Εβδομαδιαίες προβλέψεις 29/06/20 – 05/07/20

Η εβδομάδα μας προετοιμάζει για την επιστροφή του Ερμή στον Καρκίνο σε ορθή πορεία στο τέλος της, εντείνοντας την ανάγκη να κλείσουμε εκκρεμότητες του παρελθόντος σε οικογενειακό επίπεδο. Την Τετάρτη 8 Ιουλίου ο ανάδρομος Ερμής στον Καρκίνο σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη στον Κριό αυξάνοντας κατακόρυφα τον εκνευρισμό, την εριστική διάθεση, την επιθετικότητα. Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε σε οικογενειακές συζητήσεις καθώς δυσκολευόμαστε να συγκρατήσουμε το έντονο ψυχικό δυναμικό που μας διακατέχει.

Δεν θα διστάσουμε να εκφράσουμε παρορμητικά ότι νιώθουμε, κάτι που μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα και να πληγώσει τους γύρω μας. Προσοχή και σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές μας σχέσεις καθώς ο δυναμισμός και η επιθυμία για να επιβάλλουμε απόψεις και σκέψεις κυριαρχούν. Όμως οι παρερμηνείες και οι παρεξηγήσεις είναι ακόμα έντονες και δεν αποκλείεται να δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Επηρεάζονται κυρίως τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως) που είναι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο.

Την Κυριακή 12 Ιουλίου ο Ερμής επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία στον Καρκίνο και με αργούς ρυθμούς αποκαθίσταται από δω και στο εξής η επικοινωνία. Η κατανόηση και η ενσυναίσθηση βρίσκουν χώρο στις συζητήσεις που πραγματοποιούνται κυρίως στο οικογενειακό πεδίο και διευκολύνουν σχέσεις και πιθανές αποφάσεις που πρέπει να πάρουμε. Είναι σημαντικό βέβαια να χειριστούμε με ωριμότητα πιθανή κυκλοθυμία και συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα λόγω της έντονης ψυχολογικής φόρτισης που υπάρχει. Αυτό θα μας βοηθήσει να δούμε με ρεαλισμό ποιες είναι οι καλύτερες δυνατές λύσεις και κινήσεις για εμάς. Διαφορετικά κινδυνεύουμε από συναισθηματική υπερχείλιση που θολώνει τη σκέψη.

Παράλληλα, ξεμπλοκάρουν συζητήσεις και συμφωνίες σε όλα τα επίπεδα που μας βοηθούν να προωθήσουμε τα σχέδια μας. Συμφωνίες κυρίως σε θέματα ακίνητης περιουσίας φαίνεται ότι αφήνουν πίσω εμπόδια και καθυστερήσεις και δρομολογούνται με μεγαλύτερη ευκολία. Την ίδια μέρα ο Ήλιος στον Καρκίνο σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες απογειώνει το ρομαντισμό και την τρυφερότητα σε όλα τα επίπεδα. Μοναδικές μπορεί να είναι οι στιγμές με πρόσωπα του οικείου περιβάλλοντος, όπως και με το ταίρι μας. Τώρα θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε το πάθος, την φαντασία, τον αισθησιασμό και τη ζεστασιά που θα λειτουργήσουν ανανεωτικά στη σχέση μας.

