Για πέντε νέες καταγγελίες σε βάρος ηθοποιών κατέθεσε ο Πασχάλης Τσαρούχας

Πηγή: Eurokinissi

Πέντε νέες καταγγελίες που έχουν υποβληθεί σε βάρος ηθοποιών στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών τις τελευταίες ημέρες και αφορούν περιπτώσεις προσβολής γενετήσιας ελευθερίας προσκόμισε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών ο πρόεδρος του Πειθαρχικού του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών Πασχάλης Τσαρούχας.

Ο πρόεδρος του πειθαρχικού σωματείου του ΣΕΗ παρέμεινε για περίπου 30 λεπτά στο γραφείο του εισαγγελέα Πρωτοδικών και εξερχόμενος τόνισε:

«Στο πλαίσιο της τακτικής πια επαφής με τον κ. εισαγγελέα φέραμε 5 νέους φακέλους σήμερα. Η εντολή που έχουμε από τον κ. εισαγγελέα είναι να φέρνουμε καταγγελίες που αφορούν σε προσβολή γενετήσιας ελευθερίας. Το πιθανότερο είναι να ξαναβρεθούμε.

Όπως είπε ο κ. Τσαρούχας σε ό,τι αφορά τις εργασίες στο Πειθαρχικό Όργανο του ΣΕΗ, υπάρχει ένα σαφές χρονοδιάγραμμα που είμαστε υποχρεωμένοι να το τηρούμε, γιατί έχει δικαιώματα και ο καταγγελλόμενος και ο καταγγέλλων. Και πρέπει να τηρήσουμε αυστηρά τις διαδικασίες, για να είμαστε όσο πιο σωστοί τυπικά, θεσμικά. Και να έχουμε μια πλήρη εικόνα, να μην αδικήσουμε κανένα», ανέφερε ειδικότερα ο κ. Τσαρούχας.

Πηγή: ert.gr

Προηγούμενο άρθροΛάρισα-Σεισμός: Πάνω από 25 ναοί υπέστησαν ζημιές – Προσπάθειες να σωθούν κειμήλια
Επόμενο άρθροΠροσφορά του 3ου Δημοτικού Σχολείου Βόλου στους σεισμόπληκτους συμπολίτες μας