θα ανεβαίνει και η εσωστρέφεια θα μειωθεί αισθητά.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Αυτή την εβδομάδα είναι πολύ πιθανό να θυμηθείς κάποια παράπονα τα οποία έχεις εδώ και καιρό από το σύντροφό σου που μέχρι τώρα μπορεί να μην ήταν για εσένα σημαντικά, όμως φαίνεται πως από εδώ και πέρα θα γίνουν! Η αλήθεια είναι ότι μπορεί να ψάχνεις αφορμή για να εκνευριστείς μαζί του όμως προσπάθησε να κατευνάσεις αυτή την ανάγκη σου και να μην ανοίξεις τον «ασκό του Αιόλου». Αν είσαι ελεύθερος θα πρέπει να δώσεις προσοχή στην εικόνα που σου δίνει ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, καθώς μπορεί να σου δημιουργήσει μεγάλες προσδοκίες χωρίς όμως να μπορεί να ανταποκριθεί σε αυτές.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Οι δουλειές και οι υποχρεώσεις μπορεί να μας σταματούν ποτέ όμως εσύ για αυτή την εβδομάδα θα χρειαστεί να κάνεις ένα καλό προγραμματισμό προκειμένου να μπορέσεις να κερδίσεις λίγο ελεύθερο χρόνο για εσένα. Στο μυαλό σου μπορεί να γυρίζουν από τη διευθέτηση επαγγελματικών υποχρεώσεων μέχρι ένα σωρό επαγγελματικά θέματα τα οποία δεν τελειώνουν! Αυτή η εβδομάδα δεν είναι κατάλληλη ούτε για να εκτιμήσεις τις καταστάσεις πόσο μάλλον για να πάρεις τελεσίδικες αποφάσεις, καθώς μπορεί να πλανάται το αίσθημα της αδικίας προς το πρόσωπό σου, το οποίο θα σε φορτίσει συναισθηματικά.

Ταύρος

Ταύρε μου αυτή την εβδομάδα διανύουμε τις τελευταίες ημέρες του 2020 που είναι αποφασισμένο να μας αποχαιρετήσει με έντονο τρόπο καθώς στις 30/12 θα πραγματοποιηθεί και η τελευταία Πανσέληνος του έτους στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου. Οι συγκυρίες θα στρέψουν το ενδιαφέρον σου σε ζητήματα που σχετίζονται με το στενό και το ευρύτερο περιβάλλον σου και μπορεί να φέρουν στο προσκήνιο και κάποια θέματα τα οποία σε έχουν πληγώσει κατά το παρελθόν. Βρες την ευκαιρία και συζήτησε μαζί τους κάτι που σε έχει ενοχλήσει και μην το αφήσεις να διαιωνίζεται αλλά θέσε στόχο να μην σε απασχολήσει τη νέα χρονιά.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Οι αισθηματικές σου υποθέσεις και οτιδήποτε αφορά ζητήματα καρδιάς χρειάζεται προσοχή αυτή την εβδομάδα καθώς η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις 30/12 θα δημιουργήσει συναισθηματική υπερχείλιση η οποία μπορεί να διαστρεβλώσει τις καταστάσεις. Ειδικά αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση προσπάθησε να μην επικεντρωθείς μόνο σε αυτά που δεν έχει κάνει ο σύντροφός σου για εσένα αλλά και σε αυτά που έχει κάνει καθώς αυτό είναι πολύ σημαντικό και καθόλου δεδομένο. Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να ξυπνήσουν αναμνήσεις σχετικά με ένα πρόσωπο που υπήρξατε μαζί κατά το παρελθόν, όμως αυτές μπορεί να αποτελέσουν και την αιτία για λανθασμένες αποφάσεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αυτές τις ημέρες είναι πιθανό να «τρέξεις» προκειμένου να μπορέσεις να προλάβεις κάποιες τελευταίες επαγγελματικές υποχρεώσεις και να μπορέσεις να τις διευθετήσεις. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις 30/12 μπορεί να σε οδηγήσει να επικεντρωθείς σε ζητήματα τα οποία σου έχουν αφήσει μία πικρία ακόμα και αν αυτά έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Καλό θα είναι να μην αφήσεις τον εαυτό σου να παρασυρθεί από πράγματα τα οποία έχουν γίνει στο παρελθόν και να επικεντρωθείς σε αυτά που υπάρχουν στο παρόν, καθώς και σε αυτά που μπορείς να αλλάξεις.

