Εβδομαδιαίες προβλέψεις 30/11/20 – 06/12/20

Η εβδομάδα ξεκινάει με την δυναμική Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Τοξότη – Διδύμων που πραγματοποιείται την Δευτέρα 30 Νοεμβρίου. Ο συγκεκριμένος άξονας μας καλεί να επικεντρωθούμε σε σχέσεις με το κοντινό και ευρύτερο περιβάλλον μας, καθώς ανάλογα ζητήματα έρχονται στο προσκήνιο και μπορεί να μας προβληματίσουν. Η όψη 150 μοιρών (ή αλλιώς όψη χιαστί) του Ουρανού από τον Ταύρο με τον Ήλιο στον Τοξότη σηματοδοτεί την εσωτερική ένταση που υπάρχει και δεν είναι εύκολα αντιληπτή.

Είναι πολύ πιθανό να οδηγήσει σε σπασμωδικές κινήσεις, εριστικές συμπεριφορές και αντιδράσεις που θα επηρεάσουν σημαντικά τις σχέσεις μας εν γένει. Παράλληλα, φανατικές αντιλήψεις και ιδεοληψία εκφράζονται με ορμή και δεν αποκλείεται να προκαλέσουν συγκρούσεις, σκληρά λόγια, εκφράσεις που θα πληγώσουν και θα αφήσουν το στίγμα τους. Προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε σε προσωπικό και οικονομικό επίπεδο καθώς αιφνιδιαστικά γεγονότα μπορεί να επηρεάσουν την προσωπική μας ζωή και οικονομικές συμφωνίες που μας απασχολούν έντονα.

Ευτυχώς όμως, μπορούμε να αξιοποιήσουμε τις θετικές όψεις του Ερμή στον Σκορπιό με τον Δία και τον Κρόνο στον Αιγόκερω. Τα συγκεκριμένα εξάγωνα θα μας βοηθήσουν να εκφράσουμε μεγαλύτερη ευκολία βαθύτερες σκέψεις και ανησυχίες. Έτσι θα εκτονώσουμε με ιδανικό τρόπο την εσωτερική ανησυχία που μας διακατέχει. Παράλληλα θα καταφέρουμε να διαχειριστούμε καλύτερα ζητήματα από το παρελθόν που έρχονται και πάλι στο προσκήνιο και μας επηρεάζουν.

Την Τρίτη 1 Δεκεμβρίου ο Ερμής περνάει στον Τοξότη, θέση αδυναμίας για τον συγκεκριμένο πλανήτη. Το μυαλό θέλει να ταξιδεύει και βγαίνει από την εσωστρέφεια, κάτι που μπορεί να βοηθήσει κυρίως σε ότι αφορά την ψυχολογία μας λόγω των δυσκολιών που περνάμε αυτή την περίοδο. Είναι πιο εύκολο να επικεντρωθούμε σε πνευματικά ζητήματα και φιλοσοφικές αναζητήσεις που μπορούν να μας δώσουν διέξοδο και να μας βοηθήσουν να αναβιβαστούμε στο πεδίο των γνώσεων. Παράλληλα όμως δεν είναι εύκολο να επικεντρωθούμε σε καθημερινά ζητήματα.

Στον εργασιακό χώρο και στις υποχρεώσεις ρουτίνας μπορεί να γίνουν λάθη καθώς με ευκολία γινόμαστε αμελείς. Η επικοινωνία με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντος θα παίξει σημαντικό ρόλο το επόμενο χρονικό διάστημα. Δεν αποκλείεται να επικοινωνήσουμε και με πρόσωπα από το εξωτερικό που θα έχουν ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες προτάσεις για εμάς. Επαγγελματικά μπορούμε να επικεντρωθούμε στη διαφήμιση, την επικοινωνία και νομικές υποθέσεις που μας ενδιαφέρουν.

Την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου το τρίγωνο της Αφροδίτης στον Σκορπιό με τον Ποσειδώνα στον Αιγόκερω εναρμονίζει το πάθος με την τρυφερότητα και τον ρομαντισμό και μπορεί να δώσει μοναδικές στιγμές σε προσωπικό επίπεδο. Τα έντονα συναισθήματα, η αγάπη, ο ρομαντισμός, οι βαθύτερες επιθυμίες μας πρωταγωνιστούν στην προσωπική μας ζωή και δημιουργούν ένα ιδανικό σκηνικό μέσα στο οποίο μπορούμε να απολαύσουμε τον σύντροφό μας και να εκφράσουμε ότι πραγματικά νιώθουμε μέσα μας.