Κριός

Κριέ μου αυτή την εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί η τελευταία έκλειψη για αυτό το καλοκαίρι η οποία γίνεται στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου στις 5/7. Αυτή η έκλειψη είναι πολύ πιθανόν να φέρει ξανά στο προσκήνιο συγκεκριμένα ζητήματα επαγγελματικής φύσεως, τα οποία ενδεχομένως να σου δημιουργήσουν εκνευρισμό. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να δείξεις ψυχραιμία και να μην απαντήσεις σε λεκτικές προκλήσεις. Δώσε μεγαλύτερη βάση στην επαγγελματική σου εικόνα και μην αφήσεις παρορμητικές κινήσεις να δημιουργήσουν πρόβλημα σε αυτήν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να υπάρξει ένταση στον επαγγελματικό τομέα η οποία μπορεί να μεταφερθεί και στην προσωπική σου ζωή. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση απόφυγε παρορμητικά λόγια τα οποία μπορούν να δημιουργήσουν ρήγματα σε αυτήν. Αν είσαι ελεύθερος να θυμάσαι πως μπορεί να υπάρξει φλερτ με κάποιο πρόσωπο που σχετίζεσαι επαγγελματικά, όμως αυτό θα αποτελέσει ρίσκο και θα πρέπει να σκεφτείς τα υπέρ και τα κατά, πριν αποφασίσεις αν θα ενδώσεις!

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Ο επαγγελματικός τομέας βρίσκεται στο προσκήνιο αυτή την εβδομάδα καθώς θα έχει ένταση και δεν αποκλείεται να φέρει και νέα δεδομένα, τα οποία θα προκύψουν από κινήσεις που έχεις κάνει παλαιότερα. Αυτή την εβδομάδα επικεντρώσου στο να διαφυλάξεις τα επαγγελματικά σου κεκτημένα καθώς αυτό είναι πολύ σημαντικό. Καλό θα ήταν να μην ανοίξεις νέες δουλειές καθώς η έκλειψη αλλά και ο Ερμής που εξακολουθεί να βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία, δεν εγγυώνται σταθερότητα.

Ταύρος

Ταύρε μου βρίσκεσαι σε μία «έντονη» εβδομάδα καθώς κατά τη διάρκεια της (στις 5/7) θα πραγματοποιηθεί η τελευταία έκλειψη για αυτό το καλοκαίρι, στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου. Αυτή η έκλειψη φέρνει έντονα συναισθήματα σε εσένα και δεν αποκλείεται να σε φέρει κοντά με ένα πρόσωπο το οποίο θα αλλάξει εντελώς τον τρόπο που βλέπεις συγκεκριμένα ζητήματα. Στα αρνητικά της εβδομάδας δώσε βάση σε κάποιες διαφωνίες που θα υπάρξουν με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου, οι οποίες μπορούν να πάρουν μορφή χιονοστιβάδας και τελικά να σε οδηγήσουν να αξιολογήσεις με διαφορετικό τρόπο κάποιες σχέσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αυτή την εβδομάδα είναι πολύ πιθανό να έχεις διαφορετική αντίληψη από το ταίρι σου και αυτό θα επηρεάσει ζητήματα σε συγκεκριμένους τομείς. Προσπάθησε να βρεις τη χρυσή τομή και σκέψου αν αξίζει να δημιουργήσεις μία αντιπαράθεση λόγω του ότι έχεις διαφορετική γνώμη. Αν είσαι ελεύθερος μία συζήτηση θα παίξει σημαντικό ρόλο ανάμεσα σε εσένα και σε ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, καθώς θα είναι αυτή που θα σε κάνει να ανακαλύψεις πόσα κοινά έχετε και θα σας φέρει κοντά.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αυτή την εβδομάδα τα επαγγελματικά ζητήματα θα σε απασχολήσουν, ιδιαίτερα αν έχεις κάποιες εκκρεμότητες που πρέπει να φέρεις εις πέρας. Θα πρέπει να προσέξεις το επικοινωνιακό κομμάτι των επαγγελματικών σου υποθέσεων, καθώς μπορεί να δημιουργηθούν παρανοήσεις κατά τη διάρκεια συζητήσεων. Αν βρίσκεσαι προς αναζήτηση μιας νέας δουλειάς σε άλλη πόλη ή στο εξωτερικό και έχεις κάνει κάποιες κινήσεις, δεν αποκλείεται αυτές τις ημέρες να έχεις και τα σχετικά νέα.

