Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 09/03/20 – 15/03/20

Η εβδομάδα αυτή αρχίζει με έντονο ενδιαφέρον τρόπο, καθώς η Πανσέληνος στην Παρθένο που πραγματοποιείται τη Δευτέρα 9 Μαρτίου μας καλεί να κλείσουμε ζητήματα σε καθημερινό επίπεδο που μπορεί να μας απασχολούν έντονα.

Κριός

Η εβδομάδα ξεκινά με την Πανσέληνο που πραγματοποιείται στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων στις 9/3 με εμπλοκή του Ποσειδώνα. Αυτό δείχνει πως ίσως τις πρώτες ημέρες της θα νιώσεις μετέωρος και πιθανόν μπερδεμένος στα σημαντικά ζητήματα που σε απασχολούν. Πρόσεξε ιδιαίτερα οτιδήποτε σχετίζεται με δουλειές της καθημερινότητας καθώς και εργασιακές υποχρεώσεις καθώς εκεί μπορεί να υπάρξουν παρανοήσεις. Στις 11/3 ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Υδροχόου δίνοντας τέλος σε μία κουραστική περίοδο με παρανοήσεις και παρεξηγήσεις. Οι τελευταίες ημέρες της εβδομάδας θα είναι πολύ καλές σε περίπτωση που θέλεις να προσεγγίσεις και να λύσεις μία παρεξήγηση που είχε δημιουργηθεί με ένα φιλικό σου πρόσωπο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η επικοινωνία με το σύντροφό σου δεν θα παρουσιάζει προβλήματα αυτή την εβδομάδα και από τις 11/3 που ο Ερμής θα βρίσκεται σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Υδροχόου, θα έχεις την δυνατότητα να λύσεις και κάποιες παρεξηγήσεις που υπήρξαν το προηγούμενο διάστημα. Σε περίπτωση που κάνεις μία νέα γνωριμία κατά τη διάρκεια της εβδομάδας θα πρέπει να κρατήσεις μικρό καλάθι σε μεγάλα λόγια και υποσχέσεις. Θα χρειαστεί να έχεις κατά νου πως η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων στις 9/3 λόγω της εμπλοκής με τον Ποσειδώνα, δεν εγγυάται σταθερότητα και ειλικρίνεια.

Ταύρος

Η εβδομάδα ξεκινά με την Πανσέληνο που πραγματοποιείται στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων στις 9/3 δείχνοντας πως η επαφή με τους φίλους σου και η συναναστροφή σου με τους ανθρώπους που βρίσκονται γύρω σου χρειάζεται προσοχή. Πρόσεξε ιδιαίτερα τις πληροφορίες που λαμβάνεις αλλά και αυτές που μεταδίδεις, καθώς η εμπλοκή του Ποσειδώνα με τα «φώτα» της Πανσελήνου, δείχνει πως μπορεί να μην ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Από τις 11/3 ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Υδροχόου κάνοντας το επόμενο διάστημα πιο ευχάριστο για τα επαγγελματικά σου ζητήματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στα μέσα της εβδομάδας δείχνει πως θα υπάρξουν οι ευκαιρίες να λύσεις θέματα που υπήρχαν με τον σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος απόφυγε να «μπερδέψεις» μία γνωριμία που είχες κάνει στο παρελθόν με μία γνωριμία που θα κάνεις αυτή την εβδομάδα. Στις 11/3 ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία και θα είναι πολύ βοηθητικός για να ξεκαθαρίσεις μία γνωριμία η οποία είτε σου έδινε διπλά μηνύματα είτε σε είχε «ταλαιπωρήσει» το τελευταίο διάστημα.