Κριός

Κριέ μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα στρέψεις το ενδιαφέρον σου στη διευθέτηση ζητημάτων που αφορούν εσένα και πρόσωπα του στενού σου περιβάλλοντος. Η έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στις 30/11 στον άξονα Διδύμων-Τοξότη μπορεί να φέρει στα αυτιά σου πολλές πληροφορίες με καταιγιστικό τρόπο. Εσύ θα πρέπει να τις διαχωρίσεις και να μην παρασυρθείς, καθώς κάποιες από αυτές μπορεί να σε οδηγήσουν σε λάθος εκτιμήσεις. Δώσε ιδιαίτερη προσοχή στις συζητήσεις που μπορεί να έχεις με πρόσωπα με τα οποία έχεις οικονομικές συναλλαγές. Ο Ερμής κάνει «ποδαρικό» στο Δεκέμβριο καθώς από την πρώτη ημέρα του θα βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη. Από τη νέα του θέση θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο την εξωστρέφεια και την επικοινωνιακή σου διάθεση.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να κρατήσεις «αυστηρώς προσωπικά» τα ζητήματα που αφορούν την αισθηματική σου ζωή είτε είσαι ελεύθερος είτε βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση. Να θυμάσαι πως η εμπλοκή τρίτων σε δικά σου ζητήματα μπορεί να δημιουργήσει αρκετές αντιπαραθέσεις και παρανοήσεις ανάμεσα σε εσένα και στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Στο τέλος της εβδομάδας το τρίγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς φέρνει στο προσκήνιο έντονα συναισθήματα, τα οποία θα δημιουργήσουν ένα ιδιαίτερα θερμό κλίμα ανάμεσα σε εσένα και σε ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει! Οι μυστικές συναντήσεις και οι συζητήσεις θα έχουν την τιμητική τους προς το τέλος της εβδομάδας.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να δώσεις μεγάλη προσοχή σε περίπτωση που έχεις να διευθετήσεις κάποια οικονομικά ζητήματα, καθώς ίσως προκύψουν κάποιες αλλαγές σε αυτά. Συζητήσεις για οικονομικά είναι πολύ πιθανό να δημιουργήσουν ένα ντόμινο συζητήσεων και στη δουλειά, όμως δεν θα πρέπει να βιαστείς να πάρεις αποφάσεις και να βγάλεις συμπεράσματα. Αυτές τις ημέρες προσπάθησε να διευθετήσεις κάποιες εκκρεμότητες οι οποίες έρχονται από το παρελθόν, προκειμένου να μπορέσεις να έχεις μία ξεκάθαρη εικόνα στις υποθέσεις του παρόντος.

Ταύρος

Ταύρε μου η εβδομάδα ανοίγει με την έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Διδύμων-Τοξότη και είναι πολύ πιθανόν να φέρει στην καθημερινότητά σου κάποια ζητήματα τα οποία θα σου δημιουργήσουν αναστάτωση, είτε πρακτική είτε συναισθηματική. Προσπάθησε να είσαι ευέλικτος σε αλλαγές ή κάποιες αγγαρείες που μπορεί να κάνουν την εμφάνισή τους και να αλλάξουν το πρόγραμμά σου. Την ίδια στιγμή θα προκύψουν αφορμές που θα σε βοηθήσουν να ξεκαθαρίσεις κάποια θέματα που αφορούν τον εργασιακό τομέα. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Τοξότη την 1/12 δείχνει πως αυτή την εβδομάδα θα είσαι αρκετά εσωστρεφής, όμως αυτό θα σε βοηθήσει να αφουγκραστείς καλύτερα τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η επαφή που θα έχεις με το σύντροφό σου αυτή την εβδομάδα μπορεί να δημιουργήσει κάποιες εντάσεις, καθώς οι συζητήσεις φαίνεται πως θα γυρίζουν συνεχώς σε θέματα του παρελθόντος. Προσπάθησε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους, καθώς θα έχεις την τάση να μη βάζεις «νερό στο κρασί σου», κάτι το οποίο μπορεί να δημιουργήσει αρκετά ζητήματα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις σε γενικότερο πλαίσιο. Στο τέλος της εβδομάδας το τρίγωνο μεταξύ της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού του Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθύς είναι ιδανικό για να προσεγγίσεις ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ή είναι πιθανό να σε προσεγγίσει εκείνο, καθώς αυτή η θετική όψη θα φέρει στην επιφάνεια πολλά συναισθήματα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να κάνουν την εμφάνισή τους κάποια ζητήματα τα οποία αποτελούσαν εκκρεμότητες του παρελθόντος και όσο νωρίτερα τις διευθετήσεις τόσο λιγότερο θα αγχωθείς για τη δουλειά. Κάποιες κινήσεις που θα κάνουν συνάδελφοι σου ή πρόσωπα που συνεργάζεσαι μαζί τους, ενδεχομένως να σου δημιουργήσουν καχυποψία και δεύτερες σκέψεις. Πριν βγάλεις τα συμπεράσματά σου προσπάθησε να σκεφτείς αν υπάρχουν δεδομένα για να υποστηρίξουν τις σκέψεις που κάνεις, ώστε να μην αδικήσεις κάποια πρόσωπα.