Δίδυμοι

Δίδυμε μου αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν έχεις μία ασυνήθιστη εσωστρέφεια για τα δικά σου δεδομένα και αυτό μπορεί να σε απομακρύνει –προσωρινά- από τις συνηθισμένες δραστηριότητες, τις κοινωνικές υποχρεώσεις αλλά και την πολυκοσμία. Η έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου στις 5/7 ενισχύει την εσωστρέφεια που νιώθεις και σου δημιουργεί κυκλοθυμικές τάσεις. Προσπάθησε να αποφύγεις ενέργειες που σχετίζονται με αισθηματικά αλλά και οικονομικά ζητήματα, καθώς δεν θα έχεις καθαρό μυαλό για να τα διευθετήσεις. Το ευχάριστο στοιχείο της εβδομάδας είναι πως αυτή είναι η τελευταία έκλειψη για το καλοκαίρι και τα καλύτερα έρχονται.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αυτή την εβδομάδα θα έχεις την τάση να μεταφράσεις με τον τρόπο που σε συμφέρει λόγια και κινήσεις του συντρόφου σου και αυτό μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις μεταξύ σας. Είναι πιθανόν να σου φανεί ελκυστική η ιδέα να τα βάλεις με το σύντροφό σου προκειμένου να εκτονωθείς, όμως αυτό μπορεί να δημιουργήσει αξεπέραστο ρήγμα στη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος είναι πιθανό να σκέφτεσαι ένα πρόσωπο του παρελθόντος όμως προσπάθησε να μην κάνεις μια παρορμητική κίνηση προς το μέρος του, καθώς φαίνεται πως μετά από λίγο θα αλλάξεις γνώμη.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Ένα οικονομικό ζήτημα μπορεί να σου δημιουργήσει ανησυχία αυτή την εβδομάδα και είναι πολύ πιθανόν να σκέφτεσαι τρόπους για να αυξήσεις τη δουλειά και κατά συνέπεια τα έσοδα σου. Μία συζήτηση με ένα συνέταιρό σου μπορεί να φέρει διαφωνίες μεταξύ σας. Απόφυγε να πάρεις αποφάσεις που θα αλλάξουν την επαγγελματική σου ρουτίνα, καθώς αυτές οι ημέρες δεν ενδείκνυνται για να κάνεις νέα ανοίγματα είτε στον οικονομικό είτε στον επαγγελματικό τομέα.

Καρκίνος

Καρκίνε μου αυτή την εβδομάδα είναι πιθανό να νιώσεις πώς πρέπει να κάνεις κάποιες συζητήσεις με πρόσωπα που βρίσκονται δίπλα σου και αυτές οι συζητήσεις ενδεχομένως να μη σου είναι ευχάριστες. Στο τέλος της εβδομάδας και συγκεκριμένα στις 5/7 θα πραγματοποιηθεί η τελευταία έκλειψη του καλοκαιριού αλλά και η τελευταία που γίνεται στον άξονα σου (Καρκίνου-Αιγόκερου). Οι αστρολογικές συγκυρίες που θα δημιουργηθούν κατά τη διάρκεια της έκλειψης είναι πιθανόν να οδηγήσουν σε ριψοκίνδυνες αποφάσεις όσον αφορά προσωπικές αλλά και επαγγελματικές σχέσεις. Καλό θα ήταν να κρατήσεις ήπιους τόνους καθώς αυτές οι ημέρες δεν ενδείκνυνται για κάτι παραπάνω.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μία συζήτηση που θα έχεις με το σύντροφό σου είναι πολύ πιθανόν να φέρει στο προσκήνιο αντιπαραθέσεις του παρελθόντος, δημιουργώντας ζητήματα στη σχέση σου. Προσπάθησε να μην αναμοχλεύσεις υποθέσεις που δεν χρειάζεται, καθώς κάτι τέτοιο δεν θα εξυπηρετήσει τα σχέδιά σου, αντιθέτως μπορεί να δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα. Αν μία σχέση «πνέει τα λοίσθια» είναι πολύ πιθανόν να πάρεις την απόφαση να την αφήσεις πίσω σου, αφήνοντας χώρο για κάτι νέο. Αν είσαι ελεύθερος και έχεις γνωρίσει ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, αυτές τις ημέρες είναι πιθανό να το γνωρίσεις ακόμα καλύτερα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Μία επαγγελματική σου σχέση φαίνεται να σε απασχολεί αρκετά αυτή την εβδομάδα καθώς ίσως δημιουργηθούν προβλήματα κατά τη συνεννόηση μεταξύ εσένα και ενός συνεργάτη σου. Θα πρέπει να είσαι προσεκτικός καθώς η παρορμητική σου διάθεση μπορεί να σε κάνει να πεις λόγια τα οποία αφενός δεν τα εννοείς αφετέρου μπορεί να πληγώσουν το συνομιλητή σου αλλά και να δημιουργήσουν πρόβλημα στην επαγγελματική σας σχέση. Αυτή η εβδομάδα δεν ενδείκνυται για να ανοίξεις τα φτερά σου προς νέες επαγγελματικές προκλήσεις, παρά μόνο να διαφυλάξεις αυτά που έχεις ήδη κερδίσει στον επαγγελματικό τομέα.