Δίδυμοι

Δίδυμε μου μία νέα ελπιδοφόρα χρονιά ανοίγεται μπροστά σου καθώς αυτή την εβδομάδα το 2020 μας αποχαιρετά! Βέβαια θα δώσει το χαιρετισμό του με μια Πανσέληνο η οποία θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου στις 30/12. Οι αστρολογικές συγκυρίες που θα υπάρξουν κατά τη διάρκεια της θα σε βάλουν σε διαδικασία να κάνεις μία ανασκόπηση προκειμένου να δεις πως πήγαν κάποιες υποθέσεις που ήταν σημαντικές για εσένα είτε επαγγελματικές είτε προσωπικές και τι ακριβώς περιμένεις με τη νέα χρονιά. Δεν αποκλείεται να κάνουν την εμφάνισή τους αρκετά παράπονα ιδιαίτερα από ζητήματα του παρελθόντος τα οποία δεν πήγαν όπως ακριβώς είχες στο μυαλό σου. Προσπάθησε να επικεντρωθείς στα θετικά πράγματα που συνέβησαν καθώς αυτό θα είναι πάρα πολύ βοηθητικό και για τη διάθεσή σου αλλά και για να θέσεις νέους στόχους.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Κάποιες συζητήσεις που μπορεί να έχεις με το σύντροφό σου θα σε γυρίσουν σε ζητήματα του παρελθόντος και μαζί με αυτά είναι πιθανό να εμφανιστούν και κάποια παράπονα τα οποία έχεις κρατήσει μέσα σου. Καλό θα ήταν να αποφύγεις συζητήσεις για θέματα που έχουν ειπωθεί ξανά και ξανά ώστε να αποφύγεις και την αναμόχλευση ζητημάτων τα οποία σου δημιουργούν εκνευρισμό. Αν είσαι ελεύθερος θα πρέπει να δώσεις μεγάλη προσοχή σε μία επιλογή που μπορεί να κάνεις αυτές τις ημέρες, καθώς φαίνεται πως δεν θα επιλέξεις κάποιον με βάση αυτά που σου δείχνει αλλά με βάση αυτά που θα ήθελες εσύ να σου δείξει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Η δουλειά φαίνεται πως δεν θα αποτελέσει προτεραιότητα σου αυτή την εβδομάδα καθώς αυτές τις ημέρες θέλεις να ξεκουραστείς ή θα υπάρξουν άλλα ζητήματα τα οποία θα τραβήξουν περισσότερο το ενδιαφέρον σου. Παρόλα αυτά αν υπάρχει κάτι που αφορά το οικονομικό σκέλος μίας επαγγελματικής υπόθεσης, καλό θα ήταν να το διευθετήσεις άμεσα και να μην το αφήσεις για αργότερα. Όσο περισσότερες οικονομικές υποχρεώσεις μπορείς να διευθετήσεις τώρα τόσο πιο άνετα θα νιώθεις μετά, καθώς θα σταματήσουν να σου προκαλούν άγχος.