Δίδυμοι

Δίδυμε μου η εβδομάδα ξεκινά με την έκλειψη Σελήνης που πραγματοποιείται στον άξονα σου (Διδύμων – Τοξότη) και φέρνει στο προσκήνιο ζητήματα που σχετίζονται με σχέσεις και συνεργασίες. Φαίνεται πως ήρθε η ώρα να βάλεις μία τάξη σε αυτές και για να γίνει αυτό θα πρέπει να υπάρξουν κάποια ξεκαθαρίσματα. Μη φοβηθείς συζητήσεις οι οποίες θα σε βοηθήσουν να έχεις μία «καθαρή εικόνα» για πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν και να θυμάσαι πως όπου κλείνει μία πόρτα πάντα δίπλα ανοίγει μία νέα! Την πρώτη ημέρα του Δεκεμβρίου ο Ερμής κάνει την είσοδό του στο ζώδιο που βρίσκεται απέναντι σου τον Τοξότη, κάτι που θα επηρεάσει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι τις κινήσεις των άλλων. Εδώ ο Ερμής θα είναι πολύ βοηθητικός για να διευθετήσεις κάποιες διαφωνίες που υπάρχουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Αυτή την εβδομάδα είσαι έτοιμος να θέσεις «επί τάπητος» ζητήματα που αφορούν τη σχέση με το ταίρι σου και μάλιστα φαίνεται πως δεν πρόκειται να διαπραγματευτείς τις θέσεις σου. Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να συνειδητοποιήσεις πως ένα πρόσωπο που υπήρξε μία αισθηματική ιστορία κατά το παρελθόν σε ενδιαφέρει ακόμα. Μία ξαφνική επικοινωνία, μία συζήτηση που θα έχεις αυτή την εβδομάδα θα επηρεάσει πολύ την κρίση σου και θα κινήσει τα νήματα στις επιλογές σου. Στο τέλος της εβδομάδας το τρίγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθύς, θα σε βάλει στη διαδικασία να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Οτιδήποτε σχετίζεται με τη δουλειά φαίνεται πως θα τραβήξει το ενδιαφέρον σου αυτή την εβδομάδα και πολύ περισσότερο οι σχέσεις που έχεις με τα πρόσωπα που βρίσκονται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Είναι πολύ πιθανόν να έρθουν κάποιες πληροφορίες για συγκεκριμένα πρόσωπα τις οποίες αγνοούσες και τελικά αυτό να επηρεάσει τον τρόπο που τα βλέπεις. Καλό θα ήταν να αποφύγεις τελεσίδικες αποφάσεις και κινήσεις σε σημαντικά ζητήματα που αφορούν τη δουλειά -τουλάχιστον τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας- καθώς φαίνεται πως θα επικρατεί μία παρορμητική διάθεση.

Καρκίνος

Καρκίνε μου αυτή την εβδομάδα θα σε απασχολήσουν αρκετά κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις καθώς και κάποιες αγγαρείες της καθημερινότητας που δεν αποκλείεται να έχουν μία έξτρα δυσκολία. Η έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Διδύμων-Τοξότη φέρνει στο προσκήνιο δουλειές και υποχρεώσεις όμως την ίδια στιγμή μπορεί να δημιουργήσει και κάποια μπερδέματα τα οποία με τη σειρά τους θα φέρουν εκνευρισμό. Πρόσεξε ιδιαίτερα σε περίπτωση που σε δικές σου υποθέσεις εμπλέκονται και άλλα πρόσωπα. Την 1/12 ο Ερμής θα κάνει την είσοδό του στο ζώδιο του Τοξότη και θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για να συνεννοηθείς στη δουλειά και έτσι να μπορέσεις να φέρεις εις πέρας κάποιες εκκρεμότητες!

