Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου: Στον τελικό της δισκοβολίας η Φαρσαλινή Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου (video)

17

Στον τελικό της δισκοβολίας στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου του Βερολίνου προκρίθηκε η Φαρσαλινή Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου.

Η Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου μπορεί να ξεκίνησε τον αγώνα της με τον χειρότερο δυνατό τρόπο, αφού έχασε το χρόνο και δεν εκτέλεσε τελικά βολή, ωστόσο κατάφερε να τον ολοκληρώσει με βολή ανάλογη των δυνατοτήτων της και να πάρει τελικά την πρόκριση για τον τελικό.

 
Η έμπειρη αθλήτρια σημείωσε στην τρίτη της βολή 56,52 μ. και κατέλαβε την πέμπτη θέση στο Α΄ γκρουπ, επίδοση που ήταν ικανή να της δώσει ως 12η την πρόκριση για τον τελικό του Σαββάτου.

Η πρωταθλήτρια μας θα πάρει μέρος για δεύτερη φορά σε τελικό Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και θα έχει την ευκαιρία να κυνηγήσει το ατομικό της ρεκόρ, αφού είναι σε καλή κατάσταση. Το σημαντικό για την Αναγνωστοπούλου είναι πως κατάφερε να αντιδράσει στον σημερινό προκριματικό, παρά την πρώτη άκυρη και τη χαμηλή δεύτερη βολή, βρήκε το σθένος και πέτυχε κάτι καλό στην τρίτη και τελευταία της ευκαιρία.

Μόλις τρεις αθλήτριες από το πρώτο γκρουπ έπιασαν το όριο των 58,50 μέτρων και τέσσερις στο δεύτερο γκρουπ. Την καλύτερη βολή σημείωσε η κορυφαία όλων, η Σάντρα Πέρκοβιτς με 64,54 μέτρα.

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου: Στον τελικό της δισκοβολίας η Φαρσαλινή Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου (video)

Στα 56,52 μ. η τρίτη βολή της @kristyanagnostopoulou ,που ολοκλήρωσε στην 5η θέση του γκρουπ της και περιμένει το δεύτερο γκρουπ για να δει αν προκρίνεται στον τελικό #berlin2018

Δημοσιεύτηκε από Σύνδεσμος Ελληνικών Γυμναστικών Αθλητικών Σωματείων στις Πέμπτη, 9 Αυγούστου 2018

Πηγή: newsit.gr