Καρκίνος

Καρκίνε μου βρισκόμαστε στην εκπνοή του 2020 που φεύγει με μία Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στις 30/12 στον άξονα σου (Καρκίνου-Αιγόκερου). Αυτή η Πανσέληνος θα σε βάλει στη διαδικασία να σκεφτείς πολύ προσεκτικά όλα αυτά που έγιναν κατά τη διάρκεια όλου του έτους προκειμένου να εκτιμήσεις και να αξιολογήσεις γεγονότα και καταστάσεις. Δεν αποκλείεται να συνειδητοποιήσεις πως κάποιοι άνθρωποι δεν στάθηκαν δίπλα σου όπως θα ήθελες, όμως θα πρέπει να σκεφτείς αν έχεις και εσύ μερίδιο ευθύνης σε αυτό. Καλό θα ήταν να ξεκαθαρίσεις κάποια ζητήματα ή παράπονα που μπορεί να υπάρχουν είτε σε προσωπικές είτε σε επαγγελματικές σχέσεις, προκειμένου να μην δημιουργήσουν προβλήματα αργότερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα «θυμηθείς» κάποια πράγματα τα οποία έχει κάνει ο σύντροφός σου και σε έχουν πειράξει και οι αναμνήσεις αυτών δεν θα σου είναι και τόσο ευχάριστες. Μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια παράπονα και από εσένα και από εκείνον τα οποία χρειάζονται άμεση διευθέτηση προκειμένου να μην συνεχίσουν να σας συντροφεύουν. Αν είσαι ελεύθερος θα πρέπει να δώσεις προσοχή σε μία συζήτηση που μπορεί να έχεις με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, καθώς το τετράγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στον Τοξότη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς φαίνεται πως μπορεί να δημιουργήσει μία λάθος εικόνα σε μία γνωριμία.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Οι υποθέσεις που αφορούν τον επαγγελματικό τομέα μπορεί να κάνουν την εμφάνισή τους αυτή την εβδομάδα και ιδιαίτερα αν υπάρχουν σε αυτές κάποια θέματα τα οποία δεν έχουν διευθετηθεί. Για αυτό το λόγο προσπάθησε να δώσεις προτεραιότητα σε αυτά που έρχονται από το παρελθόν μιας και αυτή η εβδομάδα ενδείκνυται για αυτά. Αν υπάρχει κάτι που σε έχει πειράξει σε ένα συνεργάτη σου ή σε ένα πρόσωπο που δουλεύεις μαζί του προσπάθησε να το διευθετήσεις και μην αφήνεις παράπονα να διαιωνίζονται.

Λέων

Λέων μου αυτή την εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί η τελευταία Πανσέληνος του 2020 η οποία θα γίνει στις 30/12 στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου. Αυτή η Πανσέληνος δεν αποκλείεται να φέρει στο προσκήνιο κάποια ζητήματα της καθημερινότητας τα οποία θα σου δημιουργήσουν άγχος, καθώς θα νιώσεις πως πρέπει να τα προλάβεις όλα τώρα τελευταία στιγμή. Μαζί με το άγχος ενδεχομένως να έρθουν στην επιφάνεια και κάποια παράπονα που έχεις από πρόσωπα του περιβάλλοντός σου, τα οποία να θεωρείς πως δεν δίνουν «χείρα βοηθείας», προκειμένου να ξεμπερδεύεις με κάποιες δουλειές. Να θυμάσαι πως αυτές τις ημέρες η μία κουβέντα μπορεί να φέρει την άλλη για αυτό καλό θα ήταν να αποφύγεις να μπεις σε αντιπαραθέσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Αυτές τις ημέρες φαίνεται πως μπορεί να υπάρξει μία περίεργη διάθεση ανάμεσα σε εσένα και στο σύντροφό σου καθώς ούτε εσύ αλλά ούτε και εκείνος θα συζητήσετε εύκολα κάτι που σας έχει πειράξει. Να θυμάσαι πως η επικοινωνία και ο διάλογος θα είναι πολύ βοηθητικός για να διευθετήσεις από παράπονα μέχρι μικροπαρεξηγήσεις που μπορεί να δημιουργηθούν μεταξύ σας. Αν είσαι ελεύθερος κράτησε μικρό καλάθι σε υποσχέσεις που μπορεί να ακούσεις από ένα πρόσωπο το οποίο δεν γνωρίζεις καλά, μιας και αυτές μπορεί να μην ανταποκριθούν τελικά στην πραγματικότητα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αυτές τις ημέρες θα πρέπει να δώσεις προτεραιότητα σε κάποια ζητήματα τα οποία μπορεί να σχετίζονται με αγγαρείες της καθημερινότητας που προσπαθείς να αποφύγεις. Όσο νωρίτερα ξεμπερδέψεις μαζί τους τόσο πιο εύκολο θα είναι να επικεντρωθείς σε αυτά που πραγματικά θέλεις. Δώσε προσοχή σε συζητήσεις που μπορεί να υπάρξουν για ένα εργασιακό ζήτημα, καθώς αυτές μπορεί να γίνουν αντιπαραθέσεις και να προκαλέσουν «δυσφορία» αν δεν διευθετηθούν άμεσα.

