Γιώργος Αγγελόπουλος: Η συνεργασία με τον Σεφερλή και ο ρόλος έκπληξη (φώτο)

Συνεργασία έκπληξη για τον Μάρκο Σεφερλή και τον Γιώργο Αγγελόπουλο. Ο γνωστός κωμικός ανακοίνωσε μέσα από το Instagram του ότι ξεκίνησαν τα γυρίσματα της ταινίας του, «Χαλβάη 5 – 0».

 
Μάλιστα, έκανε γνωστά και τα ονόματα των ατόμων που θα πρωταγωνιστήσουν και ανάμεσα σε αυτά, είναι του Γιώργου Αγγελόπουλου. «Άρχισαν τα γυρίσματα της τρελής κωμωδίας «ΧΑΛΒΑΗ 5 – 0» με Γιάννη Ζουγανέλη, Ελένη Καστάνη, Απόστολο Γκλέτσο, Γιώργο Αγγελόπουλο, Γιάννη Καπετάνιο, Έλενα Τσαβαλιά, Δημήτρη Τζουμάκη, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Βίκυ Κάβουρα, Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, Νίκο Βουρλιώτη και πολλούς άλλους! Καλή μας αρχή και καλή μας επιτυχία!», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτηση του ο Μάρκος Σεφερλής.

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση, ο Γιώργος Αγγελόπουλος δημοσίευσε τις πρώτες του φωτογραφίες από τα γυρίσματα και είναι πραγματικά αγνώριστος. Με νέο χτένισμα, ξυρισμένος και φορώντας μεγάλα γυαλιά μυωπίας, πόζαρε στον φωτογραφικό φακό.
«Ο Ιατροδικαστής Καρόζης ???? Τα γυρίσματα για την ταινία ΧΑΛΒΑΗ 5-0 ξεκίνησαν (θα πω μόνο ότι οι σκηνές “βγαίνουν” πολύ δύσκολα λόγω γέλιου ????) Καλή μας αρχή ????????», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα.

Πηγή: protothema.gr