Λέων

Λέων μου αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να νιώσεις τις απαιτήσεις της καθημερινότητας να σου δημιουργούν κούραση, ένταση και νεύρα με αποτέλεσμα να μην είναι εύκολο να τις διαχειριστείς. Η έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στις 5/7 στον άξονα Καρκίνου- Αιγόκερου δείχνει πως θα υπάρξουν δουλειές και αγγαρείες οι οποίες θα σου δημιουργήσουν άγχος. Προσπάθησε να μην τις αφήσεις να επηρεάσουν τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και επίλεξε αθλητικές δραστηριότητες και περιπάτους στη φύση ως μέσο εκτόνωσης. Αυτή η εβδομάδα μπορεί να είναι απαιτητική, όμως να θυμάσαι πως βρίσκεσαι στο τέλος ενός δύσκολου διαστήματος.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αυτή την εβδομάδα λόγω των υποχρεώσεων που θα έχεις είναι πολύ πιθανόν να δεις μία συνάντηση με το σύντροφό σου σαν αγγαρεία και αυτό είναι κάτι που θα φανεί και σε εκείνον. Προτίμησε να δώσεις «εξηγήσεις» για το απαιτητικό σου πρόγραμμα, παρά να δεις ένα αισθηματικό ραντεβού σαν υποχρέωση που πρέπει να διεκπεραιώσεις. Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να υπάρξει φλερτ στο περιβάλλον εργασίας σου, το οποίο μπορεί να σε αποσυντονίσει και πιθανόν να δημιουργήσει καθυστερήσεις στις υπόλοιπες δουλειές.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Ο επαγγελματικός τομέας θα δώσει αρκετά θέματα προς συζήτηση αυτή την εβδομάδα και δεν αποκλείεται να προκύψουν κάποιες αγγαρείες στη δουλειά, τις οποίες θα κληθείς να διευθετήσεις. Προσπάθησε να μην αφήσεις τον εκνευρισμό σου να φανεί μιας και είναι πολύ πιθανόν να δημιουργηθεί λόγω της απαιτητικής καθημερινότητας. Προσπάθησε να μη σκέφτεσαι εμμονικά ένα ζήτημα που σχετίζεται με τη δουλειά, καθώς αυτό δεν θα σε βοηθήσει να το δεις σφαιρικά, ώστε να μπορέσεις να το διαχειριστείς καλύτερα.

