
Βασίλης Βάιλας
Μεσημεριάζει και ο Πόλις σου ταιριάζει. Πολύ μουσική, λιγότερο μπλα-μπλα με νόημα όμως να ο λόγος για να χαμογελάς τα μεσημέρια σου.
closeListeners:
Top listeners:
Radiopolis Player ΡΑΔΙΟ ΠΟΛΙΣ 99,4
Συνέντευξη στο Down Town Κύπρου και στον Γιάννη Χατζηγεωργίου παραχώρησαν ο Γιάννης Πλούταρχος κι η κόρη του, Κατερίνα. Ο καταξιωμένος καλλιτέχνης μίλησε μεταξύ άλλων και για την μικρή του εμπειρία ως κριτής σε talent show κι αν θα ήθελε να επαναλάβει κάτι παρόμοιο στην συνέχεια.
Γιάννη, πώς και δεν συνεχίστηκε η τηλεοπτική σου εμπειρία, μετά το «House of fame»;
Αυτό το έκανα σε μια εποχή τότε με τον κορονοϊό, που ήμουνα μη παραγωγικός – δεν μπορούσα να «κάθομαι» απλά και να είμαι μακριά από αυτό που αγαπάω. Ήταν μια ευκαιρία να κάνω κάτι διαφορετικό. Το έκανα, ήταν μια πολύ όμορφη εμπειρία για μένα, μου άρεσε, αλλά μέχρι εκεί. Δεν είναι αυτή η δουλειά μου, δεν είμαι τηλεοπτικό πρόσωπο ώστε να μπορώ να ανταπεξέρχομαι σε αυτή την ιδιότητα.
Δύσκολα θα το επαναλάμβανες, σε κάποιο άλλο show ίσως, ως κριτής;
Δύσκολα, ναι. Εγώ, άλλωστε, δεν ήθελα να κρίνω τα παιδιά, ήθελα να τα βοηθήσω μέσα από την εμπειρία μου. Γι’ αυτό και ήμουνα αρκετά συγκαταβατικός σε πολλά πράγματα. Όταν κρίναμε π.χ. αυστηρά ένα παιδί, εγώ στενοχωριόμουνα.
Συντάχθηκε από: admin
Μεσημεριάζει και ο Πόλις σου ταιριάζει. Πολύ μουσική, λιγότερο μπλα-μπλα με νόημα όμως να ο λόγος για να χαμογελάς τα μεσημέρια σου.
close18:00 - 21:00
21:00 - 00:00
00:00 - 07:00
07:00 - 09:00
09:00 - 12:00
12:00 - 15:00
1
play_arrowΚωνσταντίνος Αργυρός
2
play_arrowΕλένη Φουρέιρα & Χρήστος Μάστορας
3
play_arrowΑναστασία
4
play_arrowStavento, Daphne Lawrence
5
play_arrowApon