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Οι αισθηματικές σου υποθέσεις δεν θα βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σου αυτή την εβδομάδα καθώς φαίνεται πως το ενδιαφέρον σου είναι στραμμένο σε οτιδήποτε αφορά την καθημερινότητα. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση προσπάθησε να αφιερώσεις χρόνο στο σύντροφό σου διαφορετικά δεν πρόκειται να γλιτώσεις τα παράπονα. Το Σαββατοκύριακο είναι ιδανικό για τη σχέση σου, καθώς το τρίγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθύς, θα σε βοηθήσει να εκφραστείς. Αν είσαι ελεύθερος μέσα στο Σαββατοκύριακο δεν αποκλείεται να έχεις επικοινωνία με ένα πρόσωπο που θα σου εκφράσει το ενδιαφέρον του και θα έρθετε κοντά.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αυτές τις ημέρες θα κάνουν την εμφάνισή τους κάποιες εργασιακές υποχρεώσεις, κάποιες επαγγελματικές συναντήσεις όπως επίσης και ζητήματα που αφορούν τη δουλειά. Αυτά φαίνεται πως θα δημιουργήσουν μία απαιτητική καθημερινότητα για αυτό προσπάθησε να ξεκλέψεις έστω και λίγο χρόνο για τον εαυτό σου και την ξεκούραση σου, καθώς αυτό θα είναι πάρα πολύ σημαντικό ακόμα και για τη διευθέτηση τους. Από την 1/12 ξεκινά ένα πολύ καλό διάστημα για να διευθετήσεις καλύτερα θέματα που αφορούν τα εργασιακά project, αλλά και δουλειές που έχεις αναλάβει από κοινού με πρόσωπα που βρίσκονται στο εργασιακό σου περιβάλλον.

Λέων

Λέων μου η εβδομάδα ξεκινά με την έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Διδύμων-Τοξότη η οποία θα φέρει κάποιους από τους στόχους που έχεις, ξανά στο προσκήνιο. Είναι πιθανόν να νιώσεις πως κάποιες φιλοδοξίες σου ή κάποια πράγματα που θέλεις να κάνεις χρειάζονται αναθεώρηση και φαίνεται πως θα αλλάξεις προτεραιότητες. Η επικοινωνία με πρόσωπα του στενού αλλά και του ευρύτερου σου περίγυρου θα παίξει καθοριστικό ρόλο στις αποφάσεις που θα πάρεις για τα ζητήματα που σε ενδιαφέρουν. Την 1/12 ο Ερμής θα περάσει στο ζώδιο του Τοξότη και από τη νέα του θέση θα δώσει προτεραιότητα στις αισθηματικές σου υποθέσεις, καθώς φαίνεται πως θα δημιουργήσει κινητικότητα σε αυτές.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να θα έρθουν στο προσκήνιο κάποια παράπονα που υπάρχουν μεταξύ εσένα και του συντρόφου σου και καλό θα ήταν να τα διευθετήσεις και να μην τα αφήσεις απλά να υπάρχουν. Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να έρθεις κοντά με ένα πρόσωπο με το οποίο θα δημιουργηθεί ένα δυνατό ειδύλλιο. Στο τέλος της εβδομάδας το τρίγωνο μεταξύ της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού και του Ποσειδώνα που βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων φέρνει στην επιφάνεια συναισθήματα και μαζί τους έρχονται και εξομολογήσεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας είναι πιθανόν να νιώθεις μία εσωτερική ανησυχία για ζητήματα που σχετίζονται με τον επαγγελματικό τομέα. Καλό θα ήταν να μην αφήσεις τις ανήσυχες σκέψεις να αναλάβουν τα ηνία και να σε οδηγήσουν σε αποφάσεις οι οποίες είναι παρορμητικές. Είναι πολύ πιθανόν να αλλάξουν κάποια από τα δεδομένα που έχεις για τη δουλειά, όμως να θυμάσαι πως «ουδέν κακόν αμιγές καλού».