Δίδυμοι

Η νέα εβδομάδα ξεκινά ιδιαίτερα δυναμικά καθώς στις 9/3 πραγματοποιείται η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων «δείχνοντας» τον οικογενειακό και τον επαγγελματικό τομέα. Η εμπλοκή του Ποσειδώνα με τα «φώτα» της Πανσελήνου σου λέει να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή στα επαγγελματικά ζητήματα καθώς είναι πολύ πιθανόν να παρουσιαστούν κάποιες προτάσεις σαν μεγάλες ευκαιρίες, όμως θα πρέπει να τις ψάξεις καλά πριν πάρεις τις αποφάσεις σου. Στις 11/3 η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Υδροχόου χαρίζει ανακούφιση σε εσένα που είχες ταλαιπωρηθεί με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντός σου -σε επικοινωνιακό επίπεδο- το προηγούμενο διάστημα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι επιλογές που θα κάνεις στον αισθηματικό τομέα θα χρωματιστούν από την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στις 9/3, καθώς ο Ποσειδώνας σε εμπλοκή με τα φώτα της Πανσελήνου θα ωραιοποιήσει και θα «λειάνει τις γωνίες» στα αισθηματικά ζητήματα. Αν είσαι ελεύθερος θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός με τις επιλογές σου καθώς είναι πιθανό να παρασυρθείς από τον ενθουσιασμό σου. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση το δεύτερο μισό της εβδομάδας θα είναι πολύ καλό για την επικοινωνία μεταξύ εσένα και του συντρόφου σου, καθώς στις 11/3 ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Υδροχόου.

Καρκίνος

Η εβδομάδα ξεκινά με την Πανσέληνο η οποία πραγματοποιείται στις 9/3 στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων και είναι πολύ πιθανό να σου δημιουργήσει τάσεις φυγής είτε κυριολεκτικά είτε μεταφορικά. Η αλλαγή παραστάσεων θα σε βοηθήσει αυτή την εβδομάδα για αυτό προσπάθησε να ξεκλέψεις λίγες ώρες για εσένα και να επισκεφθείς ένα μέρος που έχεις καιρό ή να κάνεις μία εξόρμηση στη φύση. Στις 11/3 ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Υδροχόου και αυτό θα σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις οικονομικά ζητήματα, τα οποία είχαν κάνει αισθητή την παρουσία τους το τελευταίο διάστημα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αυτή η εβδομάδα θα έχει έντονα συναισθήματα καθώς η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων θα δώσει ρυθμό σε αυτά και θα τα φέρει στην επιφάνεια. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση επεδίωξε να κάνεις με το ταίρι σου κάτι διαφορετικό όπως μία εκδρομή ή μια επίσκεψη σε ένα μέρος που έχετε να πάτε καιρό, καθώς αυτό θα είναι πολύ βοηθητικά για τη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στις 11/3 και θα βοηθήσει ιδιαίτερα εσένα που ψάχνεις τρόπο να προσεγγίσεις ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και μέχρι τώρα συναντούσες δυσκολίες.

Λέων

Η εβδομάδα ξεκινά με την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων στις 9/3 η οποία είναι πιθανό να σου δημιουργήσει συναισθηματική υπερχείλιση. Απόφυγε την παγίδα να δραματοποιήσεις καταστάσεις και χρησιμοποίησε τη λογική σου προκειμένου να μην αφήσεις τον εαυτό σου να «πνιγεί σε μία κουταλιά νερό». Στις 11/3 ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Υδροχόου και θα υπάρξουν ευκαιρίες να λύσεις κάποιες παρεξηγήσεις που υπήρξαν στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Το δεύτερο μισό της εβδομάδας ενδείκνυται για να προσεγγίσεις ένα συνεργάτη σου με τον οποίο είχες κάποια προβλήματα το τελευταίο διάστημα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στις 11/3 δείχνει πως το δεύτερο μισό της εβδομάδας θα είναι πολύ καλό για εσένα και το ταίρι σου. Οι παρανοήσεις και οι παρεξηγήσεις ανήκουν στο παρελθόν για αυτό εκμεταλλεύσου τις ημέρες που βρίσκονται μπροστά για να κερδίσεις έδαφος στη σχέση σου, ιδιαίτερα αν το τελευταίο διάστημα υπήρξαν αρκετά σκαμπανεβάσματα μεταξύ σας. Αν είσαι ελεύθερος είναι πιθανό να συναντήσεις ένα πρόσωπο που νιώθεις ιδιαίτερα οικεία μαζί του, μην αφήσεις αυτή την αίσθηση να γίνει η «αχίλλειος πτέρνα» σου.

