Φωτογραφία: Αυτή είναι η 16χρονη που απέρριπτε τον Έλληνα μακελάρη του Τέξας

Είναι δύσκολο να μιλήσει μία μάνα δημοσίως για το παιδί της που μόλις έχασε, ωστόσο η μητέρα της Shana Fisher συγκέντρωσε όσο κουράγιο της έχει απομείνει, αποκαλύπτοντας ότι η κόρη της ήταν το 16χρονο κορίτσι που απέρριπτε τον Έλληνα μακελάρη του Τέξας, Δημήτρη Παγουρτζή.

Το βασικό κίνητρο του 17χρονου ομογενούς φαίνεται πως ήταν η απόρριψη του κοριτσιού και του μπούλινγκ που δεχόταν από τους συμμαθητές του. Ποιο ήταν όμως αυτό το κορίτσι; Ήταν η 16χρονη Σάνα Φίσερ, η οποία αποτέλεσε το πρώτο θύμα του Δημήτρη Παγουρτζή, πριν σκοτώσει άλλους επτά συμμαθητές και δύο δασκάλους και τραυματίσει άλλα 10 άτομα.

«Δεχόταν πιέσεις για μήνες και συνέχεια απαντούσε όχι», δήλωσε η μητέρα του 16χρονου κοριτσιού, Sadie Rodriguez. «Λίγες ημέρες μετά την τελευταία απόρριψη άνοιξε πυρ στο σχολείο. Η Σάνα ήταν το πρώτο θύμα του», πρόσθεσε η μητέρα, η οποία βρίσκεται σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση.

Περιγράφοντας την κόρη της, είπε ότι ήταν ένα κορίτσι γλυκό, ντροπαλό και χαμηλών τόνων, που του άρεσαν πολύ τα ηλεκτρονικά παιχνίδια. «Λίγες ημέρες πριν, είχε κλείσει τα 16», δήλωσε, προσπαθώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Λίγες στιγμές μετά το μακελειό, η ίδια έγραψε στο Facebook ότι «δεν θα ξαναδώ το μωρό μου, το πρώτο μου παιδί».

Η 16χρονη Σάνα Φίσερ

Πηγή: protothema.gr

Προηγούμενο άρθροΈγιναν οι πρώτες δοκιμές για το VAR (Video Assistant Referee) στο Καλλιθέα – Τρίκαλα (φώτο)
Επόμενο άρθροΣφοδρή χαλαζόπτωση στα Τρίκαλα (video)