Παρθένος

Παρθένε μου το κύριο αστρολογικό γεγονός αυτής της εβδομάδας είναι η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου στις 30/12. Μία ημέρα πριν φύγει το 2020 μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο ζητήματα τα οποία αφορούν παλαιότερες σχέσεις και αισθηματικά ειδύλλια. Είναι πιθανό να νιώσεις πως έχεις αφήσει αισθηματικές εκκρεμότητες κάτι το οποίο δεν θα βοηθήσει καθόλου τη διάθεσή σου. Φαίνεται πως αυτή την εβδομάδα η προσοχή σου θα είναι στραμμένη στην προσωπική σου ζωή, όμως προσπάθησε να μην κάνεις πισωγυρίσματα σε υποθέσεις που έχουν ήδη κλείσει.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η επικοινωνία με το σύντροφό σου θα παίξει ουσιαστικό ρόλο στη διευθέτηση ενός ζητήματος το οποίο μπορεί να έρχεται από το παρελθόν, καθώς και σε κάποια παράπονα που ενδεχομένως να ακουστούν μεταξύ σας. Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να υπάρξει επικοινωνία με ένα πρόσωπο το οποίο θα σε φλερτάρει με διακριτικό τρόπο όμως θα πρέπει να δώσεις μεγάλη προσοχή σε αυτά που μπορεί να ειπωθούν, καθώς το τετράγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στον Τοξότη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς φέρνει μεγάλες υποσχέσεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Η συγκέντρωση είναι απαραίτητη προκειμένου να μπορέσεις να διευθετήσεις τις επαγγελματικές εκκρεμότητες καθώς αυτή την εβδομάδα θα είναι δύσκολο να επικεντρωθείς σε αυτές, με αποτέλεσμα είτε να τις αφήσεις στον αυτόματο πιλότο είτε να προσπαθήσεις να πάρεις παράταση! Παρόλα αυτά αυτό δεν θα είναι τόσο εύκολο για αυτό προσπάθησε να τις δεις από την αρχή της εβδομάδας καθώς όσο περνούν οι ημέρες τόσο περισσότερο θα σου δημιουργούν άγχος.

Ζυγός

Ζυγέ μου αυτή την εβδομάδα με την πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου στις 30/12 θα πιάσεις τον εαυτό σου να αναζητά έντονα τη θαλπωρή του σπιτιού και των ανθρώπων που αγαπάς. Για αυτό το λόγο και δεν θα έχεις καμία διάθεση να ασχοληθείς με οτιδήποτε άλλο, πόσο μάλλον με κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις τις οποίες όμως δεν θα πρέπει να αναβάλλεις. Οι συζητήσεις που θα έχεις αυτές τις ημέρες ενδεχομένως να φέρουν κάποια παράπονα στο προσκήνιο, όμως θα αποτελέσουν ένα καλό κίνητρο για να τα διευθετήσεις ιδιαίτερα αν αυτά τα παράπονα είναι μεταξύ αγαπημένων σου προσώπων.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί αυτή την εβδομάδα ενδεχομένως να δημιουργήσει συναισθηματική υπερχείλιση η οποία δεν θα σε βοηθήσει να διαχειριστείς σωστά ακόμα και μία μικρή διαφωνία που μπορεί να έχεις με το ταίρι σου. Τα παράπονα θα κάνουν την εμφάνισή τους και φαίνεται πως θα έχουν την τιμητική τους αυτές τις ημέρες μιας και θα ακουστούν εκατέρωθεν. Αν είσαι ελεύθερος θα πρέπει να δώσεις προσοχή σε μία συζήτηση που θα έχεις με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, καθώς το τετράγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στον Τοξότη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς δεν προάγει την ειλικρίνεια και μπορεί να δημιουργήσει λάθος εντυπώσεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αυτή την εβδομάδα θα είναι δύσκολο να αποστασιοποιηθείς από τις επαγγελματικές σου υποθέσεις προκειμένου να τις δεις καθαρά καθώς φαίνεται πως θα σου δημιουργήσουν έντονα συναισθήματα που μπορεί να σε παρασύρουν σε αποφάσεις εν θερμώ. Προσπάθησε να αποφύγεις το παραπάνω σενάριο ιδιαίτερα αν ξέρεις και εσύ πως χρειάζονται διαπραγματευτικές ικανότητες, προκειμένου να μπορέσεις να τις φέρεις εις πέρας.