Παρθένος

Παρθένε μου η εβδομάδα ξεκινά με την έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Διδύμων-Τοξότη η οποία θα φέρει στο προσκήνιο ζητήματα που σχετίζονται είτε με τη δουλειά είτε με μία οικογενειακή υπόθεση. Η προσοχή σου λοιπόν θα βρίσκεται στραμμένη σε αυτούς τους δύο τομείς και θα πρέπει να θυμάσαι πως και στις δύο περιπτώσεις θα χρειαστεί να διευθετήσεις οτιδήποτε χρειαστεί με σύνεση και ηρεμία ώστε να αποφευχθούν οι εντάσεις. Την 1/12 ο Ερμής θα κάνει την είσοδό του στο ζώδιο του Τοξότη και από τη νέα του θέση φαίνεται πως θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να ασχοληθείς με δουλειές και ζητήματα που αφορούν το σπίτι σου. Μάλιστα δεν αποκλείεται να νιώσεις αρκετά δημιουργικός και να προχωρήσεις και σε κάποιες αλλαγές στο χώρο που ζεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να δώσεις μεγάλη προσοχή και να κλείσεις κάποιες εκκρεμότητες που αφορούν ζητήματα τα οποία σε έχουν φέρει σε αντιπαράθεση με το σύντροφό σου. Πρόσεξε ιδιαίτερα τα ζητήματα που σχετίζονται με δουλειές και υποχρεώσεις του σπιτιού, καθώς αυτά θα αποτελέσουν ένα καλό υπόβαθρο για διαφωνίες και εντάσεις. Όσο περνούν οι ημέρες η κατάσταση θα γίνεται ολοένα και πιο ρομαντική, με αποκορύφωμα το Σαββατοκύριακο που το τρίγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στο Σκορπιό με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθύς, θα κάνει την εμφάνιση του. Αν είσαι ελεύθερος φαίνεται πως τις τελευταίες ημέρες εβδομάδας θα έρθεις κοντά με ένα πρόσωπο το οποίο βρίσκεται στο στενό σου περιβάλλον.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αυτή την εβδομάδα οι υποθέσεις που σχετίζονται με τον επαγγελματικό τομέα θα σε απασχολήσουν αρκετά καθώς είναι πιθανόν να υπάρξουν φήμες σχετικά με τη δουλειά και τα ζητήματα που την αφορούν. Καλό θα είναι να αποφύγεις να επενδύσεις σε ανυπόστατες φήμες αν δεν συνοδεύονται από αποδείξεις και επιχειρήματα, καθώς είναι πολύ πιθανό να ακούσεις προσωπικές απόψεις και εκτιμήσεις άλλων και όχι τα γεγονότα ως έχουν.

Ζυγός

Ζυγέ μου το αστρολογικό ενδιαφέρον αυτής της εβδομάδας μονοπωλεί η έκλειψη Σελήνης η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 30/11 στον άξονα Διδύμων-Τοξότη. Αυτή η έκλειψη φέρνει κάποιες πληροφορίες από πρόσωπα του περίγυρου σου οι οποίες ενδεχομένως να δημιουργήσουν αναστάτωση αυτές τις ημέρες. Κάποιες συζητήσεις που θα έχεις είναι πιθανόν να σε οδηγήσουν στο συμπέρασμα πως πλέον δεν υπάρχει κοινό σημείο επαφής ανάμεσα σε εσένα και σε πρόσωπα που μέχρι πρότινος ήταν πολύ κοντά σου. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Τοξότη την 1/12 θα σε βοηθήσει να κρατήσεις τις ισορροπίες σε συζητήσεις που θα έχεις με αγαπημένα σου πρόσωπα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα νιώσεις έντονα την ανάγκη να προσεγγίσεις ένα πρόσωπο το οποίο σε ενδιαφέρει, όμως θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός με τον τρόπο που θα επιλέξεις για να επικοινωνήσεις ώστε να μη βρεθείς προ εκπλήξεων. Όσο περνούν οι ημέρες η διάθεση σου θα αλλάζει προς το καλύτερο και θα είναι πιο εύκολο να έχεις και μία ξεκάθαρη εικόνα για κάποια αισθηματικά ζητήματα. Το τρίγωνο μεταξύ της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού και του Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθύς που θα πραγματοποιηθεί στο τέλος της εβδομάδας, δεν αποκλείεται να φέρει κοντά σου ένα «θαυμαστή» σου, ο οποίος φαίνεται πως βρίσκεται στην καθημερινότητά σου όμως μέχρι τώρα δεν είχε εκφραστεί!

 

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Τα οικονομικά ζητήματα φαίνεται πως θα σε απασχολήσουν αρκετά αυτή την εβδομάδα και θα αποτελέσουν το πρώτο θέμα συζήτησης μεταξύ εσένα και των ανθρώπων του περιβάλλοντος σου. Καλό θα ήταν να αποφύγεις παρορμητικές κινήσεις σε ζητήματα που αφορούν τη δουλειά, ακόμα και αν αυτές υπόσχονται μεγαλύτερο κέρδος. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Τοξότη την 1/12 θα σε βοηθήσει επικοινωνιακά και θα μπορέσεις να προσεγγίσεις κάποια πρόσωπα που παίζουν σημαντικό ρόλο στις επαγγελματικές σου υποθέσεις.