Παρθένος

Η εβδομάδα ξεκινά με την Πανσέληνο η οποία πραγματοποιείται στον άξονα σου Παρθένου- Ιχθύων στις 9/3 με εμπλοκή του Ποσειδώνα και δείχνει πως θα έχεις ροπή σε λάθος συμπεράσματα. Τα λάθος συμπεράσματα θα επηρεάσουν τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, για αυτό πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός με την αξιολόγηση των ανθρώπων που θα έρθεις σε επαφή αυτή την εβδομάδα, πολύ περισσότερο αν αυτοί οι άνθρωποι αποτελούν νέες γνωριμίες. Στις 11/3 ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Υδροχόου βάζοντας τέλος σε μία περίοδο αρκετών ημερών που υπήρξαν προβλήματα στην καθημερινότητά σου και στις υποχρεώσεις που τη συνόδευαν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να δώσεις προσοχή σε νέες γνωριμίες καθώς μπορεί να συναντήσεις ένα πρόσωπο που θα παρουσιάσει τον εαυτό του εντελώς διαφορετικό από αυτό που είναι. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση καλό θα ήταν να περιμένεις ως τα μέσα της εβδομάδας ώστε ο Ερμής να επιστρέψει σε ορθή πορεία, μιας και αυτό θα βοηθήσει την επικοινωνία μεταξύ σας. Απόφυγε να γυρίζεις τη συζήτηση σε πράγματα που έχουν γίνει ήδη και κοίταξε μόνο ζητήματα που σχετίζονται με το παρόν και το μέλλον.

Ζυγός

Αυτή την εβδομάδα συμβαίνουν δύο σημαντικά αστρολογικά γεγονότα τα οποία θα επηρεάσουν τη διάθεση αλλά και τον τρόπο που θα κινηθείς στα ζητήματα που σε απασχολούν. Το πρώτο είναι η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων στις 9/3 δείχνοντας παρασκήνιο σε ζητήματα που σε απασχολούν. Αξιολόγησε προσεκτικά και τις πληροφορίες που φτάνουν στα αυτιά σου αλλά και τους ανθρώπους που τις μεταδίδουν ώστε να αποφύγεις λάθος εντυπώσεις. Το δεύτερο είναι ο Ερμής που επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Υδροχόου στις 11/3 δηλώνοντας πως τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος για να αποφασίσεις σχετικά με ένα αισθηματικό σου ζήτημα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις 9/3 θα σε κάνει ιδιαίτερα μυστικοπαθή και αυτό μπορεί να δημιουργήσει απόσταση ανάμεσα σε εσένα και στο ταίρι σου. Η ειλικρίνεια θα είναι πολύ σημαντική για τη σχέση σας και αυτό θα πρέπει να το έχεις κατά νου ακόμα και σε «δύσκολες» συζητήσεις μεταξύ σας. Αν είσαι ελεύθερος η ορθή πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου στα μέσα της εβδομάδας θα σε βοηθήσει να δεις με καθαρό μυαλό τα δεδομένα που υπάρχουν στην προσωπική σου ζωή και με βάση αυτά να κάνεις την επιλογή σου.