Σκορπιός

Σκορπιέ μου αυτή την εβδομάδα θα πιάσεις τον εαυτό σου να σκέφτεται αρκετά ζητήματα τα οποία αφορούν τον περίγυρό σου και δεν αποκλείεται να έρχονται στο μυαλό σου και κάποιες κουβέντες από αγαπημένα σου πρόσωπα. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις 30/12 στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου θα σε βάλει στη διαδικασία να ελέγξεις πληροφορίες που φτάνουν σε εσένα και να ξεκαθαρίσεις κάποια θέματα μεταξύ εσένα και των ανθρώπων που βρίσκονται στο περιβάλλον σου. Κάποια ζητήματα φαίνεται πως θα σου δημιουργήσουν μία πικρία, όμως να θυμάσαι πως την ίδια στιγμή θα σε βοηθήσουν να συνειδητοποιήσεις καλύτερα ποιοι άνθρωποι σε στηρίζουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Αυτές τις ημέρες είναι πιθανό να νιώσεις μία πίεση η οποία μπορεί να οφείλεται στις σκέψεις σου σε συνδυασμό με κάποια πράγματα που μπορεί να κάνει ο σύντροφός σου και να σε ενοχλήσουν. Προσπάθησε να διευθετήσεις κάτι που σε ενοχλεί χωρίς να υψώσεις τους τόνους καθώς αυτό θα μπορούσε να φέρει στην επιφάνεια αρκετά παράπονα. Αν είσαι ελεύθερος το τετράγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς σου λέει πως πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός σε περίπτωση που σε προσεγγίσει ένα πρόσωπο το οποίο μπορεί να σου τάξει «τον Ουρανό με τα άστρα».

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Οι υποθέσεις που θα έχεις αυτή την εβδομάδα μπορεί να χρειάζονται άμεσα διευθέτηση όμως εσύ δεν φαίνεται πως θα βρίσκεσαι σε αυτή τη διάθεση. Είναι πιθανό να επικεντρωθείς περισσότερο στον τρόπο επικοινωνίας μεταξύ εσένα και των ανθρώπων που συνεργάζεσαι παρά στις επαγγελματικές υποχρεώσεις. Κάποιες συζητήσεις μπορεί να οδηγήσουν σε μεγάλες προσδοκίες που θα αφορούν τον οικονομικό τομέα, όμως καλό θα ήταν να κρατήσεις μικρό καλάθι αν ακούσεις κάτι το οποίο φαίνεται πολύ καλό για να είναι αληθινό.

Τοξότης

Τοξότη μου αυτή την εβδομάδα με την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στις 30/12 στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου φαίνεται πως θα έρθουν στο προσκήνιο ζητήματα που αφορούν τον οικονομικό τομέα, αλλά και κάποιες σκέψεις οι οποίες μπορεί να σου δημιουργήσουν ανασφάλεια. Προσπάθησε να επικεντρωθείς στα δεδομένα που έχεις και μην αφήσεις τον εαυτό σου να εστιάσει σε αυτά που δεν έχει, καθώς αυτό είναι σίγουρο πως θα επηρεάσει τη διάθεσή σου και μάλιστα χωρίς λόγο. Όσο περνούν οι ημέρες η αισιοδοξία σου θα επανέρχεται για αυτό προς το τέλος της εβδομάδας αξίζει να αφιερώσεις χρόνο στην επικοινωνία με αγαπημένα σου πρόσωπα και στο να κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Μία συζήτηση με το σύντροφό σου θα μπορούσε να εγείρει ανασφάλειες όμως η αλήθεια είναι πως αυτή την εβδομάδα θα υπάρχει ένα κλίμα το οποίο μπορεί να σου δημιουργήσει το αίσθημα πως είσαι συναισθηματικά «μετέωρος» ακόμα και αν βρίσκεσαι μέσα σε μία σχέση. Ή αισθηματική ασφάλεια θα παίξει μεγάλο ρόλο στην εξέλιξη μιας σχέσης αλλά και στη διάθεσή σου. Αν είσαι ελεύθερος το τετράγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιό σου με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς δείχνει πως αυτή την εβδομάδα μπορεί να ακουστούν κάποια πράγματα τα οποία θα είναι πολύ δύσκολο να γίνουν και κάποιες υποσχέσεις οι οποίες θα ειπωθούν «χάριν εντυπωσιασμού».