Σκορπιός

Σκορπιέ μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα επικεντρωθείς σε ζητήματα που αφορούν τον οικονομικό τομέα για αυτό και τα έσοδα, τα έξοδα και οι οικονομικές υποχρεώσεις θα βρεθούν σε προτεραιότητα για εσένα. Η έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Διδύμων-Τοξότη στις 30/11 μπορεί να φέρει μπροστά σου κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες, για αυτό προσπάθησε να τις διευθετήσεις έγκαιρα. Μία συζήτηση που θα έχεις με κάποιο συνεργάτη σου ενδεχομένως να μην έχει τα αποτελέσματα που περιμένεις και ίσως χρειαστεί και εσύ να ρίξεις λίγο νερό στο κρασί σου. Την 1/12 ο Ερμής θα περάσει στο ζώδιο του Τοξότη και από τη νέα του θέση θα σε βοηθήσει να τακτοποιήσεις ζητήματα που αφορούν το ταμείο σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Αυτές τις ημέρες είναι πιθανόν να κάνεις κάποιες υποθέσεις σχετικά με την εξέλιξη μιας σχέσης που έχεις ή αν είσαι ελεύθερος μίας υπάρχουσας γνωριμίας, οι οποίες θα σου δημιουργήσουν ανησυχία και εκνευρισμό. Προσπάθησε να μην αφήσεις τον εαυτό σου να παρασυρθεί από αυτές, ιδιαίτερα αν δεν υπάρχουν δεδομένα που θα μπορούσαν να τις υποστηρίξουν. Στο τέλος εβδομάδας το τρίγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο σου με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων, επιφυλάσσει εκπλήξεις για εσένα που είσαι ελεύθερος και δεν αποκλείεται να σε φέρει πολύ κοντά με ένα πρόσωπο που δεν σου περνά απαρατήρητο. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση οι τελευταίες ημέρες της εβδομάδας θα είναι ιδανικές και να έρθεις κοντά με το σύντροφό σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αυτές τις ημέρες είναι πιθανόν να έχεις κάποιες συζητήσεις οι οποίες σχετίζονται με τη δουλειά όμως η αλήθεια είναι πως μπορεί να μην εξελιχθούν όπως τις έχεις στο μυαλό σου. Για αυτό το λόγο θα πρέπει να κρατήσεις μικρό καλάθι και να αποφύγεις αντιπαραθέσεις με συνεργάτες σου, καθώς μπορεί να αποτελέσουν την αιτία ρήξεων. Προσπάθησε να διευθετήσεις ζητήματα που αφορούν τη δουλειά ιδιαίτερα αν αυτά έχουν παραμείνει σε εκκρεμότητα εδώ και αρκετό καιρό.

Τοξότης

Τοξότη μου η εβδομάδα ανοίγει με την έκλειψη η οποία θα πραγματοποιηθεί στον άξονα σου (Διδύμων – Τοξότη) στις 30/11 και θα σε βάλει στη διαδικασία να κρατήσεις αποστάσεις από πρόσωπα τα οποία δεν σου ταιριάζουν. Ακόμα είναι πολύ πιθανόν να δημιουργήσει μία «πολεμοχαρή» διάθεση που θα σε οδηγήσει στο να πεις την τελευταία κουβέντα πάνω σε μία διαφωνία ή σε μία συζήτηση, ακόμα και αν ξέρεις πως αυτή μπορεί να σε φέρει σε ρήξη με αγαπημένα σου πρόσωπα. Την 1/12 ο Ερμής κάνει την είσοδο του στο δικό σου ζώδιο και σου υπενθυμίζει πως έχεις επικοινωνιακές και διπλωματικές ικανότητες, που μπορούν να είναι πολύ βοηθητικές για τα ζητήματα που σε ενδιαφέρουν, αρκεί να μην παρασυρθείς από την τάση που θα υπάρχει για αμετροέπεια.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση θα πρέπει να δώσεις προσοχή σε ζητήματα που θα απασχολήσουν εσένα και το ταίρι σου αυτές τις ημέρες, καθώς η έκλειψη μπορεί να φέρει στην επιφάνεια την υποβόσκουσα ένταση, η οποία θα «ψάξει» μία μικρή αφορμή για να κάνει την εμφάνισή της. Αν είσαι ελεύθερος είναι πολύ πιθανόν να υπάρξουν νέα αισθηματικά δεδομένα τα οποία θα σε βάλουν στη διαδικασία να δεις διαφορετικά ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει η Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς στο τέλος της εβδομάδας, θα σε βοηθήσει να εκφράσεις και τα συναισθήματα αλλά και τα παράπονά σου με τον κατάλληλο τρόπο.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Υποθέσεις οι οποίες σχετίζονται με τη δουλειά αλλά και με κάποιες συνεργασίες σου θα έρθουν στο προσκήνιο αυτή την εβδομάδα, ενδεχομένως να έρθουν κάποια ζητήματα τα οποία σε είχαν απασχολήσει και στο παρελθόν. Θα πρέπει να κρατήσεις ισορροπίες ανάμεσα σε αυτά που θέλεις εσύ και σε αυτά που θέλει ένας συνεργάτης σου, καθώς φαίνεται πως δεν θα κινείστε στο ίδιο μήκος κύματος και αυτό μπορεί να δημιουργήσει αντιπαραθέσεις. Επίσης δώσε προτεραιότητα σε εργασιακές εκκρεμότητες ώστε να τις διευθετήσεις, καθώς όσο τις αφήνεις τόσο πιο πιεστικές θα γίνονται.

