Μουσικά Νέα

Γιάννης Πλούταρχος – Πάολα: Συνεργασία κορυφής στο «Fever»! Πρεμιέρα την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου

today14 Νοεμβρίου 2022

Φόντο
share close

Ο Γιάννης Πλούταρχος και η Πάολα, δύο καταξιωμένοι και δημοφιλείς καλλιτέχνες με σπουδαία καριέρα, πρωταγωνιστούν σε μία μοναδική συνεργασία κορυφής στο θρυλικό «Fever», από την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο!

Ο Γιάννης Πλούταρχος, ο κορυφαίος ερωτικός τραγουδιστής και σταθερά αγαπημένος του κοινού, συναντά πρώτη φορά επί σκηνής την Πάολα, την σπουδαιότερη λαϊκή ερμηνεύτρια της γενιάς της με την «εκρηκτική» σκηνική παρουσία, σε μία καλλιτεχνική σύμπραξη που θα συζητηθεί και θα «μαγέψει».

Μαζί τους:
ο Αναστάσιος Ράμμος, ο πολυτάλαντος και πολυδιάστατος καλλιτέχνης που έχει ξεχωρίσει, τόσο ως ερμηνευτής, όσο και ως δημιουργός και η Άσπα, το next big thing της ελληνικής δισκογραφίας, που οι επιτυχίες της διαδέχονται η μία την άλλη.

Συμμετέχει ο ταλαντούχος Biasted Beast.

Από την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου, τα βράδια μας γίνονται ανεπανάληπτα, με τον Γιάννη Πλούταρχο και την Πάολα στον ανακαινισμένο και πλήρως ανανεωμένο χώρο του «Fever»!

Written by: admin


Προηγούμενο Άρθρο

City Stories

JOIST: Ψηφιακός Αλφαβητισμός και Απαιτήσεις της Σύγχρονης Εποχής

Εμπλουτίστε τις γνώσεις σας γύρω από τον ψηφιακό αλφαβητισμό στον 21ο αιώνα και την προώθηση της ψηφιακής καθοδήγησης των νέων, ειδικά όσων προέρχονται από ευάλωτες κοινωνικές ομάδες ή/και βρίσκονται εκτός απασχόλησης, εκπαίδευσης και κατάρτισης (NEETs). Γνωρίστε νέα εργαλεία και μεθόδους που στόχο έχουν να καθοδηγήσουν τους νέους στην απόκτηση και την ενίσχυση ψηφιακών και όχι μόνο δεξιοτήτων, οι οποίες θεωρούνται απαραίτητες για την αποτελεσματική ψηφιακή εργασία, αλλά και για την […]

today14 Νοεμβρίου 2022


Phone: 2410 282278
Email: info@radiopolis.gr

Λάρισα – Τ.Κ. 41336
Οδός: Βόλου 102

0%