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Η δουλειά και οτιδήποτε σχετίζεται με τη δουλειά θα σου δημιουργήσει ανησυχία αυτή την εβδομάδα ιδιαίτερα αν αφορά το οικονομικό σκέλος μίας επαγγελματικής συμφωνίας. Για αυτό το λόγο θα πρέπει να δώσεις προτεραιότητα σε επαγγελματικές υποθέσεις κυρίως αν αυτές έχουν μείνει για πολύ καιρό χωρίς διευθέτηση. Τυχόν συζητήσεις για μελλοντικά σχέδια χρειάζονται προσοχή, ενδεχομένως να μην εύκολο να υλοποιηθούν.

Αιγόκερως

Αιγόκερε μου την προτελευταία ημέρα του χρόνου (30/12) θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στον άξονα σου (Καρκίνου-Αιγόκερου) η οποία θα φέρει στο προσκήνιο τις σχέσεις σου. Μαζί με αυτές φαίνεται πως θα έρθουν στο προσκήνιο και κάποια παράπονα που μπορεί να έχεις είτε από στενούς σου συνεργάτες είτε από το σύντροφό σου και αυτά θα καταλάβουν αρκετό χώρο στο μυαλό σου αλλά και στα συναισθήματά σου. Η συναισθηματική υπερχείλιση που μπορεί να δημιουργήσει αυτή η έκλειψη χρειάζεται προσεκτική διαχείριση, διαφορετικά μπορεί να φέρει αρκετά προβλήματα είτε σε προσωπικές είτε σε επαγγελματικές σχέσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Μία συζήτηση που θα έχεις με το σύντροφό σου αυτή την εβδομάδα θα μπορέσει να ξεκαθαρίσει κάποια ζητήματα τα οποία σε βαραίνουν και σχετίζονται με το παρελθόν, όμως την ίδια στιγμή μπορεί να δημιουργήσει νέα παράπονα. Οι επικοινωνιακές σου ικανότητες και η σωστή χρήση του λόγου θα σε βοηθήσει να αποφύγεις νέες παρεξηγήσεις. Αν είσαι ελεύθερος το τετράγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθύς δείχνει πως καλό θα ήταν να αποφύγεις να ανοίξεις ξανά αισθηματικά ζητήματα του παρελθόντος, καθώς θα σε μπερδέψουν αρκετά.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αυτές τις ημέρες είναι πιθανόν να χρειαστεί να ανεβάσεις λίγο ταχύτητα προκειμένου να καταφέρεις να κλείσεις ορισμένες επαγγελματικές υποθέσεις οι οποίες χρειάζονται διευθέτηση «εδώ και τώρα». Θα πρέπει να έχεις κατά νου της λεπτομέρειες αυτών μιας και το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα μπορεί να δημιουργήσει αφηρημάδα, η οποία δεν θα είναι καθόλου βοηθητική στη δουλειά. Μία συζήτηση που θα έχεις με κάποιους συνεργάτες σου θα δείξει τα θέματα τα οποία χρειάζονται διευθέτηση και ενδεχομένως να αποκαλύψει και κάποια παράπονα μεταξύ σας.