Σκορπιός

Η εβδομάδα ξεκινά με ρομαντική διάθεση για εσένα καθώς η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων στις 9/3 δημιουργεί ερωτική ατμόσφαιρα. Τα αισθηματικά σου ζητήματα θα βρεθούν στο προσκήνιο όμως η εμπλοκή του Ποσειδώνα με τα φώτα της Πανσελήνου δείχνει πως είναι πολύ πιθανόν να ωραιοποιήσεις κάποιες καταστάσεις. Στις 11/3 ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Υδροχόου δείχνοντας πως τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να τακτοποιήσεις κάποια θέματα που σχετίζονται με το σπίτι σου ή με ένα οικογενειακό ζήτημα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα ζητήματα καρδιάς θα αποτελέσουν προτεραιότητα για εσένα και δεν αποκλείεται να έρθει στην επιφάνεια η ρομαντική πλευρά του εαυτού σου αυτή την εβδομάδα. Από την άλλη είναι πολύ πιθανόν να αυξηθεί και η κτητική σου διάθεση για αυτό αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση θα πρέπει να είσαι προσεκτικός, μιας και η συμπεριφορά σου μπορεί να πιέσει το σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος προσπάθησε να μην επενδύσεις στα λόγια κάποιου που σε ενδιαφέρει και να περιμένεις μέχρι να δεις τις πρώτες πράξεις.

Τοξότης

Η εβδομάδα μπορεί να ξεκινήσει λίγο «ανορθόδοξα» για εσένα καθώς η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων στις 9/3 και με την εμπλοκή του Ποσειδώνα, δείχνει πως θα υπάρξουν πράγματα τα οποία θα σε μπερδέψουν. Πρόσεξε ιδιαίτερα τις πληροφορίες που θα λάβεις από ένα δικό σου πρόσωπο καθώς και θέματα που σχετίζονται με την οικογένειά σου καθώς εκεί είναι πιθανό να προκύψει κάποιο μπέρδεμα. Στις 11/3 ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Υδροχόου και θα σταματήσει το φαινόμενο του «χαλασμένου τηλεφώνου» που υπήρξε μεταξύ εσένα και των προσώπων του περιβάλλοντός σου το τελευταίο διάστημα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Το δεύτερο μισό της εβδομάδας είναι πολύ καλό για να επιδιώξεις ουσιαστική επαφή με το σύντροφό σου και να βρεις λύση σε ένα ζήτημα που σας απασχόλησε αρκετά το προηγούμενο διάστημα και μέχρι τώρα φάνταζε άλυτο. Η ορθή πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου από τις 11/3 θα βοηθήσει προς αυτή την κατεύθυνση αρκεί και εσύ να θέλεις να λυθούν κάποιες παρεξηγήσεις. Αν είσαι ελεύθερος οι νέες γνωριμίες αυτή την εβδομάδα είναι πιθανό σενάριο, όμως προσπάθησε να μην αφήσεις την ενθουσιώδη διάθεση σου να σε παρασύρει!

Αιγόκερως

Η εβδομάδα ξεκινά με την Πανσέληνο που πραγματοποιείται στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων στις 9/3, η οποία θα φέρει μπροστά σου είτε πρόσωπα του περιβάλλοντός σου είτε νέα από πρόσωπα που σχετίζεσαι μαζί τους. Μέσα σε αυτά τα νέα υπάρχει περίπτωση να υπάρξουν και κάποιες πληροφορίες οι οποίες ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα. Στις 11/3 ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Υδροχόου και εγκαινιάζει μία περίοδο η οποία ενδείκνυται για οικονομικές συμφωνίες και διευθέτηση ζητημάτων που σχετίζονται με λογαριασμούς και τέτοιου είδους υποχρεώσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι νέες γνωριμίες είναι πολύ πιθανές για εσένα αυτή την εβδομάδα και μάλιστα δεν αποκλείεται να συνοδεύονται από συστάσεις προσώπων του περιβάλλοντος σου. Παρόλα αυτά θα πρέπει να έχεις κατά νου πως ίσως υπάρξει μία περίπτωση η οποία θα σε μπερδέψει καθώς θα σου δώσει διπλά μηνύματα. Απόφυγε να πάρεις αποφάσεις τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας καθώς θα υπάρχει ροπή στις λάθος αποφάσεις. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στις 11/3 θα βοηθήσει την επικοινωνία, μειώνοντας τις παρεξηγήσεις μεταξύ εσένα και του συντρόφου σου.