Παρθένος

Παρθένε μου αυτή την εβδομάδα η προσοχή σου θα στραφεί στα αισθηματικά ζητήματα καθώς και οτιδήποτε σε απασχολεί σε προσωπικό επίπεδο. Η έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στις 5/7 στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου μπορεί να φέρει εξελίξεις στον αισθηματικό τομέα. Είτε είσαι ελεύθερος είτε βρίσκεται ήδη σε μία σχέση, είτε με τον έναν είτε με τον άλλον τρόπο, η προσωπική σου ζωή θα σε απασχολήσει αυτές τις ημέρες. Προσπάθησε να μην αφήσεις κάποιες σκέψεις που κάνεις για συγκεκριμένα πρόσωπα να σε παρασύρουν σε λάθος συμπεράσματα, τα οποία θα αδικήσουν και εσένα αλλά και εκείνα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο αισθηματικός τομέας θα έχει την τιμητική του αυτή την εβδομάδα και δεν αποκλείεται να υπάρξει κινητικότητα σε αυτόν. Αν είσαι ελεύθερος η έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, δείχνει πως δεν αποκλείεται να υπάρξουν καρμικές γνωριμίες στην προσωπική σου ζωή. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση θα πρέπει να είσαι προσεκτικός καθώς ο τρόπος που θα διαχειριστείς ζητήματα που σχετίζονται με το ταίρι σου, θα φέρει εξελίξεις οι οποίες θα καθορίσουν το μέλλον μεταξύ σας.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να έχεις ιδέες για ζητήματα που σε απασχολούν οι οποίες θα έρθουν σχεδόν ουρανοκατέβατες, καθώς το εξάγωνο που υπάρχει μεταξύ του Ερμή που βρίσκεται στον Καρκίνο και του Ουρανού που βρίσκεται στον Ταύρο είναι βοηθητικό. Δεν θα πρέπει να αφήσεις τις δουλειές και τις υποχρεώσεις στον αυτόματο πιλότο, μιας και κάτι τέτοιο είναι πολύ πιθανό αυτή την εβδομάδα, όμως μακροπρόθεσμα θα δημιουργήσει προβλήματα καθώς αργότερα θα συσσωρευτούν αρκετές υποχρεώσεις.

Ζυγός

Ζυγέ μου αυτή την εβδομάδα θα είσαι αρκετά εσωστρεφής και αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να απομακρυνθείς ακόμα και από ανθρώπους που μέχρι τώρα άφηνες να γνωρίζουν τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου. Η έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Καρκίνου- Αιγόκερου στις 5/7 (η ενέργεια της θα είναι εμφανής από τις αρχές της εβδομάδας) μπορεί να δημιουργήσει δεύτερες σκέψεις για πρόσωπα και καταστάσεις. Αυτές οι σκέψεις με τη σειρά τους θα σου δημιουργήσουν ανησυχία με αποτέλεσμα να μην είναι εύκολο να βγάλεις σωστά συμπεράσματα για οτιδήποτε σε απασχολεί. Δώσε προτεραιότητα σε οικογενειακά θέματα καθώς και οτιδήποτε σχετίζεται με το σπίτι σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μία συζήτηση με το σύντροφό σου μπορεί να αποτελέσει αφορμή για να απομακρυνθείς από εκείνον και να αρχίσεις να σκέφτεσαι την εξέλιξη της σχέσης σας. Αν θέλεις να μειώσεις τις πιθανότητες προστριβών -ιδιαίτερα αν μένετε κάτω από την ίδια στέγη- προσπάθησε να διαχειριστείς ζητήματα που σχετίζονται με υποχρεώσεις και δουλειές του σπιτιού. Αν είσαι ελεύθερος θα πρέπει να θυμάσαι πως αυτή η εβδομάδα θα έχει μία ροπή προς την υπερβολή σε κινήσεις και σκέψεις, η οποία δεν θα βοηθήσει να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα για ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανό να πιάσεις τον εαυτό σου να ανησυχεί ακόμα και για επαγγελματικά ζητήματα τα οποία για εσένα αποτελούν ρουτίνα. Προσπάθησε να επικεντρωθείς σε αυτή τη ρουτίνα, καθώς θα έχεις την τάση να αφήσεις τις υποθέσεις σου σε εκκρεμότητα. Η έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στο τέλος της εβδομάδας μπορεί να φέρει κάποιες αλλαγές σε επαγγελματικές σχέσεις και συνεργασίες, οι οποίες θα σε βγάλουν από τη σιγουριά σου, όμως την ίδια στιγμή θα αποτελέσουν και την αιτία για να δραστηριοποιηθείς στον επαγγελματικό τομέα.