Υδροχόος

Υδροχόε μου πρωταγωνιστικό ρόλο στην εβδομάδα και στη διάθεσή σου θα παίξει η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου στις 30/12. Αυτή η Πανσέληνος δεν αποκλείεται να εγείρει κάποιες ανασφάλειες οι οποίες θα σε επηρεάσουν και με τη σειρά τους θα δημιουργήσουν κατάλληλο υπόβαθρο για παράπονα, ιδιαίτερα για θέματα του παρελθόντος. Είναι πολύ πιθανό να αρχίσεις να σκέφτεσαι τη στάση κάποιων ανθρώπων απέναντι σου που ίσως να μην είναι αυτή που περίμενες κάτι το οποίο θα σε πικράνει. Στην εκπνοή αυτού του έτους προσπάθησε να επικεντρωθείς στους στόχους σου και σε αυτά που θέλεις να κάνεις με τη νέα χρονιά και άφησε όλα αυτά που σε ταλαιπώρησαν και σε πίκραναν πίσω σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα χρειαστεί να επιλύσεις ζητήματα τα οποία σχετίζονται με εσένα και το σύντροφό σου καθώς είναι πολύ πιθανό να ακουστούν παράπονα εκατέρωθεν. Για αυτό το λόγο καλό θα ήταν να επιδιώξεις να ανοίξεις μία συζήτηση για αυτά σου έχουν δημιουργήσει μία αρνητική διάθεση ώστε να ξεμπερδέψεις μαζί τους. Αν είσαι ελεύθερος το τετράγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στον Τοξότη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς δεν βοηθά την ειλικρίνεια για αυτό πιθανώς να ακουστούν γενικά πάνω σε μια συζήτηση κάποια πράγματα τα οποία δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Κάποιες συζητήσεις που θα έχεις με τους συνεργάτες σου ή με πρόσωπα που βρίσκεσαι στον ίδιο επαγγελματικό χώρο μπορεί να σου δημιουργήσουν εκνευρισμό και να φέρουν στο προσκήνιο παράπονα του παρελθόντος. Καλό θα ήταν να επικεντρωθείς στα ζητήματα που υπάρχουν τώρα και να μην αφήσεις να εμπλακούν με θέματα τα οποία δεν αφορούν το παρόν αλλά το παρελθόν. Κράτησε μικρό καλάθι σε περίπτωση που ακούσεις κάτι πολύ καλό σε επαγγελματικό επίπεδο καθώς θα πρέπει να το αξιολογήσεις προσεκτικά, ώστε να μην παρασυρθείς από λάθος εκτιμήσεις.

Ιχθείς

Ιχθύ μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα κάνεις μία ανασκόπηση όλης της χρονιάς που πέρασε καθώς η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις 30/12 στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου θα φέρει πολλές αναμνήσεις στο μυαλό σου. Η συναισθηματική υπερχείλιση που μπορεί να υπάρξει θα σε οδηγήσει σε παρορμητικές εκτιμήσεις κάτι το οποίο θα επηρεάσει την εξέλιξη επαγγελματικών και προσωπικών ζητημάτων. Μία παλιά αισθηματική υπόθεση ή μία φιλική σχέση η οποία το τελευταίο διάστημα δεν είχε δώσει πολύ καλά δείγματα φαίνεται πως θα σε απασχολήσουν περισσότερο από όλα τα άλλα, όμως θα χρειαστεί καλή διάθεση και όρεξη προκειμένου να μπορέσεις να τις διευθετήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Ένα αισθηματικό ζήτημα φαίνεται πως θα βρίσκεται στο προσκήνιο αυτή την εβδομάδα όμως την ίδια στιγμή φαίνεται πως υπάρχουν και κάποιες αισθηματικές υποθέσεις του παρελθόντος οι οποίες ενδεχομένως να μην έχουν κλείσει ακόμα. Πριν ξεκινήσεις κάτι νέο θα πρέπει να έχεις διευθετήσει τέτοιου είδους εκκρεμότητες διαφορετικά είναι πάρα πολύ πιθανό να δημιουργηθούν μπερδέματα και παρεξηγήσεις. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση ίσως εμφανιστούν κάποια ζητήματα τα οποία παραμένουν σε εκκρεμότητα ανάμεσα σε εσένα και στο σύντροφό σου και τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία προκειμένου να τα λύσεις και να μην σε βαραίνουν και στο μέλλον.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Η δουλειά μπορεί να μην βρίσκεται στις προτεραιότητες σου αυτή την εβδομάδα όμως θα υπάρξουν κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις με τις οποίες θα χρειαστεί να ασχοληθείς. Το τετράγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στον Τοξότη με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στο ζώδιό σου δείχνει πως μπορεί να παρασυρθείς και να υποσχεθείς πράγματα τα οποία δεν θα μπορέσεις να φέρεις εις πέρας, για αυτό θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός με οτιδήποτε δεσμευτείς πως θα αναλάβεις.

Πηγή: myastro.gr

Προηγούμενο άρθροΕνημέρωση για τα σημερινά (29/12) αποτελέσματα rapid test στη Λάρισα
Επόμενο άρθροΚορωνοϊός-Ελλάδα: 1047 νέα κρούσματα – 58 θάνατοι