Υδροχόος

Η εβδομάδα ξεκινά με την Πανσέληνο που πραγματοποιείται στον άξονα Παρθένου- Ιχθύων στις 9/3 και σου δημιουργεί την ανάγκη να διευθετήσεις εδώ και τώρα παρελθοντικά αλλά και οικονομικά ζητήματα. Και στις δύο περιπτώσεις θα πρέπει να είσαι προσεκτικός καθώς η εμπλοκή της Πανσελήνου με τον Ποσειδώνα δείχνει πως η διευθέτηση εκκρεμοτήτων δεν θα είναι εύκολη υπόθεση. Ιδιαίτερη προσοχή σε λάθος εκτιμήσεις οι οποίες -όσον αφορά τα οικονομικά ζητήματα μπορούν- να σου κοστίσουν κυριολεκτικά και μεταφορικά. Από τις 11/3 που ο Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στο ζώδιο σου θα είναι πιο εύκολο να δεις τα πράγματα ως έχουν και να κάνεις τις σωστές κινήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η επαφή με το σύντροφό σου ιδιαίτερα από τα μέσα της εβδομάδας θα σε βοηθήσει να κρατήσεις ένα καλό κλίμα μεταξύ σας ακόμα και να λύσεις τα ζητήματα τα οποία έχουν τραβήξει την προσοχή σας. Αν είσαι ελεύθερος η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στις 11/3 θα σε βοηθήσει να βρες το κατάλληλο τρόπο και να προσεγγίσεις ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Ακόμα θα σε βοηθήσει να λύσεις μία παρεξήγηση με ένα πρόσωπο που είχατε έρθει κοντά το τελευταίο διάστημα. Αυτή η εβδομάδα (από την Τετάρτη και μετά) θα είναι πιο βοηθητική και ξεκάθαρη σε γενικότερο πλαίσιο για τα αισθηματικά σου ζητήματα.

Ιχθείς

Η εβδομάδα ξεκινά με την Πανσέληνο η οποία πραγματοποιείται στον άξονα σου (Παρθένου-Ιχθύων) στις 9/3 και φέρνει στο προσκήνιο τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Ένα πρόσωπο που σχετίζεσαι μαζί του είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο είναι πιθανόν να σε μπερδέψει με τη συμπεριφορά του. Η εμπλοκή του Ποσειδώνα με τα «φώτα» της Πανσελήνου λέει πως και εσύ δεν θα είσαι ξεκάθαρος και οι κινήσεις σου είναι πιθανόν να μπερδέψουν αρκετό κόσμο. Στις 11/3 ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Υδροχόου και βάζει τέλος σε θέματα που κινούνταν παρασκηνιακά το προηγούμενο διάστημα. Βέβαια μέχρι αυτά τα ζητήματα να έρθουν στο προσκήνιο θα χρειαστούν κάποιες ημέρες ακόμα, για αυτό χρειάζεται υπομονή.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι νέες γνωριμίες είναι πιθανόν να υπάρξουν αυτή την εβδομάδα όμως θα πρέπει να είσαι προσεκτικός που θα επενδύσεις καθώς είναι πολύ πιθανό να είναι στο λάθος πρόσωπο. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση θα πρέπει να δεις κατάματα κάποια ζητήματα που υπάρχουν σε αυτή και να αποφύγεις να ωραιοποιήσεις τις καταστάσεις. Από τις 11/3 που ο Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή πορεία θα είναι πιο εύκολο για εσένα να επικοινωνήσεις με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Πηγή: myastro.gr