Σκορπιός

Σκορπιέ μου αυτή την εβδομάδα θα έχεις ανάγκη από επικοινωνία για αυτό το λόγο θα επιλέξεις να συναναστραφείς με πρόσωπα του στενού αλλά και του ευρύτερου σου περιβάλλοντος. Η έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου στις 5/7 δείχνει πως αυτή την εβδομάδα δεν είναι εύκολο να βγάλεις συμπεράσματα από συζητήσεις που θα έχεις, καθώς αυτές οι συζητήσεις θα δημιουργήσουν μεγάλες προσδοκίες για κάποια άτομα, οι οποίες όμως δεν θα ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Μην αφήσεις τον εαυτό σου να παρασυρθεί σε εύκολα συμπεράσματα, ιδιαίτερα για πρόσωπα τα οποία θα γνωρίσεις κατά τη διάρκεια αυτών των ημερών.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η επικοινωνιακή διάθεση που θα έχεις αυτή την εβδομάδα θα σε βοηθήσει να έρθεις κοντά με το σύντροφό σου, όμως να θυμάσαι πως μπορεί να αποτελέσει δίκοπο μαχαίρι. «Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια» λέει ο θυμόσοφος λαός μας και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να θυμάσαι αυτές τις ημέρες, ώστε να μην δημιουργηθούν λάθος εντυπώσεις και προσδοκίες. Αν είσαι ελεύθερος είναι πιθανό να γνωρίσεις ένα πρόσωπο μέσω των ανθρώπων του περιβάλλοντός σου το οποίο θα σε συνεπάρει με τις ιδέες και τις απόψεις του.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Ο επαγγελματικός τομέας θα φέρει αρκετές πληροφορίες αυτή την εβδομάδα οι οποίες σχετίζονται με υποθέσεις της δουλειάς σου. Η επαφή με πρόσωπα του επαγγελματικού σου περιβάλλοντος, θα σου φέρει πληροφορίες τις οποίες θα πρέπει να φιλτράρεις προσεκτικά μιας και είναι πιθανό να σε παρασύρουν σε λάθος συμπεράσματα. Ένα πρόσωπο που συνεργάζεσαι μαζί του φαίνεται να σου δίνει λύση σε ένα ζήτημα που σχετίζεται με τη δουλειά και σε έχει ταλαιπωρήσει αρκετά το τελευταίο διάστημα.

Τοξότης

Τοξότη μου αυτή την εβδομάδα είναι πιθανό να κάνεις σκέψεις σχετικές με τον οικονομικό τομέα, οι οποίες μπορούν να σου δημιουργήσουν ανησυχία και να σε βάλουν σε ένα φαύλο κύκλο αρνητικών σκέψεων. Η έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στις 5/7 στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου σου δημιουργεί την ανάγκη να «αγκιστρωθείς» σε πράγματα και ανθρώπους τα οποία σου προσφέρουν ασφάλεια. Θα πρέπει να είσαι προσεκτικός καθώς μπορεί να παρασυρθείς σε κτητικές συμπεριφορές οι οποίες δεν ταιριάζουν στην ιδιοσυγκρασία σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αυτή την εβδομάδα θα έχεις την τάση να βρίσκεις ένα πρόβλημα για κάθε λύση και αυτό μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα ανάμεσα σε εσένα και στο σύντροφό σου ή -αν είσαι ελεύθερος- σε κάποιον που σε ενδιαφέρει. Προσπάθησε να μην ξεχάσεις την έμφυτη αισιοδοξία σου ώστε να σταματήσεις να αγχώνεσαι για πράγματα τα οποία αφενός δεν μπορείς να ελέγξεις αφετέρου ίσως να ανήκουν στα δικά σου σενάρια και όχι σε αυτά που έχει το σύμπαν για εσένα! Αν καταφέρεις να περιορίσεις τις ανήσυχες σκέψεις σου, τότε θα δεις πως κάποια ζητήματα στην προσωπική σου ζωή θα βρουν λύση.

