Μουσικά Νέα

Γιάννης Πλούταρχος – Πάολα: Εντυπωσιακή πρεμιέρα – Δείτε φωτογραφίες

today6 Δεκεμβρίου 2022

Background
share close

Ο Γιάννης Πλούταρχος και η Πάολα ξεκίνησαν τις πολυαναμενόμενες εμφανίσεις τους στο «Fever» με μία εντυπωσιακή και sold out πρεμιέρα, χαρίζοντας στο κοινό μία συναρπαστική εμπειρία διασκέδασης.

Ο Γιάννης Πλούταρχος, ο κορυφαίος ερωτικός τραγουδιστής και σταθερά αγαπημένος του κοινού, «μάγεψε» με τις μεγάλες επιτυχίες της πολυετούς καριέρας του, τις γεμάτες συναίσθημα ερμηνείες του και το επικοινωνιακό του χάρισμα.

Η Πάολα, η σπουδαιότερη λαϊκή ερμηνεύτρια της γενιάς της, παρέσυρε το κοινό με τα προσωπικά της hits, τις δυνατές ερμηνείες της και την «εκρηκτική» σκηνική παρουσία της, ενώ παρουσίασε πρώτη φορά το νέο της τραγούδι, «Να Το Θυμηθείς», που θα κυκλοφορήσει την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου από την Panik Platinum.

Μαζί τους ο Αναστάσιος Ράμμος, ο πολυτάλαντος και πολυδιάστατος καλλιτέχνης, που έβαλε τη μουσική του υπογραφή με τα επιτυχημένα τραγούδια του, καθώς και αγαπημένα κομμάτια.

Συμμετέχει η ταλαντούχα Άσπα, που έχει ξεχωρίσει από τα πρώτα της βήματα και ο Biasted Beast.

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο, το θρυλικό και ανανεωμένο «Fever» κάνει τη διαφορά στη νυχτερινή Αθήνα, με τον Γιάννη Πλούταρχο και την Πάολα σ’ ένα πρόγραμμα ψυχής!

Written by: admin


Phone: 2410 282278
Email: info@radiopolis.gr

Λάρισα – Τ.Κ. 41336
Οδός: Βόλου 102

0%