Γενέθλια εν μέσω κορονοϊού – Οι γείτονες κατέβασαν την τούρτα… με σχοινί (video)

Μπορεί ο κορονοϊός να έχει κλείσει όλους τους Έλληνες μέσα στα σπίτια τους, με σκοπό να περιοριστεί η εξάπλωση της πανδημίας, όμως αποδεικνύεται πως τα δύσκολα ενώνουν τους ανθρώπους!

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί μια υπέροχη εκδήλωση αγάπης στην Κρήτη, η οποία καταγράφεται σε βίντεο που δημοσιεύει το cretapost.gr, και αφορά μια έκπληξη που έκαναν κάτοικοι της περιοχής Κορώνη Μαγαρά στη 40χρονη γειτόνισσα τους.

Η κοπέλα είχε το Σάββατο τα γενέθλια της και οι γείτονες της, της ετοίμασαν κάτι ξεχωριστό. Με δυνατή μουσική, ανάλογη της περίστασης και με μία τούρτα που κατέβασαν στο μπαλκόνι της με σχοινιά, της είπαν τα χρόνια πολλά!

“Ήταν τα πιο όμορφα γενέθλια μου”

Η Μαρία Βραχασωτάκη, συγκινημένη μιλώντας στο cretapost, τόνισε “Ήταν τα πιο όμορφα γενέθλια μου. Στα 40 μου έτη εκεί που όλα είναι δύσκολα, ξαφνικά όλα γίνονται μαγικά αισιόδοξα. Φέτος κατάλαβα ότι είμαι τυχερός άνθρωπος που ο Θεός με έστειλε στη πιο όμορφη γειτονιά, στη γειτονιά που ζουν άγγελοι στη γη! Στα 40 έτη απέκτησα μια καινούργια οικογένεια. Δεν πίστευα ποτέ ότι σε ένα μέρος του πλανήτη θα κατοικούν τόσο δοτικοί άνθρωποι όλοι μαζί. Έτρεχαν τα μάτια μου από χαρά, έτρεμε η ψυχή μου από τα συναισθήματα…”

Πηγή: cretapost.gr, thetoc.gr