Αιγόκερως

Αιγόκερε μου αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να υπάρξουν συγκυρίες στις διαπροσωπικές σου σχέσεις οι οποίες θα σε κάνουν ανταγωνιστικό με τους άλλους και δεν αποκλείεται να σε βάλουν σε ένα «τριπάκι» να αποδείξεις τι αξίζεις. Αυτό σε ορισμένες περιπτώσεις θα είναι σπατάλη ενέργειας, για αυτό θα πρέπει να έχεις στο μυαλό σου αν και κατά πόσο αξίζει να αποδείξεις το αυταπόδεικτο. Η έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα σου (Καρκίνου-Αιγόκερου) στις 5/7 μπορεί να σου δημιουργήσει έλλειμμα ενέργειας, ιδιαίτερα στην περίπτωση που ολόκληρη την εβδομάδα αναλωθείς σε παιχνίδια δύναμης και ισχύος.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Το κλίμα ανάμεσα σε εσένα και το σύντροφό σου μπορεί να έχει σκαμπανεβάσματα αυτή την εβδομάδα και η διάθεση σου θα εξαρτηθεί πολύ από τον τρόπο που θα επιλέξεις για να εκφράσεις οτιδήποτε θελήσεις. Θα πρέπει να θυμάσαι πως ο τρόπος που θα πεις κάτι θα έχει μεγαλύτερη σημασία από το νόημα αυτών που θα πεις. Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να σε προσεγγίσει ένα πρόσωπο το οποίο θα σου τραβήξει το ενδιαφέρον, όμως καλό θα ήταν να περιμένεις κάποιες ημέρες ώστε να δεις πιο καθαρά τι ζητάει εκείνο αλλά και κατά πόσο τα «θέλω» σας συμπλέουν.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Μία συνεργασία που έχεις είναι πιθανόν να σε απασχολήσει αυτές τις ημέρες εξαιτίας κάποιων παρελθοντικών γεγονότων που θα κάνουν την εμφάνισή τους και θα συνειδητοποιήσεις πως δεν έμειναν ποτέ πίσω. Δεν αποκλείεται να πάρεις αποφάσεις με παρόρμηση, οι οποίες μπορεί να δημιουργήσουν ρήξη σε επαγγελματικές σχέσεις και συνεργασίες. Σε περίπτωση που έχεις σχέδια αλλαγών στο μυαλό σου καλό θα ήταν να περιμένεις καθώς αυτή η εβδομάδα δεν ενδείκνυται για νέα ξεκινήματα.

