Φάρμα: Κόλαση η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου η οποία και αποχώρησε

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου «χτύπησε» ξανά στην Φάρμα και μοίρασε εγκεφαλικά στους συμπαίκτες της κάνοντας ντουζ.

H ίδια έτρεξε ξανά στην λεκάνη με διαφορετικό πολύχρωμο μπικίνι αυτήν την φορά και τα πλάνα που χάρισε ήταν φωτιά. Από την άλλη ο Μιχάλης Ιατρόπουλος ξεκίνησε να ουρλιάζει που θα έβλεπε ξανά το ίδιο θέαμα. Βέβαια η Αλεξάνδρα δεν σταμάτησε εκεί αλλά ανέφερε: «Είμαστε κλεισμένοι σε ένα σπίτι όλοι εμείς και χρειάζεται να δούμε κάτι, να ανοίξει το μάτι μας. Κάνουμε οφθαλμόλουτρο παιδιά μεταξύ μας. Τι να κάνουμε παιδιά; Φάτε μάτια ψάρια.»

Στο τέλος μάλιστα προσέφερε και την βοήθεια της, αφού δέχτηκε να τρίψει την πλάτη του Ντούπη που ήταν ο επόμενος που μπήκε για ντουζ.

Φάρμα: Αποχώρησε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Έλενα Τσικιτίκου κι Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έβαλαν τα δυνατά τους σε πέντε δοκιμασίες, που η καθεμία βαθμολογούνταν διαφορετικά. Αρχικά η αρχηγός της εβδομάδας, Κυριακή Κατσογρεσάκη, υπέδειξε πρώτη μονομάχο την Αλεξάνδρα προς έκπληξη της τελευταίας. Στην συνέχεια η Αλεξάνδρα επέλεξε ως δεύτερη μονομάχο την Έλενα Τσικιτίκου ανάμεσα στις δίδυμες αδερφές, αφού στο χθεσινό επεισόδιο την ασυλία κέρδισε η Κάτια Δέδε.

Οι πέντε γύροι της δοκιμασίας φάνηκαν ιδιαίτερα απαιτητικοί για τις δύο μονομάχους κι οι συμπαίκτες παρακολουθούσαν με κομμένη την ανάσα. Στην αρχή το προβάδισμα πήρε η Αλεξάνδρα προς εντύπωση πολλών αλλά στην πορεία τα πράγματα άλλαξαν, όσο οι δοκιμασίες γίνονταν πιο απαιτητικές.

Τελικά από την Φάρμα αποχώρησε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, έχοντας μία πολύ σύντομη παρουσία στο ριάλιτι.

Πηγή: zappit.gr

Προηγούμενο άρθροSurvivor spoiler 16/05: Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο φαγητού απόψε
Επόμενο άρθροΈλενα Ράπτη – Kίμων Μπάλλας: Τίτλοι τέλους στον γάμο τους;