Αιγόκερως

Αιγόκερε μου αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να νιώθεις αρκετά εσωστρεφής και χωρίς καμία διάθεση να εκφράσεις τη σκέψη σου, τις αγωνίες σου και τα συναισθήματά σου στους άλλους. Η έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Διδύμων-Τοξότη στις 30/11 είναι πιθανόν να φέρει στο προσκήνιο κάποιες από τις ανησυχίες σου, με αποτέλεσμα να επηρεαστεί η διάθεσή σου. Ακόμα ενδέχεται να έρθουν στο προσκήνιο κάποια ζητήματα που κινούνταν σε παρασκηνιακό επίπεδο το προηγούμενο διάστημα και θα χρειαστεί να αναλάβεις δράση προκειμένου να τα διευθετήσεις. Την 1/12 ο Ερμής περνάει στο ζώδιο του Τοξότη και από τη νέα του θέση θα ενισχύσει μυστικές συμφωνίες, μυστικές συναντήσεις αλλά και επικοινωνία με πρόσωπα του παρελθόντος.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Αυτές τις ημέρες είναι πιθανόν να αρχίσεις να αναμοχλεύεις ζητήματα του παρελθόντος, κάτι το οποίο θα επηρεάσει και τη διάθεση σου αλλά και τη στάση απέναντι στο σύντροφό σου. Καλό θα είναι να μην φέρεις στο παρόν ζητήματα που έχουν τελειώσει, αν δεν υπάρχει λόγος για αυτό. Όσο περνούν οι ημέρες η διάθεσή σου θα αλλάζει προς το καλύτερο και στο τέλος της εβδομάδας το τρίγωνο μεταξύ της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού και του Ποσειδώνα που βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων, θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για να σε προσεγγίσει ένα πρόσωπο που του έχεις τραβήξει το ενδιαφέρον.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Οι επαγγελματικές υποθέσεις θα σου προκαλέσουν ανησυχία αυτή την εβδομάδα καθώς και εσύ βρίσκεσαι σε αυτή τη διάθεση, με αποτέλεσμα να επηρεάζεσαι άμεσα. Προσπάθησε να μην αφήσεις τον εαυτό σου να μπει σε ένα φαύλο κύκλο αρνητικών σκέψεων που δεν θα έχει κανένα νόημα, εκτός από το να σου ρίξει τη διάθεση. Κάποιες συζητήσεις που αφορούν τη δουλειά και υπήρξαν σε παρασκηνιακό επίπεδο το προηγούμενο διάστημα, φαίνεται πως θα έρθουν στο προσκήνιο.