Υδροχόος

Υδροχόε μου αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να μην έχεις διάθεση να ασχοληθείς ούτε με τις υποχρεώσεις σου αλλά ούτε καν με δραστηριότητες που σε ευχαριστούν. Η έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου στις 5/7 (αλλά η επιρροή της θα είναι ισχυρή καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας) δείχνει πως οι σκέψεις σου για διάφορα ζητήματα θα είναι απαισιόδοξες και θα επηρεάζουν τη διάθεση και την ψυχολογία σου, δημιουργώντας κόπωση. Προσπάθησε να δεις πραγματικά από που πηγάζουν αυτές οι σκέψεις και αυτά τα συναισθήματα για να συνειδητοποιήσεις αν έχουν λόγο ύπαρξης. Επικεντρώσου σε μελλοντικά σχέδια καθώς αυτά θα αποτελέσουν την κινητήριο δύναμη σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αυτή την εβδομάδα είναι πολύ πιθανόν να νιώσεις την ανάγκη να εξομολογηθείς στο σύντροφό σου τα συναισθήματά σου, όμως μην το κάνεις για να σου ανταποδώσει κάτι αντίστοιχο και εκείνος, καθώς θα πρέπει να θυμάσαι πως ο καθένας έχει το δικό του τρόπο να εκφραστεί. Αν είσαι ελεύθερος είναι πολύ πιθανόν κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας να προκύψουν νέες γνωριμίες ή να υπάρξει εξέλιξη σε μία γνωριμία που είχες κάνει το προηγούμενο διάστημα. Σε κάθε περίπτωση μην αφήσεις ανησυχίες χωρίς βάση να επηρεάσουν τον αισθηματικό τομέα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Τα επαγγελματικά σου ζητήματα φαίνεται πώς θα πάνε καλά αυτή την εβδομάδα καθώς είναι πολύ πιθανό να προκύψουν και ευκαιρίες για να διευθετήσεις θέματα του παρελθόντος, αλλά και νέες προτάσεις που αφορούν τη δουλειά. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι η τάση που θα έχεις να κάνεις σενάρια τα οποία δεν θα βοηθήσουν ούτε την διάθεσή αλλά ούτε και την απόδοσή σου. Η αισιοδοξία είναι ένας βοηθητικός παράγοντας για εσένα και παρόλο που θα έχεις την τάση να την «ξεχάσεις» αυτές τις ημέρες καλό θα ήταν να μην το κάνεις, καθώς όλα θα εξαρτηθούν από τη διάθεση με την οποία θα τα προσεγγίσεις.

Ιχθείς

Ιχθύ μου αυτή την εβδομάδα θα στραφείς στις φιλικές σου σχέσεις και στις «συμμαχίες» που έχεις μέχρι τώρα. Η έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου στις 5/7 και θα βρίσκεται σε ισχύ από τις αρχές της εβδομάδας, είναι πιθανόν να φέρει γεγονότα τα οποία θα σου δείξουν ποιοι πραγματικά είναι οι φίλοι σου και ποιοι απλοί γνωστοί. Κάτι τέτοιο μπορεί να σε στεναχωρήσει μιας και θα σε οδηγήσει να συνειδητοποιήσεις πως μπορεί να είχες «ποντάρει» σε λάθος πρόσωπα, όμως στην ουσία θα είναι πάρα πολύ βοηθητικό για εσένα καθώς θα ξεκαθαρίσει ποιοι άνθρωποι είναι δίπλα σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να επικεντρωθείς με το σύντροφό σου σε ζητήματα που σχετίζονται με φιλικά σας πρόσωπα και όχι και τόσο με εσάς τους δύο. Προσπάθησε να κρατήσεις τα ζητήματα που αφορούν εσένα και εκείνον μακριά από συζητήσεις με φίλους και να θυμάσαι το ρητό που λέει «τα εν οίκω μη εν δήμω». Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να σε προσεγγίσει ξανά ένα πρόσωπο του παρελθόντος ή να παρατηρήσεις πως ένα πρόσωπο που βρίσκεται στο ευρύτερο φιλικό σου περιβάλλον, ψάχνει ευκαιρία να σε γνωρίσει καλύτερα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανό να υπάρξουν ζητήματα στον επαγγελματικό τομέα τα οποία θα σε κρατήσουν απασχολημένο, καθώς θα δημιουργήσουν νέα δεδομένα στη δουλειά. Σε περίπτωση που έχεις να διευθετήσεις σημαντικές επαγγελματικές υποχρεώσεις μέχρι και την Τετάρτη θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός, μιας και μπορεί να υπάρξουν κάποιες παρανοήσεις σε αυτές. Το δεύτερο μισό της εβδομάδας θα έχει πρόσφορο έδαφος για να υπάρξουν κάποιες συζητήσεις, ώστε να διευθετηθούν επαγγελματικές υποχρεώσεις οι οποίες σε είχαν δυσκολέψει.

Πηγή: myastro.gr