Υδροχόος

Υδροχόε μου αυτή την εβδομάδα θα νιώσεις πως υπάρχουν ζητήματα τα οποία έχεις αφήσει στον αυτόματο πιλότο και η έκλειψη η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 30/11 στον άξονα Διδύμων-Τοξότη θα τα φέρει στο προσκήνιο. Αυτά τα ζητήματα είναι πιθανόν να «μπερδεύουν» κάποιες αισθηματικές σου υποθέσεις, για αυτό αξίζει να ασχοληθείς μαζί τους προκειμένου να μπορέσεις να τα διευθετήσεις. Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή σου το επόμενο διάστημα. Την 1/12 ο Ερμής κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Τοξότη και από τη νέα του θέση δημιουργεί την ανάγκη να αφιερώσεις χρόνο σε επικοινωνία με αγαπημένους σου φίλους και στις συζητήσεις για μελλοντικά σχέδια.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Αυτή την εβδομάδα οι αισθηματικές σου υποθέσεις έρχονται στο προσκήνιο είτε είσαι ελεύθερος είτε βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση και θα απαιτήσουν την προσοχή σου. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση τώρα είναι μία καλή ευκαιρία να κλείσεις ζητήματα τα οποία σας έχουν απομακρύνει και να κάνεις μία νέα αρχή με το σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να γνωρίσεις ή να έρθεις κοντά με ένα πρόσωπο που γνωρίζεις ήδη και η χημεία που θα υπάρξει μεταξύ σας δεν θα περάσει απαρατήρητη. Στο τέλος της εβδομάδας είναι πιθανόν να κάνεις κάποιες σκέψεις σχετικά με την εξέλιξη σημαντικών ζητημάτων οι οποίες θα σου δημιουργήσουν ανασφάλεια, για αυτό προσπάθησε να τις αποφύγεις!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Οι συζητήσεις για τη δουλειά θα έχουν την τιμητική τους αυτή την εβδομάδα και δεν αποκλείεται να φέρουν κάποιες νέες πληροφορίες για κάποιες από τις επαγγελματικές σου υποθέσεις. Από την 1/12 που ο Ερμής θα περάσει στο ζώδιο του Τοξότη θα είναι πιο εύκολο να έρθεις κοντά και να επικοινωνήσεις με κάποια πρόσωπα με τα οποία μέχρι τώρα υπήρξαν αποστάσεις. Επίσης δεν αποκλείεται να έρθει μία επαγγελματική πρόταση μέσω ενός προσώπου που βρίσκεται στο φιλικό σου περιβάλλον.

Ιχθείς

Ιχθύ μου αυτή την εβδομάδα πρωταγωνιστεί η έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στις 30/11 στον άξονα Διδύμων-Τοξότη. Αυτή η έκλειψη θα σε οδηγήσει να αναμοχλεύσεις κάποια ζητήματα στα οποία θεωρείς πως υπάρχουν εκκρεμότητες, ιδιαίτερα αν αυτά τα ζητήματα σχετίζονται με τον επαγγελματικό τομέα ή με κάποιες οικογενειακές υποθέσεις. Η αλήθεια είναι πως θέλεις να ξεμπερδεύεις μαζί τους εδώ και τώρα και φαίνεται πως δεν θα έχεις την υπομονή να αφιερώσεις χρόνο σε αυτά, κάτι το οποίο θα έρθει σε αντίθεση με τη διευθέτηση τους. Την 1/12 ο Ερμής θα κάνει την είσοδό του στο ζώδιο του Τοξότη και από τη νέα του θέση θα σε βοηθήσει να επικοινωνήσεις καλύτερα τα ζητήματα που αφορούν τον επαγγελματικό τομέα. Δεν αποκλείεται να έχεις και κάποιες επαγγελματικές συζητήσεις, οι οποίες θα φέρουν εξελίξεις σε πράγματα τα οποία είχαν παραμείνει στάσιμα για καιρό.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να έχεις κάποια παράπονα από το ταίρι σου, όμως καλό θα είναι να τα συζητήσεις μαζί του και να μην τα αφήσεις να αιωρούνται. Προς το τέλος εβδομάδας φαίνεται πως θα είναι πιο εύκολο να βρεις λύσεις σε ζητήματα που σε απασχολούν, καθώς το τρίγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σου, τονίζει πολύ τα συναισθήματα αφήνοντας πίσω αντιπαραθέσεις και διαφωνίες. Αν είσαι ελεύθερος μέσα στο Σαββατοκύριακο είναι πολύ πιθανόν να συνομιλήσεις με ένα πρόσωπο το οποίο θα σου εκφράσει τα συναισθήματά του ή θα δεις μία διαφορετική πλευρά του, πολύ πιο συναισθηματική.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Οι δουλειές και οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας δεν σταματούν ποτέ και αυτή είναι άλλη μία εβδομάδα κατά την οποία θα βρίσκονται πολύ ψηλά στη λίστα με τις προτεραιότητές σου. Η έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στις 30/11 φέρνει στο προσκήνιο επαγγελματικές υποθέσεις και οτιδήποτε έχει παραμείνει σε εκκρεμότητα και σε καλεί να κλείσεις κάποιους κύκλους. Καλό θα είναι να κάνεις ένα πλάνο σχετικά με το πως θα κινηθείς ώστε να εξελιχθούν τα πράγματα όπως θέλεις και να μην παρεκκλίνεις από αυτό, καθώς η παρορμητική διάθεση δεν θα λείψει τουλάχιστον κατά τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας!

Πηγή: myastro.gr